Curs de Atingere Terapeutică Integrală

31 Iulie - 4 August 2019
1500 lei

Nu mai sunt locuri

Cultivă Vindecătorul Interior

Orice vindecare este o vindecare a trecutului, a închiderii, a separării, a singurătății dureroase pe care am trăit-o cândva. Corpul este trecut condensat. Dar Prezența este sfârșitul oricărei povești pe care ne-o spunem despre noi înșine și începutul oricărei vindecări.
Horia Francisc-Țurcanu - Cartea Maestrului Interior

Atingerea Terapeutică Integrală este o aplicație fundamentală a lucrului cu starea de Prezență și o direcție cheie a Școlii Maestrului Interior. Dimensiunea terapeutică a atingerii depășește cu mult nivelul fizic, corporal, și implică nivelurile rafinate ale ființei, energetic, emoțional și mental. Este atingere conștientă, conexiune profundă ce permite drenarea și transformarea conținuturilor adânci ale Conștiinței, încrustate în corpul fizic.

Cursul de Atingere Terapeutică Integrală este pentru toți cei care simt chemarea Vindecătorului Interior. A vindeca este a fi vindecat. Implică lucru cu atingerea din starea de Prezență în care redescoperim tehnologia sacră a vindecării.

AmmaRa & Agnis | Elena & Horia Francisc - Țurcanu

Elena & Horia Francisc - Țurcanu

 


Agnis

Horia Francisc-Țurcanu - Terapeut și consilier transpersonal, ghid în călătoriile de expansiune ale conștiinței și mentor pentru cei aflați în procese de transformare psiho-spirituală. Creează și susține workshop-uri de Dezvoltare Personală Integrală.

A structurat și sintetizat ansamblul de practici experiențiale și concluzii teoretice numite Calea Maestrului Interior și orientări precum Practica Respirației Conștiente și a Stării de Prezență sau Respirația Inimii.

Pasiunea sa este lucrul cu conținuturile adânci ale psihicului uman și aducerea lor în Conștiență, în scopuri ontologice, terapeutice și de transformare interioară.

Creează și ghidează sesiuni de explorare a Conștiinței, personale și de grup.

Este scriitor, poet, a publicat numeroase articole, eseuri, interviuri, reportaje pe teme de psihologie transpersonală, dezvoltare personală, spiritualitate și filosofie.

Susține conferințe pe teme de expansiune a Conștiinței și spiritualitate. Este creatorul Modelului Sferic al Conștiinței, baza teoretică a Școlii Maestrului Interior. Împreună cu Elena Francisc - Țurcanu este senior editor al Cărților Maestrului Interior și co-președinte al Asociației de Terapii Transpersonale.

Înainte de a crea împreună cu Elena Francisc - Țurcanu Călătoria Inimii a fost jurnalist, realizator și producător de film documentar și reportaj.


AmmaRa & Agnis

Elena Francisc-Țurcanu - Psiholog și Terapeut Transpersonal, Ghid în călătoriile de expansiune a conștiinței și Mentor pentru cei aflați în procese de transformare psiho-spirituală. Creează și susține workshop-uri de Dezvoltare Personală Integrală și oferă însoțire ca și Life Coach.

A structurat și sintetizat orientări importante înCalea Maestrului Interior precum: Practica Puterii FeminineDansul Inimii, Respirația Inimii, Atingerea Terapeutică Integrală. Pasiunea sa este lucrul cu energiile vitale și corporale, ca oglindă a întregului Corp de Conștiință, în scopuri de vindecare și transformare interioară. Organizează Retreat-uri în Natură, fiind o mare iubitoare a naturii, a plantelor și animalelor.

Horia Francisc-Țurcanu - Terapeut și consilier transpersonal, ghid în călătoriile de expansiune ale conștiinței și mentor pentru cei aflați în procese de transformare psiho-spirituală. Creează și susține workshop-uri de Dezvoltare Personală Integrală.

A structurat și sintetizat ansamblul de practici experiențiale și concluzii teoretice numite Calea Maestrului Interior și orientări precum Practica Respirației Conștiente și a Stării de Prezență sau Respirația Inimii.


 

Atingerea Terapeutică Integrală este Vindecare din Prezență

Prezența este o stare centrată, deschisă, perceptivă și creativă a Conștiinței, care permite conectarea profundă cu sine și cu celălalt. Este o vindecare împreună, prin deschidere, prin compasiune. Cel care atinge se vindecă în aceeași măsură cu cel atins. Palmele, prelungiri ale Inimii, devin porți prin care curge realitatea interioară.

Atingerea Terapeutică Integrală implică atingere dintr-o stare extinsă a Conștienței, în care capacitatea de a percepe și a modela diferitele niveluri ale energiilor interioare, este mult amplificată. Expansiunea percepției propriului spațiu interior face posibilă interacțiunea prin rezonanță cu celălalt. Cercul terapeutic creează un spațiu excepțional de deschidere și de vindecare, amplificând întregul proces personal.

Durerea, tensiunea, răceala, rigiditatea corporală și orice simptom corporal sunt expresii ale experienței noastre de viață și ale poziționărilor pe care le-am creat cândva. Gândirea, emoțiile distructive, relațiile dureroase, modul nostru de a ne raporta la realitate sunt acelea care modelează spațiul fizic. Atingerea Terapeutică Integrală lucrează cu toate aceste dimensiuni interioare.

Acest Retreat este pentru cei care simt că vindecarea este în noi înșine și că împreună este mai ușor. Orice vindecare este o vindecare de trecut, de închidere, de identificare, de singurătate. Darul vindecării și auto-vindecării este în noi toți și face parte din natura profundă a ființei noastre.

În esență, învațăm să intrăm în starea extinsă a Conștiinței numită Prezență, să ne conectăm prin intermediul corpului cu cele mai profunde dimensiuni ale ființei și să vindecăm nu numai simptomul, ci sursele durerii.

Nu mai sunt locuri

Ce îți oferă acest Retreat?

  • Practica Prezenței și a comuniunii vindecătoare cu celălalt. Pașii pe care îi facem împreună pentru a intra în starea de Prezență îi vei putea face oriunde, oricând, cu oricine.
  • Înveți cum să atingi, să respiri, să modulezi energia sacră a Atenției, astfel încât să creezi efectul de vindecare și auto-vindecare.
  • Înveți cum să lucrezi prin Atingere conștientă cu conținuturile adânci ale Conștiinței. Lucrul cu Corpul implică energia vitală, emoția și gândirea, atitudinile și felul în care suntem în relațiile cele mai importante ale vieții noastre.
  • Un mediu de experiență în care îți antrenezi sensibilitatea, capacitatea de a percepe și de a lucra cu cele mai adânci dimensiuni ale ființei tale și ale celuilalt. Înveți să drenezi și să transformi stările tensionate, dure, înghețate ale corpului, prin Prezență, Respirație Conștientă și intenție, în fluiditate, curgere și stare de bine.
  • Descoperi formidabila putere vindecătoare a Comuniunii, a lui Împreună, și faptul că orice vindecare este în puterile noastre.
  • Atingerea Terapeutică Integrală este mai mult decât o tehnică pentru că implică Prezența, adică o stare de a fi, de a relaționa, de a privi realitatea interioară și exterioară. Aduce armonie în relația cu diferitele dimensiuni ale lumii interioare și în relație cu ceilalți.


Galerie foto & Video

Retreat-ul se petrece în teritoriul străvechi și sacru al Călătoriei Inimii, în Podișul Luncanilor, în mijlocul unui Parc Natural, între Cetățile Dacice. Printre păduri de Mesteceni și de Fagi. Salamandre. Pârâuri limpezi, nori curgători, lumina răsăritului ce aduce noi posibilități și apusuri de Soare în culorile Universului. În locul în care ne permitem să ne abandonăm în brațele unei lumi invizibile cu ochii minții, dar atât de perceptibile cu ochii inimii. Locul în care te simți Acasă și în care tu te renaști cu fiecare Respirație Conștientă.

Mărturii - Atingere Terapeutică Integrală


“Suntem vindecați, suntem vindecători!”

Pentru mine a fost despre a dărui din prezență, să las atingerea să vină din profunzimea mea, să am încredere în mâinile mele, a fost despre cum aș vrea să primesc, despre cum aș vrea să fiu atinsă însă mereu prin ascultarea celuilalt, creând un dans permanent de ascultare și simțire, de conținere. Am primit cu moliciune și curgere, am lăsat controlul, gândurile și așteptările despre cum ar trebui să fie. Am simțit Cercul învăluindu-mă, cu Încredere și Susținere. Conștientizez sacralitatea atingerii și importanța ei, îmi observ Autenticitatea și modul meu de Exprimare. Mă ajută să creez ceea ce vreau să trăiesc. Mulțumesc din inima, cu recunoștință.

Cristina


“Atingerea și minunăția de a fi în corp”

Mă întorc și eu la voi cu recunoștința și bucuria ce-am simțit în seara de atingere scăldata în lumina Lunii Pline. Pentru mine a fost o seară în care durerea și plăcerea s-au amestecat în toate planurile ființei mele pentru a-mi aduce din nou aminte de minunăția de a fi în corp, de renunțarea la critică și judecată de sine și de înlocuirea fricii cu încrederea că mă aflu într-un spațiu sigur, menit să-mi aducă bucurie. Si când toate acestea s-au așezat, am simțit bucurie și acasă în relațiile cu cei mai dragi mie.

Magda


“Iubesc atingerea, iubesc conexiunea și iubesc îmbrățișările.”

Am făcut încă o gaură în carapacea mea și am slăbit strânsoarea, din piept și din inimă, pe care o simțeam. Pentru mine fiecare călătorie este și o practică de a mă deschide mai mult și de a-mi forța respirația. Frica de a simți durere mă face să nu respir. A fost eliberator să îmi dau voie să respir cât de profund am putut eu atunci. În atingere m-am minunat să simt energia cum curge in corpul lui E., din tălpi până în creștet. Aproape fiecare parte din corpul ei am simțit-o vie, plină de energie, pe măsură ce atenția mea era în palmele mele, să le las moi. Mulțumesc pentru tot ce trăiesc împreună cu voi.

Maria


“Eliberare de critică și frică.”

Atingerea vindecătoare, pentru mine, a fost în preponderență despre eliberarea Criticului Interior și a Fricii preluate de la ceilalți din copilărie și proiectată în Viitor: Frica față de Vulnerabilitate a Femeii și Frica de a nu te conforma așteptărilor celorlalți – Frica de a crea Relații sincere și autentice cu ceilalți – datorată Sentimentului de Pierdere în Relații (a celorlalți sau a ta însăți prin trădarea de sine), Frica de a nu rămâne singură a Copilei lipsite de atenția Tatălui, proiectata în viitor sub forma Fricii de Viată.
Experiența mi-a adus Încrederea in mine, Încrederea că pot elibera Frica și Controlul asupra experiențelor de viată și mă pot conecta astfel cu Blândețe și Fermitate la Starea de Vulnerabilitate a femeii care sunt, prin acceptare a propriilor limite, prin deschidere, compasiune și conexiune cu ceilalți.
Recunoștință pentru A FI ÎMPREUNĂ cu mine și cu ceilalți în acest proces vindecător.

Nicole


Pășește în Cerc!

Scopul declarat al acestui Retreat este acela de a-ți oferi instrumentele avansate de lucru cu tine însuți, de auto-cunoaștere și auto-vindecare prin exersarea capacității de a naviga în oceanul Conștiinței. Nu mai este vorba doar despre a percepe ceva mai mult din Adevăr, ci despre a folosi mijloacele Prezenței pentru a-ți transforma viața și a trăi ceea ce vrei să trăiești. Pășește acum în Cerc!Curs de
Atingere Terapeutică Integrală

31 Iulie - 4 August 2019

lei1500

 


Nu mai sunt locuriDacă alegi să participi la ambele Retreaturi:
Arta Respirației Conștiente
și
Curs de Atingere Terapeutică Integrală
beneficiezi de un preț redus.


Retreat
Arta Respirației Conștiente
24 - 28 Iulie 2019

Și

Curs de
Atingere Terapeutică Integrală
31 Iulie - 4 August 2019

lei2680

 


Pășește în Cerc
Din motive de securitate, plata se face pe un site securizat specializat (euplatesc.ro).


Pașii tăi către Retreat


Apasă butonul de mai sus. Vei fi redirectat către un formular de înscriere

Completează formularul de înscriere și efectuează plata online sau prin virament bancar

Informează-te! Află tot ce ai nevoie să știi despre pregătiri. Vezi mai jos!

Ai întrebări?