se încarcă

Călătoria Inimii

 • image
  Claudia Constantin
  călăuză BRIZA

  Trăiesc, devin și creez în cadrul Comunității Călătoria Inimii – un spațiu de transformare și creație personală și colectivă, în care cea mai valoroasă resursă sunt conexiunile profTrăiesc, devin și creez în cadrul Comunității Călătoria Inimii – un spațiu de transformare și creație personală și colectivă, în care cea mai valoroasă resursă sunt conexiunile profunde, pline de iubire, ce ne unesc.


  Sunt fascinată de abundența pe care o experimentez în viața mea, în toate aspectele ei, atunci când trăiesc în starea de prezență, în ACUM. Practic atenția pe ceea ce îmi doresc cu adevărat să trăiesc și să creez în viața mea. Îmi disciplinez gândirea. Renunț rând pe rând la tipare de gândire și obiceiuri vechi, nefolositoare. Îmi depășesc frici și limite. Învăț să vorbesc mai puțin și să ascult mai mult.  Am încredere în realitatea care îmi servește și în viața care mă iubește. 


  Îmi place să vorbesc cu oamenii și îi ascult împărtășind, cu sinceritate, despre ei. Mă plimb, dansez, citesc, ascult muzică, mă dau cu rolele. Îmi plac pisicile. De fapt, le iubesc! Mi se întâmplă uneori să iau lucrurile prea în serios. Alteori însă am un super simț al umorului, scriu despre ceea ce trăiesc și experimentez, despre lucruri care au semnificație pentru mine, despre cărți care au mișcat ceva în mine.


  Sunt Directorul Asociației de Terapii Transpersonale din anul 2015 și împărtășesc cu pasiune despre tot ceea ce facem în cadrul Retreat-urilor și Workshop-urilor noastre. Sunt vocea zâmbitoare care îți oferă informațiile de care ai nevoie atunci când faci pasul de a te înscrie la una din Călătoriile noastre.


  Am absolvit Școala Maestrului Interior (generația a V-a) și Programului de Formare BRIZA dedicat lucrului cu copii și părinți împreună (ambele, Programe Avansate de Dezvoltare Personală Integrală create de Horia & Elena Francisc-Țurcanu, marca Călătoria Inimii). Cu această pregătire – și având șansa de a beneficia de îndrumare și consiliere personală din partea HEFT – am avut încrederea și curajul de a-mi asuma rolul de Călăuză a Călătoriei Inimii.


  Pentru al treilea an consecutiv mă voi afla în rolul de Călăuză în cadrul Taberei BRIZA pentru copii și părinți, Proiect în a cărui coordonare m-am și implicat începând din 2016. Lucrul cu părinți și copii împreună - în mijlocul naturii spectaculoase de la Luncani, departe de zona familiară a rutinei -, tranformările rapide și uluitoare ale relației copil-părinte care au loc pe durata Taberei, alegerea părinților și copiilor de a reveni, an de an, la BRIZA, toate îmi aduc o mare bucurie.

  Și de fiecare dată  Tabăra BRIZA este un prilej de a descoperi lucruri noi, nebănuite despre mine. Cum altfel să aștept Tabăra BRIZA 2018, decât...cu nerăbdare, entuziasm și curiozitate!