Copiii învaţă atunci când o experienţă este plăcută sau răsplătită,
dar nu şi dacă le stârneşte frică.

Dr. Robin Fancourt, Bebeluși Deștepți

 
Articole
 
 
Luppia Magna
 
 
O Călătorie Inițiatică pe Godeanu
 
Horia Francisc - Țurcanu
Soarele se smulge cu greu din ceața groasă a dimineții, deasupra vârfului Godeanu. Muntele sacru al dacilor este spre răsărit. Suntem în Dealul Zmeului, Podișul Luncanilor, în teritoriul Călătoriei inimii și al școlii Maestrului Interior. 9 bărbați cu tălpile bine înfipte în pământ și cu fruntea în cer, adulmecă marea aventură care începe acum. Orice călătorie este inițiatică pentru că cel care se întoarce nu mai este același care a plecat. Când o călătorie este făcută cu mijloacele Conștienței, transformările sunt uriașe...
 
Mai mult
 
 
 
Afară
 
 
Ana Stănescu
Densitate... Materie... Corpul mai mult decât carne și sânge. Aparenții atomi în mișcare mai vii decât oricând. Realitatea ne vorbește. Afară frig. Afară ceață. Afară, afară, mereu afară. De câte ori, și eu, ca și tine, ca și noi toți, am tot privit în afară? Afară din țară situația pare alta. Afară din locul în care sunt pare mai altfel. Ceilalți fac altfel...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Eliberarea de emoții distructive
 
Respirația Inimii/Respirație Holotropică
 
 
București, 4 - 6 noiembrie 2016
 
Această Călătorie își propune să dezvăluie mecanismele psihologice prin care ajungem prizonieri ai stărilor emoționale distructive, să deschidă o poartă către înțelegerea și administrarea acestor procese și să constituie o platformă de eliberare, de curățare profundă, de disoluție a conținuturilor emoționale vechi prezente în corpul fizic. Este workshopul clasic al Școlii Maestrului Interior și oferă instrumentele bazice de lucru cu starea de Prezență.
 
 
Mai mult
 
 
Renaște-te, Femeie!
 
Transformă Lumea Interioară și schimbă Lumea în care trăiești
 
 
Cluj-Napoca, 18 - 20 noiembrie 2016
 
Am ales să aduc acum și la Cluj energia Comunității Practica Puterii Feminine. ​Și vin pentru a împărtăși - cu bucurie și recunoștință - din experiența mea personală. Îți propun o Călătorie de Comuniune și Comunitate, în care ne vom bucura împreună prin mișcare, ascultare și tăcere, o Călătorie în care ne vom reconecta cu a noastră corporalitate și senzualitate, o Călătorie în care te voi conduce în adâncurile tale pentru a deschide ceea ce este blocat, încorsetat, adormit, o Călătorie în care vom scoate în lumina Conștienței adevărata strălucire a Femeii care ești, în care vei redescoperi pofta de Viață și în care vei învăța să-ți simți, să-ți asculți și să-ți onorezi trupul.
 
 
Mai mult
 
 
Richard Moss revine în România
 
Mandala Ființei: Trezirea la Măiestria Interioară
 
 
Conferință & Workshop
București, 27 - 29 ianuarie 2017
 
Dr. Richard Moss. Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară. Conferință & Workshop Sunt onorat și bucuros să mă reîntorc în energia Călătoriei Inimii. Este un spațiu de experiență în care lucrarea mea de o viață, Mandala Ființei, este acasă. Mi-au rămas în inimă efervescența, frumusețea, sinceritatea și profunzimea oamenilor care au participat la ultima noastră Călătorie. Împărtășesc aceleași valori și aceleași idealuri cu voi, exploratori ai conștiinței și călători ai Inimii, dintre care cea mai importantă este aceea că stă în puterile noastre să ne schimbăm viața și pe noi înșine și astfel să creăm o nouă lume. Aceasta este Măiestria Interioară, iar Mandala Ființei este o Poartă către trezire. (Richard Moss)
 
 
Mai mult
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
27 Octombrie - 9 Noiembrie 2016
 
 
Respirația Inimii
 
Respirația Inimii Matinală

București 27 Octombrie
img
 
Meditație activă & Shaking
București 31 Octombrie
img
 
Respirație Holotropică

București 4 Noiembrie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Bebeluși Deștepți
 
Cum să formăm și să dezvoltăm inteligența copiilor noștri
 
 
Dr. Robin Fancourt
 
Trăirile afective exprimate de bebeluşi şi copii mici sunt întipărite în reţelele neuronale din fiecare secţiune a creierului lor în formare şi fac parte din amintirile lor despre experienţele care au determinat acele trăiri.
Comportamentele copiilor mici evoluează de la dobândirea abilităţilor elementare legate de supravieţuire la nevoia de a explora şi de a răspunde la propriile lor dorinţe şi cerinţe. Reglementate în moduri ferme, dar delicate şi însoţite de căldură şi siguranţă, graniţele îi ajută să dobândească controlul asupra reacţiilor şi trăirilor lor afective.
Copiii au nevoie de limite şi, dacă purtarea nu le este reglată, nu vor progresa. Pe mulţi copii, lipsa graniţelor îi sperie. Ea îi poate face să se simtă în nesiguranţă şi să le afecteze relaţiile cu ceilalţi.
    Sfaturi pentru Părinți
  • Copiii iau drept model şi imită purtarea adulţilor. Părinţii şi persoanele care au grijă de copii trebuie să nu uite acest lucru şi să-l folosească atunci când este posibil, pentru a-i ajuta pe copii să înveţe.
  • Pedeapsa, care îi răneşte pe copii fizic sau verbal, este inacceptabilă. Dacă sunt aplicate frecvent, ambele forme pot să producă vătămări durabile ale creierului, care se reflectă în felul în care-şi văd copiii lumea şi reacţionează în alte contexte sociale.
  • Introducerea unei pauze în activitate, retragerea privilegiilor în cazul purtării nepotrivite şi acordarea de recompense pentru bună purtare sunt tehnici utile pentru copiii de trei până la cinci ani.
PRECOMANDĂ - Beneficiază acum de prețul promoțional!
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved