Viața mea a fost o continuă căutare. Chiar înainte de a ști ce anume caut, tot ce mi s-a întâmplat m-a condus către prezența iubirii, indiferent că e vorba de prezența fizică a maestrului sau de iubirea din străfundurile inimii mele.
Krishna Das - Cântările Vieții

 
Articole
 
 
Încetinește ritmul și găsește-ți centrul
 
 
Elena Francisc-Țurcanu
Inspiră adânc, de câteva ori, înainte de a începe să citești aceste rânduri, și adu-ți aminte să expiri la fel de profund. Găsește-ți, în interiorul tău, centrul liniștii și al păcii. Sau, mai degrabă, creează această liniște și pace lăuntrică. Stai acolo și adună-te, pentru câteva minute, în centrul ființei tale. Și simte în tine ce influență au asupra ta, acum, în aceste zile, schimbările prin care treci. În ce mod îți influențează liniștea lăuntrică tranzițiile în care te afli?
 
Mai mult
 
 
 
Luna Plină: Cine aș fi fără acest gând?
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
O hartă continuă să se reconfigureze. Lumea interioară se rescrie amestecând direcții: în sus și în jos, față, spate, stânga și dreapta. Conexiunile se realiniază în forme de gând și emoție care nu-și găsesc precedent într-un reper clar al experienței de până acum. Inerția dulce și rutina plictisită s-au petrecut ca nisipul într-o clepsidră, între degetele răsfirate ale timpului scurs, ignorând un scop, un vis, o nevoie sufletească reală de conectare, iubire și creație personală.
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
CADOU
 
 
Concertele Călătoriei Inimii
 
Ai fost vreodată la un concert Călătoria Inimii? Atunci ai simțit cu siguranță diferența dintre un concert obișnuit și o călătorie de conștiință pe muzică. Toți artiștii pe care i-am adus în România au ceva special, o rezonanță profundă cu tot ceea ce suntem și facem. Muzica lor ne pune în contact cu părțile noastre cele mai ascunse și mai luminoase, cu spațiul sacru al inimii și cu starea de prezență.
Au fost mulți cei care ne-au încântat cu muzica lor: Krishna Das, Amaresh,
Mirabai Ceiba, Beatriz Pichi Malen
au răspuns invitației noastre și au deschis porțile percepției. Ne-am deschis inimile împreună, am trăit experiențe magice, am cântat și am dansat, ne-am bucurat de conexiune, am primit și am dăruit, am ascultat, ne-am simțit dincolo de măști...
 
Intră aici pentru Cadou
 
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Dacă simți că ești într-un punct de cotitură al vieții tale, în care ai nevoie de claritate, inspirație, conexiune cu spațiul interior din care se naște experiența vieții tale, atunci această Călătorie – în primul rând interioară, este pentru tine.
Dacă simți că e momentul să ieși din păienjenișul confuz al mecanismelor de gândire, al modelelor emoționale și relaționale, al inerției, inclusiv fizice care blochează creația ta, această Călătorie este pentru tine.
Grupul restrâns oferă posibilitatea prezenței permanente și a însoțirii de-a lungul întregului proces interior, de către noi, Agnis & AmmaRa. Vom fi împreună pe toată durata Călătoriei, într-un mod personal și lejer. Prezența noastră alături de tine nu va fi limitată la timpul de meditație. Vor fi nenumărate momente în care vom împărtăși cunoașterea, inspirația și experiența noastră, astfel încât să poți beneficia la maximum de această Călătorie.
Mai avem un singur loc!
 
 
Vino și tu!
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
 
Creativitate, Sexualitate, Conștiență, Spiritualitate
 
Timișoara, 21-22 aprilie 2017
 

Este un angajament pe care l-am luat cu mine însămi, acela de a însoți cât de multe femei în a-și întrupa Puterea Feminină și a le învăța s-o folosească într-un mod judicios, armonios, pozitiv și constructiv. Iar instrumentele pe care le folosesc în Comunitatea Practica Puterii Feminine sunt extrem de simple și cele pe care, de altfel, le folosim în toată Creația numită Călătoria Inimii. Doar că sunt aduse în dimensiunea pur feminină. Practica Stării de Prezență este cheia principală în tot lucrul nostru. Ascultarea Atentă, Dansul Inimii, Respirația Conștientă, Călătorii Ghidate, Cercuri Terapeutice de Vindecare, Rituri de Trecere, Ritualuri Sacre, scăldate toate în atributele feminității, sunt, de asemenea, prezente în tot ceea ce facem ori de câte ori de întâlnim. (AmmaRa)

 
Mai mult
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii

Explorarea Conștiinței nu folosește la nimic dacă nu schimbă viața celui care practică expansiunea. Vă invităm deci să vă refugiați pentru un timp în mijlocul naturii, în mijlocul pădurilor de mesteacăn din Platoul Luncanilor pentru a explora împreună cu noi mijloacele practice, concrete, de a coborî Maestrul Interior în fiecare aspect al vieții voastre. Vă promitem Călătorii transformatoare, vindecătoare și revelatoare, lucru personal pe situații concrete de viață și instruire în artele Măiestriei Interioare, pentru Viață.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
13 - 26 aprilie
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 19 & 24 Aprilie
Astrologie Arhetipală - Ateliere ASTRO la Lună Nouă
 
Ateliere ASTRO
la Lună Nouă
București 24 Aprilie
img
 
Respirația Inimii

Iași 26 Aprilie
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Evanghelia după Isus Cristos
 
Un Ghid al Învățăturilor Sale Esențiale
pentru Credincioși și Sceptici
 
 
Stephen Mitchell
 
Când Isus vorbea despre Împărăţia lui Dumnezeu, el nu anticipa o lume de perfecţiune facilă, lipsită de pericole, care ar urma să se instaleze într-o zi. Vorbea despre o stare de a fi, despre o abordare lejeră a vieţii, printre bucuriile şi necazurile existenţei noastre. Poţi fi – spunea el – la fel de natural şi frumos ca păsările cerului şi crinii câmpului, care se regăsesc mereu în eternul Acum. Această stare a fiinţei nu e ceva mistic sau străin de această lume. Nu avem nevoie s-o dobândim. Este deja a noastră. Cei mai mulţi dintre noi o pierdem pe măsură ce creştem şi devenim conştienţi de sine, dar nu dispare pentru totdeauna; se află întotdeauna la locul ei, gata să fie recuperată, deşi trebuie depus efort pentru a fi găsită. Le vine mai greu să reintre în această stare cu precădere celor bogaţi; aceştia sunt într-atât de posedaţi de bunurile lor, iar puterea socială e atât de înrădăcinată în ei, încât le e aproape imposibil să se elibereze. Nu că celorlalţi le-ar fi uşor. Dar dacă vrem să ne reamintim, n-avem decât să ne punem la picioarele micuţilor noştri copii. Întrucât nu au încă un concept net al trecutului şi viitorului, aceştia acceptă din toată inima abundenţa infinită a prezentului, în încredere deplină. Intrarea în Împărăţia lui Dumnezeu înseamnă sentimentul că, parcă plutind în pântecele universului, ni se poartă întotdeauna de grijă, în fiecare clipă.
Comandă Acum
 
 
O scurtă istorie a tuturor lucrurilor
 
 
Ken Wilber
 
În „Ghidul autostopistului galactic”, al lui Douglas Adams, unui uriaș supercomputer i se trasează sarcina de a da răspunsul final, răspunsul absolut care să explice „Dumnezeu, viața, universul și totul.” Dar computerul are nevoie de șapte milioane și jumătate de ani ca să rezolve sarcina și când, în cele din urmă, dă răspunsul nimeni nu mai știa care fusese întrebarea. Nimeni nu își mai amintește întrebarea absolută, dar răspunsul absolut al computerului este: 42.
Este uimitor! În final, răspunsul suprem. Atât de minunat este răspunsul, că se organizează un concurs pentru a vedea dacă poate cineva să ghicească întrebarea. Sunt adresate multe întrebări profunde, dar câștigătorul final este: „Câte drumuri trebuie să străbată un om?”.
„Dumnezeu, viața, universul și totul” este, în mare, și subiectul acestei cărți, deși, desigur, răspunsul nu este chiar atât de succint ca „42.” Tratează materia, viața, mintea și spiritul, precum și curentele evoluției, care pare să le împletească pe toate, într-un tipar unificator.

Comandă Acum
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Suntem rupți de femininul creator din noi înșine; mintea noastră rațională nu dă doi bani pe el, îl ignoră, așa cum ignoră intuiția, sentimentele și înțelepciunea profundă a trupului. „Pe măsură ce am intrat tot mai mult pe tărâmul logosului, în detrimentul erosului, a părții stângi a creierului, în detrimentul celei drepte, ne-am înstrăinat tot mai mult de această sursă nearticulată de înțeles care se numește femininul, Zeița, Pocalul.”1 Simțim tristețea și însingurarea acestei înstrăinări, dar nu ne dăm seama că aceste sentimente provin dintr-un dezechilibru intern al naturii noastre.
Masculinul este o forță arhetipală, nu un gen. Ca și femininul, este o forță creativă care sălășluiește în toți bărbații și în toate femeile. Dar atunci când este în dezechilibru, când nu se mai raportează la viața reală, el devine combativ, critic și distructiv. Acest arhetip masculin poate fi rece și inuman; el nu ține cont de limitările noastre umane. Machismul lui ne spune să mergem înainte, indiferent de prețul pe care trebuie să îl plătim. El solicită perfecțiunea, controlul și dominația totală; nimic altceva nu este suficient. Natura noastră masculină este rănită.

Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved