se încarcă

Călătoria Inimii

 • image
  Tudor Triță
  Man Power Business

  Bună, sunt Tudor, în Călătoria Inimii numele meu este Boj. Îmi place să construiesc în jurul meu, nu neapărat lucruri ci mai degrabă relații. Familia mea, sunt căsătorit de 28 de ani cu Divina, care m-a iubit, m-a inspirat și m-a provocat mereu să fiu mai mult decit sunt. Împreună am fondat două firme în IT prin care am creat abundență, implinire și foarte mulți prieteni în România și în toate colțurile lumii, din Africa de Sud pîna în Norvegia și din Australia pînă în America.


  Am simțit întotdeauna că merită să mă implic în ceva mai larg decit firma mea sau profesia mea așa că împreună cu ați prieteni am fondat două asociații profesionale : Consiliul Român pentru Clădiri Verzi și Asociația Româna de Facility Management, ambele cu impact semnificativ în felul în care construim și folosim clădirile. În ultimii 10 ani am servit aceste asociații ca președinte și vicepreședinte cu mare bucurie. Îmi place să împărtășesc din ceea ce descopăr și învăț, așa că am susținut numeroase training-uri și conferințe în multe părți ale lumii.


  Așa plină cum a fost viața mea, a devenit mai plină, mai autentică și mai frumoasă când m-am reîntîlnit cu Călătoria Inimii. Un loc dincolo de timp și spațiu căruia știu că-i aparțin. Am ales să intru în Școala Maestrului Interior, un parcurs inițiatic care mi-a adus o nouă claritate și o nouă anvergură a viziunii. M-am transformat, și sincronic, am trasformat realitatea al cărei centru sunt. Pentru mine, consacrarea este să aplic ce descopăr în Călătoria Inimii în relația de cuplu și în business. Prea mult timp lumea spiritualității și cea a business-ului au părut ireconciliabile. Cred că acum este momentul potrivit ca spiritualul și mundanul să se recunoască, sa se atingă, sa se întregească și să creeze o nouă lume. Am ales sa fac ceva ce pare imposibil, să implementez un nou mod de funcționare a firmei, dincolo de structura rigida a ierarhiei, a relațiilor șef subordonat, un mod de lucru în care fiecare partener al firmei, își asumă responsabilitatea și odată cu ea, puterea de a acționa în interesul organizației. Un mod de lucru care să ne permită să manifestăm potențialul maxim al organizației, într-un mediu în care să ne dezvoltăm și împlinim propriul potențial uman, cu bucurie și recunoștință în fiecare zi.