Campanie Călătoria Inimii
 
 
Anticancer
 
 
Un nou mod de Viață
 

Vă invit dragii noștri, pe voi cei care rezonați cu Călătoria Inimii, fie că ați călătorit vreodată împreună cu noi și ați fost martori ai miracolelor pecare le putem face Împreună, pe voi dragi cititori ai Cărților Maestrului Interior, să vă implicați. De asemenea, vă invit pe voi, cei nenumărați, care simțiți asemenea nouă că niciodată Lumea nu a avut nevoie mai mare de întoarcerea către Sine și de Un nou mod de Viață. În orice fel veți alege să o faceți, este binevenit și vă aduce Recunoștință.

Dacă simți că poți și tu contribui la vindecarea lumii în care trăim, fă-o acum.

Cancerul și depresia sunt forme ale modului nostru de viață, ale modului în care ne raportăm la noi înșine și la această Lume. La fel este și cancerul războiului, al terorismului, al foamei și al poluării despre care tot auzim. Sunt despre noi înșine și despre posibilitatea de a schimba totul, acum, alegând Un nou mod de Viață.

Cărțile lui David nu sunt doar despre un mod de a trăi care ne salvează mintea, emoțiile și trupul de boală. Sunt despre un Nou mod de Viață care are legătură cu O Nouă Lume și O Nouă Conștiință pe cale de a se naște acum. Felul în care gândim, respirăm și mâncăm, felul în care ne privim pe noi înșine și această planetă splendidă, felul în care relaționăm cu noi înșine, cu oamenii și cu natura, măsura Conștienței noastre, a profunzimii cu care percepem Realitatea, toate acestea au de-a face cu acest Nou mod de Viață.

Modurile vechi de a fi au produs lumea așa cum o cunoaștem, zguduită de foamete, de nedreptate, de crima colectivă numită război, au produs o lume a violenței, a nebuniei și a lipsei de Semnificație. Putem schimba totul, ACUM, schimbându-ne pe noi înșine. Zeci de mii de oameni în România și zeci de milioane în lume mor de cancer fără să-și dea seama că este un cancer al paradigmei în care trăim. Ajută acești oameni să afle că există și alteva, că există oameni care reușesc, că totul este posibil și stă în puterile noastre. David Servan Schreiber a împărtășit lumii un adevăr mai larg despre adevăratele surse ale bolii și ale depresiei într-o lume cotropită de de ele. Evenimentele exterioare sunt oglinzi ale realităților interioare. Totul ne privește, pe mine, pe tine, pe noi toți, căci această lume este despre noi. Nu e nevoie să ne îmbolnăvim de cancer, nici să ne sinucidem în mijlocul unei depresii, iar dacă suntem atinși de bolile secolului trebuie să știm adevărul: Viața este o alegere, în fiecare moment, la fiecare respirație și fiecare gest.

Elena Francisc - Țurcanu

 
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 

Global Holotropic Breathwork 2016 în România

 

Concert Mirabai Ceiba

 
 
eXperimentează-TE!
 
 
SEVATI
 
 
Tăcerea care naște Realitate
 

Această Seară din 15 aprilie de eXperiență este un preambul, o trăire de deschidere înaintea marii eXperiențe a Concertului Mirabai Ceiba. Este dedicată acelora care simt adâncul lor Puterea creatoare de realitate a tăcerii, a nemișcării, a ascultării, acelora care se simt pregătiți să trăiască starea de Zero, așa cum o numim noi în Călătoria Inimii.

SEVATI este numele acestei trăiri. Vom folosi mijloacele simple ale Prezenței pentru a explora Centrul, acel spațiu interior din care se naște Maestrul Interior. Centru este un alt nume pentru Inimă. Este spațiul tăcut din care se naște orice sunet, spațiul nemișcat din care se naște orice gest, fie el gând, emoție, energie vitală sau corporală. Orice atitudine, orice acțiune, orice trăire are nevoie de această Sursă lăuntrică pentru a deveni experiență.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
8 - 20 Aprilie 2016
 
 
Global Holotropic Breathwork 2016 în România
 
Global Holotropic Breathwork 2016 în România
București, Timișoara, Iași, Constanța, Cluj-Napoca
img
 
Meditație activă & Shaking
la început de zi
Timișoara 8 & 15 Apr 2016
București 11 & 18 Apr 2016
Mișcare! Dimineața
 
Mișcare! Dimineața


București 13 & 20 Apr 2016
 
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii


București 12 Apr 2016
img
 
Șahul
Artă, Joc și Istețime

București 13 & 14 Apr 2016
Practica stării de Prezență
 
Practica stării de Prezență

București 19 Apr 2016
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Anticancer
 
Un nou mod de Viață
 
 
Este o carte scrisă cu pasiune și disperare, cu disciplina cercetătorului și acuratețea unui medic de înaltă performanță, cu sinceritatea și forța pe care o dă apropierea morții, un dosar care cuprinde nenumărate direcții de cercetare pentru deslușirea acestei boli, dar, mai mult decât orice, este mărturia plină de substanță că bătălia poate fi câștigată.

Anticancer merită pe deplin un loc înalt printre Cărțile Maestrului Interior, căci aduce lumina unei noi înțelegeri în bezna care învăluie cauzele acestei maladii, aduce curajul și speranța unei experiențe personale în labirinturile de frică pe care le construiește medicina clasică în jurul ei și deschide o cale nouă pentru aceia care au încredere în uriașele resurse interioare.
Pre-Comandă acum
 
Vindecă
 
stresul, anxietatea şi depresia fără medicamente şi fără psihanaliză
 
 
Vindecă a avut un succes mondial de la bun început, un succes pe măsura iritării cu care a fost întâmpinată în cercurile medicinei oficiale. Ea pune la îndemâna oricui un set de informații, metode și abordări simple, care au legătură mai degrabă cu medicina neconvențională și spirituală, pentru a regăsi echilibrul. Deși scrisă de un medic de înaltă specializare, este o carte care ia puterea din mâna doctorilor și o pune în mâna pacienților care au suficientă încredere în ei înșiși pentru a-și schimba viața.

Este o carte de vindecare ce pune în discuție modurile noastre tradiționale de a privi realitatea și care se potrivește perfect cu aceste timpuri ale transformării. Străvechi cunoștințe despre ființa umană, puse într-un context științific ultramodern, cu compasiunea și înțelegerea unui medic de mare vocație, au ca rezultat această carte care nu ar trebui să lipsească de pe noptiera nimănui. Este una dintre cărțile de auto-vindecare ce poartă însemnele Maestrului Interior.
Pre-Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved