Când simţim că vieţile noastre sunt autentice și bune, nu mai avem de ce să ne păcălim pe noi înșine sau să-i păcălim pe ceilalţi.
Chögyam Trungpa, Shambhala

 
Articole
 
 
Claritate. Autenticitate. Viață. Iubire
Noi începuturi
 
 
Elena Francisc țurcanu
Un barometru care ne arată întotdeauna cu mare precizie starea sufletului este mișcarea. Iar ea, mișcarea, nu minte niciodată. Abia când începem să ne mișcăm ne dăm seama cât de mult putem pierde dacă n-o facem. Dacă nu ne mișcăm, ne apropiem mai rapid de moarte. Dacă rămânem în stagnare, în băltire, în înghețare, în zona de confort, în atitudinea nu pot, cu siguranță ne ratăm vindecarea, transformarea și evoluția...
 
Mai mult
 
 
 
ACUM
Eternitatea libertății noastre
 
 
Claudia Constantin
Ce suprafaţă are oare teritoriul libertăţii noastre? Câtă libertate respirăm în propriile noastre vieți? Cătă libertate experimentăm în propria noastră casă, în propriul nostru corp, în propria noastră minte? Am simțit, cu adevărat, vreodată gustul libertății absolute sau ne-am definit libertatea închizând-o într-un concept? Debarale pline cu lucruri depozitate și închise în cutii, de care am uitat, dar care ne îngreunează accesul la cele pe care le folosim zi de zi. Obiecte primite cadou, dar care nu ne-au plăcut cu adevărat niciodată...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Arta Respirației Conștiente
Serie de 7 seri eXplorer
 
București 4, 11, 18 oct. 1, 8, 15, 22 nov.
 
 
Arta Respirației Conștiente Este cea mai avansată abordare a Școlii Maestrului Interior. Este o extensie a Practicii Prezenței care permite explorarea și navigarea conștientă în cele mai înalte și cele mai adânci dimensiuni ale Conștiinței, în scopuri de cunoaștere și vindecare.
ARC este o Călătorie structurată pe nivelurile de densitate ale Ființei care sunt în același timp și niveluri ale experienței umane. Deschide porțile lucrului cu dimensiunile trans-generaționale, trans-biografice și arhetipale ale Ființei. A deveni conștienți de aceste dimensiuni care trăiesc în noi conduce la o imensă eliberare de trecut a vieții și la eliberarea unor potențiale inimaginabile pentru mintea liniară.
 
 
Mai mult
 
 
Timpul reîntregirii
Respirația Inimii & Respirație Holotropică
 
Sibiu, 14 - 16 Octombrie 2016
 
 
Timpul reîntregirii. Respirația Inimii/Respirație Holotropică De foarte multe ori avem sentimentul că ceva ne scapă, că trebuie să fie ceva mai mult decât ceea ce percepem, iar foarte rar avem revelația profundă că suntem întregi și nimic nu ne lipsește. Este o stare a ființei, o percepție lărgită. Dar această stare este trecătoare și pare mai degrabă o stare de visare. Automat ne spunem că astfel de clipe de percepție integrală sunt iluzii pentru că le experimentăm atât de rar... sub formă de momente, fracțiuni de secundă, impresii care par neadevărate. Eu vă propun să explorăm posibilitatea ca această realitate, mult mai largă, să fie adevărata noastră natură sensibilă...
 
 
Mai mult
 
 
Meditație Activă & Shaking
în fiecare luni dimineață
 
 
În fiecare luni dimineață, ne lăsăm mereu surprinși să descoperim o nouă Lume interioară, recunoscându-i însă vibrația străveche. O vibrație pe care doar am uitat-o, pierduți fiind în frica de a supraviețui și uitând să trăim total.
Când avem încredere să scuturăm și ne lăsăm scuturați de cele mai puternice vibrații interioare, naștem misterul vindecării instantanee.
Alătură-te Comunității noastre Meditația Activă-Shaking și, în felul acesta, poți trăi experiența directă. Îndrăznește să faci altfel, lunea dimineața! Vino la Shaking!
Echilibrează-ți axa corp – minte – spirit și începe altfel fiecare săptămână!
Vino și tu
 
 
Respirație Holotropică
seară de eXperiență, 5 octombrie
 
 
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Este o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct stări de conştiinţă extinsă - acele stări în care nu mai suntem identificați exclusiv cu aspectele corporale și mentale ale ființei noastre. Sunt stări de expansiune în care putem percepe dimensiunile spirituale ale propriei noastre ființe.
Vino și tu
 
 
 
 
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
29 Septembrie - 12 Octombrie 2016
 
 
img
 
Respiraţie Holotropică


București 5 Octombrie
Iași 7 Octombrie
img
 
Meditație activă & Shaking

București 3 & 10 Octombrie
Dansul Inimii. Energie în Mișcare. DIMINEAțA
 
Dansul Inimii
Energie în Mișcare
DIMINEAțA
Timișoara 30 Septembrie
București 5 & 12 Oct
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Shambhala
 
Calea sacră a Războinicului
 
 
Chögyam Trungpa
 
Mare parte din haosul care există în lume provine din faptul că oamenii nu se apreciază pe ei înșiși. Deoarece n-au nutrit niciodată afecţiune sau duioșie faţă de ei înșiși, nu pot cunoaște armonia sau pacea lăuntrică și, din acest motiv, ceea ce proiectează asupra altora e de asemenea nearmonios și confuz. În loc să ne preţuim viaţa, noi considerăm că ea ni se cuvine și o vedem ca fiind deprimantă și apăsătoare.
Oamenii ameninţă că se sinucid pentru că nu obţin ceea ce cred ei că merită de la viaţă. Îi şantajează pe ceilalţi cu ameninţarea de suicid, spunând că îşi vor lua viaţa dacă anumite lucruri nu se vor schimba. Fără îndoială că trebuie să ne luăm în serios viaţa, dar asta nu înseamnă să ajungem pe marginea prăpastiei, văitându-ne din cauza nemulţumirilor legate de problemele pe care le avem sau purtând ranchiună lumii. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a ne înălţa propria viaţă.

Comandă acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved