GQ

Atitudinea care schimbă experiența vieții

Scoala Maestrului InteriorGary Quinn intră în galeria invitaților Călătoriei Inimii. Creator de programe de dezvoltare personală, autor de bestseller și inspirator de viață pentru celebrități, acest tip care surâde cu gura până la urechi are o filosofie simplă și mai ales darul de a o împărtăși cu ceilalți. Devine oaspetele nostru pentru că rezonează cu o felie esențială din lucrarea pe care o facem. Călătoria Inimii este o călătorie a Conștienței ce sine, dar până la marea deschidere interioară care se petrece la nivelul Inimii este nevoie de un parcurs interior de maturizare a personalității liniare. Doar un ego matur se poate deschide și astfel transforma întreaga experiență de viață. Acest proces de maturizare stă sub semnul dezvoltării personale.

Gary Quinn pune accentul în workshop-urile sale pe ceea ce noi numim Atitudine. Are legătură cu deschiderea în fața realității, care este întotdeauna o alegere și este în puterile noastre. Rezultatele schimbării de atitudine ca punct de plecare în maturizarea și transformarea interioară sunt imediate și schimbă întregul continuum minte-emoție-energie-corp. Este o abordare simplă și extrem de eficientă, iar Gary Quinn este un artist al acestei abordări. Șarmul personal și stilul lejer face ca lucrurile se așeze parcă de la sine, claritatea asupra situațiilor și strategiilor de urmat să se instaleze natural, fără nici un efort. Are darul de a inspira și de a clarifica.

Motivul adânc pentru care noi, HEFT l-am invitat să creeze o Călătorie a Inimii este rezonanța profundă cu dimensiunile transpersonale și spirituale ale Căii Maestrului Interior. Gary Quinn, în spatele prezenței american-strălucitoare are o carismă incontestabilă care-și trage rădăcinile din trăirea Adevărului. Asemeni Maestrului, el percepe realitatea ca pe o curgere a energiilor – pe care le numește frecvențe – și a densităților, iar demersul său pleacă întotdeauna de la frecvența alegerilor, atitudinilor și acțiunilor. Este un învățător care vorbește despre frecvența acceptării, a iertării, a întoarcerii către sine, frecvența compasiunii, a bucuriei de a trăi și a frumuseții într-un mod autentic și inspirator.

Una peste alta, acest maestru zâmbitor și luminos se integrează perfect în vocația noastră și a Călătoriei Inimii de a transforma lumea în care trăim prin propria noastră transformare. În mod complementar față de lucrul cu stări extinse ale Conștiinței, Gary Quinn participă de asemeni la schimbarea acestei lumi. El creează un mediu excepțional pentru marile alegeri pe care fiecare dintre noi le are de făcut în viețile noastre, clarifică, inspiră și emană Încrederea, Frumusețea și Adevărul larg al Ființei în fiecare. Carisma sa l-a făcut faimos. Celebrități de la Hollywood, mari artiști, sportivi și personalități de tot felul, dar și mari companii transnaționale l-au ales ca antrenor pentru viață și ca învățător potrivit pentru a schimba moduri de a fi.

Iar acum se pregătește să vină în România și să-și ocupe locul printre marii prieteni ai Călătoriei Inimii alături de Stan Grof, Richard Moss, Brother David Stendl-Rast ș.a. cu o explorare interioară de excepție. Nu mai este nevoie deci să plecați în California pentru a beneficia de prezența sa plină de glow. Rezervați-vă un loc din timp.

Cu încredere în vocația noastră și a Călătoriei Inimii de a duce experiența vieții și a lumii pe un nou nivel de Conștiență, cu drag dedicăm această Călătorie tuturor acelora care simt că miracolul este posibil și este în noi înșine.

HEFTHoria & Elena
Francisc-Țurcanu

richard moss

Richard Moss, M.D.

autor al cărților „Fluturele Negru”, „Vindecarea începe în Interior”, „Mandala Ființei


Puterea lui DA furnizează pași simpli spre a te simți mai conectat cu tine însuți, mai puternic din punct de vedere spiritual și te aduce mai aproape de ceea ce ești menit să fii cu adevărat. ”

Puterea lui DA

Un cuvânt simplu, o energie uluitoare

DA. De ce este atât de important pentru sufletul nostru? E doar un cuvânt simplu, mic, scurt, nu-i așa? Și, totuși, se pare că trăim mai mult într-o lumea a lui NU. Cum de aceste aparent simple cuvinte au un efect atât de profund asupra noastră, asupra emoțiilor noastre, asupra corpurilor, credințelor și sufletelor noastre?

Începe chiar ACUM să îți trăiești viața precum o experiență a autenticității și spune DA de la un nivel mai adânc al sufletului. Acest workshop te va ajuta să renunți la obiceiuri vechi și să-ți găsești acel moment de „claritate” cu privire la ceea ce vrei cu adevărat să faci cu viața ta. Imaginează-ți că, prin deschiderea centrului energetic al inimii, poți descoperi noi posibilități de a transforma și de a schimba credințele care creează situația curentă din viața ta, că poți să manifești chiar acum dorința adevărată a Inimii tale.

Care este puterea lui DA?

Când simți în adâncul tău o barieră ce te împiedică să-ți manifești dorința Inimii, rădăcina acestei bariere poate zace adânc în istoria familiei tale, a credințelor și experiențelor anterioare pe linia ta genetică. Modul în care strămoșii noștri au creat și dezvoltat relațiile în cadrul familiei, afectează modul în care noi simțim energia fluxului iubirii. Să înveți să treci de aceste bariere, recunoscând oportunitățile, iluziile și visurile ar fi minunat.

Periodic, avem nevoie să ne revizuim viețile

Fiecare an aduce noi provocări, misiuni, experiențe și oportunități. Fiecare schimbare – tragedie, divorț, pensionare, perioadă de singurătate sau de succes - cere din partea noastră să o apucăm pe o nouă cărare a vieții, cu noi intenții.

Contează nu atât ceea ce ni se întâmplă, ci felul în care reacționăm la ceea ce se întâmplă

Lumea noastră cu ritmul ei alert, ritm ce pare a se accelera și mai mult, în care suntem bombardați cu probleme, relații dificile și știri șocante aproape la fiecare oră, combinată cu o doză uriașă și constantă de critică de sine - iată rețeta pentru o viață nefericită, stresantă. Cum să găsim o cale concretă de a naviga prin viață astfel încât să rămânem echilibrați și centrați? Putem face asta prin a schimba gândurile, cuvintele și acțiunile negative (guvernate de NU), accesându-ne energia pozitivă, intuitiv guvernată de DA. Atotcunoscătorul, acea parte adâncă din noi, care ne conectează la ceea ce suntem cu adevărat – la Sufletul nostru, ne va da puterea de a ne schimba viața.

A schimba de la limitativul NU la vastul DA. în modul în care vorbim și ne comportăm, funcționează ca un sistem intern de navigare care ne va ajuta să facem față cu brio tuturor greutăților vieții. Când obișnuim să spunem NU (deseori ca un răspuns automat), ne punem de-a curmezișul fluxului vieții, ceea ce creează stres, anxietate, furie și frustrare. Este un efect de undă, provocând mai multă energie negativă, care ne afundă din ce în ce mai adânc într-o stare de nefericire cronică. Experiența noastră se îngustează, iar viața devine plictisitoare, goală și apatică.

John Gray

John Gray, Ph.D.

autor al cărții „Bărbații vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus


Gary Quinn îți pune la dispoziție uneltele și pașii de urmat pentru a crea succesul, pacea și dragostea având grijă de tine și iertându-i pe ceilalți

Îmbrățișând frecvența lui DA, ne hrănim sufletul cu energie pozitivă

Chiar și simpla obișnuință de a utiliza cuvântul DA (în dialogurile noastre interioare, precum și în dialogurile cu ceilalți) ne va înlocui gândurile și emoțiile negative. Acest obicei accelerează schimbarea modului de gândire într-unul pozitiv, deschis spre noi posibilități, accentuând starea generală de bine (oricât de haotică ar deveni viața noastră!). Atunci când DA devine o obișnuință, stresul și emoțiile negative fac loc unor situații pozitive și unor noi oportunități.
Cum ar fi dacă te-ai trezi în fiecare dimineață plin(ă) de entuziasm, deschis(ă) spre o nouă zi, plină de oportunități și abundență în toate aspectele vieții tale? Imaginează-ți viața plină de forță creatoare, o forță care te aduce mai aproape de tine, cel/cea autentic(ă), mai aproape de ceea ce ești cu adevărat. Adu în viața ta acel ceva, acea putere a lui DA, care te va ajuta să fii împlinit(ă), să aduci Conștiență și Bucurie în toate aspectele vieții tale.

Învață să creezi potențial infinit și să devii stăpânul propriei tale vieți

Atunci când privești adânc în tine, în substraturile Ființei tale, s-ar putea să descoperi că undeva, în istoria familiei tale, a credințelor sau a experiențelor celor care au fost înaintea ta, zace rădăcina acelei bariere care te împiedică să-ți trăiești viața conform dorințelor inimii tale. Așa cum am spus anterior, soarta relațiilor predecesorilor noștri creează încrengături care afectează fluxul energetic firesc al vieții tale. Să înveți să treci de aceste piedici, pentru a recunoaște oportunitățile, iluziile și visurile ar fi minunat.

Avem nevoie să ne revizuim viețile în mod periodic, să facem curățenie

Fiecare zi, fiecare lună, fiecare an aduc noi provocări, noi obiective, noi experiențe și oportunități. Fiecare schimbare din viață solicită din partea noastră o remodelare, o schimbare de direcție, de priorități, de intenții.
Învață cum să dai restart vieții tale, învață să dai drumului trecutului și să privești deschis spre viitor. Treci cu inima deschisă peste barierele care acționează în viața ta și te împiedică să fii TU, cel autentic.

La acest workshop vei învăța cum să îți atingi obiectivele, vei deprinde cunoștințe valoroase despre cum să manifești abundența și prosperitatea în viața ta, te vei reconecta cu pacea interioară și îți vei regăsi puterea de a deveni stăpânul propriei tale vieți.

Această Călătorie îți oferă:

 

 • Posibilitatea de a trece peste toate piedicile și de a-ți găsi glasul autentic
 • Puterea de a manifesta noi oportunități utilizând Puterea lui DA
 • Ocazia de a descoperi ce ai nevoie să ierți pentru a putea merge mai departe pe calea vieții tale
 • Capacitatea de a transforma modele vechi de gândire și de a trăi o viață în deplină Conștiență, bazată pe Prezență
 • Posibilitatea de a alege conștient felul în care dorești să îți trăiești viața
 • Rezolvarea conflictelor interioare și consolidarea încrederii în sine
 • Renunțarea la credințele limitative care nu îți mai sunt de folos
 • Abilitatea de a-ți accesa înțelepciunea intuitivă și de a te acorda cu Legile Universale
 • Integrarea completă a Iubirii în corpul și sufletul tău
 • Tehnica Eliberării Emoționale
don-miguel-ruiz

don Miguel Ruiz

autor al bestsellerului „Cele patru Acorduri


Gary educă, informează și inspiră

Cui îi este destinată această Călătorie?

Acest workshop este pentru tine, dacă te numeri printre aceia care vor:

 • să învețe cum să atingă orice obiectiv își propun
 • să aibă acces la învățătura sacră despre prosperitate și abundență
 • să-și crească încrederea în ei înșiși, să-și găsească pacea interioară, curajul și să-și recâștige puterea de a fi stăpânii propriei vieți
 • să se însănătoșească
 • să-și găsească partenerul potrivit cu care să dezvolte o relație de Iubire Conștientă
 • să aibă success în carieră și să simtă încrederea că pot atinge siguranța financiară
 • să atingă Starea de Conștiență.

Nastassja Kinski

actriță, câștigătoare a Globului de Aur


Din opera lui Gary Quinn radiază simplitatea adevărului

Video

Înscrie-te la Workshop

Locuri limitate *

Când: 6 - 7 octombrie 2017
Vineri 6 octombrie: 18.00 - 22.30
Sâmbătă 7 octombrie: 09.00 - 21.00 (pauză între 13.30 - 15.00)

Unde: la Centrul Călătoria Inimii

Contribuție: 250 €

Completează formularul de înscriereTermen de plată: 2 zile de la data înscrierii

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea efectuării plății