se încarcă

Călătoria Inimii

 • image
  Dana Lar
  Călăuză BRIZA

  Sunt un explorator, un înger curajos - ca de altfel noi toți - coborât în densitatea și uitarea materiei pentru a mă îmbogăți, pentru a-mi îmbogăți sufletul cu experiență de viață încarnată.


  Sunt absolventă a Școlii Maestrului Interior, generația a patra, și a  Programului de Formare  Briza –un  program de dezvoltare integrală destinat părinților și copiilor și relației dintre ei, în ambele fiind călăuzită de creatorii lor, Horia & Elena Francisc Țurcanu. Acestea două, împreună cu întregul meu parcurs în Călătoria Inimii, m-au propulsat pe un nou nivel al conștienței, acela de creator al propriei mele realități, al propriei mele vieți.


  Drept răspuns al acestui parcurs, în toamna anului trecut, mi-am creat premisele unui nou ciclu de viață și posibilitatea de a mă manifesta din ceea ce sunt acum și de a manifesta ceea ce mă reprezintă. Cu o încredere vie în simțirea și realitatea interioară a corpului, călăuzită de  intuiție și percepție, sfidând logica liniară, mă dedic și practic acum reflexologia și masajul. Astfel un imens potențial vindecător este gata să irumpă în realitatea orizontală, iar scena acestei creații este însuși corpul nostru, trupul nostru de pământ, materia -  dimensiunea cea mai densă a ființei noastre, care poartă în ea secole și milenii de întrupare și trăire și care prin vindecarea ei permite nivelurilor subtile ale noastre să ființeze, să se manifeste, să fie.


  Cu nespusă bucurie particip în această vară la a treia Tabără Briza, în rolul de Călăuză. Pe Dealul Zmeului și Colina Lunii ne întâlnim și reîntâlnim călăuze, părinți și copii, încrezători în imensul potențial transformator al relației părinte – copil. Orice relație transformată participă la transformarea colectivă, dar îndeosebi relația părinte – copil transformată este o punte pe care o reclădim pe baze noi de înțelegere a ceea ce suntem fiecare, atât părinții cât și copiii: ființe multidimensionale, divinități întrupate, maeștrii unii pentru ceilalți – părinți pentru copii și copii pentru părinți de asemenea.


  Împreună reclădim punți către lumea nouă pe care o visăm.


  Ne vedem la Luncani!