Promoție
 
 
Purple 13
 
 
Călătoria Inimii pentru doamne și domnișoare
 

Timp de 13 zile, între Dragobete și 8 martie, Călătoria Inimii devine Purpurie. Este timpul unei Celebrări. Nu doar a Feminității și a Primăverii, ci și a Vieții, a Renașterii și a Bucuriei de a trăi. Pentru Doamne și Domnișoare, Cărțile Maestrului Interior, instrumente ale transformării interioare, au un discount de 13%.

 
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Pentagrama Transformării
 
 
Intră în Vasul Alchimic
 
Elena Francisc - Țurcanu
Alegerea de a intra într-o Călătorie Inițiatică poate, de multe ori, crea frică. Atunci când suntem pe punctul de a face o schimbare majoră, toate mecanismele de rezistență se pun în mișcare devenind piedici în calea transformării noastre. Dacă te afli în acest punct, te invit să ai încredere în șoaptele inimii tale, în contractul sacru al sufletului tău care te îndeamnă să devii Femeia ce menită ești să fii...
 
 
Mai mult
 
 
 
Iubire-Sexualitate-Plăcere
 
 
Integrată la nivelul sufletului
 
Nicoleta Datcu
Bucuria vieții care curge prin ființa umană se simte în toată plenitudinea ei și în timpul actului sexual, care chiar dacă a fost considerat ‘păcat’ de unele religii, este un act creator sacru, integrator și eliberator prin trăirea conștientă la toate nivelurile ființei. Și aici, nu mă refer numai la ființa umană, ci la toate ființele vii din Univers.
 
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 

Mirabai Ceiba oferta speciala

 
 
eXperimentează-TE!
 
 

Practici simple pentru a întrupa
Puterea Feminină & Dansul Inimi

Sâmbătă 27 Feb 2016, București

Acum, în dar de Mărțișor, îți propun o zi de Comuniune și Comunitate, de Bucurie și Mișcare, de Ascultare și Tăcere, de Corporalitate și Senzualitate, de Dans și Spontaneitate, de Conținere și Îndrumare, de Iubire și Compasiune. O zi în care te voi conduce în adâncurile tale pentru a deschide ceea ce este blocat, încorsetat, adormit.

 
Înscriere
 
 

Șahul – Artă, Joc și Istețime

Noi credem cu adevărat că șahul poate oferi mult mai mult decât „ascuțirea minții”. În viziunea noastră, șahul este o ARTĂ care îmbracă forma unui complex JOC. Dacă te-ai gândit că al tău copil nu va fi niciodată un artist, șahul iți va demonstra contrariul. Poate că al tău copil nu este înzestrat cu calitățile artistice necesare pentru a deveni un mare pictor pe pânză, însă șahul îi va deschide poarta către un alt fel de pictură. Copilul tău va picta în minte mutările ideale și pozițiile perfecte pentru piesele de șah – instrumentele sale de lucru. Va deveni un artist nu al pânzei, ci al șahului, cu un stil original și o personalitate unică, puternic și clar definită.

 
Mai mult
 
 

Respirația Inimii și Respirația Holotropică
Instrumentele Transformării

11 - 13 Martie 2016, București

Deschidem seria marilor Călătorii de Conștiință ale acestui an cu tema INTEGRĂRII. Mulți oameni simt transformările care se petrec la nivel personal și colectiv. Numai că în lipsa instrumentelor de administrare, stările prin care trecem pot părea simptomele unui dezechilibru. Stări mentale compulsive,repetitive, care creează tensiune,frică, anxietate, stări emoționale dificile, stări energetice stranii care se transformă în cele din urmă în disconfort corporal, toate acestea pot fi semnele racordării la procesele macro ale Conștiinței umanității în transformare...

 
Înscriere
 
 

 

 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
27 Februarie - 3 Martie 2016
 
 
img
 
Practici simple pentru a întrupa Puterea Feminină & Dansul Inimii
București 27 Feb 2016
img
 
Meditație activă & Shaking
la început de zi
București 29 Feb,
7 Mar 2016
img
 
Respirație Holotropică


Iași, 27 Feb.2016
București, 2 Mar.2016
 
 
img
 
Dansul Inimii
Respirație. RITM. Renaștere
Timișoara 3 Mar 2016
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
CONTRACTE SACRE
 
Trezește-ți potențialul divin
 
 
În momentele de răscruce din viețile noastre adeseori ne trezim în situații care cer de la noi curaj, înțelepciune și abilități cu care nu suntem deprinși. Astfel de momente indică faptul că la mijloc se află Contractul, dar noi decidem felul în care răspundem acestor provocări. Creștem prin dificultățile cu care ne confruntăm, mai ales în momentele definitorii ale vieții, când începem să vedem în noi aspecte diferite de cultura și tradițiile în care am fost crescuți. A înota împotriva curentului devine parte fundamentală a vocabularului nostru energetic și de obicei începe printr-o adolescență rebelă care mai târziu poate da naștere unor valoroase exprimări artistice, politice sau spirituale.

Examinează-ți viața și adu-ți aminte de acele dificultăți neobișnuite care te-au forțat să faci schimbări la care nu te-ai fi gândit. Adeseori nu suntem mulțumiți de felul în care am reușit să rezolvăm dificultățile sau să fructificăm oportunitățile care ne-au răsărit în cale, dar nu întotdeauna avem nevoie de un succes total, de o victorie deplină; esențial este să reușim să răspundem cumva. De multe ori se poate aplica zicala „Ce nu te omoară te face mai puternic.
Comandă acum
 
 
img
 
Iubește ceea ce este
 

Patru întrebări care îţi schimbă viaţa
img
 
Feminitudine
 

O scufundare în misterul adânc al Ființei tale
img
 
Cele o mie de nume ale bucuriei
 
În armonie cu lucrurile aşa cum sunt
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2015 All Rights Reserved