Călătoria Inimii

Călătoria Inimii | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

Gary Quinn în România

Trezește puterea îngerilor

cu Gary Quinn

Ce reprezintă puterea îngerului? Rostește cuvântul înger și mintea ta se umple instantaneu cu imagini, amintiri, înțelesuri greu de pus în cuvinte. Ghizii tăi spirituali, fie că îi numim îngeri sau altfel, sunt forțe interioare care așteaptă să fie trezite. Reprezintă potențialele noastre divine care sunt pregătite pentru a se manifesta în dimensiunea liniară a existenței, în lumea în care am ales să trăim. Aceste arhetipuri umane și divine deopotrivă îți oferă inspirație, conștientizare și vindecare. O realitate plină de luminozitate și iubire se deschide înlăuntrul ființei tale pe măsură ce înveți să intri în contact cu aceste forțe arhetipale.

 

Acest workshop este pentru tine, dacă dorești să îți dezvolți intuiția și viziunea mai largă asupra lumii în care trăiești. Îți rafinezi capacitatea de a contacta forțele angelice din lăuntrul tău, puterea propriei tale intuiții și capacitatea de a vedea și de a interpreta evenimentele semnificative din viața ta.

 

Vom atinge 7 puncte majore

 

Vindecarea. Renunți la fricile tale, la blocaje și vechi credințe care îți limitează viața. Înveți cum să îți ridici frecvența - nivelul de energie de care dispui zi de zi, cu ajutorul ghizilor tăi spirituali.

 

Înveți să stăpânești al șaselea simț. Folosindu-te de intuiția ta ai acces la informație curată, la informația de care ai nevoie atunci când ai nevoie. Îți dezvolți claritatea sau capacitatea de percepe și interpreta corect o situație sau energie.

 

Înveți cum să activezi frecvența lui DA în viața ta.

 

Înțelegi și integrezi puterea vieților anterioare.

 

Comunicarea cu arhanghelii și îngerii. Înveți să prețuiești aceste forțe arhetipale, prezente în fiecare om, și să înveți felul în care fiecare dintre aceste forțe interioare poate fi utilizată în funcție de contextul vieții tale. Fiecarea arhetip guvernează un anumit aspect al ființei, o anumită direcție din marea sferă, din existență, iar Gary te ghidează către a debloca forțele interioare de care ai nevoie la un anumit moment al vieții tale.

 

Te împământezi și obții transparență în fața energiilor colective.

 

Îți activezi intuiția și atragi noi oportunități în viața ta. Folosindu-te de energiile arhetipale ale îngerilor tăi.

John Gray

John Gray, Ph.D.

autor al cărții „Bărbații vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus


Gary Quinn îți pune la dispoziție uneltele și pașii de urmat pentru a crea succesul, pacea și dragostea având grijă de tine și iertându-i pe ceilalți

Gary Quinn

Creator de programe de dezvoltare personală, autor de bestseller și inspirator de viață pentru celebrități, acest tip care surâde cu gura până la urechi are o filosofie simplă și mai ales darul de a o împărtăși cu ceilalți. Devine oaspetele nostru pentru că rezonează cu o felie esențială din lucrarea pe care o facem. Călătoria Inimii este o călătorie a Conștienței ce sine, dar până la marea deschidere interioară care se petrece la nivelul Inimii este nevoie de un parcurs interior de maturizare a personalității liniare. Doar un ego matur se poate deschide și astfel transforma întreaga experiență de viață. Acest proces de maturizare stă sub semnul dezvoltării personale.

Gary Quinn pune accentul în workshop-urile sale pe ceea ce noi numim Atitudine. Are legătură cu deschiderea în fața realității, care este întotdeauna o alegere și este în puterile noastre. Rezultatele schimbării de atitudine ca punct de plecare în maturizarea și transformarea interioară sunt imediate și schimbă întregul continuum minte-emoție-energie-corp. Este o abordare simplă și extrem de eficientă, iar Gary Quinn este un artist al acestei abordări. Șarmul personal și stilul lejer face ca lucrurile se așeze parcă de la sine, claritatea asupra situațiilor și strategiilor de urmat să se instaleze natural, fără nici un efort. Are darul de a inspira și de a clarifica.

Motivul adânc pentru care noi, HEFT l-am invitat să creeze o Călătorie a Inimii este rezonanța profundă cu dimensiunile transpersonale și spirituale ale Căii Maestrului Interior. Gary Quinn, în spatele prezenței american-strălucitoare are o carismă incontestabilă care-și trage rădăcinile din trăirea Adevărului. Asemeni Maestrului, el percepe realitatea ca pe o curgere a energiilor – pe care le numește frecvențe – și a densităților, iar demersul său pleacă întotdeauna de la frecvența alegerilor, atitudinilor și acțiunilor. Este un învățător care vorbește despre frecvența acceptării, a iertării, a întoarcerii către sine, frecvența compasiunii, a bucuriei de a trăi și a frumuseții într-un mod autentic și inspirator.

Una peste alta, acest maestru zâmbitor și luminos se integrează perfect în vocația noastră și a Călătoriei Inimii de a transforma lumea în care trăim prin propria noastră transformare. În mod complementar față de lucrul cu stări extinse ale Conștiinței, Gary Quinn participă de asemeni la schimbarea acestei lumi. El creează un mediu excepțional pentru marile alegeri pe care fiecare dintre noi le are de făcut în viețile noastre, clarifică, inspiră și emană Încrederea, Frumusețea și Adevărul larg al Ființei în fiecare. Carisma sa l-a făcut faimos. Celebrități de la Hollywood, mari artiști, sportivi și personalități de tot felul, dar și mari companii transnaționale l-au ales ca antrenor pentru viață și ca învățător potrivit pentru a schimba moduri de a fi.

don-miguel-ruiz

don Miguel Ruiz

autor al bestsellerului „Cele patru Acorduri


Gary educă, informează și inspiră

Cui îi este destinată această Călătorie?

Acest workshop este pentru tine, dacă te numeri printre aceia care vor:

  • să învețe cum să atingă orice obiectiv își propun
  • să aibă acces la învățătura sacră despre prosperitate și abundență
  • să-și crească încrederea în ei înșiși, să-și găsească pacea interioară, curajul și să-și recâștige puterea de a fi stăpânii propriei vieți
  • să se însănătoșească
  • să-și găsească partenerul potrivit cu care să dezvolte o relație de Iubire Conștientă
  • să aibă success în carieră și să simtă încrederea că pot atinge siguranța financiară
  • să atingă Starea de Conștiență.

Nastassja Kinski

actriță, câștigătoare a Globului de Aur


Din opera lui Gary Quinn radiază simplitatea adevărului

Video

Înscriere

Unde: la Centrul Călătoria Inimii

Când: 18 - 20 octombrie 2018
Sesiuni private: 18 & 19 octombrie
Workshop: 20 octombrie (10.00 - 18.00)

Preț: workshop 250 € sesiune privată 100 €

Completează formularul de înscriere

Sesiune privată Workshop Workshop + Sesiune privată -20%Termen de plată: 2 zile de la data înscrierii

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea efectuării plății