Mulţi oameni cad pradă confuziei pentru că ei cred că viaţa spirituală este diferită sau separată de viaţa de zi cu zi sau că spiritualitatea înseamnă „să te înalţi“.
Christina Grof, Setea de întregire

 
Articole
 
 
Să ne lăsăm emoțiile să curgă
 
 
Elena Francisc țurcanu
A ne mișca corpul (a-l scutura sau a-l dansa) în ritmurile sale naturale, învățând acum a ne (re) acorda cu ele, ne ajută să ne eliberăm de emoțiile pe care, fără să vrem uneori, le tot acumulăm și le ținem blocate înlăuntrul nostru. Eliberarea corpului conduce, inevitabil, la eliberarea inimii împovărate și la punerea în mișcare a energiei stătute. Emoțiile au și ele nevoie să curgă prin noi precum circulă sângele prin corp. Când arterele emoționale ne sunt blocate, când inima ne este sufocată de emoții ce băltesc în jurul ei, întreaga noastră viață este lipsită de energie vitală, de elan creator, de entuziasm și de bucurie...
 
Mai mult
 
 
 
Cât putem de fapt?
 
 
Bogdan Grigoraș
Credem despre noi că suntem neputincioși în prea multe aspecte ale vieții noastre. Credem că nu putem avea o slujbă care să ne placă la nebunie și să ne aducă suficienți bani pentru a ne împlini visele, credem că relația de iubire mult dorită nu există în realitate, prea multe au fost eșecurile, prea mulți oameni pe care i-am iubit au dispărut din viața noastră, credem că nu putem avea mașina pe care ne-o dorim cu adevărat. Când am renunțat să mai credem în visele noastre din copilărie?
 
Mai mult
 
 
 
Călătoria Eroinei
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Luna Nouă asociază arhetipurile fundamentale Lună-Soare, feminin şi masculin. Luna Plină regăseşte Soarele şi Luna privindu-se faţă în faţă, polarităţi diferite care se recunosc reciproc şi pot integra o complementaritate într-un întreg. Luna Nouă este Răsăritul, Vizionarul Interior, mereu un nou potenţial de Început. Luna Plină este Apusul, Învăţătorul care trage o concluzie şi desăvârseste drumul simbolic deschis de intenţie la Lună Nouă...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Timpul reîntregirii
 
Sibiu, 14 & 15 Octombrie 2016
 
 
Respirație Holotropică (vineri)
Respirația Inimii & Practica Prezenței (sâmbătă)
 
Timpul reîntregirii. Respirația Inimii/Respirație Holotropică Suntem prea preocupați să ne mișcăm în lumea pe care am creat-o și cu care ne confundăm de cele mai multe ori, încât am uitat că noi suntem mult mai mult decât mărunta identitate pe care ne-o asumăm în această lume: un nume, o biografie, roluri. Suntem deconectați de sursă, așa că o credem exterioară. Ne folosim mintea abuziv și neîndemânatic, încercăm să ne explicăm existența apelând exclusiv la gândirea noastră, iar asta ne îndepărtează și mai mult de sursă...
 
 
Mai mult
 
 
Meditație Activă & Shaking
în fiecare luni dimineață
 
 
În fiecare luni dimineață, ne lăsăm mereu surprinși să descoperim o nouă Lume interioară, recunoscându-i însă vibrația străveche. O vibrație pe care doar am uitat-o, pierduți fiind în frica de a supraviețui și uitând să trăim total.
Când avem încredere să scuturăm și ne lăsăm scuturați de cele mai puternice vibrații interioare, naștem misterul vindecării instantanee.
Alătură-te Comunității noastre Meditația Activă-Shaking și, în felul acesta, poți trăi experiența directă. Îndrăznește să faci altfel, lunea dimineața! Vino la Shaking!
Echilibrează-ți axa corp – minte – spirit și începe altfel fiecare săptămână!
Vino și tu
 
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
6 - 19 Octombrie 2016
 
 
img
 
Respiraţie Holotropică


Iași 7 Octombrie
București 19 Octombrie
img
 
Meditație activă & Shaking

București 10 & 17 Octombrie
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii Matinală

București 6 & 13 Oct
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Setea de întregire
 
Vindecarea spirituală a dependențelor
 
 
Christina Grof
 
Christina Grof dezvăluie în această carte rădăcina spirituală a suferinței și a alienării. Ruptura interioară, dureroasă, de adevărata noastră natură, este cauza acelui sentiment de goliciune interioară. Deșertăciunea nu este decât urmarea acestei fracturi. Cu cât suntem mai rătăciți în exterior, cu cât suntem mai separați de noi înșine, cu atât golul este mai mare și eforturile de a-l umple cu ceva vor fi sortite eșecului. Această uriașă dorință de a recupera ceva de nerostit, este Setea de Întregire, o sete de reunire cu Sine. Rădăcinile acestei dorințe sunt cu mult mai adânci decât am putea crede și coboară în străfundurile ființei, la rădăcina originară a umanității. Experiența umană, vrem sau nu, este, de un timp foarte îndelungat, o experiență a alienării, a amneziei spirituale profunde față de adevărata noastră identitate. Abia în timpurile din urmă, zorii unei noi conștiențe, ale reamintirii, încep să se arate. Dar până acum, amnezia profundă a originii noastre, a adevăratei noastre naturi, ne-a condus în rătăcire, în identificare totală cu dimensiunea orizontală a existenței. În tot acest timp, sentimentul profund că lipsește ceva, ne-a însoțit.
Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved