Maestrul observă lumea,
dar se încrede în vederea lui lăuntrică.
El lasă lucrurile să vină și să plece libere.
Inima lui e deschisă precum cerul.

Stephen Mitchell, Tao Te Ching

 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
 
 
Shambhala
 
Calea sacră a Războinicului
 
 
Chögyam Trungpa
 
De obicei, a avea încredere în lumea în care trăiești înseamnă că te aștepți să ți se poarte de grijă sau să fii salvat. Crezi că lumea îți va da ceea ce vrei – sau măcar ceea ce te aștepți să primești. Dar, în calitate de războinic, ești dispus să-ți încerci norocul; ești dispus să te expui lumii fenomenale și ai încredere că ea îți va da un mesaj, fie de succes, fie de eșec. Mesajele acelea nu sunt privite nici ca pedepse, nici ca felicitări. Îți pui încrederea nu în succes, ci în realitate. Începi să-ți dai seama că de obicei dai greș atunci când acțiunea și intelectul sunt nedisciplinate sau nesincronizate și că de obicei reușești atunci când inteligența și acțiunea sunt pe deplin unite. Dar, oricare ar fi rezultatul pe care îl are acțiunea ta, el nu e un scop în sine. Poți întotdeauna să treci dincolo de rezultat; el e începutul unei noi călătorii. Așadar, disciplina arcului și a săgeții îți creează sentimentul unei călătorii permanente și al celebrării acesteia.
Comandă Acum
 
 
Tao Te Ching
 
 
Stephen Mitchell
 
Învăţătura lui Tao Te Ching e morală în sensul cel mai profund. Neîmpovărat de niciun concept al păcatului, Maestrul nu vede răul ca pe o forţă căreia să i se împotrivească, ci pur și simplu ca pe o opacitate, o stare de egocentrism care e în dizarmonie cu procesul universal, astfel că, la fel ca în cazul unei ferestre murdare, strălucirea luminii nu poate trece prin ea. Această eliberare de categoriile morale face posibilă pentru el compasiunea faţă de cei răi și cei egoiști.
Astfel Maestrul e disponibil tuturor oamenilor
Și nu respinge pe nimeni.
E gata să folosească toate situaţiile
Și nu irosește nimic.
Aceasta se cheamă întrupare a luminii.
Ce e un om bun, dacă nu învăţătorul celui rău?
Ce e un om rău, dacă nu îndeletnicirea unui om bun?
Dacă nu înţelegi asta, te vei rătăci,
Oricât de inteligent ai fi.
E secretul cel mare.

Comandă Acum
 
Aceste titluri sunt incluse în Pachetul Înțelepciune ZEN
 
Vrei să afli mai multe despre oferta de carte?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
Articole
 
 
Nu există nimic în-afara ta
 
 
Bogdan Grigoraș
În fiecare dimineață ne trezim curați, deconectați de lumea creată de ego și avem șansa imensă de a explora o sumedenie de teritorii noi, de care ne-am ferit în trecut. Dar iată că foarte repede alunecăm către ceea ce cunoaștem, mintea noastră adună repede bruma de informație pe care o deține pentru a reclădi personalitatea, ne recreăm realitatea de care ne-am atașat, realitatea pe care am clădit-o în fiecare zi din viața noastră. Astfel se naște prezentul din trecut...
 
Mai mult
 
 
 
Femeia fără Nume
 
 
sau când ne facem timp să Trăim
 
Florentina Panțuru
Am cunoscut-o acum câteva zile, pe o bancă, în fața magazinului de lângă blocul meu. Are 30 de ani, un copil și câteva metastaze cerebrale. După un cancer de sân, tratat „cum se cuvine”, strict medical vorbind, cândva. Auzisem despre ea. Am intuit ca ea e „aceea”, deși ceea ce emana contrazicea total orice aș fi putut crede. Deborda de vitalitate. De minunăție. De Viață. Poate doar figura ei, distorsionată din cauza umflăturilor, să-mi fi dat de veste despre ceea ce numim „boală”...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
Privirea Interioară
 
 
București, 10 decembrie 2016
 
Ultima Călătorie a inimii pe 2016! Ultima Respirație Holotropică a anului! Cu această ocazie ți-am pregătit o zi cu totul și cu totul specială. Va fi o călătorie puternică și profundă, structurată în două sesiuni, una dimineață și una după-amiază. Toate temele acestui an converg către una singură: Conștiența. Starea de percepție integrală are la bază acea privire întoarsă către interiorul ființei. Acestă privire înseamnă asumare, înseamnă percepția faptului că exteriorul reflectă interiorul.
 
 
Mai mult
 
 
Dansul Inimii la Lună Plină
 
 
București, 14 decembrie 2016
 
În acest spațiu sacru - pe care-l vom naște împreună cu ajutorul energiei Lunii Pline - vă puteți antrena, puteți repeta, puteți găsi instrumente noi, puteți crea căi noi prin care, cu adevărat, să relaționați între voi și, mai ales, cu voi înșivă și în afara serilor eXperiment din cadrul Călătoriei Inimii.
Mișcarea, de fiecare dată, ne împletește într-un mod aproape miraculos în care uităm de diferențele noastre care, de obicei, ne țin departe unul de celălalt. Această mișcare, acest Dans al Inimii ne transformă în cei care suntem cu adevărat. A dansa împreună, ca practică spirituală, poate duce la o accelerare nu doar individuală ci și colectivă a experienței de expansiune a conștiinței, a experienței de transcendență.
 
 
Mai mult
 
 
Richard Moss revine în România
 
Mandala Ființei: Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop În acest workshop vom explora împreună mijloacele simple de a deveni stăpânii propriei noastre vieți. Cu alte cuvinte vom învăța să lucrăm cu instrumentele Măiestriei Interioare ale cărei chei sunt o minte clară, flexibilă, necontaminată de emoții incontrolabile sau credințe limitative care ne alterează percepțiile și conduc la erori în ce privește alegerile noastre. Vom învăța să rămânem în echilibru oricare ar fi împrejurările vieții, liberi de compulsiune, frică sau condiționări. (Richard Moss)
 
 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
8 - 21 decembrie 2016
 
 
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii

Iași 9 Decembrie
img
 
Respirație Holotropică

București 10 Decembrie
img
 
Meditație activă & Shaking
București 12 Decembrie
 
 
 
Calendarul complet
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved