Cinstește înțelepciunea inerentă a corpului tău și cinstește-ți povestea,
fă alegeri din considerente proprii și nu prin constrângerea altora.
Încrede-te în capacitatea pe care o ai de a te vindeca singur.

Ruby Gibson. Trupul meu, Pământul meu

 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
 
 
Trupul meu, Pământul meu
 
Practica vindecătoare a Arheologiei Somatice
 
 
Ruby Gibson
 
Autoîngrijirea este o alegere. Dezvoltarea unui sistem sănătos de frontiere este o alegere. Aducerea la lumină a poveștii tale este o alegere. Când accepți responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat cu tine și ceea ce se întâmplă acum, dreptul de proprietate asupra corpului și minții tale se dezvoltă odată cu puterea de a-ți decide viitorul.
De asemenea, ai posibilitatea de a alege modul în care vei acționa ca răspuns la orice situație dată. Diferența este între a reacționa și a răspunde. Când răspundem unei situații, avem nevoie de timp să ne gândim la consecințele acțiunilor noastre, ținem cont de sensul poveștii noastre și suntem în măsură să ne fundamentăm alegerile pe bun-simț și schimburi de iubire. Este un răspuns răbdător și conștient, care ameliorează sau reglează problema. Când reacționăm la o situație, asta înseamnă un comportament impulsiv și irațional, generator de tipare repetitive, de frică și furie, care provine dintr-o poveste din trecut bazată pe frică. Calmează-te înainte de a acționa sau a vorbi. Respirația somatică a scuipării de flăcări este foarte eficientă. Când te confrunți cu o alegere într-o anume situație, întreabă-te: Ce aș face acum, dacă m-aș iubi?
Cinstește înțelepciunea inerentă a corpului tău și cinstește-ți povestea, fă alegeri din considerente proprii și nu prin constrângerea altora. Încrede-te în capacitatea pe care o ai de a te vindeca singur. Visează-te în postura în care ești atunci când ești liber – aceasta este esența autoîngrijirii unui deținător al poveștii.
Comandă Acum
 
 
Anticancer
 
Un nou mod de Viață
 
 
David Servan-Schreiber
 
Am cancer. Am fost diagnosticat pentru prima dată ca având această boală acum cincisprezece ani. Am primit tratamentul convenţional, iar cancerul a dat înapoi la început, după care a revenit. Ca urmare, m-am hotărât să aflu cât mai multe lucruri cu putinţă despre această boală, pentru a-mi ajuta trupul să se apere singur împotriva ei. Ca medic, cercetător cu experienţă şi fost director al Centrului pentru Medicină Integrativă al Universităţii din Pittsburgh, am avut acces la o cantitate inestimabilă de informaţii referitoare la abordări naturiste care au fost adoptate în scopul de a împiedica apariţia cancerului sau de a ajuta la tratamentul acestuia. Se împlinesc deja şapte ani de când ţin în frâu cancerul. În această carte aş vrea să vă istorisesc întâmplările – de natură ştiinţifică sau personală – de pe urma cărora am avut de învăţat. (David)
Comandă Acum
 
Aceste titluri sunt incluse în Pachetul:
 
Vrei să afli mai multe despre oferta de carte?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
Articole
 
 
DA, PUTEM!
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Cu viziune nouă și încredere în inimile noastre, Luna Nouă ne inspiră să ne adunăm, să fim împreună cât mai mult și cât mai des, să ne manifestăm adevăratele voci, adevăratele daruri, cu blândețe și compasiune și să reconstruim – din temelii dacă este nevoie - ceea ce a fost dărâmat. Sau să aducem la lumină ceea ce a tot fost uitat și dat la o parte. Să restructurăm ceea ce a fost lăsat în paragină sau chiar distrus din inconștiență. Tot ceea ce este acum în dezechilibru, are nevoie de a fi adus, cu răbdare și încredere, în echilibru. Da, putem!
 
Mai mult
 
 
 
Luna Nouă în Săgetător
 
 
Un șantier în construcție. Reconstruiesc Încrederea!
 
Denise Cornea Ștefănescu
Soarele a pașit in Săgetător. După ce mi-am deschis brusc sufletul în semnul Scorpionului și am privit în străfunduri riscând să mă pierd în haosul răscolit al simțurilor, paradoxului mental sau dramei umane arhetipale, ridic privirea acum și îndrăznesc să ies din abis. Atracției de a pătrunde în teritoriile dense, necunoscute și obscure ale naturii interioare, îi urmează acum o chemare irezistibilă către un alt fel de expansiune, o explorare la vedere, în lumina conștienței, o călătorie cu avânt în perspective și posibilitați.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
Privirea Interioară
 
 
București, 10 decembrie 2016
 
Ultima Călătorie a inimii pe 2016! Ultima Respirație Holotropică a anului! Cu această ocazie ți-am pregătit o zi cu totul și cu totul specială. Va fi o călătorie puternică și profundă, structurată în două sesiuni, una dimineață și una după-amiază. Toate temele acestui an converg către una singură: Conștiența. Starea de percepție integrală are la bază acea privire întoarsă către interiorul ființei. Acestă privire înseamnă asumare, înseamnă percepția faptului că exteriorul reflectă interiorul.
 
 
Mai mult
 
 
Dansul Inimii la Lună Plină
 
 
București, 14 decembrie 2016
 
Suntem făcuți să ne mișcăm. Am ales această viață pentru a curge cu ea și a deveni, mereu și mereu, cei care suntem cu adevărat. Suntem făcuți să ne schimbăm în permanență, să evoluăm, să ne transformăm, să ne întregim, să creăm. Adevăratul extaz este să facem, întotdeauna din a fi, și nici măcar să nu simțim facerea ca pe un efort ci ca pe o curgere odată cu viața. Ne temem de mișcare și de schimbare pentru că considerăm a fi dureroase și pentru că ne scot din zona de confort. Sunt de temut.
Ce alegi? Să cultivi această seducătoare inerție sau să curgi cu viața?
 
 
Mai mult
 
 
Richard Moss revine în România
 
Mandala Ființei: Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop
Dincolo de toate titlurile sale academice în medicină, cel mai important lucru care se poate aminti aici despre Richard Moss este experiența de iluminare spontană pe care a trăit-o în anii 70 și care avea să-i schimbe în totalitate viața. După această experiență pe care o descrie în cartea Fluturele Negru, o nouă înțelegere asupra psihismului uman și a naturii profunde a Ființei aveau să-l transforme într-un terapeut, învățător spiritual și practician de anvergură globală. Esența lucrului său se referă la înțelegerea și dizolvarea surselor fundamentale ale suferinței umane și ale conflictelor care provin din identificarea cu judecățile și sistemele de credință și, pe de-altă parte antrenarea capacității de a transcende emoțiile și stările mentale dificile. În centrul întregii sale strategii terapeutice și ontologice stă Starea de Prezență ca mod de conectare cu Maestrul Interior, acel nivel al Conștiinței accesibil fiecăruia dintre noi în parcursul nostru lăuntric.
 
 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
1 - 15 decembrie 2016
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 5 & 12 Decembrie
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii

Iași 9 Decembrie
img
 
Respirație Holotropică

București 10 Decembrie
 
 
 
Calendarul complet
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved