Iubirea pas cu pas

Călătoria Inimii

John Welwood

Sacralitatea căsătoriei nu e atribuită de familie, societate sau biserică. Se naşte din devotamentul pasional al unui cuplu de a pune iubirea în formă. Aceasta implică să se confrunte unul cu altul, fără restricţii, în spiritul lui „Te accept şi sunt dispus să-mi aduc inteligenţa şi inima să lucreze cu toate muchiile noastre necizelate; şi vreau ca tu să faci acelaşi lucru pentru mine. Hai să lucrăm cu aceste lucruri şi să ne ajutăm unul pe altul să realizăm întregul spectru al puterilor şi posibilităţilor noastre.” Când un bărbat şi o femeie îşi unesc forţele în felul acesta, toate suişurile şi coborâşurile, toate certurile şi bucuriile lor se desfăşoară într-un context sacru. Căsătoria lor le permite să realizeze cum „doi devin unul”, cum, în ciuda tuturor diferenţelor şi separării dintre ele, sinele şi altul, bărbatul şi femeia sunt din acelaşi spirit.


44

 

Horia Francisc - Țurcanu

Dincolo de poezie, dincolo de tulburătoarele aventuri ale iubirii dintre doi oameni, aceste rânduri sunt despre aventura descoperirii de sine, în doi. Este o carte despre transformare spirituală prin iubire, despre trăirea celor mai profunde straturi ale conştiinței, despre cele mai grandioase trăiri metafizice privitoare la natura conştiinței şi a întregii Creații, este o carte despre magie şi despre călătoria în timp, despre vindecarea trecutului şi a rănilor, despre ieşirea din ego, despre expansiunea de conştiință şi despre îngeri, despre puterile ascunse ale Inimii şi despre prăbuşirea în gol, despre durere şi bucurie ca forme de creație de realitate.

AmmaRa: Zero Către Unu

Agnis: Unu Către ZeroDeplina conștiență

CADOU INCLUS ÎN SELECȚIE:

Gaylon Ferguson

Comunităţile generoase sunt fondate în sensul unei bogăţii fundamentale, a unui belşug ce nu poate fi dobândit din exterior. Aceasta este o prelungire a descoperirii meditative a stării de bine; este viziunea căii budiste Mahayana asupra prosperităţii de nezdruncinat. A merge pe calea bravurii şi compasiunii înseamnă a depăşi sentimentul de insuficienţă, percepţia de coşmar a unei lipse fundamentale, care se află la originea atitudinii atât de lacome şi de agresive cu care trăim.

Există o sutra care spune cu înţelepciune: „Generozitatea este virtutea care produce pace.” Când primul nostru impuls e acela de a oferi, invocăm o atmosferă eliberată de jinduiri şi de acţiuni laşe, amăgitoare, care promit să aducă împlinire acelor jinduiri. Generozitatea ne încurajează în bravura de a fi autentici – a sta pe propriile picioare şi, în acest timp, a le oferi în continuu celorlalţi. Asemenea luminii lunii care se reflectă simultan într-o sută de vase cu apă, o astfel de oferire este spontană şi, aşa cum s-a spus, nu aşteaptă nimic în schimb.

Iubește ceea ce esteIubește ceea ce este

Patru întrebări care îţi schimbă viaţa

De-a lungul crizei de transformare Byron Katie a căzut adânc în întunericul depresiei, străbătând calea amară a disperării, pentru ca Revelația să survină brusc, într-o dimineață a bucuriei. Libertatea astfel câștigată nu a mai părăsit-o niciodată. „Iubește ceea ce este” descrie parcursul Katiei Byron de la Întuneric spre Lumină și pune la îndemâna celor care vor să se lămurească metode simple de autoinvestigare.

 

Revoluția ConștiințeiRevoluția Conștiinței

Noua spiritualitate şi transformarea planetară

Suntem martorii unor timpuri istorice. Planeta trece prin schimbări fundamentale, noi toţi simţim puternic aceste transformări dar orice schimbare – şi cu atât mai mult una de conştiinţă – presupune traversarea unei crize majore. Revoluţia conştiinţei este transcrierea unei captivante discuţii despre provocările vremurilor pe care le trăim, între trei dintre cele mai frumoase şi profunde minţi ale secolului XX: Ervin Laszlo, Stanislav Grof, şi Peter Russell. Carte disponibilă la Colecția de autor Ervin Laszlo

 

Gunpowder GreenGunpowder Green

Ceai Verde, frunze întregi 100% organice

Ceaiul Verde este preparat din frunze nefermentate, uscate prin evaporare, conținând foarte multe vitamine și antioxidanți, folosit atât ca și băutură excelentă, dar și ca ingredient de bază în fabricarea multor produse cosmetice și farmaceutice. Este rezultat în urma combinației de muguri și frunzele din vârful plantei , iar după culegere își începe propria călătorie la baza muntelui unde va fi răsfirat într-un strat subțire la umbră și lăsat la uscat la aer, urmând o manipulare atentă a frunzelor în timpul procesului de ardere, rezultând astfel diferse forme și arome distincte.

 

Jasmine GreenJasmine Green

Ceai Verde, flori de iasomie 100% organice

Ceai verde revigorant și energizant, puternic, este preparat din frunze nefermentate, uscate prin evaporare, conținând foarte multe vitamine și antioxidanți

 

Mate LemonMate Lemon

Ceai Verde, Yerba maté, lemon myrtle 100% organice

Mate Lemon - Ceaiul Pur îți conferă o stare de bine, atât pentru corp, cât și pentru minte și spirit. Această infuzie de Yerba Maté din America de Sud, Myrtle australian și ceai verde are un gust acrișor de lămâie, cu rezonanțe dulci, pământești. Efectul său este o stare mentală veselă, plină de claritate

 

"Ne trăim viața în mii de roluri și aspecte aparent contradictorii. Maestrul le recunoaște și le cuprinde în sine. Ele se liniștesc precum copiii în brațele mamei. Un nou mod de a crea devine posibil."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter