Adevărul este parte componentă din noi, iar noi, la rândul nostru, suntem parte componentă a adevărului. El se găseşte în interior.
Kenneth Meadows - Spiritul Shamanic

 
Eveniment
 
 
O Călătorie la rădăcinile Umanității
 
 
Seminar & Concert Shamanic
 
28 & 29 Iunie 2016
 

Beatriz Pichi Malen vine în România pentru a crea împreună cu noi toți o Călătorie a Inimii cum n-a mai fost alta până acum. Vom opri împreună mașinăria compulsivă a gândirii, vom opri timpul liniar pentru a deveni sursa Timpului, ne vom reconecta cu rădăcinile adânci ale experienței noastre pe această planetă și vom face pace cu profunzimea ființei noastre, vom deschide porțile și vom recunoaște măreția acestei lumi în spațiul nostru interior. Va fi mult mai mult decât un concert. Va fi întoarcere Acasă, un timp al păcii și al minunării, al revelației și al trăirii a ceea ce suntem în adâncul nostru.

Fiecare Călătorie este cu adevărat unică și irepetabilă. Aceasta va fi una dintre cele mai adânci și universale explorări ale Călătoriei Inimii. Oferă-ți-o! N-o vei uita niciodată.

 
Bilete
 
 
 
Articole
 
 
Un vortex pe cer
 
 
Soarele și Venus în Crucea mutabilă
 
Lucrurile se mișcă atât de repede, încât simt nevoia să alerg ca să rămân pe loc. Detalii survin din trecut, frânturi care anticipează viitorul, schimbări în jur și evoluții interioare. Un sentiment de haos își face loc... mai ales atunci când restanțe de viață insuficient clarificate, amânate, se manifestă ca un “dead-line”, un termen limită aparent impus, iar scopurile sau drumul mai departe nu au încă forme bine definite. Atâtea domenii de viață sunt implicate, active, atât de multe lucruri se întâmplă în același timp.
Acum lucrez, sunt total în ceea ce fac, insist eficace, mă dedic, perfecționez, când... îmi dau seama că îmi neglijez trăirile sau fug de emoții incomode. Mă întorc către mine, pătrund în ce mă doare, răscolesc fixații și atașamente, mă învârt printre ele, când... îmi dau seama că uit să visez
.
 
Mai mult
 
 
 
Parteneri
 
 
 

PRIMA CONFERINȚĂ DIN EUROPA DE EST DESPRE
DEZVOLTAREA UNEI NOI CONȘTIINȚE

București, 23-26 Iunie 2016

VOUCHER CADOU în valoare de 50 Euro
pentru tine, membru al comunității Călătoria Inimii

Intră aici și introdu codul HEFT50.

 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
15 - 30 Iunie 2016
 
 
Respirația Inimii Matinală
 
Respirația Inimii Matinală

București 23 & 30 Iunie
img
 
Meditație activă & Shaking

București 20 & 27 Iunie
Dansul Inimii. Energie în Mișcare. DIMINEAȚA
 
Dansul Inimii
Energie în Mișcare
DIMINEAȚA
București 22 & 29 Iunie
 
Seri de Carte experiență
 
Seri de Carte experiență

București 15 & 22 & 29 Iunie
ARTelier Creație, Joc și Bucurie
 
ARTelier BRIZA
Creație, Joc și Bucurie
Timișoara 15 & 22 & 29 Iunie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

București 21 Iunie
Timișoara 24 Iunie
Iași 25 Iunie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
PROMOȚIE
 
 

Vara acestui an aduce discounturi la toate Cărțile Maestrului Interior. Pe toată durata verii găsești cărțile noastre la prețuri speciale, cu 10% mai mici. Iar până pe 29 iunie, atunci când vom fi martorii concertului verii, cea mai profundă și autentică experiență shamanică, colecția Shamanism are 25% reducere!
Cărțile Maestrului Interior pot fi comandate online sau la Librăria deschisă la Centrul Călătoria Inimii.

 
Mai mult
 
 
 
Spiritul Shamanic
 
Ghid practic pentru atingerea împlinirii personale
 
 
Kenneth Meadows
 
Ediție nouă, revizuită
 
SHAMANISMUL este cea mai veche formă de dezvoltare personală, precedând toate religiile şi filozofiile cunoscute. Recent, a revenit în atenţie, manifestând o adevărată renaştere. Conţine precepte nepieritoare, ce ne pot pune în acord fin cu Natura şi ne pot face legătura cu alte niveluri sau „dimensiuni“ ale fiinţei noastre. Shamanismul se referă la trăirea „extraordinarului“ chiar în timpul vieţii obişnuite.

Shamanismul nu este o religie sau o filozofie. Nu prevede doctrine în care trebuie să se creadă, nici concepte pentru care să se lupte, nu există în ea lideri spirituali care să ceară loialitate, nici ierarhii care să impună supunere, nici vreun guru care să fie urmat. Ea merge dincolo de graniţele credinţei, deoarece este un proces de obţinere a cunoştinţelor prin intermediul experienţei acţiunii efective. Iar aceasta, deoarece răspunsurile la unele din cele mai dificil de înţeles mistere ale vieţii stau dincolo de constrângerile generate de limitările istorice, sociale şi politice pe care fiecare cultură şi le-a autoimpus. Comandă acum
 
 
Shaman – Spiritul plantelor
 
Căile străvechi de vindecare a sufletului
 
 
Ross Heaven, Howard G. Charing
 
Este o carte fabuloasă, în care autorii explorează tehnicile şamanilor din Amazonia, Haiti şi Europa. Vindecările, clarviziunea, ceea ce şamanii numesc „recuperarea sufletului”, extracţia intruziunilor spirituale şi leacurile pentru dragoste, toate acestea sunt studiate şi aprofundate de autori. Mai mult decât atât, dincolo de proprietăţile medicinale ale plantelor şamanice, ei intră în comuniune cu însuşi spritul acestor plante.

Spiritul plantelor îi conduce pe cititori în tărâmuri fabuloase, dincolo de ceea ce credem că ştim, dovedind faptul că noi, oamenii, nu suntem singura formă de viaţă inteligentă de pe această planetă. În urma unor extraordinare călătorii în culturile indigene, cu viziuni diferite ale vieţii faţă de cele occidentale, autorii descoperă o uluitoare lume spirituală a plantelor, pe care civilizaţia occidentală a pierdut-o. Este o carte fascinantă şi o superbă provocare pentru abordările convenţionale. Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved