Promoție
 
 
PROMOȚIE de Sf. Valentin & Dragobete
 
Călătoria Inimii pentru Cupluri
 
 

Februarie, trezire la viață. Timpul iubirii și al renașterii Împreună. Primăvara renaște din Pământ și din Inimi. Feminin și masculin, întuneric și lumină, uman și divin. Dansul polarităților naște lumea. Inima ta și cea a lumii sunt expresii ale aceleiași Ființe.
Iubirea între doi oameni, între cer și pământ, între spirit și materie creează tot ceea ce există. Călătoria Inimii vă invită la o TREZIRE PRIN IUBIRE. Treziți-vă! Îndrăgostiți-vă din nou! A venit timpul!

 
 
Mai mult
 
 
 
Conferință și seminar Richard Moss
 
Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară
 
 

HEFTDr. Richard Moss: „Sunt onorat și bucuros să mă reîntorc în energia Călătoriei Inimii. Este un spațiu de experiență în care lucrarea mea de o viață, Mandala Ființei, este acasă. Mi-au rămas în inimă efervescența, frumusețea, sinceritatea și profunzimea oamenilor care au participat la ultima noastră Călătorie. Împărtășesc aceleași valori și aceleași idealuri cu voi, exploratori ai conștiinței și călători ai Inimii, dintre care cea mai importantă este aceea că stă în puterile noastre să ne schimbăm viața și pe noi înșine și astfel să creăm o nouă lume. Aceasta este Măiestria Interioară, iar Mandala Ființei este o Poartă către trezire.

În acest workshop vom explora împreună mijloacele simple de a deveni stăpânii propriei noastre vieți. Cu alte cuvinte vom învăța să lucrăm cu instrumentele Măiestriei Interioare ale cărei chei sunt o minte clară, flexibilă, necontaminată de emoții incontrolabile sau credințe limitative care ne alterează percepțiile și conduc la erori în ce privește alegerile noastre. Vom învăța să rămânem în echilibru oricare ar fi împrejurările vieții, liberi de compulsiune, frică sau condiționări.

 
 
Mai mult
 
 
Cumpără la preț promoțional
 
 
 
Articol
 
 
Corporate spirituality
 
 
Horia Francisc- Țurcanu
Această sintagmă se referă la spiritualitatea acelor oameni care au ales să lucreze în marile corporații, în biznisurile internaționale care articulează lumea noastră și, de fapt, o ordonează din perspectivă economică, politică, socială și chiar culturală. Există o spiritualitate corporate? Ba bine că nu! Sigur că există. Oamenii au nevoie dintotdeauna de aceleași lucruri, fie că lucrează în corporații fie că nu. Intuiția faptului că există dimensiuni ale ființei umane mai largi decât cele liniare și dimensiuni ale realității mai adânci decât platitudinea biroului, este acolo. În călătoriile noastre de conștiință am întâlnit mulți oameni din lumea corporate. Ba chiar unii dintre ei au ajuns atât de departe în investigațiile lor încât au străbătut furcile caudine ale Parcursului de Dezvoltare Personală Integrală al Școlii Maestrului Interior.
 
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 

Mirabai Ceiba oferta speciala

 
 
eXperimentează-TE!
 
 

 

 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
15 - 24 Februarie 2016
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
la început de zi
București 15, 22 & 29 Feb 2016
img
 
Respirație Holotropică


București, 17 Feb.2016
Timișoara, 23 Feb.2016
img
 
Respirația Inimii


București 24.Feb.2016
 
 
 
 
img
 
Practici simple pentru a întrupa Puterea Feminină & Dansul Inimii
București 27 Feb 2016
 
  
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
 
 
 
CONTRACTE SACRE
 
Trezește-ți potențialul divin
 
 
Pentru ce suntem în această încarnare? Care este menirea noastră pe această lume? Iată întrebări pe care ni le punem cu toții. Caroline Myss, cunoscută nu doar ca autor ci și ca medic, terapeut intuitiv, descrie în această carte – Contracte Sacre – cum alunecăm în depresie, în oboseală, în frici și anxietate, în boli fizice și psihice, atunci când nu înțelegem care este misiunea vieții noastre.

Experiența ei de lucru cu foarte mulți oameni a condus-o să creeze și să dezvolte un procedeu simplu și ingenios prin care îți poți descifra propriul Contract Sacru al sufletului tău. Un procedeu care folosește o nouă teorie a lucrului cu arhetipurile ce te ajută să-ți descoperi misiunea în această viață.

Contracte Sacre este, mai degrabă, o unealtă prin care Caroline Myss descrie viețile unor maeștri spirituali - Abraham, Isus, Buddha, Mohamed – ale căror călătorii arhetipale ilustrează cele patru etape pe care le deține un contract al sufletului. Citește mai mult
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2015 All Rights Reserved