Proiectul Ariadna

Labirintul este perspectiva liniară asupra realității, mentală, plină de frică, prudență, limitare, este existența la nivelul egoului, însoțită de sentimentul că ”trebuie să mai existe ceva dincolo de ziduri”. Calea oricărui om este ieșirea din labirint. Acesta nu poate fi dizolvat decât prin propriile puteri. Poarta este în centru. Inima.

Minotaurul este reprezentarea propriilor frici, limitări interioare. Singurul lucru care ne oprește să trăim la anvergura propriei revelații despre sine este Minotaurul. Cel vechi, cel care am fost, trecutul, condiționările, prejudecata, amprentele vechi, gândirea comună, mediocră a turmei, convenția, indolența.

Tezeu este Eroul. Este fiecare din noi în propria viață. Este cel care are curajul să-și înfrunte propria frică și astfel să se transforme. Este cel care dizolvă labirintul pentru a renaște.

Ariadna se îndrăgostește de Tezeu, eroul. Firul care urmează să-l ghideze în labirint pe drumul de întoarcere este iubirea. Iubirea este firul, este noua cunoaștere. Nu este o idee, ci o experiență.

Cărțile Maestrului Interior sunt fire. Sunt născute din experiența directă și conduc spre experiența Adevărului despre noi înșine. Sunt menite să conducă spre ieșirea din labirint care este propria Inimă. Sunt menite să fie sprijin în întâlnirea fiecăruia cu minotaurul interior. În fiecare din noi există un erou. El este pregătit deja să facă transformarea. Călătoria Inimii este Ariadna. Îndrăgostită iremediabil de eroul din tine.

Proiectul Ariadna este o operațiune de ieșire din labirint, de revelare a eroului din fiecare.

Constă în lansarea în lume a unor Cărți-fire, cu iubire. Cărțile călătoresc de la un om la celălalt. Sunt date mai departe. Parcursul lor sinuos în labirint este unul presărat cu revelație. Revelațiile sunt consemnate pe CalatoriaInimii.ro și devin inspirație și pentru alții. Ele vor conduce în cele din urmă la experiența propriului Adevăr despre sine și la revelarea eroului sau a Maestrului Interior.

A citi una dintre Cărțile Maestrului Interior este un proces de transformare a vieții, de dizolvare a labirintului personal, un parcurs inițiatic de revelare a propriului Maestru lăuntric, prin Conștiență. Proiectul ARIADNA funcționează ca o călătorie de Conștiință, ca un workshop. Doar că spațiul în care se petrece este propria ta inimă, minte și viață.

Cărțile vă sunt oferite în dar de către noi, Agnis & AmmaRa, cu ocazia călătoriilor de conștiință și workshopurilor în centrul cărora ne vom afla. Primele 13 cărți vor fi lansate în lume chiar zilele acestea, la Luna Plină din 9 iulie. Site-ul va găzdui în curând primele mărturii, ale primului val de cititori care au ales transformarea interioară. Vă dezvăluim și un mic secret: cele mai frumoase împărtășiri vor fi premiate!

Ai citit o carte inclusă în proiectul Ariadna?
Împărtășește cu noi experiența ta!

Pentru a contribui la această pagină e nevoie să te autentifici:

Am uitat parola!

Dacă nu ai cont pe acest site îți poți crea unul aici

Mărturiile ARIADNA

Eva
Dragoste şi trezire

Ce sincronicități am trăit pe parcursul lecturii

Am primit cartea “Dragoste şi trezire” ȋn proiectul Ariadna chiar la cȃteva săptămȃni după ce am ȋnceput o nouă relaƫie pe care o simţeam deja mult diferită faţă de relaţiile din trecut. Citisem “Călătoria Inimii” scrisă de acelaşi autor, iar “Dragoste şi trezire” mi-a oferit nuanţe noi despre experienţa iubirii conştiente ca mijloc de auto-descoperire.

Întrebări la care îmi răspunde cartea

De ce, deşi am momente de deschidere completă ȋntr-o relaţie de cuplu , acestea sunt urmate de momente de ȋnchidere ?

De ce, deşi uneori pare că suntem o singură fiinƫă , ajungem alteori ȋn experienţa dureroasă a separării ?

La ce mi-au servit relaţiile de cuplu dinainte, pentru ce am ales, la nivel inconştient, un anumit partener de cuplu la un moment dat ?

Pasajul scris special pentru mine

Cartea aceasta parcă a fost scrisă pentru mine, sunt multe pasaje pe care le-am simţit a-mi vorbi personal.

Am ales unul :
“ Viaƫa ar fi mai simplă , dacă am alege un partener care să ne facă doar pe plac şi să se adapteze la noi. Cu toate acestea, pentru că sufletul nostru vrea să se elibereze de vechile identităƫi care ne ƫin ȋnchişi, noi alegem pe cineva care apasă pe butoane, care zgȃlƫȃie barele cuştii sufletului nostru şi ne pune ȋn legătură cu sentimentele incomode pe care am ȋncercat să le alungăm de mult. Dacă scopul nostru este acela de a deveni mai conştienƫi ȋntr-o relaƫie, este important să recunoaştem că e ceva ȋn noi care chiar vrea să fie zdruncinat, chiar dacă ego-ul nostru s-ar putea să se opună. “

Ce mi-a adus semnficativ această carte

Am ȋnƫeles cȃ cel mai la ȋndemȃnă, cel mai simplu mod de a schimba ceva, de a-mi creşte calitatea vieƫii, este acela de a creşte calitatea relaţiilor cu oamenii de care sunt cea mai apropiată sufleteşte.
Provocările care apar ȋntr-o relaţie de cuplu sunt fantastice oportunităţi de autocunoaştere şi conexiune. Pentru a le da curs e nevoie să rămȃn angajată ȋn relaţie, cu intenƫia de a clarifica spaƫiul relaƫiei, intenƫie ce-mi oferă resursele de a depăşi impulsul de separare şi ȋnchidere ce apare ca reacƫie la diversele “butoane” pe care ni le apăsăm reciproc.
Am ȋnƫeles din lectura cȃrƫii , care mi-a adus claritate asupra propriei experienţe, că raportarea mea la o persoană apropiată ȋmi oglindeşte fidel modul ȋn care mă raportez la mine ȋnsămi. A iubi pe cineva ȋmi aduce ȋn primul rȃnd un potenƫial ridicat de a experimenta starea de prezenƫă, de unde vine şi acel sentiment de plin, de viu, de deschidere, de receptivitate, o apropiere de esenƫa fiinƫei mele.

Ion
Scoala Zeilor, TehnologiaVisatorului

Ce sincronicități am trăit pe parcursul lecturii

Fiind cele mai minunate carti pe care la-am citit, nu-mi pt exprima bucuria si recunostinta. M-au ajutat foarte mult pe drumul inceput cu citiva ani in urma. Am inceput sa ma regasesc, “am inceput“ deoarece nu am reusit inca sa prelucrez toata informatia, probabil sint prea emotionat.

Întrebări la care îmi răspunde cartea

Ca sint pe deplin normal si lumea e normala. Acum pot intelege de ce este cum este.

Pasajul scris special pentru mine

Multe pasaje care m-au atins minunat.
“Lumea este cum este deoarece tu esti cum esti“
“ Moartea este cauzata de oameni care nu cunosc alta Cale de scapare din propria suferinta si durere“
“Fii un imparat si imparatia va aparea“

Ce mi-a adus semnficativ această carte

Frmusetea adevarului, a vietii, bucuria, curajul si increderea in mine insumi.
Multumesc tuturor care au contribuit la aparitia acestor carti.
I-mi multumesc mie ca am investit timp in ceva minunat.

adriana laura
Anticancer Un nou mod de Viata

Ce sincronicități am trăit pe parcursul lecturii

Parcurgerea cărţii a fost un adevărat proces în care am investit toată atenţia mea disponibilă în acel moment, centrare, Prezenţă. A fost parte în mod sincron dintr-un un proces interior de transformare , în care, am simţit că trec un prag într-o nouă etapă a vieţii. O etapă care mă aduce mai aproape către a-mi împlini consacrarea : viaţa trăită în deplină Conştientă.

Întrebări la care îmi răspunde cartea

Care este atitudinea interioară care include şi transcende rolul de medic ? Cum se simte în corp ? Cum o exprim ?

Pasajul scris special pentru mine

Sănătatea nu depinde de nici unul dintre organele viscerale sau funcţii, în mod special,ci de relaţiile dintre acestea. Relaţiile armonioase duc la proprietăţile de evidentiere. Acestea nu sunt legate de nici unul dintre organele viscerale sau funcţii... Când relatiile sunt dezorganizate, sistemul de evidentiere, în cazul de faţă sănătatea, dispare.
La urma urmei, cea mai bună apărare împotriva cancerului este schimbarea atitudinii, care porneşte din procesul de evoluţie, preţuit de marile tradiţii psihologice şi spirituale... Este important să definim valorile autentice proprii, şi să le aplicăm în comportamentul nostru şi în relaţiile cu ceilalţi. Din această abordare, apare adevăratul sentiment al recunoştinţei fată de viaţă aşa cum este ea - în vreme ce trupul nostru şi întreaga sa biologie se bucură de graţia nemărginită a acesteia.

Ce mi-a adus semnficativ această carte

Citesc etichetele alimentelor cu mare atenţie, şi fac alegeri alimentare sănătoase . Mi-am dat seama că exista o legătură strânsă între modul în care gândeam şi ce mâncam şi cum mâncam, şi că, de cele mai multe ori mâncam mental, fără a fi în contact cu nevoia reală a corpului fizic.Am conştientizat cât de mult ne-am îndepărtat noi, oamenii din aceste vremuri, de Mama Pământ şi de hrana pe care Ea ne-o oferă.
M-am bucurat să văd că există deja o punte de comunicare creată între medicina occidentală şi alte abordări ale fiinţei numite complementare. Mă simt responsabilă să continui în felul meu la consolidarea comunicării dintre aceste două voci, complementare.
De mai multe ori am simţit admiraţie, respect şi recunoştinţă pentru autor, David Servan Schreiber, şi pentru gestul său generos de a împărtăşi cu noi experienţa sa. Au fost momente în care am simţit că întreaga carte este scrisă pentru mine, comunică cu mine, şi pur şi simplu vroiam să o ţin minte pe toată, fiecare amănunt, să nu uit nimic.
Aceaste carte contribuie semnificativ la ieşirea din labirint.

diana
Evanghelia dupa Isus Cristos

Ce sincronicități am trăit pe parcursul lecturii

Cartea a poposit aprope patru luni in mainile mele, in calatoriile mele, in biblioteca mea. Atat cat am avut nevoie pentru a o simtii si integra in realitatea vietii mele. Au existat sincronicitati mai concrete si mai subtile, mai evidente sau mai voalate.
Intr-una din impartasirile mele pe grup, in cadrul parcurgerii “Arta Ascultarii Atente“, scriam ca ma aflu in mijlocul unui uragan interior, ca intreaga mea viata o simt intoarsa cu susul in jos. La doua zile dupa, Timisoara a fost maturata de o furtuna cumplita despre care probabil ati auzit cu totii...
Cu alta ocazie, eram framantata de o alegere dificila, argumente pro si contra se duelau in mintea mea, incapabila sa ma decid, si am cerut ajutorul Existentei cu un semn. Raspusul a venit punctual si fara echivoc prin lectura cartii, printr-o pilda de-a lui Isus. Era vorba de un imprumut substantial pe care mi l-a cerut un prieten.

Întrebări la care îmi răspunde cartea

Acum, dupa citirea cartii am o peceptie mai larga, mai completa in legatura cu Isus-omul, cu contextul istoric al nasterii sale, cu emotiile si faptele lui, cu a face (orice imi este accesibil), din a fi (costienta de Cristosul launtric).

Pasajul scris special pentru mine

“Problema majoritatii experientelor o constituie incarcatura lor de fascinatie. Cei mai multi oameni care le traiesc sunt tentati sa creada ca Dumnezeu este mai prezent acolo decat in alte aspecte ale vietii lor. Astfel de experiente sunt ca un medicament care vindeca o boala, dar are puternice si nocive efecte secundare. De obicei, tratamentul in sine are nevoie de vindecare.
Rezultatul pregatirii spirituale autentice este sa ingaduim evenimentelor vietii sa vina si sa plece, dupa cum doresc. Cu alte cuvinte, lasam sa se faca voia lui Dumnezeu, cu acordul nostru, din toata inima. In cele din urma, obisnuitul devine cel mai mare miracol dintre toate.“

Ce mi-a adus semnficativ această carte

Este una din putinele carti ale Editurii pe care nu o citisem. M-am ferit de ea, chiar am respins-o datorita titlului cu conotatie religioasa, iar atunci cand mi-a fost incredintata de catre AmmaRa, zambeam, confirmandu-mi inca o data ca “de ce mi-e frica nu scap“.
Felul in care Stephen Michell descalceste cu foarte mult bun simt subiectele biblice ale vietii lui Isus Cristos, scuturandu-le de imbacseala dogmatica, este semnificativ pentru mine. Lectura m-a ajutat sa demitizez “subiectul “Isus Cristos, sa curat filtrul perceptiei si sa ii percep adevarata stralucire.

Ioana
Stima de sine

Ce sincronicități am trăit pe parcursul lecturii

Este foarte interesant faptul ca in zilele cand cand citeam cartea mi se vorbea in diferite conjuncturi despre atitudine si incredere in sine.

Întrebări la care îmi răspunde cartea

Exemplele oferite in carte m-au facut sa inteleg ca nu sunt singura cu o copilarie “devalorizata“, iar asta nu mai ma face atat de “speciala“, nu mai ma identific cu traumele mele, nu le mai recreez, nu le mai trag dupa mine in prezent, ci ele raman unui trecut indepartat si strain mie, pe care nu are rost sa-l analizez, pentru ca mintea mea nu va intelege nicodata intelepciunea sufletului prin care el isi alege experientele.
In schimb privita din rolul de parinte, cartea ofera multe sfaturi practice si accentueaza importanta iubirii neconditionate fata de copiii nostri.

Pasajul scris special pentru mine

“Declaratia unicitatii mele:
-Ma minunez de fiintta mea unica
Sunt o intamplare singulara, irepetabila in acest Univers
Iubesc, pretuiesc, savurez si imi asum tot ce tine de fiinta mea
[...]Voi ramane mereu fidel unicitatii mele si nu le voi permite altora sa-mi impuna teluri artificiale“

Ce mi-a adus semnficativ această carte

Pentru mine cred ca cel mai important a fost sa inteleg ca am valoare, ca merit si de aici am gasit motivatia de a actiona si de a face sa intamplu lucuruile. Nu este simplu, sunt pasi marunti si revin in obiceiuri vechi, dar cred ca perseverenta ne face maestri.

Daniela Maria
Gratie si Forta

Ce sincronicități am trăit pe parcursul lecturii

Am regasit in carte fix cateva subiecte de maxima rezonanta pentru mine in anul 2017: echilibrul “a fi” vs. “a face” (feminin/ masculin), relatia cu moartea/frica de moarte, lasatul controlului si acceptarea vietii exact asa cum este. Sunt subiecte cu care am lucrat in acest an, am trait constientizari puternice in legatura cu ele in cadrul unor calatorii din Calatoria Inimii si acum le-am regasit in carte din perspectiva personajului Treya Wilber (bolnava de cancer).

Întrebări la care îmi răspunde cartea

Cum pot sa accept realitatea asa cum este ea, atunci cand pare total impotriva mea, cu durere si suferinta?

Pasajul scris special pentru mine

Sunt chiar mai multe:

“Existenta inseamna: sa te eliberezi de constrangerile interioare si sa te lasi in mainile lui Dumnezeu, sa accepti, sa ai incredere, sa ierti. Actiunea inseamna: sa-ti asumi responsabilitatea pentru acele lucruri si numai pentru acele lucruri care pot fi schimbate, apoi sa depui toate eforturile de care esti in stare pentru a le schimba.”
“Desi putem controla modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla, nu putem control tot ce ni se intampla”.
“Daca viata mea arata asa, atunci asta e si o voi trai bine. Ma deschid catre viata in toate aspectele ei.”

“Cu cat ma tem mai mult de moarte, cu atat ma tem mai mult de viata si traiesc mai putin.”

Ce mi-a adus semnficativ această carte

Ramane in sufletul meu modelul Treyei de traire in iubire, acceptare si compasiune, in constienta, in prezenta a Vietii.
“Pentru ca nu mai pot ignora moartea acord mai multa atentie vietii.” Si ori de cate ori ma voi pierde iar in ganduri negative si obiceiuri vechi (ceea ce se va mai intampla, stiu bine), aleg sa imi aduc aminte de Treya si a sa Viata.

ara
Iubirea la timpul prezent

Ce sincronicități am trăit pe parcursul lecturii

Citesc întinsă pe canapea, aud vibraţia telefonului de pe birou, decid să mai citesc câteva pagini înainte să mă uit la telefon. Pun cartea jos, iau telefonul, e un mesaj de la o persoana dragă, revin la carte însă mintea îmi rămâne la prietenă, îmi dau seama că m-am oprit exact la unul dintre exemple in care autorii detaliază un model de familie care i se potriveste prefect. Citesc, nu reuşesc să rămân concentrată la paragraf, îmi vin pasaje din copilărie, scap cartea din mâna, pierd paragraful, deschid cartea privirea mi se opreşte pe un cuvânt, citesc de acolo, revin secvente din copilărie, se completează tabloul.

Întrebări la care îmi răspunde cartea

De ce copiez şi aplic un model de comportament cu care nu rezonez. Ce facem cu certurile, cum transformi conflictul într-o descoperire a vieţii lăuntrice a ta şi a partenerului.

Pasajul scris special pentru mine

Cu cât poţi recunoşte mai deplin influenţa trecutului tău asupra ceea ce simţi in prezent, cu atât devi mai liber să acţionezi în concordanţa cu valorile tale.

Ce mi-a adus semnficativ această carte

Suntem împreuna de aproape două decenii, din clipa când ne-am întâlnit am simţit că ne-am regăsit. Am ales să experimentam cu bucurie viaţa cu tot ce ne oferă, uniţi prin alegere, fără acte. Ne-am duelat cu iubire devenind mai buni, decişi să creştem împreună şi separat, învăţând răbdarea şi dizolvând aşteptările. Fiecare nereuşită ne-a purtat în căutări adânci în interior, alegem în fiecare zi să fim împreună. Nu contează cum consideri că este relaţia ta sau dacă ai una, lecturarea cărţii îţi aminteşte că poţi crea conştient, în fiecare clipă, relaţia pe care o doreşti. Pe parcurs m-am poziţionat în privitor, la început din exterior, am urmărit, aşteptat în prezenţa, am desluşit maştile subţiri ce au apărut. Venind mai aproape, le-am înţeles conţinutul, le-am dizolvat şi înglobat într-un proces continuu. Am descoperit modelele comportamentale pe care le-am copiat inconştient, descopăr şi modelez continuu. Nu iese mereu aşa cum doresc, însă, chiar dacă conştientizez imediat după, preţuiesc şansa de a alege cum vreau sa fiu. Am învăţat să lucrez cu valorile noastre comune şi să descopăr modelele de familie, pe ce s-au fundamentat ele. Dizolv ce ma întristează în trecut, mă bucur în prezent. Aleg să fiu în prezent.

Bianca Winter
Iubiri perfecte, relatii imperfecte

Ce sincronicități am trăit pe parcursul lecturii

Cand am incetat sa mai am asteptari fata de persoanele din jurul meu m-am simtit mai usurata si ei au fost mai deschisi fata de mine.

Întrebări la care îmi răspunde cartea

De ce ne inchidem fata de noi si de ceilalti.
De unde vine “rautatea“ in lume.

Pasajul scris special pentru mine

Sari in picioare, arata-ti pumnii,
Ameninta si avertizeaza intregul Univers
Ca inima nu-ti mai poate trai
Fara iubire adevarata!
by HAFIZ

Ce mi-a adus semnficativ această carte

Aceasta carte mi-a adus constentizarea ca ar trebui sa fim mai blanzi si rabdatori cu noi insine si intre noi. Cu totii avem rani profunde de vindecat si impreuna e mai usor de facut acest lucru.

Astria
Vindeca

Ce sincronicități am trăit pe parcursul lecturii

Am trait o sincronicitate uluitoare, care ar putea avea legatura cu capitolul din carte referitor la relatiile cu ceilalti, dar si cu ce tocmai lucrasem la Luncani (vindecarea relatiilor cu barbatii). Tatal meu s-a nascut pe 27 iulie si a murit acum 16 ani. In acest 27 iulie, pe cand citeam cartea si uitasem de aniversarea tatalui, fetita mea de 8 ani, care nu si-a cunoscut bunicul, a vrut sa-i cumpar un mic catel de plus, pe care l-a botezat Titi - asa il strigau prietenii pe tata, iar ea nu stia asta (si nici ca e aniversarea lui)!

Întrebări la care îmi răspunde cartea

Am avut imediat nevoie sa aplic tehnicile de comunicare non violenta.

Pasajul scris special pentru mine

Mi-au vorbit multe pasaje. Il voi cita pe acesta:

“Cea dintai descoperire a profesorului Gottman a fost [...] ca nu exista relatii affective durabile fara conflicte cronice. Se intampla mai curand invers: cuplurile care nu au motive permanente de cearta ar trebui sa fie ingrijorate. Absenta conflictului e semnul unei distante emotionale de natura sa excluda orice relatie autentica. [...] Nimic nu ne afecteaza mai mult creierul emotional decat faptul de a ne simti instrainati emotional de cei de care suntem cel mai legati: partenerul de viata, copiii, parintii.“ (p. 170)

Ce mi-a adus semnficativ această carte

Am citit “Vindeca“ pentru a doua oara, de asta data in limba mea materna, lucru care are importanta sa, chiar si pentru cineva care utilizeaza zilnic limbi straine. Perspectiva mea a de acum a fost total schimbata din 2 puncte de vedere:
1. Am putut vedea ce am integrat in viata mea dupa prima lectura - nu mare lucru. De exemplu, la vremea respectiva nu meditam cu regularitate si n-am practicat decat ocazional coerenta cardiaca. Acum, cand inima mi se deschide din ce in ce mai mult si cand am o prezenta constanta, am inceput sa o practic frecvent, simtind imediat efectele ei puternice. “Vindeca“ e o carte al carei impact e multiplicat proportional cu masura in care o punem fara intarziere in practica. Simt ca de data asta o voi integra mai mult in propria mea viata.
2. Acum ma pregatesc sa devin psihoterapeut, am apreciat deci ideile autorului si din perspectiva rigorii stiintifice cu care prezinta functionarea creierului emotional si interactiunea acestuia cu creierul cognitiv si cu inima. Mi-a devenit mult mai clar ce sunt emotiile si ce mecanisme intervin in gestionarea lor. Am retinut practici pe care le voi propune viitorilor mei clienti. “Vindeca“ imi va fi deci utila nu doar pe plan personal, ci si profesional.

Multumesc din inima initiatorilor proiectului Ariadna!

Primele 13 cărți Ariadna

"Revelația este accesibilă oricui este dispus să renunțe pentru o clipă la identitate. Călătoria Inimii este un parcurs al Revelației despre natura umană și a întregii Creații."

HEFT

Workshop / Eveniment

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Colecții de titluri

Workshopuri relevante

Respirație Holotropică Respirație Holotropică
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de  cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Cuvântul ”holotropic” ...

Practica Puterii Feminine Practica Puterii Feminine
Dacă ai nevoie de susținere, de conținere, de un loc în care să te simți auzită și ascultată, un spațiu în care să-ți dai voie să devii femeia care ești menită să fii, te invit să-ți ...

Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente
Calea Maestrului Interior este calea către Conștiența tuturor nivelurilor Ființei, este calea către claritatea interioară ce permite adevăratele alegeri. Instrumentele fundamentale ale acestei abordări ...

Programul educațional Briza Programul educațional Briza
Este o abordare integrală a ceea ce numim educație, care are în vedere nu numai acumularea de informație și dezvoltarea structurilor mentale, ci Ființa umană în integrum. Vizează conștientizarea, ...

Meditație activă și Shaking Meditație activă și Shaking
Respirația Conștientă și Practica Stării de Prezență sunt fundamentul tuturor abordărilor Călătoriei Inimii și a ceea ce noi, în Călătoria Inimii, numim Calea Maestrului Interior. Reprezintă ...

Articole relevante

Ziua internaţională a Respiraţiei Holotropice Ziua internaţională a Respiraţiei Holotropice

9 aprilie: conjuncția Soare–Uranus în Berbec susține atracția venusiană de a se confrunta deschis, condimentat și îndrăzneț cu afirmația de identitate a primului semn al zodiacului, „Eu ...

AmmaRa la Lună Nouă AmmaRa la Lună Nouă

Dragă prieten al Călătoriei Inimii, te invit să te acordezi cu ritmul naturii, cu ritmul Lunii Noi care te pune, mereu și mereu, în contact cu toate potențialele tale. Însă, pentru a învăța ...

Un DAR pentru tine la Lună Plină Magică și Romantică Un DAR pentru tine la Lună Plină Magică și Romantică

Acum, în prag de Lună Plină Magică și Romantică, ție prieten al Călătoriei Inimii, îți ofer în dar o declarație de iubire turnată într-o formă mai... atipică. A fost și pentru ...

Eroii propriei Vieți Eroii propriei Vieți

Experiența labirintului ne schimbă. Încetul cu încetul descoperim că tot ce nu ne ucide ne face mai puternici. Într-o bună zi trăim revelația uluitoare că labirintul este propria noastră ...

Roata Ritmurilor Lunare Roata Ritmurilor Lunare

Dacă citești aceste rânduri este pentru că ai ales schimbarea, ai ales transformarea, ai ales să crezi că-ți poți crea viața pe care o visezi. Este pentru că acum poți înțelege și accepta ...

Templului meu de Femeie, trupului meu de pământ, cu Iubire Templului meu de Femeie, trupului meu de pământ, cu Iubire

N-am auzit vorbindu-se vreodată, până la a fi în comunitatea Călătoria Inimii, despre sexualitate ca fiind cea mai Sacră Uniune a femininului cu masculinul, despre sexualitate ca fiind permanenta ...

Responsabilitate și Încredere pentru noi și pentru copiii noștri Responsabilitate și Încredere pentru noi și pentru copiii noștri

Cât de Responsabili suntem noi ca indivizi, ca societate? Prea puțin și prea puțini suntem cei care-și asumă cu adevărat responsabilitatea pentru tot ceea ce este în viața noastră; mai ales în ...

Tăcerea Mielului Tăcerea Mielului

E o primăvară solară. Drumul șerpuiește printre dealuri ca spinările unor mari animale subterane. Aerul e de cristal topit. Pe partea dreaptă a drumului, o turmă. În dreptul ei bag de seamă felul ...

Universul îți servește, acum la ultima Luna Nouă Universul îți servește, acum la ultima Luna Nouă

Crezi în miracole? Dacă da, știai că miracolele pe care tu le cauți te caută și ele, la rândul lor, pe tine? Sau te ascunzi de ele, pretinzând că nu există miracole? Felul în care ...

Splendoare. Ea pictează ceea ce aude Splendoare. Ea pictează ceea ce aude

Una dintre cele mai tulburătoare trăiri în explorările de Conștiință ale Călătoriei Inimii este felul în care percepem realitatea. Conștiența noastră se modifică, iar a percepe este a fi ...