Arta Ascultării Atente
Liniște. Pace. Shanti

Arta Ascultării Atente

Ultima serie Arta Ascultării Atente
a început în 17 martie

A asculta nu este doar despre sunete. A asculta este despre atitudinea noastră față de realitate. Față de experiența vieții. 

A asculta este un instrument al transparenței, așa cum o numim noi în Școala Maestrului Interior, iar transparența în fața realității deschide porțile percepției și ale creației conștiente de realitate.

Nici percepția mai adâncă a realității și nici creația conștientă nu sunt posibile în absența capacității noastre de a asculta, de a ne deschide față de acestea.

Despre asta este vorba în această Călătorie a Inimii. Despre atitudine, care este întotdeauna o alegere. A fi închiși sau deschiși nu este un datum. Ci un act conștient.

Toate lucrurile pe care le-am dorit vreodată pentru noi înșine, toate stările, toată cunoașterea, conexiunea, creația – înlăuntrul și în afara noastră, toate se deschid atunci când alegem să ascultăm.

Poți face acest parcurs în ritmul tău, în intimitatea casei tale și în intervalul orar care este mai potrivit pentru tine, chiar dacă eu voi propune un interval orar în care să ne conectăm – energetic – cât mai mulți din cei care alegeți să vă aventurați în a vă rafina Arta Ascultării.

Pe durata programului vei putea accesa o pagină pe care, zilnic, vor fi încărcate călătoriile, meditațiile, mesajele ghidate de AmmaRa. Le vei putea asculta oricând îți vei oferi oferi o jumătate de oră – doar pentru tine.

În al tău inbox, zi de zi, vei primi un mesaj de la AmmaRa și invitația de a te conecta cu tema zilei. Vei avea acces, prin al tău cod de utilizator, la pagina unde sunt meditațiile, mesajele și călătoriile ghidate. Acestea vor rămâne disponibile pentru tine timp de 3 zile, timp în care vei putea să le aprofundezi dacă vei dori.

Înscrie-te ACUM

O Călătorie Ghidată  de deschidere a acestei  explorări interioare de 30 de zile

28 de mesaje și meditații zilnice ghidate pe teme fundamentale în procesul tău interior

O Călătorie de integrare ghidată, la sfârșitul acestui periplu de 30 de zile. 

Toate meditațiile și Călătoriile sunt ghidate de AmmaRa.

Worksheets, zilnice, cu întrebări și teme de lucru, care vor orienta întregul tău demers interior.

Ce ne aduce această ascultare?

A ne asculta corpul, dimensiunea densă a ființei, deschide porțile sănătății fizice și ale recuperării memoriei ancestrale a sufletului, dar și vindecarea lanțurilor trans-generaționale.

A ne asculta energiile vitale, pe care le turnăm în orice gest, orice relație, orice acțiune, deschide porțile vindecării relaționale și ale eliberării potențialelor blocate în orice am dori să facem.

A ne asculta emoțiile este primul pas către eliberarea de frică, furie și altele asemenea, primul pas către pace, armonie interioară și compasiune.

A ne asculta gândirea este primul pas către disciplina interioară a minții. A asculta presupune tăcerea interioară. Cum am putea să gândim ceea ce dorim să gândim, dacă nu reușim să mai întâi să domolim valurile discursive ale propriei minți? Ascultarea este cheia, încă odată.

Ce căutăm?

Toți căutăm câteva lucruri esențiale în viețile noastre:

  • conexiunea cu ceilalți,
  • bucuria de a trăi, de a crea lucruri care să ne reprezinte,
  • bucuria de a percepe Adevărul mai adânc al propriei ființe.
  • bucuria de a fi noi înșine, bucuria de a cunoaște.
  • vindecarea, într-un fel sau altul.

Primul pas pentru a trăi toate acestea este această atitudine deschisă față de noi înșine și față de realitate.

Totul începe cu a asculta.

Așază-te și ascultă-te!

Intră aici și descoperă ce poți face până începe călătoria noastră împreună!

Adrian Daniel

Eram undeva într-un spațiu de conștiință și încercam din răsputeri să ajung într-un alt spațiu, care se desfășura concomitent cu spațiul unde mă găseam eu.

Pentru o mai bună înțelegere și vizualizare, pot să spun că era ceva asemănător cu imaginile din filmul dr. Strange. Fraților, pur și simplu se derulau multe realități de conștiință în fața ochilor mei, fără ca eu să pot să-mi  ating țelul propus. La un moment dat, am obosit, și m-am așezat pe o stâncă, fără să mai fac nimic și fără să mai doresc ceva anume.

Imediat, după aceasta, acel spațiu pe care-l doream, a venit spre mine foarte aproape, se mișca cumva în sens opus față de spațiul unde mă găseam eu, și, mi se arăta cumva foarte clar, să-l văd în toată splendoarea lui. Apoi, la un moment dat, puzzel-ul cosmic s-a aranjat în așa fel încât, s-au aliniat spațiile, și într-un final, eu am pășit din spațiul unde eram eu pe acea  stâncă, în spațiul dorit de mine de la bun început, adică, acasă. M-am simțit foarte ușurat după ce am ajuns acasă. Iar, acolo acasă, mă aștepta o persoană/ ființă, și mi-a spus că toate astea s-au întâmplat datorită voinței lui și spre folosul meu, ca eu să pot învăța din asta. Și, a încheiat conversația cu mine spunându-mi că sunt NAIV.

Înțelesul meu din acest vis revelator, pot să-i spun așa, este că, nu mai e necesar să duc lupte seculare să obțin sau să creez ceva în această realitate ci doar să fiu în prezență și deschidere la tot ceea ce este. Și, să fiu recunoscător pentru ceea ce am deja și ceea ce am devenit, să las dracului rolul și frica legat de bani.

Și, ce mai vreau să completez este că, acest vis revelator l-am avut și datorită iubitei mele, care, ieri, aproape toată ziua, a fost foarte provocatoare, între mine și iubita mea, între iubita mea și surorile mele. Astfel, ziua de ieri fiind foarte provocatoare și consumatoare de energie, Dana Luna, iubita mea, a ales să stea în solitudine toată noaptea. Fiind cumva forțat să stau în solitudine și eu pe timpul nopții, cu o durere foarte mare în zona de îmbinare a osului sacru cu coloana vertebrală ...am visat ce am visat. Mulțumesc iubita mea pentru toate astea.

Sunt foarte recunoscător pentru că m-am aventurat în AAA, și sunt recunoscător pentru ce am trăit în aceste 30 de zile alături de iubita mea și ființele dragi inimii mele. Toate astea s-au manifestat în realitatea mea datorită creației tale, AmmaRa și grupului AAA.  Mulțumesc din inimă AmmaRa, că în aceste 30 de zile m-ai răsturnat cu susul în jos, ai tulburat toate conținuturile și spațiile din mine,  pentru a fi integrate, vindecate, conștientizate și cel mai important pentru mine, este că am ales diferit și conștient față de trecut sau față de cum au făcut strămoșii mei. Referitor la ce am menționat mai sus, răsturnarea cu susul în jos “, puteți să vă imaginați un borcan de 3 l în care am pus argilă și apă la decantat, după ce s-a terminat procesul, cineva îl întoarce invers.... și rezultatul este de la sine înțeles... cam așa s-au petrecut cu mine lucrurile în aceste 30 zile. Dragii mei, recunosc că nu mi-a fost ușor, a fost foarte provocator, dar a merrriiiitttaaatt cu vârf și îndesat. Iubesc această Comunitate a Călătoriei Inimii și ceea ce se înseamnă Calea Maestrului Interior, fără de care, eu nu eram ceea ce sunt acum. Recunoștință, Mulțumesc și o mare plecăciune în fața Femininului.

Am scris,
Adrian Daniel.

 

Denise

Arta Ascultării Atente nu se încheie, acum începe... în dimineți intime și disciplinate care continuă Călătoria Lunii Noi și păstrează blândă și fertilă conexiunea. O mare sincronicitate am aflat în trăirile mele, în acceptul sau refuzul emoțiilor în incursiunile interioare propuse, în trăirile fizice din trupul meu, chiar și atunci când au devenit dureroase și împărtășirea care a ținut mereu aprinsă o lumină călăuzitoare. O percepție spontană s-a deschis către înainte sau o capacitate delicată de dizolvare a pătruns adânc memoria. Mulțumesc. Uneori mi-a fost greu, rezistența a mușcat, alteori curgerea a expansionat incredibil călătoria dintr-un prag într-altul.

Da, AmmaRa, fundamentul existenței este schimbarea. „Adevărata creștere este experimentată când te îndepărtezi de un geam, te întorci și umbli prin turnul sufletului și vezi toate celelalte ferestre care așteaptă să privești prin ele ... poți vedea noi peisaje de posibilități, prezență și creativitate. Depinde atât de mult de perspectivă, de fereastra prin care privești” (Anam Cara, John O Donohue).

Călătoria continuă, habar nu am încotro mă poartă și nici nu îmi doresc acum să știu...doar am ales deja ... la Lună Nouă de Balanță, o echilibrare sensibilă dar atât de necesară, deschidere interioară către orice posibilitate și încredere într-o configurare mare, largă, cuprinzător de perfectă, atunci când îi percep esența.

Mulțumesc cu iubire și recunoștință, Denise

 

Marian

Pe parcursul acestei Călătorii am înțeles că Relație înseamnă Creație!
Am conștientizat că relația dizarmonică a părinților mei, bazată pe conflict, lipsă de iubire, acceptare și apreciere a aproapelui, pe judecată și învinovățire, agresivitate, frică, gândire compulsiva, mentalitate de supraviețuire, orgoliu personal și nevoia de control a reprezentat atmosfera în care m-am format, iar amprenta aceasta, a generat blocaje interioare pe care de mult timp îmi doresc să le rezolv.
Prin poziționarea mea , de judecată și învinovățire la adresa lor, se pare că am preluat cu vârf și îndesat , aceleași manifestării, identități, pe care le-am respins cu vehemență.

Într-una dintre dimineți, ascultând meditația zilei, am realizat că abordarea mea a fost greșita, având la bază multă durere! Am conștientizat că abuzul emoțional poate sa mă învețe un dar extraordinar atunci când compasiunea față de propria inima este suficient de profundă. Abuzul emoțional mă poate învața iertarea. De fapt, abuzul emoțional mă poate învăța că nu există abuz emoțional, decât cadă eu aleg asta. Aleg singur dacă sunt sau nu o victimă a tiparelor altei persoane. Capacitatea de a mă iubi și de a mă îngriji de mine însumi, asta duce la vindecarea spontană a rănii din inima oricărei relații.

Arta Ascultării Atente mi-a adus și răspunsul la întrebarea: În ce situații, contexte, relații, tind să exagerez lucrurile? Fac asta când mă identific cu situațiile prin care trec, când mă judec pe mine și pe cei din jurul meu, când mă plasez în comparație cu ceilalți, când nu mă locuiesc și nu sunt prezent în mine, ci în tot felul de scenarii inconștiente, când îmi fixez ATENȚIA mai degrabă pe ceea ce nu merge decât pe ceea ce merge, când atitudinea de încredere în Creatorul care sunt lipsește, când nu mă iubesc...în aceste contexte virusul toxic al exagerării mă destabilizează și mă infectează cu gânduri, emoții, reacții inconștiente!

La începutul acestei Călătorii mi-am luat angajamentul față de mine însumi de a-mi asuma propria experiență de viață, fără a mai considera că sunt o victimă a circumstanțelor exterioare! Reînnoiesc în fiecare zi acest angajament și îmi readuc aminte - mereu și mereu - că eu sunt creatorul propriei mele experiențe de viață.

Recunoștință, AmmaRa.

 

Crina

De câteva zile bucuria s-a instalat în inima mea! Mintea s-a mai liniștit și, în sfârșit, pot să ascult...pe mine, pe cei dragi mie, pe Mama Pământ! Am simțit acut diferența dintre a spune NU vieții și a spune un mare DA! Azi și în fiecare clipă a vieții mele aleg să spun DA, Viață, Te Iubesc!

Sunt recunoscătoare pentru acest mare dar! Mă bucur ca mi-am ascultat intuiția și am început această Călătorie, prin care, cu ajutorul tău AmmaRa, se pare că descopăr cum toată durerea resimțită era cauzată de faptul că fugeam de viață. Alături de tine încep sa simt bucuria vietii! Învățând alături de tine să mă deschid față de mine, să mă deschid tuturor părților din mine, simt cum își face loc bucuria! Este pentru prima data în această existență când ma bucur deplin că sunt AICI, când simt cu toată ființa că TRĂIESC !

Mulțumiri AmmaRa!

 

Dana Cristian Lar

Încă din prima zi a Călătoriei am descoperit un gând din spatele gândului, din spatele gândului, ... , cu care îmi cream realitatea. Odată înțeles, realitatea, viața mi-a adus în față situații, persoane, contexte, un tablou de viață în care s-a suprapus realitate deja creată,  cu perspective noi cărora pot începe să le confer consistență, să le dau densitate fizică prin cuvânt și faptă, prin acțiune.

Odată ce-am declanșat acțiunea nouă, alt înțeles mi s-a revelat ca răspuns la  acțiunea nou creată; un înțeles, un mecanism de gândire cu care îmi opream singură înaintarea, îmi amânam schimbarea, îmi perpetuam neîncrederea.

Pentru mine aceste prime 4 zile ale Călătoriei Arta Ascultării Atente, au scos din nou în lumina conștienței „nu-ul” cu care m-am ținut captivă în adormire și moarte, „nu-ul” cu care mi-am hrănit neîncrederea și cu care mi-am blocat bucuria și plăcerea în fața Vieții; un „nu” cu care suntem impregnați de foarte mici, suntem de-a dreptul imersați în energia lui „nu”: nu e voie, nu e bine, nu e frumos, nu ..., nu ..., nu ...

În aceste zile am spus un Mare DA! Vieții, prin conștientizarea gândirii vechi, prin schimbarea cu o gândire nouă, urmată de acțiune în realitatea fizică materializată prin cuvânt și faptă.

Am simțit cum acest DA! îmi sporește exponențial Încrederea, cum energia Bucuriei cuibărită și ascunsă în adâncul Inimii, se împrăștie în corp cu iz de prospețime,  neastâmpăr și dans. Am simțit cum acestă Creație, prin acest DA! spus Vieții, îmi deblochează Creativitatea pe care o las să curgă în lume, într-o Lume Nouă în acord cu mine, Cea Care Sunt Acum; o Lume Nouă care începe cu noi dragi Călători în Arta Ascultării Atente, cu noi Împreună, cu noi toți Împreună!

MULȚUMESC DIN INIMĂ AmmaRa!
PROFUNDĂ RECUNOȘTINȚĂ pentru această CĂLĂTORIE MAGICĂ!

Luna

Dragă  Mamă Pământ

Doar aici pot privi cu ochi vii cerul,
doar aici îmi desfăt privirea cu zborul păsărilor;
doar aici simt mirosul proaspăt al ploii,
al prafului ud și-al pământului reavăn de viață,
doar aici vântul îmi mângâie trupul și-mi flutură părul;
doar aici focul trosnește în sunet de descătușare,
sau pâlpâie dans de lumină violacee;
doar aici aud și articulez sunete ca un alchimist ce-și făurește vise,
doar aici dau glas Inimii în poezie și cântec de iubire;
doar aici, în tine Mamă Pământ, mă joc căutându-mă, prefăcându-mă că uit,
uneori chiar uitând, Cine și Ce sunt;
doar aici te privesc, te aud, te miros, te respir prin pământ,
doar aici te iubesc, te ating mângâind a pământ,
doar aici mă întrupez în formă, din pământ,
Mulțumesc că mă primești să mă nasc și renasc Mamă Pământ! 

Mulțumesc că i-ai dat omenirii prilej să se nască
și sufletelor curaj în uitarea întunericului tău să se-adâncească!
Mulțumesc că ești blândă și caldă, cu răbdarea cât timpul,
că ești, și pentru mine, viață și moarte când îți schimbi anotimpul!
Mulțumesc că în Dar omenirii i-ai dat trup din Trupul tău,
pentru a-și locui în el Inima care bate mereu,
în același ritm cu Ritmul tău.
Mulțumesc că ești Mamă, pentru Om și Vis de Dumnezeu!

 

Aurora Z.

Dragă AmmaRa,

Ne aflăm in ultima zi a acestei calatorii "30 de zile în Arta Ascultării Atente".
Este pentru prima dată in viața mea când îmi dăruiesc (datorita ție) câte o jumătate de oră in  fiecare zi pentru mine, datorită vocii tale miraculoase și vibrante .
Mi-ai făcut un dar neprețuit - încrederea că pot sta în ascultare zilnic - fără să mă gândesc la ceea ce am de făcut în fiecare zi și să-mi organizez timpul astfel ca și - EU - să fac parte din el. Timpul acesta a fost pe parcursul călătoriei și va fi de acum înainte important, binefăcător și prețios. Pentru mine acest timp petrecut cu mine în fiecare dimineață se va numi "AmmaRa".

Aceasta magica călătorie mi-a adus provocări pe care nu le-am conștientizat: Provocarea de a mă deschide pentru a-mi asculta corpul și inconștientul fără judecată, cu iubire și înțelegere, atenția a ceea ce simt în corp și în final conștientizarea că eu nu salvez pe nimeni, am ales să dau drumul la legături care nu mă defineau și care îmi blocau viața, legături de familie care mă țineau în trecut și multe alte lucruri.

MULȚUMESC ȘI SUNT RECUNOSCĂTOARE pentru această călătorie alături de tine, AmmaRa.
RECUNOȘTINȚĂ pentru că am stat in ascultare in fiecare zi.
RECUNOȘTINȚĂ si mulțumire pentru că pentru prima data, după 43 de ani, am înțeles tot ce ai vorbit în fiecare dimineață.
Am încredere că vindecarea mea din acest punct de vedere (lucru pe care nu îl mai credeam posibil) începe o dată cu aceasta călătorie.
MULȚUMESC SI SUNT RECUNOSCATOERE.

Îmi iau angajamentul ca să continui aceasta călătorie cu mine însămi în fiecare zi de acum încolo. Da, această călătorie mi-a adus multă auto-disciplină, mai multă energie creatoare, mult mai mult curaj de a naște adevăruri noi, o claritate nouă în ceea ce privește viziunea asupra vieții pe care vreau să o trăiesc de acum înainte, mai multa încredere în a păși dincolo de praguri noi, o voință creatoare de care aproape ca mă sperii, foarte mult elan creator.

Am fost mereu o sursă de inspirație pentru cei din jurul meu, dar acum, datorita ție am prins aripi noi, prin cunoștințe și conștientizări noi, și voi fi o sursă revigorată si renovată. Îmi doresc să eman strălucire și să manifest daruri unice, contribuind astfel la schimbarea lumii în care trăim. Voi continua zilnic să pășesc pe calea conștienței.

Cu recunoștință pentru îndrumarea acordata transformării mele,

Aurora

 

Nicoleta D.

Ce mi-a adus mie această Călătorie?

Claritate, practică zilnică, disciplină, recunoștință pentru corpul meu, pentru trăirile mele și pentru a fi împreună cu voi cei care faceți parte din acest grup și pentru însoțirea (ghidarea) cu vocea blândă, iubitoare a lui AmmaRa.

Recunoștință lui Agnis pentru continuitatea temelor abordate la Arta Respirației Conștiente, lui Garry pentru 'Puterea lui DA', AmmaRa pentru Creează-ți Viața pe care ți-o dorești. Toate aceste călătorii mi-au oferit integralitatea și unitatea unui întreg parcurs de creștere și transformare.

Pragul pe care mă aflu de ceva vreme și rămân pe el, fără a-l trece este Pragul Transformării mele. Da, recunosc, mi-e frică de propria Umbră, neavând încredere în propria mea Măreție, în Puterea mea de Creator Conștient.

Această lipsă de încredere își are bazele în perspectiva mea negativă de a privi viața, în convingerile mele învechite care s-au transformat în tipare repetitive de Creație inconștientă, tot angoasându-mă în interior prin compulsivitatea gândurilor și sistemul de comparații cu ceilalți și proiecțiile făcute asupra celorlalți și asupra experiențelor Vieții.

Aveam o scuză la care nu renunțasem, că gândurile nu au o influență atât de mare, decât dacă sunt transformate în acțiuni.

Și asta m-a condus la o veșnică amânare a acțiunilor mele, practic m-a scos din viață, împreună cu fricile mele legate de moarte, de sexualitate, de schimbare, de deschidere în fața a ce vine înspre mine, existând un decalaj între a primi și a dărui. Am conștientizat că aceste frici au intensități diferite și sunt însoțite de senzații localizate cu mici deosebiri în corp, senzații care diferă în funcție de poziția corpului (culcat sau la verticală) și mai ales se alimentează unele pe altele. Acest lucru a săpat la temelia încrederii în ceea ce percepeam ca trăiri. Am recunoscut tiparele Victimei, Copilului Abandonat și Sabotorului care acționează în mine nu numai prin convingerile mele învechite, ci și prin identificarea cu povestea mea de viață sau a altora. La împărtășiri mă surprind așteptând poveștile de viață ale celorlalți și tocmai acestea de multe ori mă scot din ascultare, deci din deschidere.

Din toată mulțimea de convingeri învechite o să împărtășesc cu voi înca una, dar care mi-a schimbat întreaga viață, aceea că memoria mea rațională m-a părăsit, că uit, că nu pot învăța mai nimic decât cu un efort uriaș, că nu pot da examene, că nu sunt în stare de a face, că nu merit ceva mai bun, că nu pot...

Sunt bucuroasă că am recunoscut că într-adevăr Realitatea îmi Servește, oglindindu-mi starea interioară și, de aici, următorul pas va fi cel de a recunoaște că eu sunt creatoarea propriei mele vieți. Am atenția asupra acestui deziderat, în special în a crea Relații Conștiente din deschidere și iubire cu familia, cu comunitatea Călătoria Inimii și să mă deschid spre o relație de iubire conștientă cu un bărbat.

 

Diana Iovănaș

 

Dragă AmmaRa,

După 8 zile de Călătorie încep să se coaguleze percepțiile. Mă bucură ușurința cu care am integrat disciplina trezirii la 6.15 și felul în care mă așez și îmi încep zilele. Adică altfel decât până acum. Mai conștientă, mai atentă, mai fără grabă, mai ancorată în „a simți”. Deopotrivă această Călătorie a început să fie provocatoare, răscolitoare. Ca și cum mi-aș lua „la puricat” întreg trupul, pământul meu, cu al său trecut personal și transpersonal, conștient și adânc îngropat înconștient. Mari dedesupturi ies la suprafață.

Ieri, de exemplu, am avut trei crize de plâns. Cu greu am înțeles că vindecam amprenta mamei mele, veșnic nemulțumită și critică față de cei apropiați… Simt pe măsură ce mă deschid emoții nedeslușite care parcă nu sunt numai ale mele, care îmi forțează transparența. Este o conexiune puternică între noi, care mă însoțeste întreaga zi și chiar nopțile, în vise.

La începutul Călătoriei am pus în pământ un sâmbure de avocado ce a stat la germinat două luni și acum a dat tulpină și rădăcini. Am numit-o pe tânăra plăntuță Alchemy, iar deoarece avocado este fructul ovarelor, am investit-o cu intenția vindecării arborelui feminității tuturor femeilor. Așa să fie!

Cu recunostință te îmbrățișez,

Diana

 

Dana Moldovan

Trec acum printr-o perioadă de întrebări, neliniște, confuzie față de ceea ce urmează să fac, de realitatea pe care urmează să o creez. Mintea mea nu găsește răspunsuri autentice sau eu am învățat să nu mă mai încred doar în răspunsurile pe care gândirea mi le oferă, foarte logic, rațional, însă pe care, dacă le urmez - așa cum am mai făcut până acum, s-ar putea să ajung în situații în care nu există congruență între ceea ce simt sau îmi doresc și ceea ce fac. 

Așa că nevoia mea cea mai mare, după workshopul de la Luncani „Transformarea emoțiilor negative în putere creatoare” (unde am avut niște experiențe extraordinare, care m-au făcut să nu mai fiu cea de dinainte, să nu îmi mai permit să mă ignor) a dus la decizia de a mă așeza în Ascultare Atentă. Călătoria Arta Ascultării Atente a apărut firesc, la momentul și în timpul cel mai potrivit pentru nevoia mea. Parcă era creată pentru mine și pentru nevoia mea din acel moment. Sunt recunoscătoare pentru zâmbetele și pentru lacrimile pe care AmmaRa, cu vocea și cu prezența ei le provoacă în mine, dar și pentru energia conectării cu grupul și pentru eliberarea pe care o simt după ce împărtășesc.

În această Călătorie mi-am luat angajamentul față de mine însămi să îmi ofer zilnic o jumătate de oră de ascultare, și timpul acesta mi se pare acum atât de important, de prețios, de binefăcător pentru mine! Jumătatea de oră se extinde, pe parcursul zilei mai dau valoare timpului când reflectez cu sinceritate la întrebărie pe care AmmaRa (și eu totodată) mi le adresează. Mă întorc în mine / spre mine mai des, asta devenind o necesitate. Cum am mai spus, nu am răspunsuri la toate întrebările, sau răspunsurile mă bulversează și nu îndrăznesc să le rostesc încă, dar am răbdare și încredere că le voi găsi și le voi rosti.

 Cu iubire și recunoștință, 

Dana

 

Luciana Jipa

Conștientizare. Atenție. Spațiu. Conexiune. Încredere. Iubire. Provocarea de a atinge noi subiecte de reflecție. Bucurie. Dimineți de ascultare. Inspirație. A privi și observa miracolul  vieții așa cum natura știe să-l arate în micile flori,  ițindu-se pe sub garduri, în coroanele imense ale copacilor, în blănițele pufoase ale pisicilor, în efluviile florale, pe înserat, în strigătul unei păsări de noapte, în  țârâitul de greier ori în apariția misterioasă a Lunii. Să mă las mângâiată de o creagă ori să mângâi eu, cu palma, frunzele unui arbust sunt întâmplări la care am luat parte în urma curățirii „filtrelor” simțirii în Călătoria Arta Ascultării Atente.

Până acum nu am înțeles, la modul profund, că existența, ființarea, este arta la care am și eu acces. Izvorul este în interior, în Inimă - doar să știu să îl ascult, să îl înțeleg.

Dimineața, când stau în ascultare, mă las îmbrățișată și simt atingerea luminoasă a celorlalți participanți. Sunt uneori atât de somnoroasă încât mă agăț cu firul atenției de AmmaRa și alunec în apele somnului, în fața ferestrei deschise, cu Încredere că țesătura de lumină din care fac parte mă susține și îmi ocrotește Visul. E cea mai provocatare călătorie și cea mai lungă la care particip. Ziua începe mai devreme pentru mine și, până seara, urmărind subiectul propus, găsesc răspunsuri la întrebări la care nici nu mă gândisem. Iar atingerea unor teme dureroase împinge limita cunoașterii pe terenul alunecos pe care singură nu aș fi avut curajul să mă aventurez.

Ce bucurie! Călătoria continuă! Inspir adânc... Expiiiiir...

Luciana

 

AnAnDA

Exprim aici Bucuria și Recunoștința pentru această călătorie magică de 30 de zile cu AmmaRa în Arta Ascultării Atente care, pentru mine este despre MINE... despre NOI… despre ÎMPREUNĂ… despre A MĂ SIMȚI... despre A MĂ ASCULTA… despre A MĂ DESCHIDE… despre a-mi aduce aminte zilnic de toate INSTRUMENTELE, ENERGIILE și PUTERILE MELE INTERIOARE de care adeseori UIT din păcate... despre a mă așeza și a mă întreba zilnic CUM POT? CUM VREAU să fiu? CREATOR DE VIAȚĂ CONȘTIENTĂ!... despre a fi în echilibru cu MINE, cu femininul și masculinul interior… despre a fi în echilibru în relația cu partenerul meu de viață, cu copiii mei, cu familia mea și cu tot ce mă înconjoară.

Sunt stabilită cu familia mea de mulți ani în Austria însă în Comunitatea Călătoria Inimii m-am regăsit. M-am vindecat… Mi-am dat voie SĂ FIU EU CEA CARE SUNT ACUM și orice călătorie în spațiul creat și conținut de HEFT este pentru mine ACASĂ! O mare familie de suflete prietene - ANAM CARA, care iată că se unește acum printr-o plasă energetică peste Mama Pământ și călătorește zilnic în toată lumea. O Călătorie Magică împreună cu AmmaRa, pentru că putem și vrem mai mult decât credem și suntem mai mult decât putem vedea cu ochii fizici…

Mulțumesc, grup sacru, pentru conținere,  pentru ascultare și renaștere ÎMPREUNĂ. Mulțumesc, AmmaRa, pentru acest spațiu creat și pentru alegerea din această viață de a fi Călăuză sufletelor Anam Cara! Oriunde ne-am afla în lume rădăcinile și strămoșii ne cheamă! CURAJ ȘI ÎNCREDERE SĂ AVEM!... pentru că ÎMPREUNĂ e mai ușor! Vă mulțumesc! Vă iubesc! Am vorbit! Hough!

Cu Încredere,

AnAnDA

 

Când am ajuns prima oară în Călătoria Inimii trecuseră deja doi ani de când nu îmi mai simțeam corpul ca fiind al meu. Inițial aspectul nu mă îngrijorase prea tare, că doar trăisem toată viața fără a acorda prea multa atenție corporalității. Mi se părea, pe linia bunei tradiții creștine, că e înjositor pentru mintea mea să se ocupe de astfel de mărunțișuri precum senzațiile din spate sau din stomac. Dar iată că timpul a trecut și am început să constat cum luminata minte, atunci când e descarnată și destrupată, nu face decât să repete sunete metalice lipsite de originalitate.

Și atunci am avut norocul să mă apuce disperarea. Disperarea unui cap care se leagănă bezmetic pe un corp străin, care moare de frig pentru că simte ca locuiește într-o cutie de carton. Am avut noroc cu disperarea asta. L-am întâlnit pe Agnis, am lucrat cu el, am avut revelații și înțelesuri care mi-au dat viața peste cap, iar de AmmaRa nici nu am vrut să aud. Știam eu de ce mă feresc, doar că știam inconștient. (Ha! Epistemologii ar turba auzind formularea asta!).

A mai trecut un timp, mi-a mai venit inima la cap și am început să mă apropii încet-încet, temătoare și aricioasă de multe ori, de misterul ăsta căruia i se poate spune „tăcere" și care stă în centrul călătoriilor ghidate de AmmaRa. Am auzit-o de multe ori spunându-ne: „Ascultă-ți corpul, curgi cu respirația, coboară în adâncuri.” și da, asta îmi doream și eu, dar mintea ținută în borcan de laborator nu prea poate face cu grație treaba asta. Am încercat să reiau meditația care-mi adusese bucurie cu ani în urmă. De fiecare dată însă când căutam să cobor cu atenția în corp și în inimă părea că hoarde de draci îmi ies în întâmpinare cât să mă țintuiască în frică și să nu înaintez.

Dar vine prima zi și îi aud vocea în căști. Cuvintele pe care le mai auzisem de atâtea ori până atunci, le aud parcă pentru prima dată. Nu, nu doar eu le aud pentru prima dată. Omul asculta pentru prima dată pe pământul ăsta cuvinte. Doar că astea nu sunt cuvinte obișnuite, chiar dacă sunt compuse din silabe. Sunt mai degrabă dale pe care picioarele mele le urmează către... da, către locul ăla din adânc unde de obicei stăteau de pază umbrele hidoase ale fricii. Vocea ei... atât de aproape de urechile mele, încât simt că eu îmi vorbesc de fapt mie. Și mă ghidez de jos în sus până ajung în dreptul plexului solar. Îi aud respirația mai accelerată care o însoțește pe a mea și simt, pentru prima dată cu adevărat, că pot transforma emoțiile, că da, stă în puterea mea să nu las frica să mă ardă paralizant, ci îi pot folosi energia și o pot schimba în bucurie.

Andy

  

 

Maria Lupu

Să mă aşez în meditaţie dimineaţa la aceeaşi oră este pentru mine o mare bucurie. Acest gest pe care îl fac conştient mă ajută să dau în primul rând un alt ritm vieţii mele cotidiene. Devin dintr-odată stăpâna propriei mele zile. O nouă zi  stă să înceapă  iar eu am posibilitatea să o trăiesc mult mai conştientă. Simt energia care mă susţine să-mi creez ziua cu Inima deschisă şi cu Încredere. Simt conexiunea cu toţi cei aşezaţi ca şi mine în meditaţie. Iar tema zilei este  precum ticăitul unui ceasornic care îmi reaminteşte de mai multe ori pe zi să mă întorc cu atenţia la mine. Îmi observ cu şi mai multă Atenţie, atitudinile, gesturile, gândurile, judecăţile şi felul în care intru în relaţie cu ceilalţi.

Pe lângă acest mare dar de a-mi începe altfel fiecare zi, întrebările mă ajută să-mi duc procesul interior de transformare la alte profunzimi. Sunt întrebări cu care m-am tot întâlnit în ultimii ani, la care am mai reflectat deseori şi totuşi descopăr cu uimire cum de fiecare dată aceleaşi întrebări primesc răspunsuri noi. Iar înţelesurile sunt mai adânci, deschid mult spaţiu înlăuntrul meu. Simt ca un fel de curăţenie interioară.

În aceste zile, numeroase contexte, persoane, amintiri şi imagini spontane mă reconectează cu evenimente din trecut. Au ieşit din nou la suprafaţă tipare şi credinţe pe care credeam că le-am lăsat deja. Am stat faţă în faţă cu vechiul, cu frica şi cu aşteptarea ca ceilalţi să înceteze şă-şi mai facă atâta rău continuând să trăiască în  confuzie şi rezistenţă la schimbare.  Am privit, simţit şi conţinut oameni dragi care continuă  să creeze şi să îmbrăţişeze suferinţa fără să se întrebe măcar de unde  atâta suferinţă în viaţa lor.

Provocarea cea mai mare a fost să rămân în deschidere şi să nu intru în judecată. Atenţia la ce simt în corp şi la ce gândesc m-a ajutat să rămân centrată.  Apoi a venit  un moment de conştientizare şi mai subtilă de această dată... eu nu salvez pe nimeni, am Încredere în alegerile şi procesul fiecărei Fiinţe umane, fie ea şi foarte apropiată mie. Am ales să dau drumul, să mă eliberez de legături de familie care continuau să-mi hrănească la nivel inconştient tipare vechi de gândire. La nivel corporal în zona omoplaţilor ceva s-a desprins de pe mine. Am simţit că trec un nou prag, că las în urmă ceva din trecutul meu care încă mai era activ în viaţa mea. Pot lăsa în urmă trecutul şi  privesc cu Încredere drept înainte. Îmi asum alegerile şi calea pe care acum păşesc, creeându-mi pas cu pas viaţa aşa cum o visez.

Din Inimă un simplu Mulţumesc! dragă AmmaRa pentru această însoţire. Fiecare meditaţie ghidată deschide în corpul meu porţi către vindecarea unor răni vechi şi adânci. Mă scoate dintr-o zonă de confort şi îmi deschide calea către a-mi crea o nouă zi din viaţa mea cu o altă vibraţie şi o altă energie. Rămân conectată cu mine şi cu voi toţi în Arta Ascultării Atente!

Maria

 

 

Laura Stogrea

Dragă AmmaRa,

În fiecare dimineaţă la ora 6.30 mă aşez pentru a mă asculta prin tine. Meditaţiile ghidate îmi oferă suport pentru a explora în voie în cursul zilei tema în al meu corp, în relaţii, în a mea realitate. Am putut să văd mecanisme de acţiune bazate pe frica de greşeală sau pedeapsa, care îmi blochează creativitatea şi exprimarea autentică. În mod tulburător  a  ieşit la iveală amprenta parentală a unui psihic rătăcit  şi confuz, a conflictului emoţional ca mod de viaţă.  Spăl cu a mea respiraţie armura închiderii,  a neîncrederii, a criticii, în situaţii concrete ale cotidianului, în rolurile pe care le joc zilnic.

Această călătorie este  ca un fel de lupă cu ajutorul căreia pot vedea mai clar mecanismele din spatele acţiunilor prin care-mi creez viaţa. Mă (re)descopăr într-un fel nou: îmi amintesc să spun „Da!” în fiecare dimineaţă, învăţ să mă bucur fără un motiv aparent,  învăţ să-mi găsesc liniştea fără să fac nimic, mă las învăluită şi surprinsă de magia vieţii.

Călătoria Arta Ascultării Atente se împleteşte cu energia Anam Cara şi Călătoria Eroinei, contribuind la un crescendo de trăiri, conștientizari, alegeri. Mărturisesc că trec împreună cu tine şi cu noi un nou prag al vieţii mele care mă aduce mai aproape către împlinirea Contractului Sacru al Sufletului Meu: de a trăi în deplină Conştientă. Simt recunoștință şi sunt onorată să fac parte din Cercul Sacru al primei Călătorii ghidată astfel: Arta Ascutării AtenteAm vorbit !

Adriana Laura

 

Mihaela

Draga mea AmmaRa,

Arta Ascultării Atente m-a condus într-un proces de introspecție, de conștientizare a fricilor, a respingerilor, a amânărilor. Emoții vechi răscolite, câteodată confuzie, dar și curiozitate. Zilele sunt în curgere… nu e niciuna la fel, așa cum credeam uneori în trecut… Mă trezesc cu chef de viață, abia aștept să te ascult, să mă ascult. Vocea ta vibrează înlăuntrul meu, o simt de multe ori ca fiind a mea.

La sfârșitul fiecărei Ascultări deschid ochii cu o privire proaspată, salut realitatea, absorb priveliștea minunată pe care o am în fata ochilor, miros lacul, aud pădurea, simt răcoarea munților, salut păsările (am observat că zboară în fiecare zi în direcția soarelui, atât la răsărit cât și la apus, de parcă soarele le invită dimineața la a sărbători viața, iar seara le cheamă la culcare) și eman Recunoștință cu inima deschisă pentru tot ce există Acum în viața mea. Recunostință și Iubire către tine, AmmaRa!

De când am aflat de această nouă Creație a ta, am simtit o chemare, o așteptam de mult timp – eu locuiesc în Elveția și nu pot avea atât de des contact cu voi pe cât îmi doresc. Tânjeam cumva după această mângâiere, conținere, înțelegere care îmi oferă spațiu și încredere în fiecare zi. Mă ajută să mă centrez și îmi alimenteaza energia de care am nevoie pentru a face pasul înainte. Am Încredere în transformarea mea, am ales, iar acum acționez, în ritmul meu, pas cu pas.

În ultimele zile am simțit oboseală și stări fizice de rău. Mă poticnesc în lucruri mărunte și simt provocări din toate colțurile. Corpul îmi spune că nu fac destulă mișcare și... mai e ceva în viața mea, ceva ce „credeam” că am acceptat: este vorba despre copiii iubitului meu. Acum locuim aproape de ei și petrecem mai mult timp împreună, mă bucură prezența lor și câteodată îmi dau voie să devin și eu copil jucându-mă cu ei. Petrecem momente frumoase și descopăr cât de mult se poate bucura inima unui copil. Însă adânc în mine simt că nu îi pot accepta întru totul… uneori îmi oglindesc aspecte neplăcute ale mele care în compania adulților nu ies la suprafață.

Mi-am reamintit neașteptat momente uitate din copilărie și adolescență, de care nici măcar nu am fost conștientă: frică, abandon, judecată. Am retrăit intensitatea lor și am mângăiat-o pe Mihaela adolescenta, copila, bebelușa. E greu, dar acum mă pot conține împreună cu trecutul meu. Nu mă grăbesc, las să vină orice emoție trezită de acești copii și cu blândețe aleg să observ și să acționez din starea de Prezență, în curgere, cu inima deschisă și încredere că pot dizolva și lăsa.

Mă simt conținută de Cercul Sacru din care am ales să fac parte. Mulțumesc pentru Împreună, AmmaRa! O îmbrățisare plină de Iubire și Recunoștință,

Mihaela

 

Roxana

În fiecare dimineață de când a început călătoria abia aștept să te aud, dragă AmmaRa. E ceva în vocea ta care mă conectează cu căldura, cu iubirea, cu bucuria, cu zâmbetul, cu încrederea.Călătoria mă conectează cu mine, cu fiecare zi mă apropii mai mult de sentimentele și emoțiile mele. Ca și cum m-aș întregi. Atâtea lucruri și oameni de care am uitat au revenit acum în conștiență. Uneori sunt imagini spontane, ca atunci când m-am reconectat cu bunica mea și ne-am îmbrățișat, alteori sunt vise cu persoane din trecut, de când eram adolescentă. Mecanisme de închidere învățate în copilărie au ieșit la iveală. Foarte des în copilărie  auzeam: „Să nu primești copii în casă! Să nu mă mai vadă lumea! Să nu mă mai știe lumea!” ca și când era ceva în neregulă cu noi.  Ce mi se pare foarte interesant e cum pe parcursul zilei apar răspunsuri, imagini, fraze, amintiri care cumva mă ajută să înțeleg atitudini din prezent. Îmi revine foarte des în minte: „Respir și mă deschid.” în mașină, la serviciu, la masă, peste tot. Cumva… am mai mult curaj să mă las să simt. Tristețea, bucuria, emoțiile pur și simplu.

Astăzi m-am trezit la 6, știind că e ultima zi din această călătorie. Îmi doream să fiu conectată cu grupul cu fiecare particulă și în fiecare secundă. Treptat, și mai ales în ultimele zile, am dobândit din ce în ce mai multă claritate. S-a conturat în interiorul meu un spațiu foarte clar, ca o senzație de 3D unde pot să simt. Să simt copacii, oamenii, conexiunea din cercul nostru sacru. E o senzație de parcă aș învia. Am putut să simt din ce în ce mai bine binecuvântarea acestui spațiu. Adică, nu e că nu înțelegeam ce înseamnă să creezi spațiu în jurul unei întrebări sau preocupări, atâta doar că nu am sesizat, niciodată, cu atâta precizie că doar acest spațiu îmi dă posibilitatea să explorez, să apară noi posibilități, noi soluții.

Cred că încep să simt conexiunea cu această înțelepciune interioară, de care ne tot vorbești. Spun asta pentru că întrebări, preocupări dintr- o zi au ajuns cumva la soluționare, la claritate, în moduri complet neașteptate, în zilele următoare, uneori și în decursul aceleiași zi. Pe la mijlocul călătoriei am avut o conștientizare foarte puternică referitoare la tiparul meu de autodevalorizare și  la cum agresorul este în mine și cum i-am permis mereu să mă agreseze. A fost înfricoșător, dar și eliberator! Sursa…  de fiecare dată când aud acest cuvânt ceva în mine tresare, se modifică, vibrează.

Mi-a mai adus ceva neprețuit această călătorie, un sentiment de plinătate a inimii și de vulnerabiliate. De fapt, e vorba de faptul că am simțit susținere și atunci am avut încredere să-mi dau voie să simt ce e acolo, fără să-mi fie teamă că o să mă copleșească. Simt că puterea mea crește. Puterea mea de  a mă deschide și de a mă manifesta din esența mea. E viața mai bogată pentru că mi-e inima plină. Bucuria vieții  – asta îmi aduce această călătorie. Și bogăția trăirilor. Și conexiune.

Cu inima deschisă, cu încredere și zâmbet,

Roxana

Plinătate a inimii și vulnerabilitate

Astăzi m-am trezit la 6, știind că e ultima zi din această călătorie. Îmi doream să fiu conectată cu grupul cu fiecare particulă și în fiecare secundă. Treptat, și mai ales în ultimele zile, am dobândit din ce în ce mai multă claritate. S-a conturat în interiorul meu un spațiu foarte clar, ca o senzație de 3D unde pot să simt. Să simt copacii, oamenii, conexiunea din cercul nostru sacru. E o senzație de parcă aș învia. Am putut să simt din ce în ce mai bine binecuvântarea acestui spațiu. Adică, nu e că nu înțelegeam ce înseamnă să creezi spațiu în jurul unei întrebări sau preocupări, atâta doar că nu am sesizat, niciodată, cu atâta precizie că doar acest spațiu îmi dă posibilitatea să explorez, să apară noi posibilități, noi soluții.
Roxana Sîrbu   mai mult

Cu privire proaspată salut realitatea

Arta Ascultării Atente m-a condus într-un proces de introspecție, de conștientizare a fricilor, a respingerilor, a amânărilor. Emoții vechi răscolite, câteodată confuzie, dar și curiozitate. Zilele sunt în curgere… nu e niciuna la fel, așa cum credeam uneori în trecut… Mă trezesc cu chef de viață, abia aștept să te ascult, să mă ascult. Vocea ta vibrează înlăuntrul meu, o simt de multe ori ca fiind a mea.
Mihaela A.   mai mult

Mă las învăluită şi surprinsă de magia vieţii

Această călătorie este  ca un fel de lupă cu ajutorul căreia pot vedea mai clar mecanismele din spatele acţiunilor prin care-mi creez viaţa. Mă (re)descopăr într-un fel nou: îmi amintesc să spun „Da!” în fiecare dimineaţă, învăţ să mă bucur fără un motiv aparent,  învăţ să-mi găsesc liniştea fără să fac nimic, mă las învăluită şi surprinsă de magia vieţii.
Adriana Laura   mai mult

Porți către vindecare

Provocarea cea mai mare a fost să rămân în deschidere şi să nu intru în judecată. Atenţia la ce simt în corp şi la ce gândesc m-a ajutat să rămân centrată.  Apoi a venit  un moment de conştientizare şi mai subtilă de această dată... eu nu salvez pe nimeni, am Încredere în alegerile şi procesul fiecărei Fiinţe umane, fie ea şi foarte apropiată mie. Am ales să dau drumul, să mă eliberez de legături de familie care continuau să-mi hrănească la nivel inconştient tipare vechi de gândire. La nivel corporal în zona omoplaţilor ceva s-a desprins de pe mine. Am simţit că trec un nou prag, că las în urmă ceva din trecutul meu care încă mai era activ în viaţa mea. Pot lăsa în urmă trecutul şi  privesc cu Încredere drept înainte. Îmi asum alegerile şi calea pe care acum păşesc, creeându-mi pas cu pas viaţa aşa cum o visez.
Maria Lupu   mai mult

Misterul căruia i se spune ”tăcere”

Cuvintele pe care le mai auzisem de atâtea ori până atunci, le aud parcă pentru prima dată. Nu, nu doar eu le aud pentru prima dată. Omul asculta pentru prima dată pe pământul ăsta cuvinte. Doar că astea nu sunt cuvinte obișnuite, chiar dacă sunt compuse din silabe. Sunt mai degrabă dale pe care picioarele mele le urmează către... da, către locul ăla din adânc unde de obicei stăteau de pază umbrele hidoase ale fricii. Vocea ei... atât de aproape de urechile mele, încât simt că eu îmi vorbesc de fapt mie. Și mă ghidez de jos în sus până ajung în dreptul plexului solar. Îi aud respirația mai accelerată care o însoțește pe a mea și simt, pentru prima dată cu adevărat, că pot transforma emoțiile, că da, stă în puterea mea să nu las frica să mă ardă paralizant, ci îi pot folosi energia și o pot schimba în bucurie.
Andy   mai mult

Cum vreau să fiu?

Exprim aici Bucuria și Recunoștința pentru această călătorie magică de 30 de zile cu AmmaRa în Arta Ascultării Atente care, pentru mine este despre MINE... despre NOI… despre ÎMPREUNĂ… despre A MĂ SIMȚI... despre A MĂ ASCULTA… despre A MĂ DESCHIDE… despre a-mi aduce aminte zilnic de toate INSTRUMENTELE, ENERGIILE și PUTERILE MELE INTERIOARE de care adeseori UIT din păcate... despre a mă așeza și a mă întreba zilnic CUM POT? CUM VREAU să fiu? CREATOR DE VIAȚĂ CONȘTIENTĂ!... despre a fi în echilibru cu MINE, cu femininul și masculinul interior… despre a fi în echilibru în relația cu partenerul meu de viață, cu copiii mei, cu familia mea și cu tot ce mă înconjoară.
AnAnDA   mai mult

Conștientizare. Spațiu. Conexiune. Încredere.

Dimineața, când stau în ascultare, mă las îmbrățișată și simt atingerea luminoasă a celorlalți participanți. Sunt uneori atât de somnoroasă încât mă agăț cu firul atenției de AmmaRa și alunec în apele somnului, în fața ferestrei deschise, cu Încredere că țesătura de lumină din care fac parte mă susține și îmi ocrotește Visul. E cea mai provocatare călătorie și cea mai lungă la care particip. Ziua începe mai devreme pentru mine și, până seara, urmărind subiectul propus, găsesc răspunsuri la întrebări la care nici nu mă gândisem. Iar atingerea unor teme dureroase împinge limita cunoașterii pe terenul alunecos pe care singură nu aș fi avut curajul să mă aventurez.
Luciana   mai mult

Zămbete și lacrimi

Călătoria Arta Ascultării Atente a apărut firesc, la momentul și în timpul cel mai potrivit pentru nevoia mea. Parcă era creată pentru mine și pentru nevoia mea din acel moment. Sunt recunoscătoare pentru zâmbetele și pentru lacrimile pe care AmmaRa, cu vocea și cu prezența ei le provoacă în mine, dar și pentru energia conectării cu grupul și pentru eliberarea pe care o simt după ce împărtășesc.
Dana M.   mai mult

O Călătorie răscolitoate

După 8 zile de Călătorie încep să se coaguleze percepțiile. Mă bucură ușurința cu care am integrat disciplina trezirii la 6.15 și felul în care mă așez și îmi încep zilele. Adică altfel decât până acum. Mai conștientă, mai atentă, mai fără grabă, mai ancorată în „a simți”. Deopotrivă această Călătorie a început să fie provocatoare, răscolitoare. Ca și cum mi-aș lua „la puricat” întreg trupul, pământul meu, cu al său trecut personal și transpersonal, conștient și adânc îngropat înconștient. Mari dedesupturi ies la suprafață.
Diana I   mai mult

"Credința este încrederea în ceva exterior. Încrederea se referă la profunzimea interioară a Ființei. Călătoria Inimii este transformarea care ne conduce de la Credință la Încredere."

HEFT

Workshop / Eveniment

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Mărturii

Articole relevante

Conștiența adevărului despre noi înșine schimbă lumea Conștiența adevărului despre noi înșine schimbă lumea

Faptul că mintea noastră este nemuritoare este parte din înțelepciunea eternă a umanității. Întotdeauna am știut asta, în orice moment al istoriei noastre. Face parte din moștenirea culturală ...

Invitație la Bucurie: Numi Tea Invitație la Bucurie: Numi Tea

Vara se spune că dorul de aer proaspăt se simte cel mai acut. Mai ales în orașele mari, unde fiecare pas printre clădirile de ciment spune: Vreau la mare! Sau vreau la munte! Sau vreau departe! Ce-ai ...

Frica sub care ne naștem copiii Frica sub care ne naștem copiii

Eu chiar cred că putem să ne creștem altfel copiii, fără a ne lăsa păcăliți de sisteme medicale și de educație în masă, într-un spațiu proaspăt și curat, dacă alegem să fim atenți și ...

Amaresh sau a naviga in Constiinta pe sunete de bansuri Amaresh sau a naviga in Constiinta pe sunete de bansuri

Strania poveste a războinicului cosmic de la inceputurile Creaţiei, şi a primelor sale lacrimi. O călătorie halucinantă cu Mark Amaresh Seelig. Marea muzică a întoarcerii Acasă. A re-crea Universul ...

Poarta către Extaz - Dansul Inimii Poarta către Extaz - Dansul Inimii

Dansul este una dintre cele mai frumoase și mai transformatoare căi pe care le cunosc unde putem combina celebrarea comunității cu exprimarea de sine și transcenderea ego.ului cu vindecarea traumelor vechi. ...

Luna Plină: Cine aș fi fără acest gând? Luna Plină: Cine aș fi fără acest gând?

O hartă continuă să se reconfigureze. Lumea interioară se rescrie amestecând direcții: în sus și în jos, față, spate, stânga și dreapta.  Conexiunile se realiniază în ...

Joaca în aer liber? Când? Joaca în aer liber? Când?

... pare că se îndreaptă spre a lipsi din ce în ce mai mult din programul, uneori, supraîncărcat al unui copil. Dacă la școală pauzele sunt scurte, iar curțile sunt mai peste tot asfaltate, ...

Nevoia de Conexiune Nevoia de Conexiune

Draga mea, nimeni nu poate lua în locul tău o decizie majoră ce îți poate schimba radical viața. Apele tulburi ale incertitudinii, ale îndoielii, pot fi, de multe ori, de-a dreptul înfricoșătoare.  ...

Ascultă-ți inima Ascultă-ți inima

Când o femeie spune DA inimii ei, când ascultă chemarea Sufletului, ea creează MIRACOLE. Cu adevărat, când ne ascultăm inimile, creăm Miracole care ne schimbă întreaga viață. Inimile ...

Magia Dansului Inimii Magia Dansului Inimii

Nașterea mea în această lume este dovada Magiei Dansului.Dansul Pământului, din care mi-am zămislit trupul cu cel al Aerului, a cărui subțirime mi-a însoțit sufletul în trup încă ...

Cărțile

Respirația Holotropică Respirația Holotropică

Această carte se constituie într-un omagiu adus lui Stanislav Grof și Christinei Grof și lucrului lor de peste 40 de ani pe tărâmurile explorării Conștiinței. Respirația Holotropică a contribuit ...

ATRAGE ZEII DE PARTEA TA ATRAGE ZEII DE PARTEA TA

Dacă vi s-a întâmplat vreodată să vă ridicaţi privirea spre stele şi să vă întrebaţi care e locul vostru în această lume, dacă asterele v-au fascinat mereu  şi aţi intuit ...

Spirala vieții Spirala vieții

Psihologia şi psihoterapia secolului XXI nu mai pot ignora ideea reîncarnării şi a vieţilor anterioare, care şi-a făcut loc în ultimii 50 de ani în modelul extins pe care îl avem ...

Mandala Ființei Mandala Ființei

Doctorul Richard Moss este un om care a trăit Revelaţia. Este un om care a experimentat starea de conştiinţă supremă a fiinţei omeneşti în care aceasta trăieşte deplin. Este acea stare de conştiinţă ...

AYAHUASCA AYAHUASCA

Ayahuasca, planta sacră a spiritului, mama tuturor plantelor rituale de pe continentul sud-american, este o poartă către straturile cele mai profunde ale propriei noastre conştiinţe. Întâlnirea ...

x