Adevărata provocare a timpurilor noastre este reprezentată de încercarea de a descoperi cel mai ascuns Sine al nostru; de a dezveli imaginea a ceea ce şi cine suntem cu adevărat – un Spirit – şi, ca rezultat, de a da un sens real vieţii noastre.
Kenneth Meadows - Spiritul Shamanic

 
Eveniment
 
 
LEMURIA
 
 
Străvechea lume dinlăuntrul nostru
 
28 & 29 Iunie 2016
 

Muzica ei este o descriere curgândă.
Muzica ei este o permanentă căutare.
Muzica ei este un ritual sacru.
Muzica ei ne invită să ne explorăm și să aflăm cine și, mai ales, ce suntem cu adevărat.
Muzica ei ne readuce aminte de ceea ce ne unește pe noi toți oamenii.
Muzica ei ne aduce aminte de conexiunea noastră cu natura, cu pământul, cu elementele naturii, cu animalele, cu tot ceea ce ne înconjoară.
Muzica ei, prin urmare, ne readuce aminte de aventura umană.

"Din fericire, am fost în stare să-mi dau voie să fiu cine sunt cu adevărat", mi-a împărtășit Beatriz. I-am descoperit vocea blândă și puternică în același timp, cu vreo 2 ani în urmă. De atunci, muzica ei mă umple ori de câte ori o ascult. Și o ascult zilnic. Muzica ei este o rugăciune pentru mine și al meu Dans al Inimii. Muzica ei ne-a însoțit în multe călătorii în stări de conștiință extinsă.

Prezența ei aici la București este darul meu pentru tine și pentru voi toți cei care citiți acum. Prezența ei aici, pe meleagurile noastre, este o formă de a ne vindeca și integra durerile unui trecut ancestral care încă ne mai bântuie.

Muzica ei ne va umple spațiul lăuntric, reamintindu-ne să respectăm sentimentele și emoțiile popoarelor indigene.

Beatriz Pichi Malen are o profundă energie de Pacha Mama ce merită să fie trăită. Prin prezența scenică impunătoare și puternica personalitate care radiază încredere, vom putea simți pe viu forța Culturii Mapuche.

În prima seară, pe 28iunie, Beatriz ne va împărtăși despre Cultura Mapuche – o Cultură Shamanică. Seminarul va avea loc la Centrul Călătoria Inimii.

Vă așteptăm cu drag. Atenție însă, locurile sunt limitate!

Iar a doua zi, pe 29 iunie, la Teatrul de Artă București – Beatriz, împreună cu Maestrul percuționist tradițional Mapuche, Chacho Ruiz Guinazo, ne va oferi Concertul în limba Mapudungun Lemuria – Sunete Ancestrale. Ne vom reaminti sunetele acestei lumi străvechi ce zace încă în fiecare din noi.

 
Bilete aici
 
 
 
Parteneri
 
 
 

PRIMA CONFERINȚĂ DIN EUROPA DE EST DESPRE
DEZVOLTAREA UNEI NOI CONȘTIINȚE

București, 23-26 Iunie 2016

VOUCHER CADOU în valoare de 50 Euro
pentru tine, membru al comunității Călătoria Inimii

Intră aici și introdu codul HEFT50.

 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Sunt Femeie.
M-a durut mult și m-au durut multe.
Am plâns mult, dar și mai mult mi-am înnăbușit plânsul. Pentru că trebuia să fiu puternică.
Am râs mult, dar și mai mult mi-am înfrânat râsul. Pentru că trebuia să fiu serioasă.
Am muncit mult, dar cel mai mult pentru ceilalți. Pentru că am fost învățată că asta e dovadă de iubire.
Mi-am ascuns frumosul trup și l-am dezgolit doar în întuneric, pentru că mi s-a spus că a face altfel este o rușine.
Am uitat să cânt cântecul inimii mele pentru că mi s-a spus că nu am voce.
Am iubit mult, iar iubirea am simțit-o dureroasă, pentru că am ascuns, am înnăbușit, am înfrânat tot ce dorea să fie exprimat, dar nu se cădea a fi exprimat.
M-am încovoiat sub povara lui trebuie, care mi-a strivit omoplații ce-mi serveau drept aripi.
M-am comparat cu alte Femei, crezând că așa voi afla cine sunt cu adevărat.
Până într-o zi... când toată această luptă cu mine și din mine nu a mai avut cu cine se lupta.
Ziua în care eu, Femeie în devenire, am pășit printre alte Femei asemeni mie, iar lupta din mine și cu mine însămi a fost întâmpinată cu Conținere, Blândețe, Compasiune, Comuniune, Deschidere, Acceptare.
Ziua în care m-am privit și m-am recunoscut în ochii fiecărei Femei, ce doar părea foarte diferită de mine.
Ziua în care am înțeles că durerile, râsul, plânsul, truda, rușinea mea este, de fapt, a fiecărei Femei din această lume.
Ziua în care am renunțat la separare, pentru că am înțeles că mult mai multe sunt lucrurile care ne unesc pe noi, Femeile, decât cele care ne separă.
Ziua în care am învățat să mă iubesc așa cum sunt, cea care sunt, într-un Cerc Sacru de inimi și pântece de Femei.
Ziua în care am ales să mă rostesc și să mă arăt cu autenticitate, așa cum sunt, cea care sunt, într-un Cerc Sacru de inimi și pântece de Femei.

Vino și tu să trăiești puterea vindecătoare a unui Cerc Sacru de Femei. AmmaRa va fi onorată să îți fie ghid în următorul Cerc Sacru - Practica Puterii Feminine. Anam Cara. Retreat - care va avea loc în perioada 6-10 iulie și care va fi cu adevărat unic, deoarece se va petrece în mijlocul naturii sălbatice din zona Luncanilor. Va fi o Călătorie Magică, între pădurile albe de mesteacăn și învăluită în energia Lunii Noi de la început de iulie. O Călătorie inițiatică întru devenire: a deveni Femeia care ești cu adevărat!
(Claudia Constantin)
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
22 - 30 Iunie 2016
 
 
Respirația Inimii Matinală
 
Respirația Inimii Matinală

București 23 & 30 Iunie
img
 
Meditație activă & Shaking

București 27 Iunie
Dansul Inimii. Energie în Mișcare. DIMINEAȚA
 
Dansul Inimii
Energie în Mișcare
DIMINEAȚA
București 29 Iunie
 
Seri de Carte experiență
 
Seri de Carte experiență

București 22 & 29 Iunie
ARTelier Creație, Joc și Bucurie
 
ARTelier BRIZA
Creație, Joc și Bucurie
Timișoara 22 & 29 Iunie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Timișoara 24 Iunie
Iași 25 Iunie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Spiritul Shamanic
 
Ghid practic pentru atingerea împlinirii personale
 
 
Kenneth Meadows
 
Ediție nouă, revizuită
 
Lumea noastră personală, ca şi lumea „cea mare“ din jurul nostru, este un rezultat direct al propriilor alegeri pe care le-am făcut. Absolut fiecare dintre noi trăim consecinţele alegerilor individuale sau colective făcute. Şi, în parte, despre aceasta este şi vorba în viaţa oamenilor – învăţarea din experienţele create de propriile noastre alegeri sau de cele ale celorlalţi.

Vârtejul teribil şi lipsa de armonie din lumea „cea mare“ sunt rezultate ale alegerilor făcute cu ajutorul psihicului, prin excluderea Spiritului. Dacă noi considerăm că lumea întreagă este o mizerie, iar Pământul suferă din pricina poluării şi exploatării la care este supusă, este pentru că noi înşine, în interiorul nostru, suntem poluaţi şi exploataţi de către limitările impuse asupra noastră. Lumea „cea mare“ nu este altceva decât o proiecţie a lumii din interiorul fiecăruia dintre noi. Dacă luptăm pentru o lume mai bună, trebuie să facem lumea din interiorul nostru un loc mai bun pentru „Sinele“ nostru spiritual. Transformarea poate avea loc în afară numai dacă mai întâi am schimbat aspectul de dinăuntru. Schimbările de „acolo“ încep „aici“ – în interiorul nostru. Comandă acum
 
 
Shaman – Spiritul plantelor
 
Căile străvechi de vindecare a sufletului
 
 
Ross Heaven, Howard G. Charing
 
Este o carte fabuloasă, în care autorii explorează tehnicile şamanilor din Amazonia, Haiti şi Europa. Vindecările, clarviziunea, ceea ce şamanii numesc „recuperarea sufletului”, extracţia intruziunilor spirituale şi leacurile pentru dragoste, toate acestea sunt studiate şi aprofundate de autori. Mai mult decât atât, dincolo de proprietăţile medicinale ale plantelor şamanice, ei intră în comuniune cu însuşi spritul acestor plante.

Spiritul plantelor îi conduce pe cititori în tărâmuri fabuloase, dincolo de ceea ce credem că ştim, dovedind faptul că noi, oamenii, nu suntem singura formă de viaţă inteligentă de pe această planetă. În urma unor extraordinare călătorii în culturile indigene, cu viziuni diferite ale vieţii faţă de cele occidentale, autorii descoperă o uluitoare lume spirituală a plantelor, pe care civilizaţia occidentală a pierdut-o. Este o carte fascinantă şi o superbă provocare pentru abordările convenţionale. Comandă acum
 
 
Cercul Revelaţiei
 
Secretele străvechi ale magiei și vindecării siberiene
 
 
Olga Kharitidi
 
Istoria extraordinară a unui drum spiritual foarte neobişnuit. O carte pe care nimeni dintre aceia care caută Adevărul nu o va lăsa din mână. O carte despre felul în care Universul, Conştiinţa sau oricum vreţi să numiţi Totul, ne lasă pe parcursul drumului nostru semne pe care să le putem înţelege şi de care să ne putem folosi în marea noastră căutare. Este o carte despre realitatea de dincolo de minte, care este mai uluitoare şi mai magică decât orice ne-am putea închipui.

Este o poveste adevărată. Olga Kharitidi este un psihiatru care are îndrăzneala de se lăsa dusă de lanţul sincronicităţilor, astfel încât ajunge ucenica unei femei şaman din munţii Altai, şi astfel începe o aventură spirituală care avea să-i schimbe viaţa. Doctorul Kharitidi pătrunde într-o lume stranie, magică şi uneori înspăimâtătoare, dar care are darul de a o conduce către adevărata Cunoaştere care nu poate fi decât interioară. Secretele străvechi ale magiei şi ale vindecării spirituale i se revelează pe rând, odată cu adevăruri mistice profunde, pe măsură ce pătrunde în lumea subtilă care-i devine accesibilă. Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved