Astrologie Arhetipală

Astrologie Arhetipală

Ştiinţă şi artă, cunoaştere raţională si simbolism deopotrivă, Astrologia poate fi de multe ori ascunsă raţionamentului logic, dar rămane mereu transparentă intuitiei şi percepţiilor survenite prin experienţă directă. Ea ne pune la îndemână reale instrumente de lucru în dezvoltarea personală, de cunoaştere a organizării interioare a fiinţei şi un ajutor practic de navigare conştientă în propria noastră viaţă. Este Curiozitate, Explorare, Expansiune. Și un act de asumare pentru călătorii care au curajul să plonjeze mai profund în harta natală şi să o folosească, nu numai ca instrument de lucru personal, ci şi de creaţie.

Într-un Univers de vibraţii, fiecare clipă surprinde o configuraţie unică de frecvenţe astrale. Fiecare semn zodiacal are vibraţia sa, o rezultantă a emisiilor particulare ale stelelor componente. La fel, fiecare planetă emite o frecvenţă specifică, care se modifică permanent la trecerea sa prin semne şi în relaţiile, mereu diferite, pe care le stabileşte cu ceilalţi aştri. Fiecare clipă devine astfel o formă extrem de complexă de manifestare a vibraţiei universale şi crează o amprentă unică de rezonanţă ... surprinsă atăt de perfect în momentul primei respiraţii, într-o hartă natală.

Cerul întreg se concentreză într-o hartă, o carte de identitate astrală care criptează universul nostru interior: procesele psihice, emoţionale, potenţialul, direcţiile de evoluţie... Ne-a fost mai uşor să ne proiectăm universul interior în stele, că să-l putem privi şi înţelege cu instrumentele dualităţii.

Într-o proiecţie sferică a sistemului solar al cărui centru este soarele, fiecare planetă devine ea însăşi un centru de concentrare si focalizare a atenţiei în sfera noastră de realitate. O planetă nu reprezintă nicidecum o condiţionare sau un dat, ci o nemaipomenită reflectare a unui set specific de procese interioare activate de experienţele de viaţă. Stările psihice si realităţile personale trăite nu sunt predeterminate de conjuncturile astrale, deşi de multe ori pare mai simplă acceptarea predestinării. Înţelegerea rolului personal în co-creaţia situaţiilor de viaţă presupune asumarea responsabilităţii lor şi necesitatea de a schimba ceva. Răspunderea nu mai este a planetelor şi suntem obligaţi să privim cu sinceritate înlăuntrul nostru. Într-un sens foarte real devenim Centrul lui, al propriului nostru univers, exterior si interior deopotrivă, pe care ne-am asumat să-l explorăm transformându-l in experienţă.

Soarele luminează şi înflăcărează energiile specifice fiecărei planete în parte, la fel cum Atenţia si Ascultarea aduc lumină în mecanismele complexe ale găndirii, emoţiilor şi tuturor percepţiilor ce survin în sfera mea de experienţă. Mă aşez în Centrul hărţii mele natale întrupând Soarele meu interior, atunci când experimentez starea de Prezenţă, Atenţie si Ascultare, devenind eu insămi un Centru radiant de Conştienţă.

A fi în Centrul propriei mele realităţi aşează şi ordonează apoi toate conjuncturile de viaţă în jurul meu.

Astrologia Arhetipală este un real instrument de lucru și de cunoaştere a organizării interioare a fiinţei în procesul de dezvoltare personală. La fel ca Respirația Conștientă și Practica Stării de Prezență - care reprezintă fundamentul tuturor abordărilor Călătoriei Inimii și a ceea ce noi numim Calea Maestrului Interior – este un mijloc extrem de simplu de explorare interioară și de conștientizare a diversității spațiilor lăuntrice.

Astrologia Arhetipală,
împreună cu Respirația Conștientă și Practica Stării de Prezență, integrează un potențial fabulos de expansiune interioară și experiență a Conștiinței. Împreună devin un ghid practic de navigare conştientă în propria viaţă pentru călătorii care au curajul să le folosească, nu numai ca instrumente de auto-cunoaștere, ci şi de creație și susținere a intenției creatoare până la materializarea ei.

Atelierele, precum și Sesiunile individuale de Astrologie Arhetipală sunt interactive și experiențiale, avand drept intenție a ne aduce cât mai aproape de Centrul propriei Ființei. A fi în Centrul propriei Ființe, a propriei Realităţi, aşează şi ordonează apoi toate conjuncturile de viaţă în jurul nostru. Într-un sens foarte real devenim Centrul lui, al propriului nostru univers, exterior si interior deopotrivă, pe care ne-am asumat să-l explorăm transformându-l în experienţă.

La fel ca toate abordările Călătoriei Inimii, Astrologia Arhetipală este despre experiență. Căci Expansiunea vine prin experiența directă, la fel și adevărata Cunoaștere.  

Citește mai mult

 

Ateliere de Astrologie Arhetipală
Inițiere în Experiența Hărții Natale

Fiecare este în mod real, propriul lui astrolog
Fiecare dintre noi deține cheia unică a hărţii sale natale. Suntem cei mai în măsura să pătrundem cu sinceritate şi curaj în intimitatea ființei noastre şi să investigăm despre sine. Ne aducem aminte.

Astrologia presupune conștientizare.
Harta natală devine, atunci, o călăuză plină de dăruire şi răbdare a acestui permanent proces, sinteza unei impecabile călătorii pe care ne-am asumat-o în momentul primei respirații, o promisiune de viață.

Astrologia Arhetipală,
la fel precum Astrologia evolutivă sau transpersonală, presupune
o integrare a abordării tradiționale într-o perspectivă psihologică.

Harta natală devine, atunci, nu numai o călăuză într-un proces de cunoaștere a organizării interioare a ființei, ci și un fascinant instrument de lucru, de explorare și investigare într-o călătorie de devenire personală. Astrologia nu este despre anticiparea unui viitor, mai mult sau mai puțin predestinat. Este, în primul rând, despre trecut, despre conștientizarea tiparelor de viață prin care ne-am modelat experiența și pe care, în absența conștienței, le proiectăm repetitiv în fața noastră reconfigurând, identic, aceeași realitate, pe care vrem, de fapt, s-o schimbăm. Adunăm, mai întâi, la un loc, fragmentele dispersate ale poveștii personale înscrise în harta natală, înțelegem felul în care am scris-o, de ce am scris-o, ce ne împiedică să o rescriem și cum o putem rescrie altfel, într-o creație unitară, coerentă și conștientă.

Atelierele de Astrologie Arhetipală,
integrează această abordare cu
Respirația Conștientă și Practica Stării de Prezență.

Împreună, devin un ghid practic de navigare conștientă în propria viață, pentru călătorii care sunt pregătiți să descifreze mesajele hărții natale și care au curajul să le folosească, nu numai ca instrumente de autocunoaștere, de armonizare și echilibrare interioară, ci și de alegere și creație. Atelierele de Astrologie Arhetipală, la fel ca toate abordările a ceea ce noi numim deja, Calea Maestrului Interior, sunt despre Conștiență și Experiență, căci „expansiunea vine prin experiență directă, la fel și adevărata Cunoaștere”.

Experiența Hărții Natale

Propune în cadrul Atelierelor de Astrologie Arhetipală, o inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală și împărtășirea, prin astrologie, a unei Experiențe a Centrului.

A fi în Centrul propriei Ființe, Sursă a propriei Realități, așază şi ordonează conjuncturile de viaţă în jurul nostru. Responsabilitatea nu mai este a aștrilor, nici nu a fost vreodată și suntem obligați să privim cu sinceritate înlăuntrul nostru. Într-un sens foarte real, devenim Centrul lui, al propriului nostru Univers, exterior și interior deopotrivă, pe care ne-am asumat să-l explorăm, transformându-l în experienţă.

Ce împărtășim în Atelierele de Inițiere în Experiența Hărții Natale?

 • Ne însușim, interactiv, o informație astrologică. Înțelegem suportul practic și instrumentele folosite în astrologie: un limbaj, o bază de date, un program de lucru, simboluri, asociații și interpretări care stau la baza decodificării cărții noastre de identitate astrală, Harta Natală.
 • Lucrăm concret cu propriile noastre astrograme, recuperând o perspectivă de ansamblu asupra realității, așa cum am creat-o până acum. Conștientizăm tipare de viață pe care le-am perpetuat. Lucrăm cu atitudinea. Navigăm astrologic printre alegerile posibile deschise de conștientizare.
 • Practicăm exerciții simple de respirație conștientă și prezență, prin care ne apropiem de starea de „a fi” a ființei. Agitația minții se liniștește și curgerea firească a fluxurilor vitale se fluidizează. Ele devin premiza oricărei investigări interioare.
 • Împărtășim o experiență directă prin incursiuni interioare de explorare a arhetipurilor. Cunoașterea survine, de această dată simbolic, prin intuiție, revelații, conexiuni spontane, simțire. Nu tot ce este înscris în harta natală este activ la un moment dat. Astfel, ascultarea interioară, călătoriile ghidate și apoi, împărtășirea trăirilor, restrâng posibilitățile, devenind mijloace simple de conștientizare a tiparelor psihice și emoționale care au nevoie de atenție.
 • Învățăm cum să folosim creativ energia aștrilor și să lucrăm cu tranzitele dinamice. Le anticipăm venind în întâmpinarea lor: lucrăm cu tiparele de gândire, cu atitudinea, facem alegeri și acționăm concret în domeniile de viață activate.
 • Învățăm să folosim momentele astrale de mare intensitate: Luna Nouă, Luna Plină, Eclipsele, Solstițiile, Echinocțiile, ca porți de conștiență către înțelegere, claritate, încheieri de cicluri și noi începuturi, intenții, noi alegeri posibile, salt, creație.
 • Practicăm, experimentăm și ne jucăm. Susținem consacrarea că suntem Centru și Sursă de Creație în propria noastră viață și ne recuperăm calitatea vieții.

Ce îmi aduc Atelierele de Inițiere în Experiența Hărții Natale?

 • Un instrument impecabil de conștientizare și navigare conștientă în propria mea viață și felul în care îl pot folosi în continuare, Harta Natală.
 • O inițiere prin conștientizare și experiență directă:
  • O perspectivă mai largă asupra poveștii personale de viață și o înțelegere mai aprofundată a felului în care îmi creez realitatea.
  • Potențialul de a rescrie o poveste, modul de gândire, administrarea mai simplă a mecanismelor de reacție emoționale.
  • Pot schimba o atitudine. Mă regăsesc mai ușor în propria mea viață. Îmi recuperez calitatea vieții.
  • Discernământ. Potențialul unor alegeri conștiente, în acord cu ceea îmi oferă sens și semnificație, asumarea lor, responsabilitatea creației mele.
 • Eliberare, recuperarea echilibrului interior, energie, vitalitate, încredere, bucurie.
 • Împărtășiri împreună, ritmuri muzicale, un ceai bun, noi prietenii.

„Astrologia nu este o terapie”, dar împărtășirea astrologică „este terapeutică în sine”, pentru călători și călăuze deopotrivă.

Cum ne organizăm?

Atelierele se desfășoară în 4 module lunare de weekend, sâmbăta, în zilele Învățătorului Interior, Saturn. Lucrăm, experimentăm, împărtășim între orele 9.00 și 18.00, cu o pauză de prânz între orele 13.00 și 14.00. Între întâlnirile lunare, creăm un grup de lucru și împărtășire și ne regăsim on-line. Învățăm să folosim un program simplu de astrologie. Exersăm în continuare, singuri sau împreună, incursionând în experiența Hărții Natale.      

Modulul 1 – Sâmbătă, 24 martie

Harta Natală. Instrumente de lucru.

 • Simboluri, arhetipuri, mitologie;
 • Semne zodiacale, tipare energetice, esența celor patru elemente, calitatea lor;
 • Case astrologice, energia cu care gestionăm domeniile de viață, atitudine, strategii;
 • Harta Natală, axele principale: Asc - Des (Eu – Tu), FC - MC (Trecut – Viitor).
 • Planetele – concentrează atenția și experiența în Semne și Case, integrând energia Cerului (semnul zodiacal) cu energia Pământului (casa astrologică). Cum? Prin funcții psihologice - nevoi și motivații, cu ajutorul instrumentelor puse la dispoziție de semnele pe care le activează și felul în care rezonează cu energia lor - demnitățile planetare: domiciliu sau exil, exaltare sau cădere. Semnificația lor;
 • Aspecte sau cum relaționează planetele și semnele între ele;
 • Guvernatori de semne și Stăpânul Ascendentului. Cum navigăm cu ajutorul lor.
 • Exerciții simple de Respirație conștientă și Practică a Prezenței, premiza oricărei explorări interioare. Toate sunt la locul lor. Harta Natală mă servește perfect.

Modulul 2 – Sâmbătă,  26 mai

Călătoria Luminariilor în Harta Natală și Nodurile Lunare. Creșterea personală.

 • Triada fundamentală: Soare – Lună – Ascendent, incursiune în intimitatea ființei. Călătorim între arhetipuri, împărtășim;
 • Luminariile întreabă, semnele zodiacale și casele astrologice răspund. Ne jucăm cu arhetipuri, semne, case, demnități, guvernatori și aflăm cu umor ... despre noi.
 • Nodurile Lunare, un drum de destin între Nodul Sud (experiența acumulată) și Nodul Nord (experiență asumată); tipare de gândire și răspuns emoțional, trecut – schimbare de atitudine, creație, acțiune, sens și semnificație, viitor;
 • Nodurile Lunare în hărțile natale: semne, guvernatori, relații între guvernatori, planete la Nodurile Lunare. Cum le echilibrăm? Atitudine, direcție, sens.

Modulul 3 – Sâmbătă,  21 aprilie

Călătoria  Planetelor în Harta Natală. Investigarea proceselor interioare.

 • Planetele personale: Mercur, Venus, Marte, incursiune în intimitatea proceselor interioare: rațiune, relaționare, motivație, decizie. Cum mă raportez la mine însămi.
 • Luminariile întreabă, semnele zodiacale și casele astrologice răspund. Ne jucăm cu arhetipuri, semne, case, demnități, guvernatori și aflăm cu umor ... despre noi.
 • Planetele colective: Jupiter și Saturn, principii complementare, expansiune și contragere, cum pot avea mai mult, cum administrez ceea ce am deja; viziune și structurarea ei, construcție. Jupiter: tipare de credințe și principiul atracției, ce atragem către noi și cum facem lucrurile să se întâmple; încredere în sine. Saturn: relația cu autoritatea interioară, Judecător sau Sabotor. Marile cicluri saturniene, etape de maturizare. Călătorim cu arhetipul Învățătorului, împărtășim;
 • Planetele transpersonale: Uranus, Neptun, Pluton, experiențele Maestrului Interior. Uranus: orice sfârșit este un nou început; cum mă raportez la schimbare, în ce domenii de viață pare a fi inevitabilă. Neptun: inspirație, vis, ideal sau confuzie, iluzie, idealizare; atașamente, dependență și dizolvarea lor, ieșirea din iluzie. Pluton: conștientizare, capacitatea de a ne îmbrățișa umbra și tabu-urile, trezire, transformare, recuperarea integrității, bogăției și puterii interioare. Călătorim.

Modulul 4 – Sâmbătă,  16 iunie

Harta Natală. Instrumente de navigare conștientă în propria viață.

 • Elemente previzionale, Revoluția solară. O scurtă incursiune în energia anului care se deschide la fiecare nouă zi de naștere. Unde și ce ne va focaliza atenția?
 • Tranzite în Harta Natală. Ce sunt tranzitele și cum ne servesc pentru a face un „refresh” în domeniile de viață în care se manifestă. Identificăm tranzitele dinamice în hărțile natale și cum le putem folosi creativ. Le anticipăm venind în întâmpinarea lor: lucrăm, din timp, cu tiparele de gândire, cu atitudinea, facem alegeri și acționăm concret în domeniile de viață activate.
 • Momente astrale de mare intensitate, Lună Nouă, Lună Plină, Eclipse, Solstiții, Echinocții. Semnificația lor și cum le putem folosi ca porți de conștiență către înțelegere, claritate, încheieri de cicluri și noi începuturi, intenții, alegeri, creație, salt, în stare de Prezență, într-o călătorie de Ascultare interioară.
 • Harta Natală. Concluzionăm interactiv, împărtășim, ne celebrăm. Recunoaștem și susținem consacrarea că suntem Centru și Sursă de Creație în propria noastră viață.

Astrologie natală

Interpretarea Hărţii Natale
Noduri Lunare şi planete retrogradeO privire de ansamblu în harta natală care contureaza un portret astrologic şi oferă o perspectivă de ansamblu asupra potenţialului înnăscut şi latent, predispoziţii, oportunităţi şi provocări, direcţii de împlinire şi evoluţie.Telefon/Skype - convorbire interactivă timp de 1h
200 Ron
Întâlnire personală - o conexiune interactivă directă, care ne permite, alături de consultaţia propriu-zisă, o conectare experimentală cu harta natală, timp de 1h30 min
250 Ron

Astrologie relaţională

Studiu relaţional
Interpretarea potenţialului relaţional prin suprapunerea hărţilor natale
O privire de ansamblu asupra predispoziţiilor şi dinamicii unei relaţii. Care sunt afinităţile, domeniile de compatibilitate şi complementaritate? Care sunt încercările comune sau provocările mutual induse, direcţiile de colaborare sau confruntare? Care sunt domeniile de viaţă în care experienţele comune vor fi resimţite cel mai puternic şi care este rolul evolutiv al fiecăruia în viaţa partenerului?
Telefon/Skype - convorbire interactivă timp de 1h
200 Ron
Întâlnire personală - o conexiune interactivă directă, care ne permite, alături de consultaţia propriu-zisă, o conectare experimentală cu harta natală, timp de 1h30 min
250 Ron
 
 

Astrologie previzională

Investigarea direcţiilor de focalizare în anul care urmează
Interpretare posibilă numai corelată cu realizarea Hărţii Natale 

Folosind tranzite, progresii, profecţii sau revoluţia solară, consultaţia devine un zoom în harta natală şi permite o investigare a direcţiilor care necesită atenţie în anul ce urmează. Care sunt influenţele astrale de moment şi pe termen mai lung, predispoziţiile şi domeniile de viaţă care vor fi activate în această perioadă?
Telefon/Skype - convorbire interactivă timp de 1h
200 Ron
Întâlnire personală - o conexiune interactivă directă, care ne permite, alături de consultaţia propriu-zisă, o conectare experimentală cu harta natală, timp de 1h30 min
250 Ron

Consultanţă punctuală

Interpretare aprofundată
într-un domeniu specific: vocaţional, relaţional, evolutiv (aprofundare posibilă numai corelată cu realizarea Hărţii Natale)
Noduri Lunare, planete retrograde, puncte arabice, stele fixe, asteroizi ... O consultaţie pentru aprofundarea oricărei întrebări asupra unor aspecte, direcţii şi domenii specifice din harta natală cu focalizare asupra oricărei teme care este acum activă în viaţă şi este adusă în discuţie.

Telefon/Skype - convorbire interactivă timp de 45min
150 Ron

Întâlnire personală - o conexiune interactivă directă, care ne permite, alături de consultaţia propriu-zisă, o conectare experimentală, timp de 1h
200 Ron
 

Astrologia pentru părinți și copii

Explorarea predispoziţiilor şi potenţialului psihologic - ghid de orientare pentru părinţi şi copii.

Astrologie natală copii

Călăuzire în harta copilului meu
Realitatea lui emoţională şi comportamentală, mijloacele lui de expresie şi devenire
O privire de ansamblu asupra Triadei fundamentale Lună-Soare-Ascendent în harta natală a copilului meu este un real ghid de orientare, oferindu-mi o înţelegere mai amplă asupra nevoilor lui emoţionale, comportamentului şi formei lui personale de expresie. Drumul Nodurilor Lunare îmi deschide o perspectivă mai cuprinzătoare, a unui drum de devenire propriu, cu instrumente şi mijloace proprii de exprimare, învaţănd să recunosc şi să susţin potenţialul lui de a fi el însuşi, un mic Maestru creator de realitate.
Telefon/Skype/Întâlnire personală - convorbire interactivă timp de 45min
150 Ron

Astrologie relaţională

Studiu relaţional
Eu si copilul meu - interpretarea potenţialului relaţional ca verigi într-un lanţ generaţional

Plecând de la potenţialul înnăscut relevat de hărţile natale, studiul relaţional permite într-o oră de consultaţie, o privire de ansamblu asupra predispoziţiilor, afinităţilor, domeniilor de compatibilitate sau complementaritate. Care sunt încercările comune sau provocările mutual induse, direcţiile de colaborare sau confruntare? Care sunt domeniile de viaţă în care experienţele comune vor fi resimţite cel mai puternic şi care este rolul evolutiv al fiecăruia în viaţa celuilalt?
Telefon/Skype/Întâlnire personală - convorbire interactivă timp de 1h
200 Ron
 

ÎNSCRIE-TE acum pentru o consultație individuală cu Denise

Denise Cornea Ștefănescu

Calea mea către astrologie

Am aprofundat astrologia într-o perioadă de transformări interioare importante, încercând să găsesc un sens ritmului neprevăzut al evenimentelor care se reconfigurau dezarmant in jurul meu.

Astrologia m-a călăuzit şi a devenit un instrument practic de cunoaştere şi ghidare. Mi-a oferit o viziune integratoare asupra realităţii mele, o perspectivă de ansamblu care m-a eliberat din cadrul restrâns al poveştilor personale. Am pătruns in culisele personalităţii, am înţeles răspunsuri emoţionale, dinamica relaţiilor, experienţe, sensul evenimentelor trăite.

În cadrul unui drum evolutiv mult mai amplu, astrologia mă călauzeste în direcţiile care pot da acum semnificaţie alegerilor mele şi mai ales, mă învaţă cum să folosesc energiile aştrilor pentru a mă putea manifesta cu sinceritate, în ritmul meu propriu de exprimare şi creaţie.

Despre mine astăzi

Ce pot împartăşi despre mine astăzi? Cine sau mai degrabă ce sunt este mereu nou şi în ultimii ani, surprinzător. Cunoaşterea concretă pe care am dobăndit-o păna acum m-a condus către grupuri şi asociaţii cu care impărtăşesc aspiraţii si experienţă profesională comună. Unde? La început într-un domeniu profesional care nu a încetat niciodată să mă pasioneaze, arhitectura, apoi în domeniile sale complementare, psihoarhitectura şi armonizarea energiilor spaţiului, studii şi consiliere feng-shui.

Astrologia, ca şi numerologia şi tarotul de altfel, m-a însoţit mereu în tot acest timp şi a făcut consecvent parte între preocupările mele. S-a concretizat în studii acreditate odată ce am pătruns pe teritoriul vast al dezvoltării personale şi m-am consacrat unui proces sincer de conştientizare, asumare şi mai ales, cunoaşterii dobândite prin experimentare personală. Astrologia filtrează un fundament raţional, matematic, astronomic, printr-o gândire intuitivă bazată pe simboluri, arhetipuri mitice, numerologie, tarot. Decodarea adevărului personal scris pe cer de o hartă natală mobilizează întreaga mea informaţie, cunoaştere şi experienţă de viaţă dobândite până acum, propria viziune asupra lumii, intuiţia, inspiraţia şi puterea de creaţie.

Explorez, creez şi mă exprim astăzi în astrologie dintr-o perspectivă psihologică şi experenţială. Fac parte din Asociaţia Astrologilor din România şi am terminat formarea în cadrul Asociaţiei de Terapii Transpersonale. Călătoriile iniţiatice şi lucrul terapeutic cu stările de conştiinţă extinsă mi-au schimbat viziunea asupra graniţelor de experienţă şi a potenţialului personal încriptat în fiecare dintre noi.

Fiecare este în mod real, propriul lui astrolog devine astăzi consacrarea mea în astrologie. Fiecare dintre noi deţinem cheia unică a hărţii noastre natale şi suntem cei mai în măsura să pătrundem cu sinceritate şi curaj în intimitatea fiinţei noastre şi să investigăm despre sine. Crearea unui spaţiu de ascultare, experienţă şi ghidare completează pentru mine abordarea astrologică tradiţională. Devine cadrul perfect de recunoaştere a potenţialului de iniţiere, creştere şi transformare înscris în harta natală şi calitatea ei ca instrument personal de lucru.

"A deveni conștient de natura Creației pleacă de la a deveni conștient de natura propriei creații. A arunca responsabilitatea disconfortului vieții asupra Divinității este o naivitate obtuză de care numai ego este capabil. Calea Maestrului Interior începe prin asumare."

HEFT

Workshop / Eveniment

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Mărturii

Articole relevante

Eclipse de august – O a doua șansă Eclipse de august – O a doua șansă

O Lună Nouă viguroasă în semnul Leului, în primul grad, a inițiat în ultima decadă a lunii iulie o etapă de experiență. Cava ce am început în februarie se încheie, ceva ...

Călătoria Inimii Maya sau Amintirea adâncă a Atlantisului Călătoria Inimii Maya sau Amintirea adâncă a Atlantisului

2012. Punctul culminant al marii transformări de conștiință se apropie.  De aceea Călătoria Inițiatică a acestui an am făcut-o în Mexic. Yucatan. 32 de exploratori ai conștiinței plus noi, ...

Aventura noastră în dimensiunea arhetipurilor Aventura noastră în dimensiunea arhetipurilor

Ce se întâmplă cu viața mea? Pentru ce trăiesc tot ceea ce trăiesc? Ce este cu toate aceste evenimente ce dau năvală în existența mea? Unde mi-e bucuria? Încotro mă îndrept? ...

Aur Aur

Poți citi oricâte cărți despre natura profundă a propriei tale ființe și a existenței. Este doar o informație pe care o primești din exterior. Altcineva a trăit experiența. Tu doar afli despre ea. ...

Uși închise, uși deschise... și chei, multe chei Uși închise, uși deschise... și chei, multe chei

Câți dintre noi nu avem vise ale căror înțelesuri nu le putem explica, vise care se repetă de-a lungul timpului, pline de imagini și de stări care ne afectează profund? Vise pe care le ținem ...

Totul se întâmplă pentru mine și nu mie Totul se întâmplă pentru mine și nu mie

Împărtășim în luna iulie, o perioadă condensată, un mare potențial de aprofundare, alchimizare, viață. O cruce se formează astral în semnele cardinale de inițiere, motivare și impulsivitate ...

2017 - Visul este cel mai real lucru din câte există 2017 - Visul este cel mai real lucru din câte există

2017 continuă schimbarea inițiată în ultimii doi ani de activarea energiei mutabile (Saturn în Săgetător, Nodul Nord și Jupiter în Fecioară, Neptun și Nodul Sud în Pești). Semnele ...

Călătoria Eroinei Călătoria Eroinei

În ciuda nebuniei care se petrece peste tot, acum în preajma sărbătorilor, aleg să mă bucur de o reînnoită intimitate cu propria-mi Conștiență. Mă bucur de simplitatea ...

Aventura noastră în dimensiunea arhetipurilor Aventura noastră în dimensiunea arhetipurilor

Iubesc călătoriile, să explorez teritorii noi, să descopăr, mereu să descopăr, fascinată de nou mă las animată de impulsul ce mă călăuzește spre oameni, relații, locuri, trăiri intense ce mă fac ...

Cărțile

CONTRACTE SACRE CONTRACTE SACRE

Pentru ce suntem în această încarnare? Care este menirea noastră pe această lume? Iată întrebări pe care ni le punem cu toții. Caroline Myss, cunoscută nu doar ca autor ci și ca medic, ...

44 44

În mod straniu dar magic, această primă carte purtând semnul Călătoriei Inimii este o carte de poezie. Dar mult mai mult decât atât. Este o poveste de dragoste între oameni care-și ...

CERCUL VIEŢII CERCUL VIEŢII

De cam treizeci de ani încoace se pune în mod regulat problema întoarcerii la şamanism, sursa primordială a umanităţii, a tuturor religiilor, filosofiilor şi ştiinţelor lumii. Omul ...

x