E nevoie doar să fim acolo, lângă celălalt, şi nu să ne repezim să-i propunem soluţii sau să luăm pe umerii noştri probleme care nu ne aparţin.
David Servan-Schreiber - Vindecă

 
Articole
 
 
În adevăr și autenticitate
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Vremurile pe care acum le trăim toți, peste tot în lume, sunt intense. Economic, religios, cultural și, mai ales, politic. Intense sunt trăirile și la nivel strict personal. La fel și la nivel colectiv. Emoții intense, sentimente intense, tragedii intense. În același timp, aceeași intensitate o au și vindecările și, mai ales, transformările. Întotdeauna ține doar de noi, de fiecare în parte și de noi toți împreună, ce alegem să intensificăm. Intensificăm tragedia, drama, vechea poveste, vechile obiceiuri sau, mai degrabă, îndrăznim să intensificăm transformarea?
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
continuă... mai sunt câteva locuri disponibile
 
     
 
 

Practica Prezenței – Curs de Metafizică Experiențială
27-31 iulie

Cursul de Metafizică Experiențială este o aplicație a Practicii Prezenței creat special pentru această vară și reprezintă o condensare a Școlii Maestrului Interior. Este destinată acelora care doresc să plonjeze în infrastructurile Conștiinței, să înțeleagă mecanismele interioare prin care noi ne creăm realitatea experienței de viață. Cursul este structurat 50% experiență – 50% teorie. Meta – fizica nu este altceva decât o fizică a dimensiunilor rafinate ale realității... mai mult

ShamaniA – cele 4 temeiuri ale Firii
1-7 august

Este o Călătorie devenită deja clasică, una dintre cele mai de succes direcții de experiență ale Călătoriei Inimii, la centrul căreia este Elena Francisc Țurcanu – AmmaRa. De un extrem pragmatism și aplicabilitate în viața de fiecare zi, ShamaniA desface dimensiunea lăuntrică a realității în patru cadrane fundamentale care reprezintă Arhetipuri, sau modele de experiență umană... mai mult

Arta Respirației Conștiente
10-14 august

Este cea mai avansată abordare a Școlii Maestrului Interior. Este o extensie a Practicii Prezenței care permite explorarea și navigarea conștientă în cele mai înalte și cele mai adânci dimensiuni ale Conștiinței, în scopuri de cunoaștere și vindecare. Deși în mod obișnuit este rezervată practicanților avansați ai artelor Prezenței, de data aceasta Călătoria este deschisă oricui alege să plonjeze adânc în căutarea răspunsurilor privind propria experiență de viață... mai mult

Briza – Dezvoltare Personală Integrală pentru copii și părinți
24-28 august 2016

Tabăra de Vară BRIZA este o Călătorie magnifică, copii și părinți împreună, a cărei miză fundamentală este conștientizarea și transformarea modului în care relaționăm cu noi înșine și cu copii noștri. Dincolo de platitudinea vieții de fiecare zi, a lucrurilor care ”trebuie făcute”, există o dimensiune a existenței, neexplorate încă, în care rezidă toate potențialele unei vieți pline de bucurie, încredere și iubire. Este pentru părinți care își doresc ca relația lor cu copiii să capete o nouă profunzime și care, de asemenea, simt să încurajeze uriașele potențiale ale propriilor copii, direcționându-i spre a trăi o viață plină de succes, originalitate și bucurie... mai mult

 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
26 Iulie - 7 August 2016
 
 
Seri de Carte experiență
 
Seri de Carte experiență

București 27 Iulie & 3 August
Practici Simple pentru a întrupa Puterea Feminină
 
Practica Puterii Feminine și Dansul Inimii
Timișoara 30 Iulie
img
 
Respiraţia Inimii

București 2 August
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte - eXperiență
 
 
Anticancer / Vindecă. Un nou mod de Viață
 

Proiectul Anticancer/Vindecă manifestă alegerea noastră de a împărtăși, cu cât mai mulți oameni, principiile fundamentale ale unui Nou mod de Viață, care ne-ar schimba starea de sănătate fizică, mentală și emoțională, dar și lumea în care trăim, pornind de la noi înșine. Ambele cărți, Anticancer și Vindecă, sunt ghizi care inițiază acest proces.

Cancerul și depresia sunt forme ale modului nostru de viață, al modului în care ne raportăm la noi înșine și la această Lume. La fel este și cancerul războiului, al terorismului, al foamei și al poluării despre care tot auzim. Sunt despre noi înșine și despre posibilitatea de a schimba totul, acum, alegând altfel!

Cărțile lui David nu sunt doar despre un mod de a trăi care ne salvează mintea, emoțiile și trupul de boală. Sunt despre un Nou mod de Viață care are legătură cu O Nouă Lume și O Nouă Conștiință pe cale de a se naște acum. Felul în care gândim, respirăm și mâncăm, felul în care ne privim pe noi înșine și această planetă splendidă, felul în care relaționăm cu noi înșine, cu oamenii și cu natura, măsura Conștienței noastre, a profunzimii cu care percepem Realitatea, toate acestea au de-a face cu acest Nou mod de Viață. Modurile vechi de a fi au produs lumea așa cum o cunoaștem, zguduită de foamete, de nedreptate, de crima colectivă numită război, au produs o lume a violenței, a nebuniei și a lipsei de Semnificație. Putem schimba totul, ACUM, schimbându-ne pe noi înșine.
Miercuri 27 iulie, la Librăria Cărțile Maestrului Interior din București.

 
Mai mult
 
 
 
Anticancer
 
Un nou mod de Viață
 
 
Ce se întâmplă în inima unui om atunci când intră în umbra cancerului și a morții? Pentru majoritatea este sfârșitul. David Servan-Schreiber este unul dintre maeștrii lumii moderne. În urma experienței sale cu umbra, s-a născut o carte despre viață, despre vitalitate, despre mijloacele naturale pe care fiecare dintre noi le are pentru a rămâne sănătos.

Celule canceroase se află în fiecare din noi, dar nu toți ne îmbolnăvim de cancer. Medic, neurolog, psihiatru, profesor universitar și cercetător, a descoperit că avea o tumoare la cap. A vrut să afle de ce unii se îmbolnăvesc și alții nu, de ce unii supraviețuiesc și alții nu. Această carte, rezultatul cercetărilor sale extinse, o extraordinară aventură personală și științifică, a bulversat lumea teoriilor despre cancer aducând în ecuație factori personali, care depind de alegerile fiecăruia. Anticancer a devenit foarte rapid cea mai bine vândută carte în lume pe acest subiect, căci propune, pur și simplu, un nou mod de viață, la îndemâna oricui.
Comandă acum
 
Vindecă
 
stresul, anxietatea şi depresia fără medicamente şi fără psihanaliză
 
 
Aceasta este o carte care a tulburat profund liniștea arogantă a psihiatriei, psihologiei și neurologiei occidentale, pentru că vine din partea unui om de știință educat în principiile și tezele sale. În a doua fază, această carte a stârnit mânia unei lumi medicale aflate la edecul marilor producători de medicamente, ale căror interese planetare au fost tulburate.

David Servan-Schreiber, neurolog, psihiatru clinician, psihoterapeut specializat în psihologie științifică, cu un curaj nebun și o deschidere neașteptată, îndrăznește să pună la îndoială abordările convenționale în aceste domenii și, pornind de la fapte și cazuri, să demonstreze că vindecarea nu numai că este posibilă fără medicamente și psihanaliză, dar că este mai probabilă. Ceea ce propune de fapt este o nouă ”medicină a emoțiilor” cum o numește el, o medicină pe care nu o propune cercurilor științifice, ci acelora care sunt afectați de stres, anxietate și de bolile minții din lumea modernă.
Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved