Promoție
 
 
ANIMA MUNDI feat. NUMI
 
 
Invitație la o seară de
Conștiență, Comuniune, Compasiune și Puritate
Invitatul special al serii:
NUMI – the purest tea on the Planet
 

ANIMA MUNDI este o stare de Conștiință extinsă care coboară în existența noastră de fiecare zi, deschide inima și ne face să percepem minunăția Realității, a fiecărui detaliu și a fiecărui lucru. Este Bucurie pură de a trăi, este sentimentul Compasiunii, al Comuniunii cu Întregul. Este Conștiență.

HEFT & Călătoria Inimii vă invită, dragi prieteni la ANIMA MUNDI feat. NUMI, o seară în care să fim Împreună, să ne bucurăm, să împărtășim experiențe și revelații și să celebrăm Viața. Invitatul special al serii este NUMI – cel mai pur ceai de pe Planetă, pe care vă invităm să-l cunoașteți, să-l simțiți și poate să-l luați cu voi acasă.

 
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Fii tu însuți!
 
 
Ce înseamnă cu adevărat?
 
Laura Ungureanu
Suntem înconjurați de oameni care ne arată cu fiecare gest jocurile prin care ne desfășurăm în această realitate pe care o creăm împreună.
Cineva a rostit acum câteva zile: pentru a trăi în această lume avem nevoie de roluri, iar până acum acestea le-am construit având la bază suferința. A venit momentul să creăm roluri de bucurie, de frumusețe. M-a atins profund ceea ce a rostit, revăzând atunci rapid cu ochii inimii, cum acest lucru era adevărat și pentru mine...
 
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 

Mirabai Ceiba oferta speciala

 
 
eXperimentează-TE!
 
 

Șahul – Artă, Joc și Istețime

Noi credem cu adevărat că șahul poate oferi mult mai mult decât „ascuțirea minții”. În viziunea noastră, șahul este o ARTĂ care îmbracă forma unui complex JOC. Dacă te-ai gândit că al tău copil nu va fi niciodată un artist, șahul iți va demonstra contrariul. Poate că al tău copil nu este înzestrat cu calitățile artistice necesare pentru a deveni un mare pictor pe pânză, însă șahul îi va deschide poarta către un alt fel de pictură. Copilul tău va picta în minte mutările ideale și pozițiile perfecte pentru piesele de șah – instrumentele sale de lucru. Va deveni un artist nu al pânzei, ci al șahului, cu un stil original și o personalitate unică, puternic și clar definită.

 
Mai mult
 
 

Respirația Inimii și Respirația Holotropică
Instrumentele Transformării

11 - 13 Martie 2016, București

Deschidem seria marilor Călătorii de Conștiință ale acestui an cu tema INTEGRĂRII. Mulți oameni simt transformările care se petrec la nivel personal și colectiv. Numai că în lipsa instrumentelor de administrare, stările prin care trecem pot părea simptomele unui dezechilibru. Stări mentale compulsive,repetitive, care creează tensiune,frică, anxietate, stări emoționale dificile, stări energetice stranii care se transformă în cele din urmă în disconfort corporal, toate acestea pot fi semnele racordării la procesele macro ale Conștiinței umanității în transformare...

 
Înscriere
 
 

AmmaRa:
Invitație la redescoperirea unui Adevăr uitat despre tine însăți

Ascultă vocea Sufletului tău, amintește-ți Contractul Sacru al acestei vieți și despre Femeia care ești menită să devii. Trezește în tine Zeița și creează-ți Viața pe care o visezi. Încredere! Te vei reîndrăgosti de tine însăți, îți vei regăsi senzualitatea și curgerea naturală, vei dezgropa din adâncurile ființei darurile unice cu care ai venit în această lume și vei găsi curajul de a le manifesta. Eliberează-te de limite, spulberă rutina și umbra, regăsește-ți autenticitatea, capacitatea de a Crea și de a te bucura. Ia-ți Viața înapoi. Reconectează-te cu splendoarea Existenței a cărei adevărată natură este Bucuria. Am creat un spațiu de redescoperire a dansului cu Viața...

 
Mai mult
 
 

 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
3 - 14 Martie 2016
 
 
img
 
Dansul Inimii
Respirație. RITM. Renaștere
Timișoara 3 Mar 2016
img
 
Practica Puterii Feminine

Timișoara 4 - 6 Mar 2016
img
 
Respirația Inimii/
Respirație Holotropică

Bacău 4 - 6 Mar 2016
 
img
 
Șahul –
Artă, Joc și Istețime

București 5 Mar 2016
img
 
Meditație activă & Shaking
la început de zi
București 7 & 14 Mar 2016
img
 
"Respirația Inimii /
Respirație Holotropică

București, 11 - 13 Mar.2016
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
 
 
Fluturele Negru
 
O invitație la vitalitate radicală
 
 
Felul în care trăim în corpul nostru (felul cum ne mișcăm, calitatea vocii) ne reflectă în bună măsură conductibilitatea energetică și vitalitatea. Când descoperim un moment de vitalitate liberă și neobstrucționată în dans sau în cântec, el echivalează cu eliberarea energiei. Energia eliberată nu este doar psihică. La acest proces participă o bună parte a sistemului corp-minte.

Efectul integrativ se răsfrânge asupra unei părți tot mai mari a ființei noastre, eliberând energie la mai multe niveluri - între care se numără și cel psihic, preverbal și chiar celular. Astfel, după ce ajungem, cu ajutorul dansului sau al cântecului, la momentul Contopiri, înțelegem dintr-odată aspecte întregi ale comportamentului nostru de care nu am fost până atunci conștienți. Simultan, descoperim că trupul nostru s-a vindecat sau că vreo incapacitate fizică mai veche a dispărut. Ne mișcăm altfel, cu mai multă fluiditate și grație. (Richard Moss)
Comandă acum
 
 
img
 
Iubește ceea ce este
 

Patru întrebări care îţi schimbă viaţa
img
 
Feminitudine
 

O scufundare în misterul adânc al Ființei tale
img
 
Cele o mie de nume ale bucuriei
 
În armonie cu lucrurile aşa cum sunt
 
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2015 All Rights Reserved