Retreat Anam Cara pe Colina Lunii

18 - 22 Iunie 2019
1850 lei

Pășește în Cerc

Transformă-te prin magica putere și înțelepciune
a Cercului Sacru Anam Cara

Am avut nevoie să învăț să mă mor și să mă renasc. Și nu o dată ci de foarte multe ori. Am avut nevoie să învăț să mă vindec, să mă conțin, să mă ascult, să mă urlu, să mă las, să mă cobor adânc în mine, să mă înalț, să mă strălucesc, să mă scufund în nebunie, să mă minunez de simplitate, să mă îngrozesc de cât de puternică este dorința de moarte fizică, să mă închid – sperând că mă separ de tot doar pentru a descoperi că nu sunt niciodată singură, să mă simt cum că n-aș exista dacă nu sunt în „a face”, să mă îngenunchez în fața puterii vindecătoare a momentului prezent, să mă nasc din recunoștință binecuvântând miracolul de a fi venit pe lume în trup de femeie și să mă re-creez remodelându-mi, mereu și mereu, viața.

Și în toate acestea n-a fost vorba doar de vindecare și de transformare ci și de curajul de a fi eu așa cum sunt și de a mă rafina și a mă șlefui cu fiecare emoție, cu fiecare trăire, cu fiecare experiență, cu fiecare relație, cu fiecare despărțire. Viața este, da, un extraordinar dans și o permanentă inițiere de-mi dau voie să mă deschid în fața Existenței și a tot ceea ce are să-mi ofere.

Am trăit, chiar de curând, o experiență care m-a forțat să mă cobor foarte adânc, în cea mai profundă rană unde am avut de ales. Ori să mă las să mor, fizic, copleșită de a ei forță. Ori s-o privesc direct în fața, s-o ascult, și s-o îmbrățișez, cu încredere că se liniștește și că a mea iubire o vindecă.
Și în acest moment, ca de atâtea ori în trecut, am apelat înlăuntrul meu la energia Cercului Sacru Anam Cara. Să simt din nou magia vindecătoare a energiei feminine, unită într-un sacru împreună. Profundă recunoștință, eman către voi acum, Femei, Zeițe, Prietene, Surori, Suflete Anam Cara.

Am învățat să mă preumblu în lumile lăuntrice, în bezna beznelor, și să am încredere că mă întorc, mai puternică – de fiecare dată, mai luminoasă, mai încrezătoare, mai liberă de vechi condiționări și limitări.

Această încredere, luminozitate, libertate, conținere întru iubire și adevăr și frumusețe, intenționez să împărtășesc cu tine, la vară, în

Retreat Anam Cara pe Colina Lunii

AmmaRa | Elena Francisc - Țurcanu

Elena Francisc - Țurcanu

Mă simt onorată să-ți fiu Călăuză și mă bucur că-mi dai voie a te conduce cu blândețe și, uneori, cu fermitate către tine însăți. Aceasta este vocația mea. A deschide porțile conștiinței, ale inimii, pentru ca oamenii să-și regăsească adevărata putere.
Am înființat Asociația de Terapii Transpersonale și Editura Elena Francisc ca exprimare a acestei vocații de a schimba lumea prin noi înșine. Încrederea mea a rămas neclintită.
Această Călătorie ar putea schimba totul și pentru tine.O practică spirituală în inima vieții mele de zi cu zi – care vine, de multe ori, cu multe provocări, cu alunecări în griji și îndoieli – pare să fie aproape imposibil de urmat. Și, totuși, doar continuând, cu încredere mereu, pot simți profunda transformare.

Dacă ani la rând, în a mea tinerețe, mi-am dorit să mă fi născut băiat, în ultimii 15 ani am învățat să recunosc binecuvântarea de a mă fi născut în trup de femeie. Și mă simt binecuvântată să am în jurul meu femei minunate, curajoase, care-și extrag forța din vulnerabilitate și sensibilitate. Comunitatea Practica Puterii Feminine am creat-o împreună cu ele. Și chiar dacă eu mă aflu (chiar acum când scriu aceste rânduri) într-o perioadă mai mult de ascultare lăuntrică și de creație interioară, simt forța și grația, încredere și determinarea, cu care aceste femei continuă să hrănească Comunitatea. Și mai ales, simt miezul acestei comunități reprezentat de Cercul Sacru Anam Cara.

Onorând energia acestui Cerc am decis să continuu tradiția și, împreună, să ne dansăm practica întru a noastră putere feminină și la vară, pe Colina Lunii.  Sacra și frumoasa și eterna, ancestrala, Colină a Lunii care ne primește cu ale noastre nevoi, dureri, îndoieli, dar și cu al nostru curaj de a merge mai departe – în ciuda oricăror provocări, cu al nostru angajament de a obține mai multă claritate și de a hrăni încrederea în puterea noastră creatoare.

 

AmmaRa

Elena Francisc-Țurcanu - Psiholog și Terapeut Transpersonal, Ghid în călătoriile de expansiune a conștiinței și Mentor pentru cei aflați în procese de transformare psiho-spirituală. Creează și susține workshop-uri de Dezvoltare Personală Integrală. Și oferă însoțire ca și Life Coach. A structurat și sintetizat orientări importante în Calea Maestrului Interior precum: Practica Puterii FeminineDansul Inimii, Respirația Inimii, Atingerea Terapeutică Integrală. Pasiunea sa este lucrul cu energiile vitale și corporale, ca oglindă a întregului Corp de Conștiință, în scopuri de vindecare și transformare interioară. Organizează Retreats în Natură fiind o mare iubitoare a naturii, a plantelor și animalelor.

Este un Maestru al lucrului cu energiile rafinate ale Ființei, Învățător și Vindecător Holistic.

A studiat cu Richard Moss, Tony Robbins, John Welwood și Stanislav Grof și a adus în România Respirația Holotropică.  Împreună cu Horia Francisc-Țurcanu a dus această abordare (Respirația Holotropică) pe un nou nivel de profunzime a experienței și a integrat-o în Școala Maestrului Interior. Vocația sa este lucrul cu dimensiunea feminină a Existenței, crearea de Comuniune și Comunitate ca mijloace de transformare colectivă a experienței umane. Ghidează sesiuni de explorare a Conștiinței și de vindecare personală și de grup.

Oferă Life Coaching sessions atât în România cât și în afara țării. A scris numeroase articole pe teme de psihologie experiențială, dezvoltare personală și spiritualitate, susține conferințe, workshop-uri și seminare pe teme de expansiune a Conștiinței și transformare spirituală.

Este Creatorul Editurii Elena Francisc Publishing și al Asociației de Terapii Transpersonale. 
Înainte de a crea împreună cu Horia Francisc-Țurcanu Călătoria Inimii a fost Redactor-Șef al revistei internaționale - COSMOPOLITAN - ediția Românească.


AmmaRa

Elena Francisc-Țurcanu - Psiholog și Terapeut Transpersonal, Ghid în călătoriile de expansiune a conștiinței și Mentor pentru cei aflați în procese de transformare psiho-spirituală. Creează și susține workshop-uri de Dezvoltare Personală Integrală. Și oferă însoțire ca și Life Coach. A structurat și sintetizat orientări importante înCalea Maestrului Interior precum: Practica Puterii FeminineDansul Inimii, Respirația Inimii, Atingerea Terapeutică Integrală. Pasiunea sa este lucrul cu energiile vitale și corporale, ca oglindă a întregului Corp de Conștiință, în scopuri de vindecare și transformare interioară. Organizează Retreats în Natură fiind o mare iubitoare a naturii, a plantelor și animalelor.

Este un Maestru al lucrului cu energiile rafinate ale Ființei, Învățător și Vindecător Holistic.

A studiat cu Richard Moss, Tony Robbins, John Welwood și Stanislav Grof și a adus în România Respirația Holotropică.  Împreună cu Horia Francisc-Țurcanu a dus această abordare (Respirația Holotropică) pe un nou nivel de profunzime a experienței și a integrat-o în Școala Maestrului Interior. Vocația sa este lucrul cu dimensiunea feminină a Existenței, crearea de Comuniune și Comunitate ca mijloace de transformare colectivă a experienței umane. Ghidează sesiuni de explorare a Conștiinței și de vindecare personală și de grup.

Oferă Life Coaching sessions atât în România cât și în afara țării. A scris numeroase articole pe teme de psihologie experiențială, dezvoltare personală și spiritualitate, susține conferințe, workshop-uri și seminare pe teme de expansiune a Conștiinței și transformare spirituală.

Este Creatorul Editurii Elena Francisc Publishing și al Asociației de Terapii Transpersonale. 
Înainte de a crea împreună cu Horia Francisc-Țurcanu Călătoria Inimii a fost Redactor-Șef al revistei internaționale - COSMOPOLITAN - ediția Românească.


 

”Călătoria umană este un act constant de transfigurare.”

Valurile schimbărilor majore curg necontenit în viața mea invitându-mă să hrănesc încrederea, să rămân deschisă și în recunoștință pentru tot ceea ce trăiesc acum. Încrederea este o cheie fundamentală și pentru tine, indiferent care sunt provocările prin care treci tu acum, dragă Femeie. Iar sentimentul de recunoștință și atitudinea deschisă le simți din prima clipă de cum pășești pe carnea colinei ce-ți dezvăluie, cu blândețe, misterul reliefului tău interior. Dacă ești cât de cât ca și mine, cu siguranță și tu ai nevoie să iei puțină distanță față de tot ceea ce trăiești acum. Și de acolo să-ți privești altfel propria realitate. Avem nevoie, femei fiind, de a ne oferi momente de evadare din jungla urbană și de comuniune fecundă cu Mama Pământ.

„Avem nevoie să păstrăm ritmul vocii și dorințelor noastre de lut.”

Trupurile noastre de femei tânjesc să guste spațiul unde nu mai simțim separarea dureroasă între vizibil și invizibil, între timp liniar și eternitate, între uman și divin, între interior și exterior.

În acest spațiu sacru te invit acum. Un spațiu sacru unde, împreună, ne putem strecura cu blândețe și recunoștință în propria noastră natură de femei. În pântecul străvechi de pe Colina Lunii – ancestrală și eternă - și soră cu Dealul Zmeului. Pare că este doar sus, printre nori, la 1100m altitudine și, totuși, atât de în profunzime. În mijlocul unui Parc Natural, între Cetățile Dacice, în teritoriul străvechi și sacru al Călătoriei Inimii. Printre păduri de Mesteceni și de Fagi. Salamandre. Pârâuri limpezi, nori curgători, lumina răsăritului ce aduce noi posibilități și apusuri de Soare în culorile Universului. În locul în care ne permitem să ne abandonăm în brațele unei lumi invizibile cu ochii minții, dar atât de perceptibile cu ochii inimii. Locul în care te simți Acasă și în care tu te renaști cu fiecare Respirație Conștientă.

Retreat Anam Cara pe Colina Lunii

înseamnă

practici și perspective noi împărtășite din adevăr și autenticitate,
revelații și conștientizări și răspunsuri după care am tânjit
vindecări miraculoase și oglindiri și provocări
ascultare și liniște și conținere
detox, nutriție sănătoasă,
astrologie arhetipală, reflexologie
bucurie și dans plin de iubire
Mama Pământ și Natură și pădure și apusuri și răsărituri
renaștere întru putere feminină prin practică

O abordare Integrativă

Așa cum Atingerea Terapeutică pe care o oferim la Centrul Călătoria Inimii este una Integrală, tot la fel și acest Retreat. Este holistic. Un Retreat Integral, oferind nu doar ceva temporar, un plasture, ci practici cu care îți poți simți fiecare zi din viața ta precum un adevărat rit de trecere.

Tot ceea ce sunt eu acum - toată experiența mea de viață, de femeie și, mai ales, practici care pe mine m-au ajutat, m-au susținut, atunci când mi-a fost cel mai greu și mai dureros – pun din toată inima și cu o atitudine deschisă și plină de iubire în acest

Retreat Anam Cara pe Colina Lunii

Ce îți oferă acest Ritual?

Retreat Anam Cara pe Colina Lunii îți oferă oportunitatea unică de a descoperi puterea tăcerii ca adevărata sursă creatoare din tine și de a asculta cu atenție, vocea blândă și tandră a inimii tale. Aici - prin Respirație Conștientă, Mișcare, Dans, Detoxifiere și hrană vie, Masaje și Reflexoterapie, incursiuni în Universul Astrologiei Arhetipale, Ceremonia Bătrânului Foc Sacru, Ritualul de purificare în Uterul Mamei Pământ, prin meditație la apus de soare și momente de solitudine - găsești conexiunea adâncă ce există între Corpul tău de Femeie și al tău Suflet.

Un Ritual al întrupării Puterii Feminine creatoare care este precum o Călătorie de celebrare. O Călătorie de reîntoarcere la bucuria vieții în care te călăuzesc...

  • de la confuzie la claritate asupra Viziunii tale, asupra Vocației tale în această viață
  • de la „nu pot”, „nu merit”, „nu sunt suficient de bună”, „nu îmi place corpul meu”, la întruparea - prin Practică - a Puterii Feminine Creatoare
  • de la auto-falsificare în numele celorlalți, la autenticitate, bucurie și libertate
  • de la singurătate la Prezență și Încredere că a ta energie schimbă lumea
  • de la prizonieratul în minte la intuiție și la înțelepciunea naturală a Feminității tale
  • de la băltirea în obiceiuri vechi la a fi Creatoarea propriei tale vieți și propriul tău Maestru, remodelându-ți destinul așa cum dorești cu adevărat
  • de la înghețare în rolul de victimă la a-ți folosi tragediile, printr-o alchimie interioară, pentru a te deschide autenticității, rezilienței și bucuriei de a trăi pe deplin viața
  • de la credințe limitative către un blueprint pentru o nouă viață
  • de la încremenire în mediocritate la întruparea principiilor de succes


Galerie foto & VideoMărturii - Retreat Anam Cara


“Ce dar formidabil am primit de la Colină”

Ce mi-a adus Retreatul Anam Cara? A adus atingerea vindecătoare, asemeni femeii biblice atinsă de Cristos , pe care o așteptam de neștiută vreme. Și odată atingerea primită am simțit ființa mea lăuntrică vindecându-se și trezindu-se din somnul fricii, ieșind din umbra deasă a dezamăgirii și a limitelor mele care s-au spart scrâșnind din încheieturile lor ruginite.
Am învățat acolo sus pe Colina Lunii să privesc Cerul cum nu am mai făcut-o niciodată. Adesea mă așez să privesc, primind conștientă darul zilei ce se dezvăluie serafic și maiestuos totodată. Să privesc am învățat. Da. Să privesc cu ochi proaspeți și cu îngăduință iubitoare ceea ce este. Să respir am învățat. Să rostesc cuvintele mele. Să calc pământul cu recunoștință. Să iubesc, să iubesc, să iubesc.

Anais


“De o Comunitate de surori aveam nevoie”

Sus, pe Colina Lunii, în re-cunoaștere, într-un dans al inimilor ce sunt pentru câteva zile Împreună… Femei frumoase, cu ochii limpezi, surâzători, erau acolo să mă conțină, să mă privească și să mă vadă așa cum sunt. Pe toate le vedeam frumoase, cristaline, ușoare, fără saci grei de dus în spate. Mă simțeam Acasă.
Am învățat multe de la surorile Anam Cara în zilele acelea, de la lejeritatea pregătirii hranei, în a mă alimenta eficient și hrănitor trupului meu, la lejeritatea și naturalețea cu care ne-am privit una pe alta, jos... la râu.

Cristina


“Retreatul Anam Cara a însemnat o pauză”

O pauză pentru Mine în tumultul vieții cotidiene. Sunt femeie, joc în fiecare zi multiple roluri : soție, parteneră în afaceri, mamă, iubită, fiică, prietenă, profesionistă. Alerg între întâlniri, stau cu mâna pe telefon și laptop, seara mă adun alături de cei dragi.
Pe Colina Lunii au fost zile numai pentru Mine. Intre femei, în profundă conexiune cu pădurea, cu soarele și luna, cu focul sacru și cerul plin de stele, cu norii și cu ploaia, cu fâneața și cireșul negru, m-am așezat cu fiecare experiență mai profund în corpul meu, în esența mea fecundă și generoasă, în inima mea. Mi-am redescoperit ritmurile interioare și poziția Lunii și a lui Venus la nașterea mea, am dansat, am creat mandale multicolore, am testat reflexologia, am gustat o mulțime de salate delicioase...

Divina


“Redescoperirea feminității mele”

De câte ori practicam respirația conștientă resimțeam o greutate în a-mi menține atenția. Intuitiv însă am simțit că este o taină pe care o voi îmbrățișa când voi fi pregătită. Astfel că am exersat în continuare. Cu încredere, fără rezultate deosebite și fără prea multă bucurie. Până într-o zi... Care a venit la Luncani, în retreat-ul magic Anam Cara din 2018. Dacă anul trecut în Briza, tot la Luncani, am reușit într-o zi să mă apropii și să-mi simt centrul hrănitor, cald, izvor nesecat de iubire și frumusețe, în acest an, în Anam Cara, am primit (sau mi-am dăruit – este același lucru), o cheie.
Ani de zile nu mi-am recunoscut feminitatea, am refuzat să-mi iubesc și onorez trupul de femeie. Astfel că trupul meu înțelept a ales mai multe căi de a mă ajuta să văd... și să-mi aduc aminte. Ca într-un puzzle s-au așezat la Luncani în interiorul meu toate provocările pe care le-am avut și am putut simți sensul.
Acum aleg și hrănesc încrederea. Primesc și inspir întreaga mea realitate, așa cum este, exact așa cum este. Expir, mă dăruiesc vieții și creez cu inspirație, cu bucurie în iubire.

Corina


Pășește cu încredere în Cercul apartenenței!

Noi, Femeile, toate avem nevoie de momente în care să lăsăm ca totul să se așeze, să ne ascultăm, să ne conținem, să ne simțim. În Comunitatea Practica Puterii Feminine pe care am creat-o, împreună cu femei asemenea ție, ne întâlnim, în primul rând, pentru toate acestea. Pentru ascultare, conținere, simțire, rostire, recunoaștere, apartenență, comuniune și comunitate. Pentru conexiuni. Pentru prietenie. Pentru a ne regăsi culoare unică, puterea și intensitatea propriei noastre naturi. Pentru a gusta magia de a fi Femeie recunoscută printre femei. O comunitate în care mi-am luat angajamentul nu doar să te trezesc la viață și să-ți amintesc că-ți poți elibera adevăratul tău potențial ce zace adânc în tine, ci și să-ți strig: Femeie...Exprimă-te! Manifestă-te în Lume! Naște o nouă lume! Modelează-ți Destinul, creându-ți viața pe care vrei s-o trăiești!

Împreună cu tine, și cu alte femei asemenea nouă, voi dansa un dans unic în spațiul sacru creat pentru întregul Cerc al Feminității în Retreat-ul Anam Cara. Un Cerc ce-l naștem pe Colina Lunii – eternă și ancestrală - în jurul Bătrânului Foc Sacru, în preajma Sânzienelor.

Te recunosc, Anam Cara – suflet prieten! A venit momentul să te recunoști și tu, acceptându-ți și iubindu-ți trupul de femeie.

Cu iubire, AmmaRa

PS. Invitatele mele speciale, în acest Retreat menit să-ți aducă aminte că există surse străvechi de regenerare și revigorare în Cercul Iubirii și apartenenței, sunt Co-Călăuzele: Denise, Dana, Maria, Corina, Liliana. A lor prezență și experiență din care vor împărtăși cu tine, contribuie la îmbogățirea propriei tale experiențe pe durata acestei călătorii de transformare și înnoire, de întregire sacră.

Vă mulțumesc, prietene, surori, suflete Anam Cara, cu recunoștință, AmmaRaRetreat Anam Cara
pe Colina Lunii

18 - 22 Iunie 2019

lei1850

 


Pășește în Cerc
Din motive de securitate, plata se face pe un site securizat specializat (euplatesc.ro).


Pașii tăi către Retreat


Apasă butonul de mai sus. Vei fi redirectat către un formular de înscriere

Completează formularul de înscriere și efectuează plata online sau prin virament bancar

Informează-te! Află tot ce ai nevoie să știi despre pregătiri. Vezi mai jos!

Ai întrebări?