Atunci când iubești, îți deschizi viața Celuilalt. Toate barierele sunt coborâte.
Această persoană primește permisiunea absolută de a intra în cel mai profund templu
al spiritului tău. A lăsa pe cineva atât de aproape necesită mult curaj.

John O'Donohue, Anam Cara

 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
De Sărbători dăruiește... Înțelepciune
 
Ție însuți și celor dragi
 
 

Există cărți care ne schimbă într-atât, încât lumea nu mai pare la fel. Cărți magice. Așa sunt Cărțile Maestrului Interior! Cu adevărat acelea care ne caută și ne găsesc sunt de fapt cărțile. Ceva din noi înșine le recunoaște. E un fel de vibrație, de magie, o chemare asemănătoare cu emoția și vibrația Sărbătorilor de Iarnă.

Cărțile nu sunt obiecte, ci ființe vii. Ele poartă suflul celui care le-a scris, iar unele sunt menite să deschidă porți interioare.

Editura Elena Francisc Publishing a luat naștere în 2004. De 12 ani cărțile alese și prezentate în România au contribuit la transformarea multor vieți, au deschis căi noi, au atins inimi. Sunt cărți ale unor maeștri contemporani și clasici menite să susțină procesele de transformare interioară, psihologică și spirituală. Cărțile par a fi expresii nu numai ale autorilor și ale editorilor, ci expresii ale celor care ajung să le citească. Par să reunească și să lege oamenii între ei, într-o nouă Conștiență. Noi le-am denumit CĂRȚILE MAESTRULUI INTERIOR.

De ce facem ceea ce facem?

Pentru că noi credem că fiecare transformare personală prin Conștiență schimbă Conștiența întregii lumi, iar cărțile publicate sunt expresii ale consacrării noastre de a trăi viața cât mai conștient și în acord cu Adevărul nostru ce mai profund.

În perioada Sărbătorilor, am pregătit o selecție specială de carte, ceaiuri NUMI și Incense-uri din Anzii Peruani pentru cadoul tău de sărbători...

Anul acesta... DĂRUIEȘTE ÎNȚELEPCIUNE. Ție însuți și celor dragi!

 
 
 
Vrei să afli mai multe despre oferta de carte?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
Articole
 
 
Adevărul înaintea Iubirii
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Mulți dintre noi nu stăm prea bine, în această perioadă, cu răbdarea în fața a ceea ce considerăm a fi subiectiv, superficial sau foarte sensibil. Și asta pentru că nu ne acceptăm propria subiectivitate, superficialitate și sensibilitate. Poate că ne dorim ca viața să fie blândă cu noi și cu sentimentele noastre, însă s-ar putea să fim dezamăgiți căci urmează o perioadă în care, dacă nu alegem să fim în slujba adevărului – adică să ne rostim adevărul orice ar însemna asta – s-ar putea să nu avem parte de nicio blândețe din partea vieții...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Dansul Inimii la Lună Plină
 
 
București, 12 ianuarie 2017
 
Începem 2017 cu Dansul Inimii. Suntem făcuți să ne mișcăm. Am ales această viață pentru a curge cu ea și a deveni, mereu și mereu, cei care suntem cu adevărat. Suntem făcuți să ne schimbăm în permanență, să evoluăm, să ne transformăm, să ne întregim, să creăm. Adevăratul extaz este să facem, întotdeauna din a fi, și nici măcar să nu simțim facerea ca pe un efort ci ca pe o curgere odată cu viața. Ne temem de mișcare și de schimbare pentru că considerăm a fi dureroase și pentru că ne scot din zona de confort...
 
 
Mai mult
 
 
Atingerea Vindecătoare a Ființei
 
 
București, 20-22 ianuarie 2017
 
Este o călătorie fascinantă și surprinzătoare în același timp, care ne permite relaționarea cu noi înșine și cu ceilalți într-un mod nou și proaspăt. Este o călătorie în cele mai adânci dimensiuni ale Ființei care deschide calea pentru explorările ulterioare individuale. A crea o Comuniune vindecătoare nu este un exercițiu pentru un workshop de dezvoltare personală, ci unul pentru viața de fiecare zi.
 
 
Mai mult
 
 
Richard Moss revine în România
 
Mandala Ființei: Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop
Dincolo de toate titlurile sale academice în medicină, cel mai important lucru care se poate aminti aici despre Richard Moss este experiența de iluminare spontană pe care a trăit-o în anii 70 și care avea să-i schimbe în totalitate viața. După această experiență pe care o descrie în cartea Fluturele Negru, o nouă înțelegere asupra psihismului uman și a naturii profunde a Ființei aveau să-l transforme într-un terapeut, învățător spiritual și practician de anvergură globală. Esența lucrului său se referă la înțelegerea și dizolvarea surselor fundamentale ale suferinței umane și ale conflictelor care provin din identificarea cu judecățile și sistemele de credință și, pe de-altă parte antrenarea capacității de a transcende emoțiile și stările mentale dificile. În centrul întregii sale strategii terapeutice și ontologice stă Starea de Prezență ca mod de conectare cu Maestrul Interior, acel nivel al Conștiinței accesibil fiecăruia dintre noi în parcursul nostru lăuntric.
 
 
Mai mult
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved