Conştiinţa unitară este simpla conştientizare a teritoriului real fără limite. Pentru a o explica, nu avem nevoie de trucuri ieftine, de vreun jargon mistic, de termeni savanţi ori de miasmele ocultismului.
Ken Wilber, Fără Granițe

 
Articole
 
 
Luna plină și integrarea trecutului
 
 
Bogdan Grigoraș
Pe 18 august avem lună plină și eclipsă de Lună. Luna este în Vărsător, ceea ce aduce un potențial imens de a ne desprinde de trecut. Ceea ce anumite tradiții ale lumii numesc karmă este trecut condensat, impregnat cu un grad ridicat de inconștiență. Iată că vindecarea, curățarea acestui trecut devine, la această lună plină, un prilej de care ne putem folosi cu Încredere. Da, mereu a fost vorba despre Încredere, iar acum, aceasta poate sta la baza unei lejerități de a acționa, a relaționa, a construi relații conștinte...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
urmează... BRIZA
 
     
 
 

Briza – Dezvoltare Personală Integrală pentru copii și părinți
24-28 august 2016

Tabăra de Vară BRIZA este o Călătorie magnifică, copii și părinți împreună, a cărei miză fundamentală este conștientizarea și transformarea modului în care relaționăm cu noi înșine și cu copii noștri. Dincolo de platitudinea vieții de fiecare zi, a lucrurilor care ”trebuie făcute”, există o dimensiune a existenței, neexplorate încă, în care rezidă toate potențialele unei vieți pline de bucurie, încredere și iubire. Este pentru părinți care își doresc ca relația lor cu copiii să capete o nouă profunzime și care, de asemenea, simt să încurajeze uriașele potențiale ale propriilor copii, direcționându-i spre a trăi o viață plină de succes, originalitate și bucurie... mai mult

 
Workshop, cu AmmaRa
 
Constanța, 23 - 25 Septembrie 2016
 
 
Dansul Inimii & Respirație Holotropică - Chemarea Străbunilor Toți avem nevoie să ne sprijinim pe trecutul nostru, acceptându-l mai întâi, onorându-l și integrându-l, pentru a evita să mai recreăm, din nou și din nou, o întreagă și interminabilă serie de reacții născute din frica față de ceea ce a fost. Fără să vrem, continuăm a ne recrea viitorul bazându-ne mereu pe trecut.
A ne onora străbunii nu înseamnă a repeta, la rândul nostru, suferințele și fricile lor. De cele mai multe ori, nici nu suntem conștienți de amprenta pe care aceștia au lăsat-o în noi. Și pentru că trecutul nostru determină viitorul personal, relațional și colectiv, avem responsabilitatea să devenim conștienți și să învățăm a-l accepta – cu tot ceea ce a fost, așa cum a fost - și a-l integra în viața noastră.
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Schimbarea de paradigmă
 
 
Descoperirea teritoriului fără granițe
 
 

Secolul XXI după Christos aduce cu sine o nouă Conștiință a umanității, în care străvechea rană interioară, prin care am început să ne percepem ca fiind separați de restul Creației, se închide. O istorie imensă, dureroasă, care ne-a transformat pentru totdeauna pe dinlăuntrul nostru – ca rasă, ajunge în zilele noastre la o rezoluție. Descoperim că tot ceea ce am căutat vreodată s-a aflat dintotdeauna aici, în noi. Neputința de a percepe adevărul mai larg despre noi înșine este rana în sine. Unii au numit-o „cădere în păcat”, alții „alungarea din rai”, alții, mai aproape de timpurile noastre, „alienare”. În cele din urmă, umanitatea descoperă că modul de a privi și de a recepta experiența umană este, întotdeauna, o alegere mai mult sau mai puțin conștientă. Esențial este că experiența umană iese de sub umbra „condamnării” și intră într-o nouă epocă: aceea a asumării realității. Noi suntem aceia care creăm experiența... (Fără Granițe)

 
Mai mult
 
 
 
KEN WILBER
 
Fără Granițe
 
Dezvoltarea personală și lărgirea conștienței
 
 
Una dintre cele mai dificile încercări ale celor aflați în procese de transformare a paradigmei este aceea de a menține încrederea în propria viziune în contextul unei lumi care funcționează în cu totul altă ecuație. Ken Wilber creează în această carte un cadru în care conținuturile provenind din adâncurile conștiinței își găsesc locul într-o logică non-liniară, asemeni pieselor unui joc de puzzle. Această logică, chiar și non-liniară, contribuie la regăsirea încrederii în propria viziune pentru aceia care experimentează transformarea interioară. Ei descoperă că viziunea lor este validă, că mai sunt și alții care trăiesc aceleași lucruri și conținuturi de același timp.
Comandă acum
 
O scurtă istorie a tuturor lucrurilor
 
 
Această carte este introducerea perfectă în lumea lui Ken Wilber. Dezbaterea despre evoluție, conștiință și propria noastră capacitate de transformare este adusă la un cu totul alt nivel. În mod practic, o să vă scutească de multe căi greșite și de multe rătăciri, indiferent de calea aleasă de voi în drumul vostru către înțelepciune. O scurtă istorie este cea mai bogată hartă a lumii în care trăim și a locului pe care-l ocupă în ea ființele umane. Este o viziune care onorează și celebrează lupta continuă de a căuta o viață mai conștientă, mai completă. „Nicio epocă nu este privilegiată,“ notează Wilber, „Suntem cu toții hrana zilei de mâine. Procesul continuă, iar Spiritul se regăsește în însuși acest proces, și nu doar într-o anumită epocă sau într-un anumit loc.”
Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved