Copiii mici sunt interesaţi de orice lucru. Micile evenimente
care trec neobservate pentru un adult sunt pentru ei uimitoare și unice.

Dr. Robin Fancourt, Bebeluși Deștepți

 
Articole
 
 
Dl. Ego și transcendența
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
Aspectul ironic al procesului de transformare interioară este că nu poate intra în transcendență decât un ego matur, stabil, pregătit să-și recunoască limitele și astfel să le depășească. Axa transcendentă a ființei devine disponibilă doar când un ego este suficient de puternic și de auto-centrat încât începe să înțeleagă că răspunsurile sunt exclusiv în interiorul său...
 
Mai mult
 
 
 
Vreau să spun ce simt, ce gândesc și ce vreau
 
 
Un Scorpion la Lună Nouă
 
Denise Cornea Ștefănescu
Tensiuni, contradicții și abisuri sufletești se acumulează și survin brusc în lumină. Pare elementar să pot privi în spatele aparențelor unei situații sau relații toxice și să pătrund esența unei emoții, unei reacții, unei conjuncturi care mă constrânge și trezește în mine extreme. Da, este mereu despre extreme, granițe și limitări la care consimt tacit sau particip voluntar pentru că maschează o obișnuință, confortul de a păstra o rezistență, un ego imatur, blocat undeva, pe drumul salvatorului, demonstrației sau dorinței de a avea dreptate...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Eliberarea de emoții distructive
 
Respirația Inimii/Respirație Holotropică
 
 
București, 4 - 6 noiembrie 2016
 
Trăim momente în care tensiunea emoțională a Umanității este enormă. De multe ori, tensiunea din spațiile colective ia forma unor conținuturi personale și e foarte ușor să credem că ”este frica mea” sau ”furia mea”. Vom practica împreună administrarea stărilor emoționale distructive, din starea de Prezență și vom exersa modalitățile cele mai eficiente de a le dizolva.
Suntem creatorii propriilor noastre stări. Este în puterile noastre să menținem în echilibru și transparență spațiul interior. Este premisa unei vieți mai bune, cu mai multă bucurie și în care alegerile noastre de viață nu mai sunt niște reacții la mediu, ci niște alegeri conștiente venite din echilibru.
 
 
Mai mult
 
 
Renaște-te, Femeie!
 
Transformă Lumea Interioară și schimbă Lumea în care trăiești
 
 
Cluj-Napoca, 18 - 20 noiembrie 2016
 
Am ales să aduc acum și la Cluj energia Comunității Practica Puterii Feminine. ​Și vin pentru a împărtăși - cu bucurie și recunoștință - din experiența mea personală. Îți propun o Călătorie de Comuniune și Comunitate, în care ne vom bucura împreună prin mișcare, ascultare și tăcere, o Călătorie în care ne vom reconecta cu a noastră corporalitate și senzualitate, o Călătorie în care te voi conduce în adâncurile tale pentru a deschide ceea ce este blocat, încorsetat, adormit, o Călătorie în care vom scoate în lumina Conștienței adevărata strălucire a Femeii care ești, în care vei redescoperi pofta de Viață și în care vei învăța să-ți simți, să-ți asculți și să-ți onorezi trupul. O Călătorie în care, dacă alegi să-ți întrupezi Puterea ta Feminină, vei simți ce-ți poate aduce renunțarea la credințe precum: „nu pot”, „nu merit”, „nu sunt suficient de bună”, „nu îmi place corpul meu”. (Elena AmmaRa)
 
 
Mai mult
 
 
Richard Moss revine în România
 
Mandala Ființei: Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop În acest workshop vom explora împreună mijloacele simple de a deveni stăpânii propriei noastre vieți. Cu alte cuvinte vom învăța să lucrăm cu instrumentele Măiestriei Interioare ale cărei chei sunt o minte clară, flexibilă, necontaminată de emoții incontrolabile sau credințe limitative care ne alterează percepțiile și conduc la erori în ce privește alegerile noastre. Vom învăța să rămânem în echilibru oricare ar fi împrejurările vieții, liberi de compulsiune, frică sau condiționări. (Richard Moss)
 
 
Mai mult
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
3 - 16 noiembrie 2016
 
 
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii Matinală

București 3 & 10 Noiembrie
img
 
Meditație activă & Shaking
București 7 & 14 Noiembrie
img
 
Respirație Holotropică

Timișoara 4 Noiembrie
București 16 Noiembrie
 
Atingerea Vindecătoare a Ființei
 
Atingerea Vindecătoare a Ființei

București 10 Noiembrie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Bebeluși Deștepți
 
Cum să formăm și să dezvoltăm inteligența copiilor noștri
 
 
Dr. Robin Fancourt
 
Copiii mici sunt interesaţi de orice lucru. Micile evenimente care trec neobservate pentru un adult sunt pentru ei uimitoare şi unice. Apa care se revarsă dintr-un robinet, torsul pisicii, mirosurile şi sentimentul că „dau o mână de ajutor“ în bucătărie, toate acestea sunt receptate şi procesate. Mirarea în faţa lumii lor, pe care o asimilează în ritmul propriu, le lărgeşte mintea iscoditoare şi le oferă o bază vastă pentru procesul viitor de învăţare. Acest ritm are la bază dezvoltarea uimitoare, dar imuabilă a creierului lor. Capacitatea părintelui de a împărtăşi această mirare şi modul unic în care copiii interpretează lumea este ea însăşi un lucru plăcut. La copii, această curiozitate consolidează abilităţile asociate, le promovează creativitatea şi asigură bucuria oferită de dobândirea de noi cunoştinţe.
    Sfaturi pentru Părinți
  • Copiii mici învaţă în numeroase moduri. Acestea trebuie să fie înţelese şi incluse în mediul lor familial, mai ales când se apropie de vârsta şcolară.
  • Purtaţi-vă cu copiii voştri mici în aşa fel încât să le respectaţi unicitatea şi vârsta, temperamentul şi nivelul de înţelegere.
  • Oferiţi-le copiilor voştri experienţe noi şi cât mai multă conversaţie, pentru a le îmbogăţi cunoştinţele, amintirile şi mintea în formare.
  • Încurajaţi joaca copiilor ca pe o sursă de învăţare şi explorare a experienţelor lor. Ajutaţi-i să facă acest lucru atât singuri, cât şi cu alţi copii, în mai multe feluri – imitând, construind, interpretând roluri, creând.
  • Nu uitaţi că este imposibil şi nici nu trebuie să protejăm total copiii de stresurile cotidiene şi de problemele pe care le întâmpină pe măsură ce cresc. Ajutaţi-i să înveţe din aceste experienţe.
PRECOMANDĂ - Beneficiază până pe 7 noiembrie de prețul promoțional!
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved