se încarcă

O vară inițiatică în Paradis

  • Un cuvânt de la HEFT – fondatorii Școlii Maestrului Interior

Dacă citești aceste rânduri, atunci Maestrul Interior este pe cale să se nască în viața ta.

Simți deja că realitatea pe care o trăiești se naște din gândurile, emoțiile și gesturile tale lăuntrice, dar nu știi încă felul în care să o creezi în mod conștient. Intuiești deja că sănătatea ta fizică, mentală și emoțională, armonia relațiilor din viața ta, bucuria, creativitatea și abundența au legătură cu lumea ta interioară, dar nu vezi încă modurile fundamentale de a modela existența care curge din tine la fiecare respirație și fiecare pas, pentru a trăi ceea ce vrei să trăiești.

Am creat Școala Maestrului Interior pentru cei asemenea nouă și asemenea ție.

Am redescoperit căile eterne ale transformării interioare, șlefuindu-le până la perfecțiune, le-am curățat de orice ideologie până când a rămas simplitatea impecabilă a lucrului cu energia creatoare a Atenției, cu Respirația Conștientă și cu Atitudinea. Am creat o tehnologie fundamentală de lucru cu universul interior, menită să vindece corpul, mintea și emoția, relația cu sine și cu trecutul, pentru a elibera puterea creatoare conștientă a ființei.

Școala de Vară Maestrul Interior este alcătuită din cele mai puternice călătorii ale inimii, menite să aducă eliberare din furcile caudine ale minții, din mecanisme vechi de gândire, emoție și relaționare. Totul se petrece în mijlocul pădurilor minunate de mesteacăn din Platoul Luncanilor, deasupra Sarmizegetusei, în contact profund și purificator cu natura neatinsă. Sunt călătorii de auto-cunoaștere, vindecare și transformare interioară, în care ne resetăm perspectivele asupra vieții.

Maestrul Interior trăiește în fiecare din noi, așteptând să fie trezit și trăit în viața de fiecare zi.

Noi, Horia & Elena Francisc Țurcanu, HEFT, Agnis & AmmaRa, ne-am dedicat viața explorării interioare și împărtășirii acestei cunoașteri fundamentale cu toți aceia care simt că le stă în putere să schimbe totul în viețile lor. Bucuria de a trăi, relaționarea armonioasă cu noi înșine și cu ceilalți, trăirea iubirii, adevărului și frumuseții în viețile noastre, creativitatea și abundența, toate acestea sunt destinul nostru și al umanității trezite.

Vino pe dealurile Luncanilor în această vară și eliberează puterea nelimitată pe care ai zăvorât-o în interiorul tău în milenii de inconștiență. Reamintește-ți căile eterne ale ființei și deschide porțile creației conștiente de realitate în viața ta. Eficiența și frumusețea călătoriilor noastre a devenit extraordinară datorită miilor de oameni care au contribuit prin revelațiile lor și au făcut posibile aceste vremuri ale deschiderii, transformării interioare și redescoperirii puterii lăuntrice.

Această vară este o Inițiere. Tu, cel care urci în paradisul natural al Luncanilor, descoperi cine ești cu adevărat, ce vrei și căile naturale ale ființei tale de a-și împlini visele. Iar când vei coborî înapoi, în viața ta, o vei face cu o perspectivă nouă și cu un set de cunoștințe practice care fac posibilă materializarea realității pe care o dorești.

O îmbrățișare,
HEFT alias A&A