se încarcă

Călătoria Inimii

 • image
  Bogdan Grigoraș
  Călătorie Inițiatică
  Man Power Business
  călăuză BRIZA

  Sunt Călăuză a Călătoriei Inimii din 2013, anul în care am absolvit Școala Maestrului Interior, o școală a misterelor în adevăratul sens al cuvântului, numai că în zilele noastre aceasta școala nu este ascunsă vederii, ci se găsește la îndemâna oricui. Procesul de transformare interioară profundă pe care l-am parcurs începând cu anul 2012 a condus către adâncirea percepției, autocunoaștere și înțelegerea proceselor prin care trece orice ființă umană în călătoria inimii sale către conștiență. A trăi Viața în conștiență este ceea ce mă îndeamnă să lucrez în fiecare zi cu mine însumi și să fac ceea ce fac.


  Am fost în centrul a numeroase workshopuri-călătorii de conștiință, sub sigla Călătoriei Inimii. Este o enormă bucurie și un mare privilegiu când mă găsesc la cârma unei astfel de călătorii de conștiință, fiecare astfel de experiență m-a îmbogățit semnificativ la nivel personal și mi-a deschis orizonturi noi.


  Mi-am început căutările împins de dorința de a lua contact cu adevărul profund din interior. Nu știam să-l numesc sau să identific măcar natura acestei căutări. Doar simțeam că trebuie să existe ceva mai mult decât ceea ce trăiam. Câteodată era doar o impresie sau poate o intuiție, alteori acel mai mult îmi invada spontan conștiința, ca un fel de reamintire magică a Întregului.


  În Școala Maestrului Interior am aflat un adevăr inconfortabil, și anume că eu sunt singurul responsabil de fericirea mea, nimic dinafară, oricât de fabulos ar fi contextul în care trăiesc, nu îmi garantează liniștea sufletească. Am văzut că există oameni care au o mulțime de bani și totuși ei nu trăiesc bogăția – un atribut al sufletului nostru – deoarece ei nu știu să se bucure de creația lor, mai curând se tem că vor pierde ceea ce au... Am descoperit că există oameni care vorbesc despre spiritualitate, despre Dumnezeu sau despre deschiderea Inimii și care nu au trăit niciun moment de revelație, nu au gustat nicio clipă din nectarul ființei. Și asta desigur tot din frică.


  Dintre toate întâlnirile miraculoase cu oamenii pe care am avut privilegiul să-i cunosc, dintre multitudinea de revelații și experiențe de conștiență extinsă mi-au rămas impregnate în suflet momentele remarcabile petrecute în acel spațiu fără granițe din munții Orăștiei. Este un spațiu fizic, de conexiune directă cu natura profundă, neatinsă de poluare, plină de sevă, un loc unde mă reîntorc mereu cu inima plină de dor... podișul Luncani – acolo unde Școala de Vară Călătoria Inimii își deschide porțile în fiecare an.