Stan Grof este unul dintre cei mai proeminenţi cercetători ai lumii în domeniul teritoriilor ascunse ale minţii omeneşti. Teoriile lui, care au ajutat foarte mulţi oameni, devin mai accesibile şi mai fascinante în prezent, când ne împărtăşesc o multitudine de experienţe personale puternice, aventurile lui în realități neobişnuite
Dr. CHARLES T. TART despre Stanislav Grof în
CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL

 
Articole
 
 
Celebrarea dansului de iubire
dintre copii și părinți
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Dragi părinți, oricât de greu și de provocator este rolul de părinte, merită să îl jucați cu responsabilitate, simțind cum copiii născuți prin voi sunt cele mai mari binecuvântări pe care le puteți avea. Daruri magice, copiii. Însă acești copii nu sunt „copiii voștri”, nu sunt proprietatea noastră, ci sunt suflete ce au ales ca în această încarnare să se întrupeze prin voi. V-au ales ca și părinți pentru tot ceea ce veți trăi împreună. Ei învață din dansul împreună cu voi, însă și voi, la rândul vostru, aveți multe de învățat de la ei. Da, este responsabilitatea voastră să le oferiți susținere, conținere, ghidare, călăuzire. Însă faceți asta simțind că și ei vă învață enorm de multe...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
urmează... ARC și BRIZA
 
     
 
 

Arta Respirației Conștiente
10-14 august

Este cea mai avansată abordare a Școlii Maestrului Interior. Este o extensie a Practicii Prezenței care permite explorarea și navigarea conștientă în cele mai înalte și cele mai adânci dimensiuni ale Conștiinței, în scopuri de cunoaștere și vindecare. Deși în mod obișnuit este rezervată practicanților avansați ai artelor Prezenței, de data aceasta Călătoria este deschisă oricui alege să plonjeze adânc în căutarea răspunsurilor privind propria experiență de viață... mai mult

Briza – Dezvoltare Personală Integrală pentru copii și părinți
24-28 august 2016

Tabăra de Vară BRIZA este o Călătorie magnifică, copii și părinți împreună, a cărei miză fundamentală este conștientizarea și transformarea modului în care relaționăm cu noi înșine și cu copii noștri. Dincolo de platitudinea vieții de fiecare zi, a lucrurilor care ”trebuie făcute”, există o dimensiune a existenței, neexplorate încă, în care rezidă toate potențialele unei vieți pline de bucurie, încredere și iubire. Este pentru părinți care își doresc ca relația lor cu copiii să capete o nouă profunzime și care, de asemenea, simt să încurajeze uriașele potențiale ale propriilor copii, direcționându-i spre a trăi o viață plină de succes, originalitate și bucurie... mai mult

 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
3 - 16 August 2016
 
 
Respiraţia Inimii / Respiraţia Holotropică
 
Seri de Carte experiență
 
Seri de Carte experiență

București 3 & 10 August
Practica stării de Prezență
 
Practica Stării de Prezență
București 9 August
img
 
Respiraţia Inimii

București 16 August
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte - eXperiență
 
 
Stanislav Grof, titanul psihologiei transpersonale
 

Munca lui Stanislav Grof a fost inspiratoare și un punct de plecare în propriile noastre explorări. Curajului extraordinar al acestui om de știință i se datorează faptul că, în sfârșit, spiritualitatea este recunoscută ca un domeniu legitim al psihismului uman, demn de a fi explorat fără prejudecăți. Ca toți marii oameni care au schimbat ceva în istoria lumii, Stanislav Grof a avut curajul să meargă pe cărări nebătute, să pună la îndoială teorii, oricât de solide păreau, și să le supună la proba experienței personale. Lucrul său de conștiință cu mii și mii de oameni, a deschis porți care, de mult timp, nu mai sunt doar de domeniul psihologiei, fie ea și transpersonală, ci aparțin, pur și simplu, experienței de conștiință a întregii umanități.

 
Mai mult
 
 
 
Psihologia viitorului
 
Lecţii din cercetarea modernă asupra conştiinţei
 
 
Psihologia Viitorului reprezintă chintesenţa operei lui Stanislav Grof şi un punct de referinţă în psihologia secolului XX. Este o carte care sparge barierele şi spulberă viziunea mecanicistă asupra psihicului şi asupra felului în care înţelegem Conştiinţa. Stanislav Grof nu este un teoretician ci un explorator al „domeniilor transpersonale”, aşa cum numeşte el cele mai inefabile niveluri ale Fiinţei, este un practician ale cărui concluzii se bazează întotdeauna pe experienţa personală şi a celor pe care el îi conduce în stări de conştiinţă extinsă. Grof a avut curajul excepţional de a aduce pe teritoriul ştiinţei academice idei şi concepte care, până la el, păreau să aparţină exclusiv viziunii mistice asupra universului. Este un om care a contribuit major prin opera sa la schimbarea paradigmei asupra Fiinţei şi a universului.
Comandă acum
 
Respirația Holotropică
 
Terapie și explorare interioară
 
 
Respirația Holotropică este o metodă de auto-investigare și explorare interioară creată de Stanislav Grof și de Christina Grof, care are implicații terapeutice și ontologice excepționale. Această carte este fundamentală pentru toți exploratorii conștiinței aflați în procese de transformare interioară și de descoperire a Adevărului despre sine. Această carte se constituie într-un omagiu adus lui Stanislav Grof și Christinei Grof și lucrului lor de peste 40 de ani pe tărâmurile explorării Conștiinței. Respirația Holotropică a contribuit în mod decisiv la tranformarea de Conștiință a umanității așa cum o trăim astăzi și este o piatră de boltă pentru oricine lucrează cu stările de expansiune a conștiinței. Deasemeni, constituie un reper important printre abordările Școlii Maestrului Interior și a parcursului Călătoriei Inimii.
Comandă acum
 
Călătoria ultimă
 
Dincolo de frontierele morţii
 
 
Călătoria Ultimă este o carte care spulberă frica profundă cu care Umanitatea a întâmpinat procesul transformator al morţii, dezvăluind Adevărul despre ceea ce suntem cu adevărat. Este o carte despre natura Vieţii din care facem parte. Citind-o, veţi avea sentimentul că aţi ştiut dintotdeauna Adevărul despre ceea ce sunteţi. Este o carte care aparţine total acestor timpuri ale Eliberării, în care cortinele se prăbuşesc, perdelele de fum ale iluziei se spulberă lăsând să iasă la iveală Ceea Ce Este. Călătoria Conştiinţei umane în densitatea încarnării nu vine ca urmare a unei damnări, noi n-am „căzut” de nicăieri, nu suntem nişte victime ale destinului sau ale unui Dumnezeu discreţiunar, ci Fiinţe superbe care-şi asumă liber experienţa încarnării şi a Creaţiei, participând la expansiunea lui Unu.
Comandă acum
 
Când imposibilul devine posibil
 
Aventuri în realităţi neobişnuite
 
 
Când imposibilul devine posibil oferă o imagine foarte personală, dezvăluind multe detalii intime din viaţa sa particulară şi profesională. Majoritatea clinicienilor şi cercetătorilor ar ezita să facă publice atâtea informaţii subiective, fiindcă s-ar teme să nu le fie lezată reputaţia profesională. Motivul pentru care împărtăşete cu atâta onestitate încercările şi dificultăţile căutărilor sale este, după cum mărturiseşte Grof însuşi, faptul că vede în aceste informaţii o cale de a uşura dificultăţile şi dilemele celor angajaţi într-o explorare profundă de sine, de a-i ajuta să evite greşelile şi capcanele care sunt inevitabile în orice expediţie întreprinsă în teritorii noi, neexplorate.
Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved