Eveniment
 
 
Conferință și seminar Richard Moss
 
Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară
 
 

Doctorul Richard Moss va fi din nou oaspetele Călătoriei Inimii în România și se va afla la centrul unei Călătorii magistrale de Conștiință, care cuprinde o Conferință și un Workshop.
Această Călătorie către Măiestria TA Interioară îți oferă:

  • Trăirea directă a sublimului miracol - Conștiința prin experiența Stării de Prezență
  • Claritate asupra diferenței între „a gândi” și „a simți”
  • Mijloace și unelte simple de a putea aduce Starea de Prezență în viața de zi cu zi
  • Eliberare de emoții violente și gândire compulsivă
  • Identificarea și dizolvarea obstacolelor care te împiedică să-ți trăiești Viața în Bucurie și Abundență
  • Reconectarea cu Adevărul tău, cu Autenticitatea ta și cu capacitatea de a-ți manifesta darurile unice
  • Instrumente cu care-i poți ghida pe alții în Starea de Prezență, în scopuri terapeutice, educative, etc.
 
 
Mai mult
 
 
Cumpără la preț promoțional
 
 
 
Articol
 
 
Povești din Lumea lui „Eu”
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Ce ai zice dacă ai putea face o scurtă incursiune în a descoperi subtilitățile pe care le folosești atunci când îți blochezi singur/ă calea către Iubire, Prezență și Conștiență? Ai avea curajul să faci această incursiune? Și cum ar fi dacă în această incursiune ai putea găsi claritatea de care ai nevoie pentru a depista și înțelege strategiile ingenioase pe care ți le creezi chiar tu atunci când nu-ți dai voie să simți bucuria creației și a abundenței? Ai avea curajul să accepți această claritate?
 
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 

Mirabai Ceiba oferta speciala

 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Invitație la a lăsa Controlul
 
Meditație activă și Shaking la început de zi
 
 

Lumea mea s-a oprit puțin în aceste câteva zile și, cumva, o briza cosmică aștepta ca eu să respir din nou și să mă las scuturată de energia vieții. Asta aleg să o fac acum, să respir, scuturându-mi corpul de tot ceea ce am conștientizat că mă împiedică încă să eman în lume adevărata mea strălucire și să-mi trăiesc viața din plin. Tributară fiind, la rându-mi, unor vechi obiceiuri și credințe, ajunsesem ca în marea majoritate a dimineților să-mi ignor practica matinală - care-mi aducea atâta bucurie - și să mă pierd, mai degrabă, în meandrele minții încercând să controlez și să prezic, ceea ce urma să „se întâmple”. Alunecată în griji și în „cum să fac” am ignorat chiar și propria-mi consacrarea – Conștiența. Am ignorat că a face se naște din a fi. Am picat în vechea credință cum c-aș putea prezice și controla.

În diverse cărți de psihologie introductivă există definiția următoare: „psihologia este știința care prezice și controlează comportamentul uman”. Ce iluzie, să credem că putem prezice și controla! Toți cultivăm cu încăpățânare credința că putem fi în control, însă paradoxul zilelor noastre este că cu cât încercăm mai tare să ne controlăm, să-i controlăm pe ceilalți sau să controlăm mediul înconjurător, cu atât totul pare a scăpa de sub control. Cu cât alimentăm iluzia de fi în control, cu atât mai mult căutăm să ne oferim momente izolate de abandon, de pierderea controlului... citește mai mult

AmmaRa

 
 
Înscriere
 
 

 

 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
8 - 24 Februarie 2016
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
la început de zi
București 8 Feb 2016
img
 
Respirație Holotropică


București, 17 Feb.2016
Iași, 23 Feb.2016
img
 
Respirația Inimii


București 24.Feb.2016
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
 
 
 
CONTRACTE SACRE
 
Trezește-ți potențialul divin
 
 
Pentru ce suntem în această încarnare? Care este menirea noastră pe această lume? Iată întrebări pe care ni le punem cu toții. Caroline Myss, cunoscută nu doar ca autor ci și ca medic, terapeut intuitiv, descrie în această carte – Contracte Sacre – cum alunecăm în depresie, în oboseală, în frici și anxietate, în boli fizice și psihice, atunci când nu înțelegem care este misiunea vieții noastre.

Experiența ei de lucru cu foarte mulți oameni a condus-o să creeze și să dezvolte un procedeu simplu și ingenios prin care îți poți descifra propriul Contract Sacru al sufletului tău. Un procedeu care folosește o nouă teorie a lucrului cu arhetipurile ce te ajută să-ți descoperi misiunea în această viață.

Contracte Sacre este, mai degrabă, o unealtă prin care Caroline Myss descrie viețile unor maeștri spirituali - Abraham, Isus, Buddha, Mohamed – ale căror călătorii arhetipale ilustrează cele patru etape pe care le deține un contract al sufletului. Citește mai mult
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2015 All Rights Reserved