se încarcă

Călătoria Inimii

 • image
  Adrian Daniel Lar
  Man Power Business

  Fost parașutist militar și actualmente explorator avansat în Călătoria Inimii - două etape importante din viața mea care m-au ajutat, prin experiențe intense, să devin ceea ce sunt acum. Activitatea de parașutist militar, aleasă de mine în prima etapă a vieții mele, mi-a adus disciplină, fermitate, rigurozitate, asumarea responsabilității, forțarea limitelor fizice, psihice și mentale. Spectrul de antrenament al parașutiștilor militari este destul de larg și înțelept ales, de cele mai multe ori, pregătirea fiind împinsă la extrem, dar pot să spun că mi-a plăcut.


  Poate că, acel mediu în care mi-am exercitat profesia - saltul în gol -  mulți ani de zile, m-a îndreptat spre ceea ce se cheamă Centrul Călătoria Inimii. Aici am găsit altfel de salturi de făcut, nu din avion, ci salturi în profunzimile ființei mele. Am început cu Respirația Holotropică și am continuat cu toate workshopurile pe care Centrul Călătoria Inimii le oferă. Stările de Conștiință Extinsă, mi-au adus multe vindecări la nivel fizic și mental, mi-am schimbat total modul de gândire și de viață.


  Dar provocarea cea mai mare pentru mine era, și este încă, ca toate trăirile și conștientizările să le practic în viața mea de zi cu zi. Și anume, practica stării de prezență, practica ascultării, a respirației conștiente, practica încrederii. Am învățat să fiu recunoscător pentru ceea ce sunt și posed. Toate aceste unelte de practică, mă ajută să fiu un creator conștient de realitate a vieții mele.