A-ți cunoaște misiunea înseamnă a fi capabil să trăiești o viață în care îți poți folosi din plin energia. Eu numesc acest lucru a trăi în armonie cu propriul Contract Sacru.
Caroline Myss, CONTRACTE SACRE

 
Articole
 
 
Ceea ce îmi doresc este oare ceea ce am
cu adevărat nevoie?
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Început de septembrie… Un dans mai puţin obişnuit de forţe astrale, concluzie, esenţa unui parcurs, un prag conştiincios al anului pe care îl străbatem. Marte a părăsit gradul de Săgetător de la care şi-a început retrogradarea în aprilie. A ieşit din umbra drumului parcurs până acum, gata să treacă limita acestui prag, un salt într-un teritoriu nou. Când elevul este pregătit, profesorul apare.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Recuperarea puterii personale
Respiraţia Inimii & Respirație Holotropică
 
București, 17 Septembrie 2016
 
 
Dansul Inimii & Respirație Holotropică - Chemarea Străbunilor Recuperarea puterii personale este tema călătoriei, care are în centrul său cele mai importante instrumente ale Școlii Maestrului Interior, Respirația Inimii și Respirația Holotropică. Este o temă de o importanță majoră pentru acest moment deoarece adună la un loc întreaga experiență a lucrului cu stările de conștiință extinsă din această vară, din podișul Luncanilor, dar și de la București.
Este un moment al maturizării ego-ului, al ieșirii de sub influența trecutului. Frica de schimbare, neputința de a face altfel - în acord cu menirea noastră în această viață - toate acestea sunt legate de tendințele noastre inconștiente de a acționa în virtutea unor mecanisme vechi. Mecanism vine de la mecanică, adică un mod automatizat de a crea realitate. Ființa magnifică care suntem suferă atunci când se simte încorsetată, constrânsă să se supună acestei mecanici care nu servește defel consacrării sale: expansiunea, exprimarea, experiența. În acest context puterea personală este acea capacitate de a face altfel, de a pune în acord acțiunea în dimensiunea liniară cu viziunea macro de la nivelul sufletului. Pe scurt este despre a acționa în acord cu ceea ce simt, despre a mă exprima deplin și a trăi bucuria ce se naște din autenticitate.
 
 
Mai mult
 
 
Chemarea Străbunilor
Dansul Inimii & Respirație Holotropică
 
Constanța, 23 - 25 Septembrie 2016
 
 
Dansul Inimii & Respirație Holotropică - Chemarea Străbunilor Toți avem nevoie să ne sprijinim pe trecutul nostru, acceptându-l mai întâi, onorându-l și integrându-l, pentru a evita să mai recreăm, din nou și din nou, o întreagă și interminabilă serie de reacții născute din frica față de ceea ce a fost. Fără să vrem, continuăm a ne recrea viitorul bazându-ne mereu pe trecut.
A ne onora străbunii nu înseamnă a repeta, la rândul nostru, suferințele și fricile lor. De cele mai multe ori, nici nu suntem conștienți de amprenta pe care aceștia au lăsat-o în noi. Și pentru că trecutul nostru determină viitorul personal, relațional și colectiv, avem responsabilitatea să devenim conștienți și să învățăm a-l accepta – cu tot ceea ce a fost, așa cum a fost - și a-l integra în viața noastră.
 
 
Mai mult
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
8 - 21 Septembrie 2016
 
 
Respirația Inimii Matinală
 
Respirația Inimii Matinală

București 8 & 15 Septembrie
img
 
Meditație activă & Shaking

București 12 & 19 Septembrie
Dansul Inimii. Energie în Mișcare. DIMINEAȚA
 
Dansul Inimii
Energie în Mișcare
DIMINEAȚA
București 14 & 21 Septembrie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Contractul Sacru
 
 

Misiunea vieții cuiva, sau Contractul, nu poate fi definită sau măsurată doar prin semnele exterioare. Scopul tău în viață nu este doar cariera sau hobby-urile sau relația ta cu cineva. Contractul este relația de ansamblu cu propria ta putere personală și spirituală. Ține de felul în care lucrezi cu propria energie și cui i-o dăruiești. Este legat și de cât anume ești dispus să te lași ghidat de Divinitate. Și deși Contractul nu este legat de detalii fizice, exterioare ale vieții tale, le poți folosi pe acestea pentru a înțelege în ce constă el. Viața ta este alcătuită din multe fațete care reflectă atât energia ta fizică, cât și cea interioară. Atunci când reușești să surprinzi acest ansamblu, îți poți înțelege și defini misiunea. Tot așa cum fiecare fragment al unei holograme conține întreaga imagine, misiunea ta este reflectată de fiecare din aceste raze individuale de energie, chiar dacă uneori din unghiuri diferite... (Caroline Myss)

 
 
Caroline Myss
 
Contracte Sacre
 
Trezește-ți potențialul divin
 
 
Cu toții vrem să știm de ce suntem aici. Care este misiunea noastră în viață? Este ușor să-i recunoaștem pe cei ce deja știu acest lucru: viața lor este luminată de sens. Felul în care își înțeleg scopul vieții le dă tăria să treacă peste momentele grele și îi face să știe să se bucure de cele frumoase.
Să nu-ți înțelegi misiunea echivalează cu a invita în relațiile tale o forță distructivă. Marele teolog, mistic și profesor la Harvard Howard Thurman spunea că trebuie să ne punem două întrebări. „Prima este „încotro mă îndrept?”, iar a doua „cine mă va însoți?” Iar dacă îți vei pune aceste întrebări în ordinea greșită vei da de necaz.”
Atunci când nu ne înțelegem pe noi înșine și nu avem un scop în viață, sfârșim prin a ne face rău și nouă, și celor din jurul nostru. Dacă nu intuim limpede care este „imaginea de ansamblu” arunci când lucrurile merg prost, nu vom putea să reacționam așa cum ar trebui nici la evenimente și nici la oameni.
Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved