Bucuria este o plinătate a experienței simțită din toată inima, o stare de bine, dincolo de experiențele trecătoare ale plăcerii și durerii.
Gaylon Ferguson, Deplina Conștiență

 
Articole
 
 
Să învățăm a ne asculta emoțiile
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Pe propria Cale a descoperirii de sine și lucrând de atâția ani cu mii de oameni (pacienți, clienți, studenți) m-am familiarizat cu felul în care emoțiile de bază se manifestă în noi. Există un fel de geografie bazică a acestor emoții însă terenul emoțional este, bineînțeles, diferit de la persoană la persoană. Chiar dacă elementele de bază ale lumilor noastre emoționale sunt la fel, ține de fiecare dintre noi să-și descopere particularitățile...
 
Mai mult
 
 
 
Santa Fe și cei 7 magnifici
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
Mesajul celor 7 magnifici, în traducerea liberă a subsemnatului hft, ar suna cam așa: Noi suntem aceia care am călătorit în munții sacri ai Oamenilor, fără măcar să ne mișcăm din loc. Noi suntem aceia care vă iubim deja, fără măcar să vă fi cunoscut. Noi suntem aceia care aduc bucurie, conexiune și vindecare interioară, fără să vă cerem nimic. Decât mâncare bună și experiențe de atingere conștientă pe toate nivelurile. Noi suntem Acei căței pe care i-ai dorit dintotdeauna. Strigă-ne. Suntem aici deja, așteptându-te. Nu ai apărut încă în carne și oase (sic) dar noi te putem, adulmeca deja în Prezență. Pentru că Putem!
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Renaște-te, Femeie!
 
Transformă Lumea Interioară și schimbă Lumea în care trăiești
 
 
Cluj-Napoca, 18 - 20 noiembrie 2016
 
Îți propun o Călătorie de Comuniune și Comunitate, de Bucurie și Mișcare, de Ascultare și Tăcere, de Corporalitate și Senzualitate, de Dans și Spontaneitate, de Conținere și Îndrumare, de Iubire și Compasiune.
O Călătorie în care te voi conduce în adâncurile tale pentru a deschide ceea ce este blocat, încorsetat, adormit.
O Călătorie în care, împreună, vom scoate în lumina Conștienței adevărata strălucire a Femeii care ești.
O Călătorie în care vei redescoperi pofta de Viață.
O Călătorie în care vei învăța să-ți simți, să-ți asculți și să-ți onorezi trupul – pământul tău.
(Elena AmmaRa)
 
 
Mai mult
 
 
Richard Moss în România
 
Mandala Ființei: Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop Acest workshop este destinat acelora care aleg să devină Maestrul propriei lor vieți în orice dimensiune a acesteia. Administrarea din Prezență a oricărei stări mentale, emoționale, energetice sau fizice este unul dintre obiectivele acestui workshop. De asemenea este un workshop destinat terapeuților, psihologilor, educatorilor, celor a căror profesie este coaching-ul sau celor care se află pe diferite poziții de leadership și doresc să aducă Măiestria Interioară în ceea ce fac. Ca terapeut, educator, coach sau leader, prin practica Prezenței devenim transmițătorii acelei stări pe care dorim ca ceilalți să o realizeze. Cuvintele nu sunt suficiente. Ele sunt consecutive Prezenței pe care o emanăm. Prezența este deci o experiență, o trăire și nu poate fi împărtășită doar prin cuvinte. De aceea această Călătorie este de un mare folos celor care doresc să creeze o viață bazată în Conștiență, care să aibă în centrul său adevăratul Sine, și tuturor celor care lucrează cu oameni. (Richard Moss)
 
 
Mai mult
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
10 - 23 noiembrie 2016
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 14 & 21 Noiembrie
img
 
Respirație Holotropică

București 16 Noiembrie
Iași 18 Noiembrie
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii Matinală

București 17 Noiembrie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Bebeluși Deștepți
 
Cum să formăm și să dezvoltăm inteligența copiilor noștri
 
 
Dr. Robin Fancourt
 
A înţelege dezvoltarea creierului înseamnă a face o călătorie incredibilă. Este o călătorie către aflarea modului în care gîndesc, simt, şi reacţionează copiii foarte mici. E un demers explorator care oferă părinţilor şi celor care îngrijesc copii fundamentul ştiinţific pentru îmbunătăţirea vieţii copiilor.
Călătoria aduce cu sine provocări incitante privind calea cea mai bună de a promova bunăstarea copiilor şi şansele lor de succes. Din fericire, nu este nevoie de aparatură sau demersuri speciale ori costisitor. A le vorbi, cînta şi citi copiilor, a le încuraja şi susţine abilităţile proaspăt apărute, a‑i îmbrăţişa, mîngîia şi a te juca cu ei sunt cîteva dintre ingredientele necesare construirii creierului lor. Puterea acestor experienţe simple poate fi observată la sugarii şi copiii mici care strălucesc de o curiozitate vie şi o încîntare în faţa vieţii.
DISPONIBILĂ ACUM - Comandă online!
 
 
Deplina Conștiență
 
Dezvăluirea înţelepciunii înnăscute a fiinţei
 
 
Gaylon Ferguson
 
Poate aţi auzit că spiritualitatea este transcenderea atât a durerii, cât şi a plăcerii. Iar eu v-am încurajat aici să vă bucuraţi de momentele bune şi de cele mai puţin bune ale călătoriei meditaţiei.
Meditaţia e locul ideal pentru cultivarea spiritului iscoditor, pentru trezirea curiozităţii în legătură cu peisajul emoţional schimbător, de vreme ce, stând aşezaţi acolo, ne vom simţi inevitabil uneori fericiţi, alteori trişti, geloşi, plictisiţi, cuprinşi de entuziasm, odihniţi, somnoroşi, neliniştiţi, molatici, iritaţi sau împăcaţi cu noi şi cu ceilalţi. Pe scurt, ar trebui să ne aşteptăm să simţim întreg spectrul vieţii emoţionale.
Bucuria în meditaţie e legată de „împrietenirea cu noi înşine” într-un sens mai cuprinzător, care priveşte persoana noastră în întregul ei. Aceasta este bucuria care vine din a îmbrăţişa ceea ce unii psihologi numesc „umbra” noastră, ca şi din a ne îmbrăţişa strălucirea. Oricare ar fi provocarea noastră mai mare – gloria sau ticăloşia–meditaţia conține tot ceea ce alcătuieşte fiinţa noastră. Bucuria acceptării a tot ce ne compune e o expresie a acestei mari libertăţi şi vastități.
Comandă
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved