Dacă-ți dai voie să fii persoana care ești, atunci totul va intra în ritm.
Dacă trăiești viața pe care o iubești, vei fi protejat și binecuvântat.

John O'Donohue - Anam Cara

 
Eveniment
 
 
O Călătorie la rădăcinile Umanității
 
 

Beatriz Pichi Malen vine în România pentru a crea împreună cu noi toți o Călătorie a Inimii cum n-a mai fost alta până acum. Vom opri împreună mașinăria compulsivă a gândirii, vom opri timpul liniar pentru a deveni sursa Timpului, ne vom reconecta cu rădăcinile adânci ale experienței noastre pe această planetă și vom face pace cu profunzimea ființei noastre, vom deschide porțile și vom recunoaște măreția acestei lumi în spațiul nostru interior. Va fi mult mai mult decât un concert. Va fi întoarcere Acasă, un timp al păcii și al minunării, al revelației și al trăirii a ceea ce suntem în adâncul nostru.

Fiecare Călătorie este cu adevărat unică și irepetabilă. Aceasta va fi una dintre cele mai adânci și universale explorări ale Călătoriei Inimii. Oferă-ți-o! N-o vei uita niciodată.

PRE-SALE până pe 12 Iunie 2016.
Mai ai 5 zile în care poți beneficia de prețul special!

 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Ceea ce astăzi occidentul numește ”shamanism” a însoțit dintotdeauna umanitatea și este mai ales o perspectivă asupra realității, un mod de a se raporta la tot ceea ce există, de a înțelege și interacționa cu Întregul. Această paradigmă s-a diluat abia odată cu revoluția industrială și cu intrarea în timpurile raționalismului. Dar nu a dispărut niciodată. Este atât de veche încât a subzistat în subsolurile psihismului uman până în timpurile moderne.

În esență, perspectiva shamanică privește umanul ca pe un spațiu de interferență între dimensiunile ”înalte”, spirituale ale realității și cele ”joase”, dense, întunecate. Ceea ce este corect. Shamanul este un fel de sacerdot primordial care face conexiunea între dimensiuni, având atribuții de vindecare, protecție, cunoaștere. El este conexiunea comunității cu lumea spiritului, un magician și un călător care lucrează în folosul comunității. Este un cunoscător al potecilor subtile, un explorator și un ghid în dimensiunile nevăzute ale existenței, fie ele subtile sau întunecate.

Cel mai important lucru în shamanism, în toate timpurile și pe toate continentele este capacitatea shamanului de a realiza Conexiunea. El poate percepe dimensiuni care oamenilor de rând le sunt inaccesibile...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
8 - 22 Iunie 2016
 
 
Respirația Inimii Matinală
 
Respirația Inimii

București 9, 14 & 16 Iunie
img
 
Meditație activă & Shaking
Iași 10 Iunie
Timișoara 11 Iunie
București 13 & 20 Iunie
Dansul Inimii. Energie în Mișcare. DIMINEAȚA
 
Dansul Inimii

București 15 & 22 Iunie
Timișoara 10 Iunie
 
Seri de Carte experiență
 
Seri de Carte experiență

București 8, 15 & 22 Iunie
img
 
Respiraţia Inimii / Respiraţia Holotropică
București 11 Iunie
ARTelier Creație, Joc și Bucurie
 
ARTelier BRIZA
Creație, Joc și Bucurie
Timișoara 15 & 22 Iunie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte - eXperiență
 
 

Cărțile Maestrului Interior sunt instrumente teoretice și practice extraordinare, extrem de utile în procesul tău de transformare interioară. Sunt călăuze folositoare în labirinturile fără de sfârșit ale minții însetate de cunoaștere. Sunt surse de înțelepciune, porți către Adevăr, conțin indicii majore către (re)descoperirea naturii tale Divine, dar și către integrarea structurilor egotice, ale personalității liniare în viziunea largă a Sufletului tău. În fiecare miercuri, la Librăria din București.

 
Mai mult
 
 
 
Anam Cara
 
Cartea Magică a Înțelepciunii Celtice
 
 
John O'Donohue
 
Ediție nouă, revizuită
 
Nu ar trebui să lăsăm niciodată fricile sau așteptările altora să ne limiteze destinul. Suntem atât de privilegiați pentru că încă avem timp. Gloria lui Dumnezeu este ființa umană trăind viața cu adevărat. E frumos să-ți imaginezi că adevărata divinitate este prezența în care toată frumusețea, unitatea, creativitatea, întunericul și negativitatea sunt aduse în armonie. Divinitatea are o creativitate pasională și un instinct al vieții trăite din plin. Dacă-ți dai voie să fii persoana care ești, atunci totul va intra în ritm. Dacă trăiești viața pe care o iubești, vei fi protejat și binecuvântat.

Uneori, marea lipsă a binecuvântării din noi și din jurul nostru derivă din faptul că nu trăim viața pe care o iubim, ci, mai degrabă, trăim viața pe care ceilalți se așteaptă să o trăim. Am ieșit din ritmul amprentei secrete și a luminii propriei noastre naturi. Forma fiecărui suflet este diferită. Fiecare persoană are un destin tainic. Atunci când încerci să repeți ceea ce au făcut alții sau să te înghesui într-o formă predeterminată, îți trădezi individualitatea. Avem nevoie să ne întoarcem la solitudinea interioară, pentru a găsi visul care se află în căminul sufletului nostru. Trebuie să simțim visul cu uimirea pură a unui copil ce se apropie de pragul descoperirii. Atunci când ne redescoperim latura copilăroasă, pătrundem într-o lume a blândei posibilități. Așadar, ne vom duce mai des acolo, în locul de liniște, bucurie și celebrare. Falsele poveri dispar. Intrăm în ritmul nostru. Forma noastră de lut învață încet să umble frumos pe acest magnific pământ.

Comandă cartea acum și fă loc Înțelepciunii în inima ta!
 
 
Spiritul Shamanic
 
Ghid practic pentru atingerea împlinirii personale
 
 
Kenneth Meadows
 
Ediție nouă, revizuită, în curs de apariție
 
Cei mai mulţi dintre noi trecem prin viaţă fără să ştim ce vrem, însă având în întregime certitudinea că ceva anume ne lipseşte tot timpul, indiferent de valoare. Apetitul pentru lucrurile materiale a devenit insaţiabil, stimulat de o societate risipitoare şi încurajat de un sistem orientat spre consumator care, în mod sublim, ne condiţionează să obţinem ceva fără încetare, timp în care noi suntem menţinuţi într-un stadiu de interminabilă dorinţă. De fapt, chiar cei ce ne-au educat, ne-au guvernat şi ne-au condus din punct de vedere spiritual, ne-au condus spre acest stadiu şi ne-au obişnuit aşa! Planeta Pământ, încă plină de viaţă, este sufocată, în momentul de faţă, de poluare, torturată de durere, ruşinată de nebunia omenirii, ignoranţă, lăcomie şi desfrânare şi, nefiind recunoscută ca Mamă aşa cum merită, este privită numai ca obiect neînsufleţit, menit să fie doar „folosit“. Precomandă - Beneficiază acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved