A înţelege dezvoltarea creierului înseamnă a face o călătorie incredibilă. Este o călătorie către aflarea modului în care gîndesc, simt, şi reacţionează copiii foarte mici.
Dr. Robin Fancourt, Bebeluși Deștepți

 
Articole
 
 
Mai scrie-mi, te rog
 
 
Nu știu la tine cum este acum dar pe aici, pe la noi, bântuie o energie foarte tăioasă care-mi cere să fiu extrem de atentă cum aleg să o folosesc. Știu, la nivel mintal, că alegerea îmi aparține întotdeauna vizavis cum îmi folosesc energia. La nivel practic, mai uit. Însă, știi ce mă bucură cel mai mult acum? Faptul că deși mai uit uneori că ține doar de mine să rămân prezentă, totuși, îmi reamintesc mult mai repede decât în trecut. Și acesta este un mare câștig. Tu cum faci, reușești să păstrezi mereu vie această atenție? La tine cum este în aceste zile? Scrie-mi, te rog. (Elena)
 
Mai mult
 
 
 
Cheile Maturității
 
 
Angajamentul și Responsabilitatea
 
Elena Francisc - Țurcanu
Ținând cont de tot ce trăim în aceste vremuri, habar nu am la ce vârsta anume ar trebui să facem, cu adevărat, tranziția către etapa maturității. Unele cărți de psihologie spun că în jurul vârstei de 30 de ani, în cultura noastră, ar trebui să aibă loc pasul spre maturitate. Dar această tranziție, de multe ori, nu este completă. Rămânem, în multe aspecte ale vieții noastre, doar niște bieți copii speriați sau, cel mult, niște adolescenți rebeli...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Renaște-te, Femeie!
 
Transformă Lumea Interioară și schimbă Lumea în care trăiești
 
 
Cluj-Napoca, 18 - 20 noiembrie 2016
 
Am ales să aduc acum și la Cluj energia Comunității Practica Puterii Feminine. ​Și vin pentru a împărtăși - cu bucurie și recunoștință - din experiența mea personală. Îți propun o Călătorie de Comuniune și Comunitate, în care ne vom bucura împreună prin mișcare, ascultare și tăcere, o Călătorie în care ne vom reconecta cu a noastră corporalitate și senzualitate, o Călătorie în care te voi conduce în adâncurile tale pentru a deschide ceea ce este blocat, încorsetat, adormit, o Călătorie în care vom scoate în lumina Conștienței adevărata strălucire a Femeii care ești, în care vei redescoperi pofta de Viață și în care vei învăța să-ți simți, să-ți asculți și să-ți onorezi trupul.
 
 
Mai mult
 
 
Richard Moss revine în România
 
Mandala Ființei: Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop Doctorul Richard Moss va fi din nou oaspetele Călătoriei Inimii în România și se va afla la centrul unei Călătorii magistrale de Conștiință, care cuprinde o Conferință și un Workshop. Este cel mai semnificativ eveniment al anului 2017 în ceea ce privește explorarea terapeutică și ontologică a stărilor extinse ale Conștiinței, și în același timp un eveniment care vine să consolideze abordarea centrală a Călătoriei Inimii – Practica Stării de Prezență.
 
 
Mai mult
 
 
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
19 - 31 Octombrie 2016
 
 
img
 
Practici simple
pentru a întrupa
Puterea Feminină
Timișoara 22 Octombrie
img
 
Meditație activă & Shaking

București 24 Octombrie
Respirația Inimii
 
Practica Stării de Prezență

Iași 26 Octombrie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Bebeluși Deștepți
 
Cum să formăm și să dezvoltăm inteligența copiilor noștri
 
 
Dr. Robin Fancourt
 
A înţelege dezvoltarea creierului înseamnă a face o călătorie incredibilă. Este o călătorie către aflarea modului în care gîndesc, simt, şi reacţionează copiii foarte mici. E un demers explorator care oferă părinţilor şi celor care îngrijesc copii fundamentul ştiinţific pentru îmbunătăţirea vieţii copiilor.
Călătoria aduce cu sine provocări incitante privind calea cea mai bună de a promova bunăstarea copiilor şi şansele lor de succes. Din fericire, nu este nevoie de aparatură sau demersuri speciale ori costisitor. A le vorbi, cînta şi citi copiilor, a le încuraja şi susţine abilităţile proaspăt apărute, a‑i îmbrăţişa, mîngîia şi a te juca cu ei sunt cîteva dintre ingredientele necesare construirii creierului lor. Puterea acestor experienţe simple poate fi observată la sugarii şi copiii mici care strălucesc de o curiozitate vie şi o încîntare în faţa vieţii.
PRECOMANDĂ - Beneficiază acum de prețul promoțional!
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved