se încarcă

Călătoria Inimii

 • image
  Denise Cornea Ștefănescu
  Călăuză BRIZA
  Astrolog

  Ce pot împărtăși despre mine astăzi? Cine sau, mai degrabă, ce sunt, este mereu nou şi surprinzător. Explorez și împărtășesc o consacrare și o dedicare: Conştienţei şi Bucuriei înrădăcinate în Creație, Conexiune și Recunoștință. Recunosc astăzi, abundența și fertilitatea relației lăuntrice cu intimitatea fiinţei, încrederea și zâmbetul jucăuș care însoțește o frumoasă și sensibilă călătorie interioară și, mai ales, încrederea în Realitate, exact așa cum se configurează, mereu neaşteptat: cu vulnerabilitate, forţă, graţie, curiozitate. Recunosc, astăzi, frumusețea creației care s-a născut astfel și care curge cu pasiune și simplitate în alegerile pe care le împărtășesc acum: Călăuză şi Astrolog.


  Astrologia m-a însoțit şi a făcut, consecvent parte, dintre preocupările mele. S-a concretizat în studii acreditate odată ce am pătruns pe teritoriul vast al dezvoltării personale şi m-am consacrat unui proces sincer de conștientizare, asumare şi, mai ales, cunoașterii dobândite prin experiență directă. Explorez, creez şi mă exprim astăzi în astrologie dintr-o perspectivă psihologică şi experenţială. Fac parte din Asociaţia Astrologilor din România şi am terminat formarea în cadrul Asociației de Terapii transpersonale, Programele Avansate de Dezvoltare Personală Integrală: Școala Maestrului Interior și Programul de Formare Briza, dedicat lucrului cu copii și părinți, deopotrivă. Călătoriile iniţiatice şi lucrul terapeutic cu stările de conştiinţă extinsă, mi-au schimbat viziunea asupra graniţelor de experienţă şi a potenţialului personal încriptat în fiecare dintre noi sau în cei care ne-au ales, cu iubire și curaj, ca părinți.


   „Fiecare este în mod real, propriul lui astrolog” este astăzi consacrarea mea în Astrologie. Fiecare, deținem cheia unică a hărţii natale şi suntem cei mai în măsura să pătrundem cu sinceritate şi curaj şi să investigăm despre sine. Recunoscând acest potenţial de inițiere, creștere şi transformare, putem folosi astrologia ca instrument personal de lucru sau ca fabuloase „Instrucțiuni de folosire” pentru înțelegerea copiilor noștri. Ei nu sunt, nicidecum, o coală albă pe care ne putem întipări convingerile şi prejudecățile pe care noi, la rândul nostru, le-am moștenit. Prin trupurile noastre oferim darul vieții. La rândul lor, ei ne aleg îndrăzneț, pentru a-şi împlini propriul potențial.


  „Să ne înțelegem copiii ca o individualitate în Centrul propriului lor Univers, mici Creatori de Realitate, căpătând încredere în ei, în propria valoare și în experiența vieții” a fost, începând cu vara anului 2015, consacrarea mea în cadrul Taberei Briza, ca Părinte, Călăuză și Astrolog. Cu fiecare an, Briza Verii la Luncani, înflorește în iubire și respect reciproc relațiile dintre noi: copii, părinți și călăuze. În feluri nebănuite, un potențial, mereu nou, de explorat și împărtășit, ne așteaptă!