Promoție
 
 
PROMOȚIE de Dragobete
 
Călătoria Inimii pentru Cupluri
 
 

Relația de iubire conștientă este cel mai sacru, cel mai spectaculos și cel mai scurt drum către trezirea spirituală. Iubirea ne cere să aruncăm măștile, să renaștem în fiecare clipă, să izbucnim într-o primăvară a inimii din nou și din nou. Când suntem îndrăgostiți de celălalt, suntem îndrăgostiți de Viață. Iubirea arde armurile vechi ale ego-ului, aduce curgere și sensibilitate, iubirea ne face vulnerabili și superbi, Iubirea este Trezire.

Călătoria Inimii vă invită la o TREZIRE PRIN IUBIRE.
Treziți-vă! Îndrăgostiți-vă din nou! A venit timpul!
Campania promoțională este valabilă până pe 24 februarie 2016.

 
 
Mai mult
 
 
Promotie
 
 
Invitație la redescoperirea
unui Adevăr uitat despre tine însăți
 
 
Ascultă vocea Sufletului tău, amintește-ți Contractul Sacru al acestei vieți și despre Femeia care ești menită să devii. Trezește în tine Zeița și creează-ți Viața pe care o visezi. Încredere! Te vei reîndrăgosti de tine însăți, îți vei regăsi senzualitatea și curgerea naturală, vei dezgropa din adâncurile ființei darurile unice cu care ai venit în această lume și vei găsi curajul de a le manifesta. Eliberează-te de limite, spulberă rutina și umbra, regăsește-ți autenticitatea, capacitatea de a Crea și de a te bucura. Ia-ți Viața înapoi. Reconectează-te cu splendoarea Existenței a cărei adevărată natură este Bucuria. Am creat un spațiu de redescoperire a dansului cu Viața.

 
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 

Mirabai Ceiba oferta speciala

 
 
eXperimentează-TE!
 
 

Contracte Sacre

Reconectează-te cu sensul vieții tale!

Uneori viața pare un cerc închis, repetitiv și lipsit de sens. Relațiile cu cei pe care-i iubim se tocesc și devin uscate. Bucuria dispare, acțiunile noastre devin mecanice și lipsite de vitalitate. Familia, relațiile, job-ul devin liniare și realizăm că lipsește ceva. Nu știm ce anume și pare că viața a devenit o capcană în care lucrurile sunt pre-determinate. Devenim prizonieri ai propriei vieți.

Sensul (semnificația) vieții a fost pierdut(ă). La nivel corporal apare oboseala cronică. La nivel relațional - uscăciunea, platitudinea. La nivel emoțional un evantai de emoții ce par incontrolabile, nervozitate, frică, îndoială, tristețe și uneori chiar depresie. La nivel mental - compulsiune. Gândirea devine repetitivă și labirintică. Diferitele roluri pe care le jucăm în viață își pierd profunzimea, autenticitatea dispare și orice urmă de creativitate. Intuiția se topește, apare sentimentul însingurării cu ceilalți, al lipsei de sens. În spate, frica de moarte.

Acestea sunt simptomele pierderii SEMNIFICAȚIEI vieții.

Această Călătorie își propune reconectarea cu semnificația propriei vieți și regăsirea sensului prin împrospătarea modului în care ne raportăm la existența de fiecare zi. Reprezintă deasemeni o introducere prin experiență în cartea autoarei Caroline Myss - Contracte Sacre - și propune începutul unei noi abordări a vieții. A unei schimbări interioare ce stă în puterile oricui o alege.

 
Înscriere
 
 

 

 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
22 - 29 Februarie 2016
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
la început de zi
București 22 & 29 Feb 2016
img
 
Respirație Holotropică


Timișoara, 23 Feb.2016
Iași, 27 Feb.2016
img
 
Practici simple pentru a întrupa Puterea Feminină & Dansul Inimii
București 27 Feb 2016
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
 
 
CONTRACTE SACRE
 
Trezește-ți potențialul divin
 
 
Teoriile actuale consideră că personalitatea și caracterul unui individ se formează în copilărie, prin combinarea factorilor naturali cu cei sociali. Și într-adevăr, în primele două decenii de viață ne facem primele promisiuni de a avea grijă de noi înșine, de a ne proteja. Mulți mi-au spus că în adolescență și-au jurat să nu se mai lase niciodată umiliți sau abuzați fizic. Copiii își promit că vor deveni oameni de știință, artiști, mame sau că vor avea mulți bani. Aceste angajamente fac parte din traiectul nostru fizic prin lume. Ele toate sunt influențate de cele patru arhetipuri de bază. În primii ani de viață începem să înțelegem că anumite calități ale vieții noastre fizice depind de percepția puterii personale, de abilitatea noastră de a supraviețui. Cu mult înainte de a intra în deplinătatea puterii emoționale și spirituale, trebuie să ne angajăm pe drumul puterii personale în lumea materială. Tot atunci începem să înțelegem că trebuie să ne rezolvăm și problemele morale, pentru că altfel vom suferi consecințe acestora. Ne dezvoltăm stima de sine prin angajamentul nostru în lumea materială și prin felul în care răspundem problemelor morale care decurg de aici.
Este începutul maturității spirituale.

Cele patru arhetipuri de bază – Copilul, Victima, Prostituata și Sabotorul – simbolizează marile dificultăți cu care ne confruntăm în viață și alegerile pe care le facem pentru a supraviețui. Împreună ele reprezintă problemele, temerile și vulnerabilitățile care ne fac să negociem cedarea puterii noastre spirituale în lumea fizică. Dar ele pot fi și atuuri importante în strădaniile noastre materiale și spirituale. Aceste patru arhetipuri sunt precum cele patru picioare ale unei mese pe care este așezat Contractul nostru Sacru. Cele patru picioare reprezintă legătura pe care o avem cu pământul de sub picioarele noastre și cu energiile universale care ne susțin viața. Uneori ele sunt drepte, alteori curbate, uneori sunt sculptate cu imagini și simboluri – în funcție de felul în care aceste arhetipuri se manifestă în psihicul nostru pe parcursul vieții. Indiferent de aceste particularități, ele trebuie să fie stabile pentru a putea susține tăblia mesei – viața și misiunea noastră.
Precomandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2015 All Rights Reserved