Promoție Cărțile Maestrului Interior
 
 
Învierea. ACUM
 
 
Învierea adevăratei tale naturi
 

Călătoria Inimii este călătoria sufletului aflat în experiență umană. Este o călătorie de percepție, de la identificarea totală cu mintea (ego), o conștiență a separării de Întreg, până la trăirea completă a Întregului. Această tranformare de identitate profundă presupune schimbarea modului în care ne percepem pe noi înșine și lumea în care trăim. O putem numi Înviere și reprezintă elevarea conștienței, lărgirea viziunii asupra lumii. O renaștere lăuntrică, o nouă dimensiune a percepției, o lume nouă, un om nou.

 
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
200
 
 
Colivia, Acvila și Cerul
 
horia francisc țurcanu
E seara Călătoriei cu Mirabai Ceiba. Oamenii se adună din dimensiunea liniară a existenței lor, din viețile lor, din rolurile pe care le joacă, un spectacol al măștilor, al rigidităților, al zâmbetului de complezență, zugrăvit pe fețe cu ghips, cuvintele plutesc pe deasupra noastră ca niște păsări de hârtie, geometrice, ochii lor sunt desenați cu pixul. Îmbrățișările sunt întâlniri între cavaleri medievali, acoperiți cu armuri din fier. Unele sunt acoperite cu durere din bătălii vechi. Am trăit atât de mult în luptă încât nu mai știm cum să lăsăm sabia din mână, atât de multă frică s-a strâns sub platoșă încât nu mai avem curajul să le lăsăm să se topească. Privim prin viziere din fundul peșterilor noastre existențiale și ochii ne ard de spaima deschiderii. Ceva din noi ne-a condus către această trăire, suntem aici. Și altă parte din noi, ego, terifiat de presimțirea topirii, îngheață.
 
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Instrumentele transformării
 
 
Respirația Inimii / Respirație Holotropică
 
Instrumentele transformării. Respiraţia Inimii / Respiraţia Holotropică
 
CONSTANȚA
Conferință: 12.Mai.2016, 18.30, hotel Flora, Mamaia
 
Workshop: 13-15.Mai.2016, hotel Flora, Mamaia
 
Cu Elena & Horia Francisc-Țurcanu
 
BUCUREȘTI
Workshop: 14.Mai.2016, Centrul Călătoria Inimii
 
Cu Bogdan Grigoraș & Cristina Srour
 
 
Mai mult
 
 
 
Arta Respirației Conștiente
 
 
Tabăra de vară Călătoria Inimii
 

Această Călătorie oferă fiecăruia oportunitatea de a intra foarte adânc în problematica personală și transpersonală, de a percepe cu claritate diferitele roluri care le articulează viața și de a se elibera, căci orice vindecare este o vindecare a trecutului. Aducerea în Conștiență a conținuturilor adânci are profunde consecințe transformatoare și conduce la transformări importante de percepție și raportare la experiența liniară a vieții.

 
Mai mult
 
 
 
ShamaniA
 
 
Tabăra de vară Călătoria Inimii
 

Aproape toate tradițiile shamanice, pentru a trăi în armonie și echilibru cu mediul în care trăiesc dar și cu natura interioară a Ființei, își extrag puterea din cele patru arhetipuri universale: Războinicul, Vindecătorul, Vizionarul și Învățătorul.

În toate tradițiile shamanice, sănătatea optimă este considerată a fi expresia armonioasă a acestor patru arhetipuri. Însă, din păcate, foarte puțini oameni sunt aceia care întrupează, în mod armonios, toate aceste patru arhetipuri universale. Împreună însă, în această Călătorie de 5 zile, vom învăța a le aduce întru armonie în interiorul nostrum, pentru a le putea manifesta apoi în viața de zi cu zi. Dacă ne dorim cu adevărat să fim sănătoși și în armonie cu noi înșine, cu ceilalți și cu mama Natură, avem nevoie să învățăm cum să gestionăm energiile celor patru arhetipuri prezente în noi toți.

 
Mai mult
 
 
 
Briza de Vară
 
 
Redescoperirea relației cu noi înșine
și cu copiii noștri
 

Pentru copiii voștri, BRIZA DE VARĂ este o invitație la joc, imaginație, ascultare, exprimare liberă și creativă, coordonarea și menținerea atenției, cultivarea încrederii, a stimei de sine și a spontaneității

Pentru voi, părintii, BRIZA DE VARĂ este o Călătorie interioară, prin intermediul respirației conștiente și a stării de prezență...

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
22 Aprilie - 05 Mai 2016
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
la început de zi
Timișoara, 22 & 29 Apr 2016
București, 25 Apr 2016
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică


Timișoara 29 Apr 2016
Practica Puterii Feminine
 
Practica Puterii Feminine

București 5 Mai 2016
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Anticancer
 
Un nou mod de Viață
 
 
Ce se întâmplă în inima unui om atunci când intră în umbra cancerului și a morții? Pentru majoritatea este sfârșitul. David Servan-Schreiber este unul dintre maeștrii lumii moderne. În urma experienței sale cu umbra, s-a născut o carte despre viață, despre vitalitate, despre mijloacele naturale pe care fiecare dintre noi le are pentru a rămâne sănătos.

Celule canceroase se află în fiecare din noi, dar nu toți ne îmbolnăvim de cancer. Medic, neurolog, psihiatru, profesor universitar și cercetător, a descoperit că avea o tumoare la cap. A vrut să afle de ce unii se îmbolnăvesc și alții nu, de ce unii supraviețuiesc și alții nu. Această carte, rezultatul cercetărilor sale extinse, o extraordinară aventură personală și științifică, a bulversat lumea teoriilor despre cancer aducând în ecuație factori personali, care depind de alegerile fiecăruia. Anticancer a devenit foarte rapid cea mai bine vândută carte în lume pe acest subiect, căci propune, pur și simplu, un nou mod de viață, la îndemâna oricui.
Comandă acum
 
Vindecă
 
stresul, anxietatea şi depresia fără medicamente şi fără psihanaliză
 
 
Aceasta este o carte care a tulburat profund liniștea arogantă a psihiatriei, psihologiei și neurologiei occidentale, pentru că vine din partea unui om de știință educat în principiile și tezele sale. În a doua fază, această carte a stârnit mânia unei lumi medicale aflate la edecul marilor producători de medicamente, ale căror interese planetare au fost tulburate.

David Servan-Schreiber, neurolog, psihiatru clinician, psihoterapeut specializat în psihologie științifică, cu un curaj nebun și o deschidere neașteptată, îndrăznește să pună la îndoială abordările convenționale în aceste domenii și, pornind de la fapte și cazuri, să demonstreze că vindecarea nu numai că este posibilă fără medicamente și psihanaliză, dar că este mai probabilă. Ceea ce propune de fapt este o nouă ”medicină a emoțiilor” cum o numește el, o medicină pe care nu o propune cercurilor științifice, ci acelora care sunt afectați de stres, anxietate și de bolile minții din lumea modernă.
Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved