Denise Cornea Ștefănescu Denise Cornea Ștefănescu

Cunoaștere prin experimentare! Un foc solar mă călăuzește mereu mai departe într-un parcurs de integritate, expansionează năucitor limite sensibile și structuri încăpățânate de identitate. Un zâmbet interior jucăuș este mereu martor călătoriei interioare și fundamentează experiența pas cu pas, cu consecvență, răbdare și înrădăcinare în realitatea pe care tocmai o creez. 

Astăzi! Explorez, recunosc și împărtășesc o apartenență, o consacrare, o dedicare ... Conștienței și Bucuriei născute din recunoașterea așezării în intimitatea interioară a ființei, a încrederii fundamentate în relația cu mine însămi care irupe neașteptat în simțire, cu pasiune, vulnerabilitate, forță, grație și fermitate; a vieții care curge în expresii de sine, alegeri, acțiuni și un act de creație ... altfel, Călăuză și Astrolog.

Venus - o memorie relațională

Publicat la 08.03.2017 Comentarii

Denise Cornea Ștefănescu

Când gânduri și emoții energice îmi răscolesc vitalitatea, între vis și realitate, între memorii și necunoscut, trăirile se electrizează și se consumă reciproc. Când toate resursele interioare par să se epuizeze, mai rămâne totuși ceva: o percepție subtilă, o memorie a inimii care călăuzește un act de abandon. Pe mine m-am părăsit, căutând. Suspin și ascult. Mă reprimesc tainic în tăcere, într-un feminin fertil și creator, forța interioară de care, de atâtea ori, am uitat, limitând-o într-un gen gramatical separant.

Ceea ce vine, pleacă. Ceea ce este găsit, va fi pierdut din nou. Dar ceea ce ești este dincolo de ceea ce vine și pleacă. Ești tu.” (Rumi)

În experiența a ceea ce devine, cu fiecare privire delicată întoarsă înlăuntrul meu, o uimită întregire, am trăit, de tot atâtea ori, înstrăinarea, tristețea și însingurarea unei separări interioare. Oscilația în neîncredere, între concepte și trăiri neclare despre genuri, separare, feminin sau masculin, a divizat cumva în mine, tocmai acea dinamică sacră de forțe creative și arhetipuri complementare care nu pot sălășui decât împreună, unite în ritmul aceleiași inimi. Separarea dezechilibrează o uniune firească naturii interioare. Dezechilibrul reflectă o nevoie urgentă de compensare, perfecțiune și control. Nimic altceva nu poate fi suficient unei absențe.

Dacă ești perfect, nu mai poți fi întreg, căci ar însemna să îți accepți imperfecțiunile. Dacă ești întreg nu mai poți fi perfect, pentru că ar trebui să porți în tine binele și răul, speranța și disperarea.” (Călătoria Eroinei, Maureen Mardock - Amor și Psyche: Dezvoltarea psihică a Femininului, E. Neumann)

Memoria inimii mi-a scris poveștile pe cer.

26 februarie, o Eclipsa de Soare la Lună Nouă în Pești a inițiat, pentru următoarele șase luni, un proces de încheiere a unui program, o „filosofie” după care ne-am ghidat eroic. Termin ceva, un tipar repetitv, o etapă într-un domeniu de viață, construiesc o rezoluție necesară unor acțiuni neterminate din trecut: relațional, financiar, profesional. Poate încă nu știu, învăț să eliberez.

Luna martie aprofundează această rezoluție și scoate în lumină ce a rămas încă incert, fără reper, fără o finalitate clară, ce este încă nerecunoscut, ne-exprimat, negat poate, fragmente întregi de inconștient personal și colectiv. Pătrund acum în inima lucrurilor, dincolo de aparențe, dincolo de o suprafață vălurită de efervescență. O pot face voluntar, de bunăvoie, cu un efort de conștiență, eliminare, vindecare, impulsionat de energia dinamică a perioadei pe care o traversăm. În aceeași măsură o pot trăi ca o presiune, o obligație, o necesitate conjuncturală impulsionată de rețelele neașteptate de interconexiuni pe care intrarea planetei Venus într-un ciclu de mișcare aparent retrogradă, 4 martie - 15 aprilie, le concentrează în valori și aspecte relaționale.

Arhetipul venusian reflectă felul în care frumusețea, armonia, creația și iubirea, în formele sale personale sau extinse în domeniul impersonal, compasiunea, își găsesc o expresie simplă, firească, echilibrată, în materie și manifestare. Atunci când astrul își încetinește mișcarea și este foarte aproape de Pământ (o aparentă retrogradare), concentrează atenția și energia în stări și situații care par să complice și să inverseze această curgere. Survine atunci în conștiență felul în care manifestarea, ceea ce am creat până acum: acțiuni, decizii, modul în care mi-am turnat și am fixat energia de creație într-un anumit tipar, formă, imagine exterioară, într-o relație, job, în aspecte financiare, ... dezechilibrează și rupe o falsă armonie. Inhibă creativitatea, pune la îndoială valoarea proprie, valoarea iubirii, valoarea relațiilor, a banilor, a apartenenței, dinamica unui grup. Ne-am pierdut poate prea mult în „a face” și am uitat că valoarea lui „a iubi” este mai întăi „a fi”, „a crea”, „a dărui” și apoi „a deveni” manifestând. Uneori durerea separării a fost poate prea mare. A fost mai simplu atunci să dăm la o parte și să sacrificăm valori autentice, intuiții, viziuni, vise, oameni, relații, parteneriate, promisiuni de suflet, mai degrabă decât să ne sacrificăm propriile „slăbiciuni”, neputințe, limitări. În mers direct arhetipul venusian se reflectă și „își rezolvă problemele direct în lumea exterioară. În retrogradare, le interiorizează și le rezolvă mai întâi în sine însăși”.

Șase săptămâni sau acele controversate „patruzeci de zile în pustiu sau sălbăticie”, planeta Venus rămâne într-o mișcare retrogradă și țese conexiuni imprevizibile între energia de foc a Berbecului (luna martie) și apele schimbătoare ale Peștilor (luna aprilie). Separă, tulbură, aprinde, apoi crează premizele evaporării, dizolvă sau vindecă separarea. O dată mai mult, o alchimie interioară se trezește. Face loc pentru ceva nou.

Cum? În Berbec sunt mereu pe cont propriu, de multe ori față în față cu o divizare: eu – tu, eu – ceilalți, creație personală - creație colectivă, individualitate – grup, ego – sine. Ce fac atunci? Mă privesc mai îndeaproape, arunc un ochi, mai întâi, asupra relației cu mine însămi. Ce sunt și ce vreau să devin, cum mă simt și mă percep și cum aș vrea să mă simt și să fiu văzut sau văzută de către ceilalți. Înainte de a a-mi dori lucruri și situații materiale sau afective concrete, mă pot întreba care este starea pe care vreau să o trăiesc de fapt, atunci când aș obține ce doresc. Ies în întâmpinarea ei și îmi dau voie cu imaginație să o trăiesc deja.

Pot considera retrogradarea, care devine acum nevoie de re-valorizare, re-evaluare relațională, re-conectare cu simțurile și înțelepciunea corpului, cu starea de sănătate și vitalitate, re-armonizarea resurselor și a bugetului, re-startare într-un nou potențial de creație ... , ca o intruziune într-un spațiu personal ascuns în rutină. La fel de bine, o pot vedea ca o oportunitate de a-mi crea o perspectivă mai clară și mai cuprinzătoare despre ceea ce este cu adevărat important și valoros pentru mine acum. Mă uit în jur. Realitatea mea obiectivă îmi va reflecta cu siguranță onestitatea cu care m-am dedicat, mai întăi, devenirii și creației mele. Privesc câți oameni care fac parte din viața mea, mă însoțesc și mă susțin cu adevărat în călătorie, mă valorizează și mă valorizez reflectându-mă în propria lor devenire. Cu ce și cu cine mă înconjor? Uneori îmi este dificil să-mi înțeleg propriile sentimente față de cineva. Care e adevărata valoare atunci a unui partener, prieten, a unei relații? Atrag spre mine oameni care îmi reflectă propriile convingeri despre sine, mă împuternicesc prin ei sau mă devalorizez. Unde risipesc energie, în ce măști, relații, activități? O recuperez, altfel nu pot crea nimic nou. Pot reuși cel mult să programez un viitor sau relații viitoare care să se adapteze de fapt unui vechi tipar de comportament, fidel unei credințe de limitare interioară.

Este un timp bun de revizuire și aprofundare. Nu mă precipit, am răbdare cu mine și cu ceilalți, nu iau decizii radicale în relații și bani, sunt de abea la începutul unei perioade de clarificare și încheiere. Energie este din belșug, combustă chiar, așa că nu stau pe loc. Merg cu creativitate mai departe și mă bucur în intimitatea relației de sine. La urma urmei, pot fi o permanentă sursă de noutate, ingeniozitate și surpriză pentru mine însămi!

Berbecul este domiciliul diurn a lui Marte, acțiunea, actul de decizie, curajul, afirmarea de sine, impulsul primar inseparabil naturii noastre masculine, perfecțiunea și controlul realității. Arhetipul venusian este exilat într-un spațiu prin excelență masculin, iar manifestarea sa tinde să se modeleze după instrumentele pe care le oferă semnul complementarității sale. Iubirea și relațiile pot fi condiționate de respectarea propriei voințe, cum decid eu, ce decid eu, de nevoia de atenție, spectaculos, demonstrativ. Vreau să dovedesc că sunt și pot, indiferent de rezultate. Atunci pot uita ce înseamnă conținere, toleranță, împărtășire, blândețe. Sentimentele sunt înflăcărate, dăruirea pasională, impulsivă. Își consumă intensitatea pe termen scurt și este redirecționată ușor în altă parte, într-o altă relație, alte prietenii, parteneriate sau spre un alt scop.

Poate deveni acum evidentă în trăiri, o separare între esența fundamentală a arhetipului feminin: ce și cum simt să fac și felul în care reacționez și mă manifest contrar a ceea ce simt, de fapt. Inconștient percepută, ea concentrează atenția spre o formă de divizare interioară pe care o pot resimți tensionat: între două forțe de creație percepute ca separate, între mine și partenerul sau partenera de cuplu, fiică - tată, mamă - fiu, a primi și a dărui, a deveni sau a se afirma, între a fi și a face, simțire și acțiune, energie sexuală sau energie de creație. Fabulos grăiește simbolul sabian al gradului 14 în Berbec de unde Venus își începe mișcarea retrogradă: „Un șarpe încolăcit între un bărbat și o femeie în grădina Edenului”. Cunoaștem toți povestea: tentația experienței, un amestec confuz de tensiune, teamă și pasiune, instincte primare, energie sexuală, intruziune într-o relație; vinovăție pentru că simt, că exprim, că știu, atracție către „cunoașterea interzisă”; control, pierderea paradisului și astfel, ieșirea dintr-o zonă de confort. În conjunctura astrală pe care o împărtășim ea poate deveni simbolul unui potențial acces la o cunoaștere arhetipală, negată sau neacceptată încă de autoritatea interioară. Poate fi o dezvăluire, un mesaj, o intuiție, o revelație care schimbă o ordine interioară, valori, relații, poate o întreagă experiență de viață. Povestea include însă și o pierdere fundamentală, așa că mă pot întreba sincer: La ce sunt dispus sau dispusă să renunț pentru a urma un răspuns primit sau revelat? Ce am nevoie să las, ce rutină sau spațiu de confort mi-e greu, dar sunt tentat sau tentată să părăsesc? Ce teritoriu nou, prin care nu am mai trecut, se deschide în fața mea?

Retrogradarea continuă la începutul lunii aprilie, dintr-un semn de exil, într-un semn de exaltare, Peștii, unde re-evaluarea interioară poate activa o axă verticală de această dată: eu între uman și divin, trup și spirit, dorință sau nevoie sufletească, perfecțiune sau întregire; control sau încredere, confuzie sau revelație, vis și realitate. Relațional, mă pot întoarce pe un drum, de data aceasta cu conștiența interdependenței sau atașamentului sentimental. Pot iubi cam straniu, ca și cum m-aș ascunde sau aș fura acest drept. Pot fi atent sau atentă la ceea ce atrag acum spre mine, posibile relații închipuite, complicate, parteneri indisponibil sau de-a dreptul nepotriviți. Uneori nici nu știu dacă iubesc cu adevărat. Poate doar îmi imaginez că o fac, hrănind conștiincios o idealizare sau pur și simplu o confuzie avantajoasă ce îmi justifică lipsa de curaj în fața unei introspecții oneste. Întâlnesc victimizări, salvatori și justificări spirituale, autoînvinovățiri consecvente și observ că poate deveni de-a dreptul molipsitor. Uneori pare că nu mai am niciun reper și mă izolez într-o singurătate afectivă. Râd puțin, oftez cu foc și mă întorc să aprofundez ce s-a trezit.

În ultimă instanță nu este decât un timp nemaipomenit... pentru o reconciliere, pentru o unificare a contradicțiilor și contrariilor într-o inima încercată de memorii relaționale, pentru un mare suspin eliberator. Cu imaginație și creativitate pot recâștiga la sfârșitul acestei perioade, o șansă sau o oportunitate relațională pe care o credeam pierdută. Recuperez încrederea testată, viziunea intuitivă, ghidarea interioară, sentimentele care vindecă. Dizolv rezistența în fața curgerii realității și las acest timp dedicat memoriei inimii, recente sau ancestrale, să renască pînă la urmă, singura magie care există, Visul Creației!

 
Denise Cornea Ștefănescu a mai scris și

Visul de transformare nu este același cu Realitatea transformării Publicat la 06.02.2017

Visul de transformare nu este același cu Realitatea transformăriiFebruarie forțează energic visul de transformare și schimbare al Vărsătorului, probând prin emoție autenticitatea lui. Este ca și când, urzind circumstanțe sau stări mentale tulburate, care la rândul lor trezesc emoții tulburătoare, pot reflecta, asculta, pot înțelege mai bine și mă pot întoarce în cele din urmă, către ce este nedistorsionat, sincer și extrem de uman de fapt, în mine și în afara mea. „Nimic din ceea ce este uman nu îmi ...

Citește mai mult

2017 - Visul este cel mai real lucru din câte există Publicat la 09.01.2017

2017 - Visul este cel mai real lucru din câte există2017 continuă schimbarea inițiată în ultimii doi ani de activarea energiei mutabile (Saturn în Săgetător, Nodul Nord și Jupiter în Fecioară, Neptun și Nodul Sud în Pești). Semnele mutabile mai sunt cunoscute și ca semne de oglindire, care ne arată exact ceea ce nu vrem să vedem la noi. Tot ceea ce am atras spre noi în acești ani, persoanele față de care am simțit adversități sau ne-au deranjat teribil, ne-au adus în atenție, în ultimă instanță, ...

Citește mai mult

Luna Nouă în Săgetător Publicat la 28.11.2016

Luna Nouă în SăgetătorO acumulare sedimentată până într-un punct de colaps sau o pierdere temporară! Decid să recurg la reparații emoționale și să refac structuri importante de trecut. Un șantier în reconstrucție! Părți ascunse de ego dezgolit sunt încă destabilizate, mă surprind când irup în conștiență și se prăbușesc cu zgomot interior când mă aștept mai puțin. Înaintez delicat, cu precauție, sunt atentă unde pașesc, verific dacă ce a mai rămas în ...

Citește mai mult

Vreau să spun ce simt, ce gândesc și ce vreau! Publicat la 31.10.2016

Vreau să spun ce simt, ce gândesc și ce vreau!Balanța și-a vărsat talerele în Scorpion. Un sentiment de saturație, de prea plin, de ajuns. Gata cu oglinzile, compromisul și așteptarea ca rezolvarea să vină prin ceilalți. Prea mult tact, ocolișuri, strategii de a nu strica un echilibru formal și iluzoriu. Prea mare dorința de a mulțumi, de a împăca și reconcilia ceea ce nu poate fi împăcat și reconciliat fără o coerență interioară, fără o întoarcere către mine însămi, la originea fricii, nemulțumirii, ...

Citește mai mult

Călătoria Eroinei Publicat la 04.10.2016

Călătoria EroineiOctombrie, prima zi , o Lună Nouă în Balanţă anunţă alegeri noi lansate, direcţii în care se vehiculează idei şi principii şi în care emoţiile şi reacţiile se concentrează. Odată cu semnul cardinal de iniţiere al Balanţei începe a doua jumătate a zodiacului. Înţelegerea de sine face un pas mai departe şi expansionează într-un alt mod felul în care îmi percep realitatea. În pragul de transformare al Echinocţiului atenţia se deplasează ...

Citește mai mult

Experienţa Marte, Saturn Publicat la 05.09.2016

Experienţa Marte, SaturnÎnceput de septembrie… Un dans mai puţin obişnuit de forţe astrale, concluzie, esenţa unui parcurs, un prag conştiincios al anului pe care îl străbatem. Marte a părăsit gradul de Săgetător de la care şi-a început retrogradarea în aprilie. A ieşit din umbra drumului parcurs până acum, gata să treacă limita acestui prag, un salt într-un teritoriu nou. Când elevul este pregătit, profesorul apare. ...

Citește mai mult

Luna Plină în Capricorn Publicat la 18.07.2016

Luna Plină în CapricornLuna traversează semnul saturnian al Capricornului şi înainte de a împlini aspectul de Luna Plină întâlneşte, o dată mai mult, disoluţia de structură, personală şi colectivă, propusă de Pluton: din nou faţă în faţă cu puterea subconştientului nostru, separarea sau frica existenţială. Oare muntele pe care am urcat este chiar locul în care doream să ajung? Dacă nici măcar nu sunt încă acolo, ce mă reţine, ce rană port încă şi mă împiedic ...

Citește mai mult

Marte... o călătorie interioară de iniţiere Publicat la 12.07.2016

Marte... o călătorie interioară de iniţiereLuna iulie se pregăteşte să încheie o etapă de acumulare şi conduce spre maturizare principiul marţian prezent în fiecare dintre noi sau transformarea interioară propusă de evoluţiile lui Marte în primele nouă luni ale anului. La începutul lunii ianuarie scriam despre alchimia acestui proces complex de retrogradări marţiene fără să anticipez foarte clar intensitatea la care voi trăi eu însămi un potenţial restructurant, combativ, nerăbdător, extrem. ...

Citește mai mult

Soarele și Venus în Crucea mutabilă Publicat la 13.06.2016

Soarele și Venus în Crucea mutabilăCareul format de alinierea planetelor mari în semne mutabile (Săgetător, Fecioară, Pești) este întregit în perioada pe care o traversăm de Soare și Venus în Gemeni, care completează pe cer forma unei cruci. O roată dinamică, efervescentă, un vortex de mișcare care se deplasează rotindu-se în spațiu cu viteza sistemului nostru solar, 70 000 km/ora!   ...

Citește mai mult

Tabăra de Vară Briza 2016 Publicat la 17.05.2016

Tabăra de Vară Briza 2016„Dragii mei părinţi exploratori ai Conştiinţei, dacă aşa ca şi mine aţi trăit deja necesitatea de a înţelege unicitatea fiinţei minunate care v-a ales ca părinţi, vă invit să descoperim împreună conjuncturile astrale care o definesc ca personalitate distinctă şi sensul relaţiei noastre cu ea ca verigi într-un lanţ generaţional”. ...

Citește mai mult

"Am ales experiența în dimensiunea încarnată pentru a ne redescoperi inefabilul, strălucirea în ciuda întunericului, măreția în ciuda micimii și nelimitarea în ciuda separării. Călătoria Inimii este despre transcenderea dualităților prin experiența lor."

HEFT

Workshop / Eveniment

2% pentru
Asociația de Terapii Transpersonale

O viață trăită conștient, în acord cu Adevărul nostru profund, aceasta este Consacrarea ultimă a Călătoriei Inimii. Absolut toate Workshop-urile, Seminarele, Conferințele sau Programele noastre educaționale sunt subscrise acestei Consacrări. Acum trăim vremurile în care Umanitatea își descoperă adevărata măreție și frumusețe. 

Conștiința Umanității se transformă!
 Iar fiecare transformare personală prin Conștiență schimbă Conștiența întregii lumi. Participă și tu la această Transformare, direcționând 2% din impozitul pe venitul anual impozabil către:
Asociația de Terapii Transpersonale
Completează cu datele personale și semnătura ta Formularul 230 dacă deții venituri din salarii sau Formularul 200 dacă ai venituri din alte surse. Restul rubricilor nu trebuiesc completate.

Poți depune acest formular până pe 25 mai 2017 la Administrația Financiară de care aparții sau ne poți trimite nouă Formularul completat de tine, iar noi îl vom depune la Administraţia Financiară.

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Teme articole

Cărți relevante

CONTRACTE SACRE CONTRACTE SACRE

Pentru ce suntem în această încarnare? Care este menirea noastră pe această lume? Iată întrebări pe care ni le punem cu toții. Caroline Myss, cunoscută nu doar ca autor ci și ca medic, ...

44 44

În mod straniu dar magic, această primă carte purtând semnul Călătoriei Inimii este o carte de poezie. Dar mult mai mult decât atât. Este o poveste de dragoste între oameni care-și ...

Tarotul Mitologic Tarotul Mitologic

Mai mult decât o carte și mai mult decât un set de cărți de joc, Tarotul Mitologic este un instrument de sondare a adâncurilor Conștiinței umane, este o cheie magică a marilor porți către ...

Experienţa Akashică Experienţa Akashică

O buna parte din valoarea acestei cărţi este adusă de mărturiile directe ale unor excepţionali exploratori ai conştiinţei, medici, antropologi, filosofi, scriitori, vindecători, mistici din diferite tradiţii ...

Workshopuri relevante

Meditație activă și Shaking Meditație activă și Shaking
Respirația Conștientă și Practica Stării de Prezență sunt fundamentul tuturor abordărilor Călătoriei Inimii și a ceea ce noi, în Călătoria Inimii, numim Calea Maestrului Interior. Reprezintă ...

Arta Respirației Conștiente Arta Respirației Conștiente
Calea Maestrului Interior este calea către Conștiența tuturor nivelurilor Ființei, este calea către claritatea interioară ce permite adevăratele alegeri. Instrumentele fundamentale ale acestei abordări ...

Programul educațional Briza Programul educațional Briza
Este o abordare integrală a ceea ce numim educație, care are în vedere nu numai acumularea de informație și dezvoltarea structurilor mentale, ci Ființa umană în integrum. Vizează conștientizarea, ...

Teatru Arhetipal Teatru Arhetipal
O nouă abordare a Călătoriei Inimii devine accesibilă tuturor, după ce s-a copt în interiorul Școlii Maestrului Interior. Este un pas încă și mai adânc în marele proces ...

ShamaniA ShamaniA
Cum ar fi, dacă tot vorbim de Noul Pământ, să începem a crede, precum popoarele indigene, că oamenii aparțin pământului și nu invers. Acesta ar fi primul și, cu siguranță, cel mai important ...

Articole pe aceeași temă

Marte... o călătorie interioară de iniţiere Marte... o călătorie interioară de iniţiere

Luna iulie se pregăteşte să încheie o etapă de acumulare şi conduce spre maturizare principiul marţian prezent în fiecare dintre noi sau transformarea interioară propusă de evoluţiile lui Marte ...

Vreau să spun ce simt, ce gândesc și ce vreau! Vreau să spun ce simt, ce gândesc și ce vreau!
Un Scorpion la Lună Nouă

Balanța și-a vărsat talerele în Scorpion. Un sentiment de saturație, de prea plin, de ajuns. Gata cu oglinzile, compromisul și așteptarea ca rezolvarea să vină prin ceilalți. Prea mult tact, ocolișuri, ...

Echinocțiul de primăvară Echinocțiul de primăvară
Un drum prin tranziție

Duminică  20 martie, într-o zi calendaristică care îi este asociată de  altfel, Soarele încheie un ciclu astrologic și trece frontiera  Berbecului. Ascendentul momentului se ...

Roata Ritmurilor Lunare Roata Ritmurilor Lunare
Cele Patru Ritmuri de Conștiență ale Femeilor

Dacă citești aceste rânduri este pentru că ai ales schimbarea, ai ales transformarea, ai ales să crezi că-ți poți crea viața pe care o visezi. Este pentru că acum poți înțelege și accepta ...

2017 - Visul este cel mai real lucru din câte există 2017 - Visul este cel mai real lucru din câte există

2017 continuă schimbarea inițiată în ultimii doi ani de activarea energiei mutabile (Saturn în Săgetător, Nodul Nord și Jupiter în Fecioară, Neptun și Nodul Sud în Pești). Semnele ...

Adevărul înaintea Iubirii Adevărul înaintea Iubirii

Mulți dintre noi nu stăm prea bine, în această perioadă, cu răbdarea în fața a ceea ce considerăm a fi subiectiv, superficial sau foarte sensibil. Și asta pentru că nu ne acceptăm propria subiectivitate, ...

2016 2016
Așază-te și mergi!

2016 astrologic ... Marte intră în domiciliul său nocturn din Scorpion, care este și semnul de Ascendent pentru prima Lună Nouă din an. Urmând un fir de determinări: dispozitorii lor în Scorpion ...

Urzeala aştrilor… magie interioară! Urzeala aştrilor… magie interioară!

”Aşează-te şi mergi!”, aşa am început povestea anului 2016. Fie că am conştientizat sau nu, ne-am aşternut cu toţi calea de foc a Phoenix-ului, undeva într-un domeniu viu şi arzător ...

Visul de transformare nu este același cu Realitatea transformării Visul de transformare nu este același cu Realitatea transformării

Februarie forțează energic visul de transformare și schimbare al Vărsătorului, probând prin emoție autenticitatea lui. Este ca și când, urzind circumstanțe sau stări mentale tulburate, care ...

Soarele și Venus în Crucea mutabilă Soarele și Venus în Crucea mutabilă
Un vortex pe cer

Careul format de alinierea planetelor mari în semne mutabile (Săgetător, Fecioară, Pești) este întregit în perioada pe care o traversăm de Soare și Venus în Gemeni, care completează ...