Dacă vrem să folosim marile oportunități pe care ni le oferă relațiile, e nevoie să rămânem vigilenți și deschiși în fața fricii, tensiunii și ambiguității pe care le trezesc.
John Welwood, Călătoria Inimii

 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
 
 
Iubirea la timpul prezent
 
Paşi către conştienţa relaţiei de cuplu
 
 
Morrie şi Arleah Shechtman
 
Gusturile, interesele, temperamentul și tipul de personalitate sunt irelevante pentru reușita sau eșecul marital. Ceea ce contează este ca tu și partenerul tău să aveți valori esențiale identice.
Valorile sunt principiile care ne călăuzesc purtarea în relațiile cu ceilalți. Ele sunt expresia felului în care credem că ar trebui să ne purtăm cu alții și a felului în care credem că ar trebui să se poarte ceilalți cu noi. Compromisurile în privința valorilor tale duc la pierderea încrederii în tine însuți și în lume. Ele duc la cinism, la depresie și uneori, chiar la boală.
Soții cu aceleași valori împărtășesc și o viziune. Când doi oameni privesc aceeași „imagine de ansamblu”, le va fi mult mai ușor să ia decizii comune. Valorile comune duc la țeluri comune. Pentru că sunt permanente, valorile formează temelia de încredere pentru o căsnicie durabilă [...]
Marea ironie a mitului iubirii necondiționate constă în faptul că el devine un alibi pentru a nu aduce vreodată provocări la adresa situației existente. Ce ar putea fi mai condiționat decât o iubire care depinde de a nu spune niciodată ce simți cu adevărat, a nu cere niciodată ce vrei cu adevărat și a te resemna să fii plictisit de partener, până la sfârșitul zilelor tale? Nu vei descoperi niciodată adevărata profunzime a devotamentului vostru unul față de celălalt, dacă nu-l pui la încercare.
Comandă Acum
 
Acest titlu este inclus în Pachetul:
 
Vrei să afli mai multe despre oferta de carte?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
Articole
 
 
Curgi Femeie, curgi!
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Mulți oameni încă trăiesc și, cu siguranță, vor muri agățându-se disperați de ceea ce cred ei că sunt sau vor alții ca ei să fie, neîndrăznind să exploreze mai mult din adevărata lor ființă și din marele lor potențial, neavând încredere să-și manifeste darurile unice. Și asta pentru că încă mai exista, și va mai continua să existe, nivelul inconștienței, al pasivității totale, al victimei resemnate. Nimic de condamnat în asta...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Practica Stării de Prezență
 
Eliberarea de Dependențe
 
 
București, 25 - 27 noiembrie 2016
 
Acest workshop pune la dispoziție instrumentele simple ale Stării de Prezență în lucrul personal cu dependențele. Fie că te lupți cu o dependență, fie că ești alături de persoane ce suferă de un tip de dependență, această călătorie este pentru tine. Cu o singură condiție însă: dacă vrei să schimbi cu adevărat ceva în atitudinea ta, dacă îți dorești din inimă să treci peste condiționări. Practica Stării de Prezență este calea care conduce către înțelegerea profundă a dependențelor și către depășirea tuturor condiționărilor.
 
 
Mai mult
 
 
 
 
 
 
Richard Moss revine în România
 
Mandala Ființei: Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop
Dincolo de toate titlurile sale academice în medicină, cel mai important lucru care se poate aminti aici despre Richard Moss este experiența de iluminare spontană pe care a trăit-o în anii 70 și care avea să-i schimbe în totalitate viața. După această experiență pe care o descrie în cartea Fluturele Negru, o nouă înțelegere asupra psihismului uman și a naturii profunde a Ființei aveau să-l transforme într-un terapeut, învățător spiritual și practician de anvergură globală. Esența lucrului său se referă la înțelegerea și dizolvarea surselor fundamentale ale suferinței umane și ale conflictelor care provin din identificarea cu judecățile și sistemele de credință și, pe de-altă parte antrenarea capacității de a transcende emoțiile și stările mentale dificile. În centrul întregii sale strategii terapeutice și ontologice stă Starea de Prezență ca mod de conectare cu Maestrul Interior, acel nivel al Conștiinței accesibil fiecăruia dintre noi în parcursul nostru lăuntric.
 
 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
24 noiembrie - 7 decembrie 2016
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking

București 28 Noi & 5 Dec
Practica Puterii Feminine. Practici Simple pentru a întrupa Puterea Feminină
 
Practici Simple
pentru a întrupa
Puterea Feminină
București & Iași 29 Noiembrie
img
 
Respirație Holotropică


Sibiu 3 Decembrie
 
 
 
Calendarul complet
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved