Esența este că ne vom găsi calea înfăptuind ceea ce ne face să ne simțim bine.
Dacă ne urmăm starea de bine, dacă ne urmăm inima și înfăptuim ceea ce ne face fericiți, ne vom afla pe direcția corectă.

Krishna Das - Cântările Vieții

 
Articole
 
 
E greu să fii fată?
 
 
Elena Francisc Țurcanu
Mi-a luat cam mult până când am înțeles că am o natură ciclică. Și asta abia după ce mi-am acceptat propria-mi feminitate. Avem 32 de ani atunci. Au trecut, până la acea vârstă, ani buni din viața mea, în care doar am preluat unele idei despre corpul femeii, despre ce înseamnă să fii femeie – „e greu să fii femeie. Femeile au parte doar de suferință și durere” - ca fiind și adevărul meu. La fel, am preluat convingeri – pe care le credeam a fi și ale mele - despre ciclul menstrual și stările emoționale ale femeilor.
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Dacă simți că ești într-un punct de cotitură al vieții tale, în care ai nevoie de claritate, inspirație, conexiune cu spațiul interior din care se naște experiența vieții tale, atunci această Călătorie – în primul rând interioară, este pentru tine.
Dacă simți că e momentul să ieși din păienjenișul confuz al mecanismelor de gândire, al modelelor emoționale și relaționale, al inerției, inclusiv fizice care blochează creația ta, această Călătorie este pentru tine.
Grupul restrâns oferă posibilitatea prezenței permanente și a însoțirii de-a lungul întregului proces interior, de către noi, Agnis & AmmaRa. Vom fi împreună pe toată durata Călătoriei, într-un mod personal și lejer. Prezența noastră alături de tine nu va fi limitată la timpul de meditație. Vor fi nenumărate momente în care vom împărtăși cunoașterea, inspirația și experiența noastră, astfel încât să poți beneficia la maximum de această Călătorie.
 
 
Vino și tu!
 
 
 
Krishna Das LIVE
 
O călătorie de Conștiință Extinsă
 
 
28 iunie 2017
București, World Trade Center
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
Ai fost vreodată la un concert Călătoria Inimii? Atunci ai simțit cu siguranță diferența dintre un concert obișnuit și o călătorie de conștiință pe muzică. Toți artiștii pe care i-am adus în România au ceva special, o rezonanță profundă cu tot ceea ce suntem și facem. Muzica lor ne pune în contact cu părțile noastre cele mai ascunse și mai luminoase, cu spațiul sacru al inimii și cu starea de prezență.
Pe 28 iunie 2017 te invităm la cea mai spectaculoasă Călătorie de conștiință extinsă a verii la București, o experiență marca Călătoria Inimii. Invitat special este Krishna Das, prietenul de suflet al Călătoriei Inimii.
 
Bilete
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii

Explorarea Conștiinței nu folosește la nimic dacă nu schimbă viața celui care practică expansiunea. Vă invităm deci să vă refugiați pentru un timp în mijlocul naturii, în mijlocul pădurilor de mesteacăn din Platoul Luncanilor pentru a explora împreună cu noi mijloacele practice, concrete, de a coborî Maestrul Interior în fiecare aspect al vieții voastre. Vă promitem Călătorii transformatoare, vindecătoare și revelatoare, lucru personal pe situații concrete de viață și instruire în artele Măiestriei Interioare, pentru Viață.

 
Mai mult
 
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
 
Creativitate, Sexualitate, Conștiență, Spiritualitate
 
Timișoara, 12-13 mai 2017
 

Este un angajament pe care l-am luat cu mine însămi, acela de a însoți cât de multe femei în a-și întrupa Puterea Feminină și a le învăța s-o folosească într-un mod judicios, armonios, pozitiv și constructiv. Iar instrumentele pe care le folosesc în Comunitatea Practica Puterii Feminine sunt extrem de simple și cele pe care, de altfel, le folosim în toată Creația numită Călătoria Inimii. Doar că sunt aduse în dimensiunea pur feminină. Practica Stării de Prezență este cheia principală în tot lucrul nostru. Ascultarea Atentă, Dansul Inimii, Respirația Conștientă, Călătorii Ghidate, Cercuri Terapeutice de Vindecare, Rituri de Trecere, Ritualuri Sacre, scăldate toate în atributele feminității, sunt, de asemenea, prezente în tot ceea ce facem ori de câte ori de întâlnim. (AmmaRa)

 
Mai mult
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
20 aprilie - 10 mai
 
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 24 Aprilie
Timișoara 9 Mai
Astrologie Arhetipală - Ateliere ASTRO la Lună Nouă
 
Ateliere ASTRO
la Lună Nouă
București 24 Aprilie
img
 
Respirația Inimii

Iași 26 Aprilie
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
București 26 Aprilie
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

București 22 Aprilie
Iași & Timișoara 5 mai
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
București 10 Mai
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Suntem rupți de femininul creator din noi înșine; mintea noastră rațională nu dă doi bani pe el, îl ignoră, așa cum ignoră intuiția, sentimentele și înțelepciunea profundă a trupului. „Pe măsură ce am intrat tot mai mult pe tărâmul logosului, în detrimentul erosului, a părții stângi a creierului, în detrimentul celei drepte, ne-am înstrăinat tot mai mult de această sursă nearticulată de înțeles care se numește femininul, Zeița, Pocalul.”1 Simțim tristețea și însingurarea acestei înstrăinări, dar nu ne dăm seama că aceste sentimente provin dintr-un dezechilibru intern al naturii noastre.
Masculinul este o forță arhetipală, nu un gen. Ca și femininul, este o forță creativă care sălășluiește în toți bărbații și în toate femeile. Dar atunci când este în dezechilibru, când nu se mai raportează la viața reală, el devine combativ, critic și distructiv. Acest arhetip masculin poate fi rece și inuman; el nu ține cont de limitările noastre umane. Machismul lui ne spune să mergem înainte, indiferent de prețul pe care trebuie să îl plătim. El solicită perfecțiunea, controlul și dominația totală; nimic altceva nu este suficient. Natura noastră masculină este rănită.

Comandă Acum
 
 
O scurtă istorie a tuturor lucrurilor
 
 
Ken Wilber
 
„O scurtă istorie a tuturor lucrurilor” operează la mai multe niveluri. Este cea mai bogată hartă a lumii în care trăim și a locului pe care-l ocupă în ea ființele umane pe care am găsit-o eu vreodată. În dialectica progresului, sugerează Wilber, fiecare stadiu al evoluției transcende limitele precedente, aducând în același timp un nou set de limitări. Este o viziune care onorează și celebrează lupta continuă de a căuta o viață mai conștientă, mai completă. „Nicio epocă nu este privilegiată“, notează Wilber, „suntem cu toții hrana zilei de mâine. Procesul continuă, iar Spiritul se regăsește în însuși acest proces, și nu doar într-o anumită epocă sau într-un anumit loc.”
La alt nivel Wilber este un demistificator, un demolator de mituri – un critic al profesorilor, tehnicilor, ideilor și sistemelor care promit să găsească o cale de a cuprinde adevărul și care se dovedesc a fi incomplete, înșelătoare, greșit ghidate. Adeseori, noi înșine le suntem complici. Ne este teamă de orice schimbare și suntem capabili să ne păcălim singuri la infinit, să ne agățăm cu repeziciune de răspunsuri facile și de rezolvări pripite care, în final, nu fac decât să ne limiteze perspectiva și să ne oprească evoluția.
(Tony Schwartz, Cuvânt-Înainte)
Comandă Acum
 
 
Fără Granițe
 
Dezvoltarea personală și lărgirea conștienței
 
 
Ken Wilber
 
„Cine sunt eu?” Întrebarea s-a aflat, probabil, pe buzele fiecărei fiinţe umane, încă din zorii omenirii şi rămâne chiar şi astăzi una dintre cele mai tulburătoare care ne frământă. Răspunsurile oferite, numeroase, variază de la sacre la profane, de la complexe la cele mai simple, de la ştiinţifice la romantice, de la nivel politic la nivel individual. Dar în loc să examinăm multitudinea de răspunsuri oferite, să analizăm mai degrabă procesul esenţial, specific, care se produce atunci când o persoană se întreabă - şi apoi răspunde – „Cine sunt eu? Ce este eul meu real? Care este identitatea mea fundamentală?”
Ceva foarte simplu se petrece când răspundeţi la întrebarea „Cine eşti tu?” Atunci când vă descrieţi sau când pur şi simplu încercaţi să vă simţiţi sinele interior, nu faceţi altceva decât să trasaţi – conştient sau nu – o linie sau o graniţă mentală, de-a latul întregului vostru câmp de experienţe trăite; tot ce se află în interiorul acelei graniţe este „sinele”, iar tot ce se află în afara sa e considerat „non-sine”. Cu alte cuvinte, identitatea de sine depinde în mod exclusiv de locul prin care trasaţi voi înşivă acea linie de demarcaţie.

Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved