Cel mai puternic ești atunci când nu ai nevoie și nu cauți aprobare exterioară.
Nimeni nu-ți mai poate răpi puterea psihologică și emoțională.

Caroline Myss, CONTRACTE SACRE

 
Articole
 
 
Disciplina Atenției
 
 
Horia Francisc Țurcanu
Atenția este energie. Mai precis energia sacră a Creatorului. Și este în administrarea fiecăruia dintre noi. Suntem o Sursă a acestei energii. Atenția este un principiu creator fundamental. Oriunde îmi duc atenția, acel lucru începe să se transforme. Un proiect, o relație, o acțiune, un copil, o plantă, un câine... Oriunde îmi duc energia sacră a Atenției, acel lucru crește, se transformă, se dezvoltă. Aceasta este marea Lege a Creației, și expresia profundă a ceea ce suntem în adâncurile noastre.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Chemarea Străbunilor
Respirație Holotropică & Dansul Inimii
 
Constanța, 23 - 25 Septembrie 2016
 
 
Dansul Inimii & Respirație Holotropică - Chemarea Străbunilor

Ultimele locuri disponibile!

Dacă simți că acum este momentul să aduci claritate asupra a tot ceea ce a fost distorsionat în viața ta din cauza fricii și a negativității...
Dacă simți că vrei să te eliberezi din împietrirea în care te-au băgat (auto)judecata, (auto)critica, furia și non-acceptarea..
Și dacă înțelegi că toate fricile își au rădăcina în teama de moarte...
Atunci Acum e momentul să-i onorezi pe cei ce nu mai sunt. Ai tăi străbuni!
 
 
Mai mult
 
 
Arta Respirației Conștiente
Serie de 7 seri eXplorer
 
București 4, 11, 18 oct. 1, 8, 15, 22 nov.
 
 
Arta Respirației Conștiente Este cea mai avansată abordare a Școlii Maestrului Interior. Este o extensie a Practicii Prezenței care permite explorarea și navigarea conștientă în cele mai înalte și cele mai adânci dimensiuni ale Conștiinței, în scopuri de cunoaștere și vindecare.
ARC este o Călătorie structurată pe nivelurile de densitate ale Ființei care sunt în același timp și niveluri ale experienței umane. Deschide porțile lucrului cu dimensiunile trans-generaționale, trans-biografice și arhetipale ale Ființei. A deveni conștienți de aceste dimensiuni care trăiesc în noi conduce la o imensă eliberare de trecut a vieții și la eliberarea unor potențiale inimaginabile pentru mintea liniară.
 
 
Mai mult
 
 
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
22 Septembrie - 5 Octombrie 2016
 
 
img
 
Respiraţie Holotropică


Timișoara 23 Septembrie
București 5 Octombrie
img
 
Meditație activă & Shaking

București 3 Octombrie
Dansul Inimii. Energie în Mișcare. DIMINEAȚA
 
Dansul Inimii
Energie în Mișcare
DIMINEAȚA
București 28 Sep & 5 Oct
Timișoara 30 Septembrie
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Serile de Carte și Ceai
 
 

Toamna aceasta vine cu abundență de cunoaștere.
Serile de Carte din cadrul Călătoriei Inimii revin la Librăria Cărțile Maestrului Interior! Într-un nou format: Seri de Carte și Ceai - dedicate Cunoașterii și Auto-Cunoașterii.

Ne întâlnim de două ori pe lună, într-un spațiu intim unde ne bucurăm de aromele celor mai înmiresmate și pure ceaiuri de pe planetă NUMI TEA și ne delectăm cu temele inedite și împărtășirile unor oameni pasionați ca și tine.

Se spune că la noi găsești cele mai bune cărți care se pot savura, și cele mai bune ceaiuri pe care le poți citi.

Te invităm alături de noi în această nouă Călătorie a armoniei, a recuperării flexibilității și capacității de a visa, în această nouă incursiune în cele mai profunde spații ale Ființei prin prezentarea de carte și degustarea ceaiurilor alese.

 
 
Mai mult
 
 
 
Contracte Sacre
 
Trezește-ți potențialul divin
 
 
Caroline Myss
 
Atunci când prioritățile vieții noastre sunt în rezonanță cu Contractul sacru pe care l-am făcut înainte de a ne naște, suntem pe adevărata noastră cale. Creativitatea, bucuria și armonia devin liniile ordonatoare ale realității. Această carte este harta și busola în teritoriile rafinate ale Ființei.
Cu simplitate și măiestrie Caroline Myss explică pas cu pas ”tehnologia sacră” care permite investigarea Modelelor Arhetipale active în viețile noastre și felul în care le putem folosi pentru vindecare dar și pentru a ne trăi la potențial maxim viața de fiecare zi. Această carte este o poartă către Adevărul despre noi înșine.
Descoperă ce Contract Sacru ai semnat cu sufletul tău atunci când ai ales să vii în această viață!
Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved