Secretele nașterii împlinitoare

Workshop de pregătire pentru naștere

DA, chiar POȚI avea nașterea magică la care visezi!

Însă pregătirea și educația sunt cheia. Orele de educație prenatală te pregătesc pentru o experiență de naștere lină și împlinitoare. Am adunat toate resursele disponibile ca să îți ofer informații complete și susținere reală pentru unul din cele mai importante evenimente din viața ta de  Femeie: nașterea copilului  tău.

Nașterea nu este numai despre a aduce pe lume un copil sănătos alături de o mamă sănătoasă, ci și despre a crea un start excepțional, netraumatic, plin de încredere și bucurie în viața de familie, cu respect și demnitate pentru mamă și copil, de a crea o atmosfera iubitoare, de încurajare și susținere, construită pe amintiri despre o naștere împlinitoare... amintiri ce durează toată viața!

Nu doar finalitatea nașterii contează,
CONTEAZĂ întreagul ei parcurs!

O naștere frumoasă își pune amprenta pe viață în psihicul tău de Femeie și modelează personalitatea copilului. Este un act sacru, spiritual, care merită și trebuie tratat cu infinit mai mult respect, atenție și venerație pentru voi doi, protagoniștii: tu și bebelușul tău.

 • Este ceva înlăuntrul tău care vrea să creeze o experiență de naștere intimă, sacră, magică, împlinitoare, dar nu ai încă pregatirea necesară astfel încât să vezi acest lucru posibil?
 • Te confrunți cu emoții copleșitoare, confuze, neliniști, frici - de durere, de naștere, de doctori și spitale, de neîncredere în puterea și înțelepciunea corpul tau de a naște?
 • Intuiția îți șoptește că nașterea este mai mult decât durere și frică de necunoscut?
 • Îți dorești să beneficiezi de cea mai bună îngrijire a corpului pe timpul sarcinii?

Sunt aici ca să îți spun că nu trebuie să fie așa ai tot văzut la televizor sau auzit în jurul tau, cu intervenții numeroase și invazive, stat în pat cuminte și pasiv în pozitia culcat pe spate, țipete, împins forțat la îndemnul medicului  și durere agonizantă.

Nașterea poate fi cu adevarat
blândă, transformatoare, împlinitoare, magică și memorabilă.

Să dai naștere copilului tău este un moment major în viața ta. Îti amintești ziua în care ți-ai născut copilul tot restul vieții, iar această experiență influențează atât modul în care te raportezi la  corpul și copilul tău, cât și stima de sine și relația pe care o creezi cu al tău copil.

De aceea, îmi doresc să îți ofer cât mai multe informații reale, actualizate și care să te ajute să îți întrupezi plenar Puterea Feminină care zace adormită înlăuntrul tău.

INFORMAȚIA chiar este PUTERE!
Iar ceea ce nu știi îți poate dăuna la naștere, atât ție, cât și bebelușului tău.

Există atâta dezinformare în jurul acestui subiect, atâtea piese de puzzle lipsă, atâtea mituri și păreri neverificate, încât ai nevoie de o perspectivă nouă, echidistantă și de o viziune proaspătă prin care să îți reevaluezi credințele adânc înrădăcinate care te împiedică acum să te bucuri de acest proces minunat și sublim – sarcina și nașterea.

Doar TU poți crea nașterea pe care o dorești!
Puterea este doar în tine!

Tot ce ai nevoie este să te pregătești, să beneficiezi de educație prenatală, să conștientizezi că nu ești singură și că poți avea susținerea de care ai nevoie și care răspunde cel mai bine nevoilor și dorințelor tale.

Mă simt onorată și plină de recunoștință să te ghidez în acest proces profund transformator. Te voi ajuta să explorezi toate opțiunile de care dispui și să creezi alegerile legate de naștere care sunt optime pentru tine și bebelușul tau.  Permite-mi să te însoțesc!

 

WORKSHOPUL SECRETELE NAȘTERII ÎMPLINITOARE

Înscrie-te acum!

Te invit, așadar, alături de partenerul tău, să descoperim împreună care sunt instrumentele concrete pe care femeia însărcinată le are la dispoziție la nașterea miracolului din burtica ei. Află ce înseamnă cu adevărat o naștere naturală, cum să-ți depășești fricile legate de nașterea naturală și cum să-i oferi bebelușului tău cel mai bun start în viata, pe toate nivelurile – fizic, emoșional, relașional, spiritual -, un start netraumatizant, plin de blândețe, iubire și respect pentru Ființa unică care este.

 • De ce este atât de important modul în care ne naștem copiii?
 • De ce să te pregătești pentru naștere alături de partenerul tău?
 • De ce este esențial să te informezi temeinic și să îti cunoști toate opțiunile înainte de naștere?
 • Ce poți face să ai parte de o naștere împlinitoare, asumată și conștientă?

Răspunsurile la toate aceste întrebari le vei afla participând la Workshopul de pregătire prenatală

Secretele nașterii împlinitoare

Ce subiecte abordăm în cadrul workshopului

 • Nevoile de bază ale femeii în travaliu - adică secretele nașterii împlinitoare, a căror aplicare pe toată durata sarcinii și în travaliu pot schimba total experiența nașterii și calitatea acesteia;
 • Ce înseamna OPTIM în naștere pentru mamă și bebe;
 • Efectul bulgărelui de zăpada al hormonilor în travaliu;
 • Efectul de cascadă al intervențiilor medicale curente și consecințele asupra mamei și bebelușului.

De ce să participi?
• Pentru a avea acces la o sursă echilibrată de informații și la o abordare holistică, interactivă despre procesul nașterii, bazată pe cele mai actuale informații și cercetări în domeniu;
• Pentru că poate participa și partenerul tau care,  odată informat, îți devine un sprijin real, un sustinător de încredere și protector al tău în timpul nașterii și perioada postpartum, profund implicat în viața familiei pe care împreună o creați;
• Pentru a dobândi libertatea reală de a lua decizii pe baza cunoașterii tuturor opțiunilor alternative, pe care personalul medical nu are timpul și nici disponibilitatea de a le împărtăși cu tine;
• Pentru a învăța să recunoști și să respecți semnalele pe care corpul și copilul ți le transmit în timpul sarcinii și al nașterii;
• Pentru a înțelege că nou-născutul este o ființă extrem de sensibilă și conștientă de tot ceea ce trăiește în acest roces miraculor – atât la nivel  fizic, cât și emoțional - și că experiența trăită de el în timpul travaliului și nasterii prodice consecințe pe viață.

Cu pregătirea, susținerea potrivită și multă încredere și iubire, nașterea poate fi incredibil de împlinitoare. Însă pregătirea acestui moment este absolut necesară. Oferă-ți în dar o experiență memorabilă: Nașterea la care visezi!

Participare pe bază de donație. Donația minimă recomandată: 50 lei.

Înscrie-te acum!

CINE SUNT EU?

Sunt Ramona Marcoceanu, Femeie, Mamă, dar și

 • Educator prenatal din prima generație ‘ReNașterea cu Ditta Depner’ - Curs holistic intensiv de naștere naturală ce conține cele mai actuale și complete informații și cercetări în domeniul nașterilor, cu o experiență de 3 ani în susținerea de workshopuri și cursuri pe tema nașterii naturale
 • Doula la nastere
 • Trainer de gimnastica perineala
 • Aromaterapeut
 • Terapeut maseur în terapii complementare

Odată cu nașterea acasă a fetiței mele, propria mea viață s-a relansat, am trăit o transformare profundă la nivelul valorilor personale și al lucrurilor care contează cu adevărat în viața mea.  Preocupată fiind de o continuă dezvoltare personală, pasionată de copii și de modul de viață cât mai conștient, de starea de bine a mea și a celor din jur, de sănătate și de metode alternative de menținere a ei, m-am condus firesc și natural către o nouă direcție și formare în viată și obținerea specializărilor amintite.

Cred cu toată ființa că sarcina și nașterea îti dau, ție dragă Femeie,  o ocazie extraordinară, posibil unică în viață, de a deveni mai întâi conștientă și apoi de a-ți asuma și întrupa plenar puterea ce o ai ca Femeie, căci am trăit asta pe pielea mea. În acest miraculos și transformator proces, o ființă umană crește înauntrul corpului tau, iar TU devii poarta prin care ea se  naște și devine în această lume.

DA, CHIAR ESTE  POSIBIL să ai o naștere uimitoare indiferent unde și cu cine alegi să naști – și nu există cale corectă sau greșită de a naște.

Însă, fără acces la informații relevante și susținere, șansele ar putea să nu fie de partea ta. Nașterea nu este un moment în viață în care să te predai în întregime altcuiva, sperând în tot ce e mai bine. Ai nevoie să îți știi opțiunile, ai nevoie să te asiguri că ai susținerea celei mai bune echipe, ai nevoie să știi că dorințele tale vor fi onorate și respectate. Cu alte cuvinte, ai nevoie să te pregătești pentru acest moment!

Misiunea mea este să te inspir, dragă Femeie și viitoare Mamă, să te ajut sa discerni din noianul de informatii pentru a-ți înțelege optiunile, să îți arăt că poți avea o naștere împlinitoare, să  împărtășesc cu tine că o naștere te transformă profund, la toate nivelurile și să îți reamintesc despre puterea ta, despre intuiția infailibilă de care dispui, despre încrederea în tine și în propriul corp care ȘTIE  și este construit să nască.

Și odată ce conștientizezi toate opțiunile pe care le ai cu adevarat la dispoziție, abia atunci vei putea lua decizii informate pentru o naștere  conștientă.

Cu recunoștință,
Ramona Marcoceanu

"În fiecare om trăiește Maestrul, așteptând să fie trăit. Maestrul Interior este o stare de conștiință a Umanității care-și recunoaște propria Divinitate."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Mărturii

Articole relevante

Adevăratul meu Sine Adevăratul meu Sine

În aceste zile, dacă rămânem deschiși, putem simți enorma energia prezentă în noi și în jurul nostru, care aduce, iată, un alt început. Un nou început mai proaspăt, mai ...

Încetinește ritmul și găsește-ți centrul Încetinește ritmul și găsește-ți centrul

Inspiră adânc, de câteva ori, înainte de a începe să citești aceste rânduri, și adu-ți aminte să expiri la fel de profund. Găsește-ți, în interiorul tău, centrul liniștii ...

Mai scrie-mi, te rog Mai scrie-mi, te rog

Nu știu la tine cum este acum dar pe aici, pe la noi, bântuie o energie foarte tăioasă care-mi cere să fiu extrem de atentă cum aleg să o folosesc. Știu, la nivel mintal, că alegerea îmi aparține ...

Dl. Ego și transcendența Dl. Ego și transcendența

Pentru a fi un bun cetățean, în rândul lumii, pentru a avea conexiune sub forma aprecierii, pentru a dezvolta relații, e nevoie să păstrăm măștile pe care le-am pus în copilărie. Le vom ...

2011. Incotro? 2011. Incotro?

Ce va fi mâine? Ce va fi anul viitor? Ce va fi în 2012? Încotro mergem de fapt? Acestea sunt întrebările acelei părţi din noi pe care o numim "dimensiunea umană". Este acea parte din ...

2017 - Visul este cel mai real lucru din câte există 2017 - Visul este cel mai real lucru din câte există

2017 continuă schimbarea inițiată în ultimii doi ani de activarea energiei mutabile (Saturn în Săgetător, Nodul Nord și Jupiter în Fecioară, Neptun și Nodul Sud în Pești). Semnele ...

Paradoxul simplității Paradoxul simplității

Într-una din zilele obișnuite ale vieții mele, în derularea cotidiană a activităților, pe holul lung  al clădirii pe care îmi purtam pașii zilnic, a apărut un zid nou. Acest element ...

Sacra Responsabilitate Sacra Responsabilitate

Înapoi, la ritmul străvechi, onorându-ne sufletul și nevoia sa de armonie, și în acord cu natura, în vara aceasta ne-am condus trupul la întâlnirea celor patru temeiuri ale ...

Nu există nimic în-afara ta Nu există nimic în-afara ta

Traversăm cu toții o perioadă importantă pentru vindecarea trecutului, o etapă la fel de necesară precum aerul. De mai bine de două luni se simt la nivel colectiv și personal convulsiile acestei lumi aflate ...

Cine crezi că ești? Cine crezi că ești?

Măiestria este aceea de a trăi la anvergura și profunzimea propriei revelații despre realitate. Au existat dintotdeauna mijloace de tot felul pentru a extinde percepția asupra realității, de a ieși din ...

Cărțile

Minte Nemuritoare Minte Nemuritoare

Oare conștiința noastră – mintea, sufletul sau spiritul – ia sfârșit odată cu moartea corpului? Sau continuă să existe undeva, poate pe alte tărâmuri sau în alte dimensiuni ...

Tarotul Mitologic Tarotul Mitologic

Mai mult decât o carte și mai mult decât un set de cărți de joc, Tarotul Mitologic este un instrument de sondare a adâncurilor Conștiinței umane, este o cheie magică a marilor porți către ...

EVANGHELIA DUPĂ ISUS CRISTOS EVANGHELIA DUPĂ ISUS CRISTOS

Stephen Mitchell plonjează metodic în Evangheliile lui Marcu, Matei, Luca și Ioan și deslușește adevăratele învățături ale lui Isus Cristos, dincolo de toate adăugirile și modificările dogmatice ...

ANTICANCER ANTICANCER

Cu toţii putem folosi cât mai bine posibil această revoluţie a cunoştinţelor care s-au dobândit în materie de cancer, atât pentru a ne proteja de factorii externi, cât şi pentru ...

Cele o mie de nume ale bucuriei Cele o mie de nume ale bucuriei

O carte de o superbă şi adâncă profunzime, de o înţelepciune iluminată, care nu are nimic teoretic. Este o înţelepciune intrinsecă, nestudiată, care irumpe din poveştile simple de viaţă. ...

x