Refresh your Life

Momentul solar al unei mari transformări

HEFTAceasta este o Călătorie de Conștiință a cărei temă este reașezarea relației noastre cu propriul trecut și crearea unui moment de schimbare conștientă, un refresh, un punct de cotitură al propriei vieți. Este de asemenea o călătorie solară la antipozi, pe plajele fierbinți ale Mării Andaman, împreună cu Agnis & AmmaRa. Distanța fizică și psihologică față de dimensiunea liniară a propriei vieți creează oportunitatea ieșirii din labirint. Paradisurile tropicale, lucrul cu Starea de Prezență și conexiunea conștientă cu ființa vie a planetei fac din această Călătorie momentul unei schimbări fundamentale a propriei vieți. Vom crea împreună o reașezare a experienței de viață întemeiată în Conștiență, Adevăr și Frumusețe.

Trecutul este experiență de viață condensată, sudată. Întorși cu fața spre trecut, devenim incapabili să creăm expresii noi ale viitorului. Această Călătorie este momentul întoarcerii cu fața spre viitor și al eliberării imensei energii investite în trecut, pentru a fi investită în actul creator al momentului Acum. Vom face asta cu lejeritate, în bucurie, în minunarea față de frumusețea acestei lumi și față de propria noastră putere creatoare.

Este o Călătorie de 5 stele, menită să reveleze măreția Creatorului lăuntric. Agnis & AmmaRa vă vor însoți în a plonja în propria ființă, prin meditații ghidate și lucru personal, vă vor conține și vă vor îndruma către a face propriile alegeri în procesul vostru de transformare. O Călătorie frumoasă, revelatoare, odihnitoare, la capătul căreia vă veți întoarce cu o nouă perspectivă asupra realității.

Călătorie Interioară

Explorare

Relaxare

 

Meditație, Practica Stării de Prezență pe malul oceanului, explorări interioare ghidate de Agnis & AmmaRa, cercuri de împărtășire și discuție, toate acestea vor constitui axul central al acestei Vacanțe Inițiatice având ca temă Integrarea Trecutului și creația conștientă a propriei vieți. Cele 7 zile petrecute în insulă vor constitui un adevărat retreat, un timp al introspecției, al clarității și al marilor alegeri. Întreaga Călătorie are drept scop reașezarea perspectivei lăuntrice asupra propriei vieți.

 

Templele de aur din Chiang Mai vor fi oportunitatea de a investiga cu mijloacele Călătoriei Inimii, conexiunea interioară cu tradiția lui Budha. Tabăra de elefanți și jungla, contactul direct cu marile animale va crea conexiunea cu Pământul, cu dimensiunea densă, vie, înrădăcinată a existenței. Plajele strălucitoare din sudul Thailandei, palmierii și insula pe care vom sta, suspendată între cer și marea de culoare turcoaz vor deschide percepția sferică asupra propriei ființe și a lumii.

 

Vom locui în hoteluri de 4 și 5 stele, înconjurați de frumusețe, pace și natură. Pe insula Koh Yao Yai, un resort luxos, pe malul Mării Andaman, cu plajă privată și vedere de vis, ne va primi în bungalow-uri cochete, înconjurate de pădure ecuatorială. Ne vom bucura de mâncare tradițională thailandeză, de maimuțe și păsări, dar mai ales de a fi, pur și simplu, împreună, într-o atmosferă lejeră, deconectată în care bucuria de a trăi ne va fi aer de respirat.

O vacanță de transformare interioară

Momentele în care viața pare să intre în cercuri repetitive și labirintice în ceea ce privește ceea ce faci, în relații și în dimensiunea emoțională a existenței, nu sunt neapărat momente de criză, ci momente de transformare, de oportunitate. Dacă simți că nu ți-ai oferit suficient timp pentru claritatea interioară, că proiectele tale au un potențial mare, dar nemanifestat, atunci este timpul pentru o resetare a realității interioare, pentru regăsirea Centrului și pentru clarificarea propriei tale viziuni asupra vieții. Visul este sursa experienței de viață. Are nevoie de claritate și forță de manifestare. Această Călătorie este menită să fie un moment de schimbare conștientă. Întreaga experiență în lucrul cu stări de expansiune ale Conștiinței a Călătoriei Inimii și a noastră, Agnis & AmmaRa, constituie fundalul acestei explorări. Te vei întoarce din această Călătorie altcineva decât cel care a plecat. O nouă putere de a manifesta viața pe care ți-o dorești, de a face transformările pe care le visezi, vor fi disponibile. Practica Stării de Prezență ne va deschide porțile interioare ale unor noi perspective despre noi înșine și despre propria noastră Creație.

Ce oferă această Călătorie?

Tărâmuri de vis

În plus, tot acest demers interior se va petrece foarte departe de dimensiunea orizontală obișnuită a vieții. Distanța fizică și psihologică față de aceasta va crea o nouă perspectivă. În prima parte a călătoriei vom explora nordul Thailandei în zona Chiang Mai. Un spațiu liniștit, de străveche tradiție budhistă, un oraș frumos și vechi, înconjurat de junglă și munți, împrejurul căruia vom putea explora temple splendide și natura exotică. Vom plonja în lumea ancestrală a elefanților, în mediul lor natural și vom hălădui în spațiul straniu al tradițiilor unor comunități locale. La Chiang Mai vom locui într-un splendid hotel de 5 stele, pe măsura strălucirii noastre interioare.

Toate acestea nu sunt decât o pregătire pentru paradisul tropical în care vom intra pentru o săptămână întreagă. Una dintre cele mai frumoase insule din sudul Thailandei ne așteaptă. Într-un golf izolat și liniștit, pe malul oceanului, înconjurat de pădure ecuatorială, vom locui într-un resort luxos, ale cărui bungalow-uri au vederea către mare. Spații izolate pe plajă, între junglă și marea de smarald, printre stânci, vor fi pentru noi locuri de meditație, introspecție și întâlnire. Vom înota, vom face plajă și vom mânca cele mai iscusite și rafinate creații ale bucătăriei thailandeze. Totul într-un decor de vis. Vom privi soarele coborând în mare la apus, printre insulele Mării Andaman, și vom crea împreună o alveolă de realitate potrivită marilor alegeri și schimbări interioare. Ne vom bălăci în piscinele elegante, vom explora insula pe scutere și încă alte lucruri trăsnite vom face în acest timp de reașezare a întregii realități.

Cerc restrâns, doar 20 Călători. Fii unul din ei!

Dacă simți că ești într-un punct de cotitură al vieții tale, în care ai nevoie de claritate, inspirație, conexiune cu spațiul interior din care se naște experiența vieții tale, atunci această Călătorie – în primul rând interioară, este pentru tine.

Dacă simți că e momentul să ieși din păienjenișul confuz al mecanismelor de gândire, al modelelor emoționale și relaționale, al inerției, inclusiv fizice care blochează creația ta, această Călătorie este pentru tine.

Grupul restrâns oferă posibilitatea prezenței permanente și a însoțirii de-a lungul întregului proces interior, de către noi, Agnis & AmmaRa. Vom fi împreună pe toată durata Călătoriei, într-un mod personal și lejer. Prezența noastră alături de tine nu va fi limitată la timpul de meditație. Vor fi nenumărate momente în care vom împărtăși cunoașterea, inspirația și experiența noastră, astfel încât să poți beneficia la maximum de această Călătorie.

Această Vacanță Inițiatică este dedicată acelora dintre voi care au participat la minimum două workshop-uri cu Agnis & AmmaRa. Dacă simți că rezonezi cu toate acestea, dar nu ai plonjat niciodată în profunzimea propriei Conștiințe împreună cu noi, este nevoie să o faci înainte de a te înscrie pentru această vacanță foarte specială, pentru a vedea dacă rezonezi cu Practica Stării de Prezență și instrumentele Călătoriei Inimii de explorare a vastului ocean interior în care se naște experiența vieții.

A aplica pentru această Călătorie este o alegere importantă. Completează formularul de înscriere și răspunde la cele câteva întrebări. Fii unul dintre cei 20 de Călători ai acestei Vacanțe Inițiatice.

Criterii fundamentale pentru

a participa la această mare Călătorie

 • Rezonanța cu calea Maestrului Interior. Să fi participat la cel puțin două dintre workshop-urile de bază ale Școlii Maestrului Interior – Călătoria Inimii. Abordările, filosofia și Practica Stării de Prezență stau la baza întregului demers al transformării interioare și constituie fundalul întregii Călătorii, dar și liantul Cercului pe care îl creăm împreună.
 • Trebuie să VREI schimbarea. Să fii conștient/ă deja că ești Creatorul întregii tale experiențe de viață și să simți că ești într-un moment în care vrei și poți să faci o schimbare fundamentală în felul în care trăiești. Această Călătorie îți va clarifica perspectivele interioare, îți va da mijloacele transformării și susținerea de care ai nevoie. Dar nu poate face nimic în locul tău. Determinare.
 • O minte deschisă și DORINȚA de a învăța și aplica noi moduri de privi propria ființă și realitatea. Noua Paradigmă asupra realității, interioare și exterioare, este disponibilă și este o experiență. Este nevoie de deschidere și curaj pentru a aplica această cunoaștere la resetarea întregii tale vieți.
 • Deschidere, sinceritate, dorința de a împărtăși, de a primi, de a susține cu propria experiență, experiența mai largă a Cercului. Dorința de a face parte dintr-o comunitate de exploratori ai conștiinței, de oameni care aleg schimbarea interioară și a lumii. Fiecare Călător este o expresie a ființei colective a Cercului, primește și dăruiește ceea ce este, cunoașterea și experiența sa. Fără această alegere nu poți beneficia de bogăția și profunzimea acestei Călătorii.
 • Determinarea de a acționa în propria ta viață în vederea schimbării pe care o dorești. Revelațiile, viziunea, noile perspective despre sine și despre realitatea vieții nu folosesc la nimic dacă nu conduc la schimbarea propriei realități. Disciplina gândirii, a emoției, a energiei vitale și a corpului, deschide marile porți ale creației conștiente de realitate și ale viziunii. Întruparea visului este o ACȚIUNE. Pentru a beneficia de adevărata valoare a acestei învățături întemeiată în practica interioară a Prezenței, e nevoie de determinare.
 • Angajamentul de a participa integral la sesiunile de lucru împreună. Această Călătorie este o imersiune în spațiul interior.
 • Angajamentul respectului față de natură, oriunde am merge.

Dacă simți că toate acestea sunt prezente în tine în acest moment, dacă simți emoție citind aceste rânduri, dacă aceste cuvinte apar în viața ta în mod sincronic cu situațiile de viață și alegerile tale, atunci noi, Agnis & AmmaRa vom fi bucuroși ca tu să faci parte din cercul magic al acestei Vacanțe Inițiatice. Primii 20 de Călători care vor îndeplini aceste criterii vor fi... CERCUL.

Fă primul pas

Programul

27-30 noiembrie

4 zile în
Chang Mai

 • Vizite la cele mai vechi și frumoase temple budhiste.
 • Conexiunea cu jungla, natura, animalele, tradițiile.
 • Articularea spațiului interior de experiență, al Cercului.
 • Setarea intenției. Experiența transformării interioare.

Cazarea

Hotel și Resort
de lux

Vom locui în hoteluri de 4 și 5 stele. Pe insula Koh Yao Yai, un resort luxos, pe malul Mării Andaman, cu plajă privată și vedere de vis, ne va primi în bungalow-uri cochete, înconjurate de pădure ecuatorială.

Inspiră-te

Contribuție totală:

2745

de persoană

Structura acestei Contribuții are două dimensiuni:

Workshop: Refresh your Life

Practica Stării de Prezență

Organizator

Asociația de Terapii Transpersonale

Călăuze

Horia & Elena Francisc-Țurcanu

Contribuție

750 Euro /pers

Travel Tour:

Vacanță în Thailanda

Organizator

WENS Travel

Partener

Călătoria Inimii

Contribuție

1995 Euro /pers

Include

Lucru cu Stări de Conștiință Extinsă

Practica Stării de Prezență

Terapii transpersonale

Practica Respirației Conștiente

Meditații ghidate

Însoțire, consiliere, mentoring

Cercuri terapeutice

Include

Bilete avion (cu plecarea din București)

Cazare 4 nopti cu mic dejun în Chiang Mai, în cameră dublă Hotel 5*

Cazare 6 nopți cu mic dejun în Koh Yao Yai, în cameră dublă Resort 4*

Toate transferurile aeroport – hotel – aeroport

Toate excursiile incluse în program, cu ghid vorbitor de limba engleză

Costul NU include: taxa de viză (aceasta se obține în aeroport), asigurarea medicală și alte cheltuieli personale. Este necesar pașaport valabil 6 luni! Pentru obținerea vizei în aeroport nu sunt acceptate pașapoartele temporare. Dacă deții un pașaport temporar este nevoie să obții viza în prealabil, de la ambasada din București.

ai întrebări? scrie-mi la claudia.constantin @ calatoriainimii.ro

Intră în CERC!

Fii unul din cei 20 de Călători

Nume:

Email:

Telefon:

SOLD OUT
nu mai sunt locuri disponibile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulțumim. Vom reveni dacă mai avem locuri disponibile!

Mulțumim. Rezervarea ta a fost trimisă! Te vom contacta noi.