Eveniment
 
 
O Călătorie la rădăcinile Umanității
 
 
Beatriz Pichi Malen în România
 
Lemuria este un timp ancestral al umanității. Este prima umanitate încarnată pe această planetă. Lemuria este spiritul străvechi al rasei umane, având instrumentele percepției deschise, respirând Cerul, și stăpânind Pământul în profundă conexiune cu tot ceea ce există. Este un timp profund feminin, un timp al pământului, al corpului, al densității, al rotunjimii, al conexiunii și al recunoașterii divinului în fiecare formă de viață. Lemuria nu a murit niciodată. Este în noi...
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Urzeala aştrilor
 
 
magie interioară
 
Denise Cornea Ștefănescu
În astrologia esoterică Mercur guvernează Berbecul, un semn al începutului (“La început a fost Cuvântul …”) şi nu întâmplător în istoria eclipselor sale multe momente sunt asociate impulsurilor şi ideilor care au stimulat schimbarea, eliberarea, libertatea sau redefinirea lumii materiale. Acum el poate fi acţiunea concretă care urmează gândul sau mesagerul gândurilor şi rostirii noastre, felul în care o facem şi măsura în care toate acestea ne crează în săptămânile ce vor urma, realitatea imediată...
 
Mai mult
 
 
 
Parteneri
 
 
 
Inscrieri la telefon: 0727705126, 0721140078, 0748841506
Cost: 270 euro
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
IAȘI
20-22.Mai.2016
 
Podișul Luncanilor
06-10.Iulie.2016
 
 
Mai mult
 
 
Dansul Inimii
 
 
Îndrăznește să Visezi Măreț
București, 28 Mai 2016
 

Ce îți oferă această Călătorie?

- Te detensionezi pe toate nivelurile Ființei: fizic, energetic, emoțional, mental
- Practici Prezența și să te deschizi către autenticitatea ta și către bucuria de a trăi
- Accesezi dimensiunile înalte ale Ființei, intuiția, viziunea spirituală și le integrezi.>
- Cultivi încrederea în tine însuți, spontaneitatea, ușurința de a crea cu grație.
- Vindeci prin propriile puteri diferitele dimensiuni ale vieții tale, relații, situații, găsești răspunsuri la întrebările tale. 
- Dai rigiditatea din viața ta pe grația pe care o aduce Conștiența. Bucuria de a trăi este în conexiune directă cu ușurința mișcării în viețile noastre.

 
Mai mult
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
19 Mai - 1 Iunie 2016
 
 
Respirația Inimii Matinală
 
Respirația Inimii Matinală

București, 19 & 26 Mai

img
 
Meditație activă & Shaking

Timișoara 20 Mai
București 23 & 30 Mai
Dansul Inimii. Energie în Mișcare. DIMINEAȚA
 
Dansul Inimii
Energie în Mișcare
DIMINEAȚA
Timișoara 21 Mai
București 25 Mai, 1 Iunie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Anam Cara
 
Cartea Magică a Înțelepciunii Celtice
 
 
John O'Donohue
 
Ediție nouă, revizuită, în curs de apariție
 
Celţii au găsit căi de a exprima sublima unitate a vieţii şi a experienţei. Mintea celtică nu era împovărată de dualism. Nu separa ceea ce era menit să fie împreună. Imaginaţia celtică defineşte prietenia interioară ce cuprinde Natura, divinitatea, lumea de dincolo şi lumea noastră într-un tot.

Interpretarea celtică a prieteniei îşi găseşte inspiraţia şi apogeul în sublima noţiune de anam cara. Anam este cuvântul galic pentru suflet; cara este cuvântul pentru prieten. Aşadar, anam cara înseamnă suflet prieten.Anam cara era persoana căreia îi puteai dezvălui cele mai intime detalii ale vieţii tale. Această prietenie era un act de recunoaştere şi apartenenţă. Când aveai un anam cara, prietenia voastră depăşea toate convenţiile şi clasificările. Într-o manieră ancestrală şi eternă, deveneai una cu prietenul sufletului tău.
Precomandă - Beneficiază acum
 
 
2% pentru
Asociația de Terapii Transpersonale
 

O viață trăită conștient, în acord cu Adevărul nostru profund, aceasta este Consacrarea ultimă a Călătoriei Inimii. Absolut toate Workshop-urile, Seminarele, Conferințele sau Programele noastre educaționale sunt subscrise acestei Consacrări. Acum trăim vremurile în care Umanitatea își descoperă adevărata măreție și frumusețe. 

Conștiința Umanității se transformă!
 Iar fiecare transformare personală prin Conștiență schimbă Conștiența întregii lumi. Participă și tu la această Transformare, direcționând 2% din impozitul pe venitul anual impozabil către:
Asociația de Terapii Transpersonale
Completează cu datele personale și semnătura ta Formularul 230 dacă deții venituri din salarii sau Formularul 200 dacă ai venituri din alte surse. Restul rubricilor nu trebuiesc completate.

Termenul limită până la care poți depune acest formular este 25 mai 2016 sau trimite-ne nouă Formularul completat de tine, iar noi îl vom depune la Administraţia Financiară.

 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved