A-ți cunoaște misiunea înseamnă a fi capabil să trăiești o viață în care îți poți folosi din plin energia. Eu numesc acest lucru a trăi în armonie cu propriul Contract Sacru.
Caroline Myss, CONTRACTE SACRE

 
Articole
 
 
Vara întoarcerii la noi înșine
 
 
Claudia Constantin
Mulți dintre noi am simțit sau simțim adesea că vara aduce cu ea o libertate mai largă decât cea pe care o experimentăm în restul anului. O libertate care se poate cuantifica, căci ea se numără... în zile de vacanță. Mai exact, undeva între 21 și 25 zile. Libertate înțeleasă, în mod uzual, ca a evada dintr-un AICI care NU ne place pentru a ajunge într-un ACOLO la care am visat tot anul. Veri la rând alegem să fugim din propria viață care ne strânge, ne sugrumă, pentru a ne întoarce apoi, mai odihniți și mai bronzați, dar neschimbați, la aceeași viață monocromă, plată, searbădă...
 
Mai mult
 
 
 
Dependența de negativitate
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
În cele mai multe cazuri negativismul este moștenit de la părinți, bunici, străbuni. O amprentă puternică această tendință de a vedea, mai degrabă, ceea ce nu funcționează în viața noastră decât ceea ce funcționează. Această dependență față de ceea ce „nu merge” în viața noastră este prezentă în noi toți. Psihologic vorbind, este, de fapt, una din cele 4 dependențe universale (în ShamaniA abordăm toate aceste dependențe). Adevărul este că dacă ne-am da voie să ne privim viața în ansamblul ei, mai degrabă ea „merge”...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Chemarea Străbunilor
Respirație Holotropică & Dansul Inimii
 
Constanța, 23 - 25 Septembrie 2016
 
 
Dansul Inimii & Respirație Holotropică - Chemarea Străbunilor În Călătoria Chemarea Străbunilor avem oportunitatea de a naște – împreună – Ritualuri Sacre în care să ne putem întâlni vulnerabilitatea, frica, amprenta străbunilor dar și puterea de a face altfel decât au făcut ei.
Dacă simți că acum este momentul să te întâlnești cu fricile tale, cu anxietățile tale, cu îndoielile tale ce-ți guvernează viața din adâncurile ființe...
Dacă simți că acum este momentul să aduci claritate asupra a tot ceea ce a fost distorsionat în viața ta din cauza fricii și a negativității...
Dacă simți că vrei să te eliberezi din împietrirea în care te-au băgat (auto)judecata, (auto)critica, furia și non-acceptarea..
Și dacă înțelegi că toate fricile își au rădăcina în teama de moarte...
Atunci Acum e momentul să-i onorezi pe cei ce nu mai sunt. Ai tăi străbuni!
 
 
Mai mult
 
 
Respirație Holotropică
& Meditație Activă
 
București, 24 Septembrie 2016
 
 
Respirație Holotropică & Meditație Activă Respiraţie Holotropică este străvechea Respirație șamanică de Foc, care a căpătat în Călătoria Inimii valențe și moduri noi de expansiune, devenind mult mai mult decât a fost vreodată. Are darul neprețuit de a sparge identificările și poveștile personale și de a ne conduce în spațiile largi ale Ființei. Este o cale de auto-vindecare și auto-explorare redutabilă. Constă în tehnici de accelerare a respirației pe anumite fonduri muzicale, ca suport al călătoriei în propria Conștiință.
Meditație Activă și body Shaking-ul reprezintă calea extrem de puternică, cu efecte anti-stres și de eliberare de tensiune fizică și mentală. Acest cocktail energizant este o ocazie, pe de o parte, de a te recrea pe tine însuți și, pe de alta, de a plonja în cele mai profunde niveluri ale propriei tale conștiințe.
 
 
Mai mult
 
 
Arta Respirației Conștiente
Serie de 7 seri eXplorer
 
București 4, 11, 18 oct. 1, 8, 15, 22 nov.
 
 
Arta Respirației Conștiente Este cea mai avansată abordare a Școlii Maestrului Interior. Este o extensie a Practicii Prezenței care permite explorarea și navigarea conștientă în cele mai înalte și cele mai adânci dimensiuni ale Conștiinței, în scopuri de cunoaștere și vindecare.
ARC este o Călătorie structurată pe nivelurile de densitate ale Ființei care sunt în același timp și niveluri ale experienței umane. Deschide porțile lucrului cu dimensiunile trans-generaționale, trans-biografice și arhetipale ale Ființei. A deveni conștienți de aceste dimensiuni care trăiesc în noi conduce la o imensă eliberare de trecut a vieții și la eliberarea unor potențiale inimaginabile pentru mintea liniară.
 
 
Mai mult
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
15 - 28 Septembrie 2016
 
 
Respirația Inimii Matinală
 
Respirația Inimii Matinală

București 15 Septembrie
img
 
Meditație activă & Shaking

București 19 Septembrie
Dansul Inimii. Energie în Mișcare. DIMINEAȚA
 
Dansul Inimii
Energie în Mișcare
DIMINEAȚA
București 21 & 28 Septembrie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Serile de Carte și Ceai
 
 

Toamna aceasta vine cu abundență de cunoaștere.
Serile de Carte din cadrul Călătoriei Inimii revin la Librăria Cărțile Maestrului Interior! Într-un nou format: Seri de Carte și Ceai - dedicate Cunoașterii și Auto-Cunoașterii.

Ne întâlnim de două ori pe lună, într-un spațiu intim unde ne bucurăm de aromele celor mai înmiresmate și pure ceaiuri de pe planetă NUMI TEA și ne delectăm cu temele inedite și împărtășirile unor oameni pasionați ca și tine.

Se spune că la noi găsești cele mai bune cărți care se pot savura, și cele mai bune ceaiuri pe care le poți citi.

Te invităm alături de noi în această nouă Călătorie a armoniei, a recuperării flexibilității și capacității de a visa, în această nouă incursiune în cele mai profunde spații ale Ființei prin prezentarea de carte și degustarea ceaiurilor alese.

 
 
Mai mult
 
 
 
Contracte Sacre
 
Trezește-ți potențialul divin
 
 
Caroline Myss
 
O carte - ghid care-ți oferă indicii către descoperirea propriului tău Contract Sacru. Autoarea îți explică cum poți identifica propriile tale energii spirituale, cum poți afla care sunt arhetipurile care te caracterizează și cum să le folosești ca să afli pentru ce ai ales să vii în această viață. Arhetipurile tale sunt gardieni ai porților către misiunea ta ultimă a acestei încarnări în care te-ai întrupat.
Contracte Sacre este o carte pe cât de vizionară, pe atât de practică și utilă. Este o carte îndrăzneață, este o lucrare puternică, în care te poți conecta cu înțelepciunea spirituală de care ai atâta nevoie pentru a-ți trăi pe deplin potențialul divin. Fără nicio îndoială, cea mai mare provocare a vieții tale este aceea de a recunoaște care este potențialul tău, de a face alegeri și apoi acțiuni conștiente către a-l manifesta în lume.
Descoperă ce Contract Sacru ai semnat cu sufletul tău atunci când ai ales să vii în această viață! Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved