Ne îndrăgostim de noi înșine în clipa în care ne vedem Ființa adevărată.
Krishna Das - Cântările Vieții

 
Articole
 
 
Paradoxul alegerii și Maestrul
 
 
Bogdan Grigoraș
Nu m-am născut întâmplător în România. O mare parte din procesul meu de transformare este îndreptat către a spulbera această tendință, de a-mi demonstra cu orice ocazie că nu pot. Am crezut și eu, precum cred mulți români, că valoarea adevărată este înafara tării, că de acolo vine puterea și modelul de viață de succes. Am crezut în această idee asumată colectiv, în mod tacit, că noi suntem prea slabi pentru a ne creiona destine mărețe. Din acest motiv când apare câte un sportiv valoros precum Hagi sau Simona Halep, Nadia sau Ilie Năstase, avem tendința de a-i idolatriza și de a-i transforma în zei. Suntem foarte puțini obișnuiți cu succesul și cu măreția ființei...
 
Mai mult
 
 
 
Învierea lui Om
 
 
Horia Francisc Țurcanu
Om are nevoie de sărbători pentru a-și aminti unele lucruri. Rătăcit în Labirintul dimensiunii orizontale, pe care-l creează cu ajutorul neprețuitei sale minți, Om și-a notat în calendar momentele cosmice ale existenței, în care rotițele mașinăriei universale trec prin puncte semnificative, pentru ca el să se oprească un moment și să privească în interior, amintindu-și adevărul despre el însuși. De pildă faptul că deși se crede doar un ”biet om”, este o scânteie din divinitatea omniprezentă.
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Dansul Inimii. Prezență în Mișcare
 
 
București, 04 mai 2017
 
Elena AmmaRa

Acum, mai mult decât niciodată, avem toți nevoia de a ne întoarce la noi înșine pentru a obține ghidarea, însoțirea, pe care ne putem baza cu încredere. A învăța să ne bazăm pe instinctele noastre, mult prea multă vreme îngropate, și pe intuiția noastră, este o nevoie aproape vitală.

 
Mai mult
 
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
 
Creativitate, Sexualitate, Conștiență, Spiritualitate
 
Timișoara, 12-13 mai 2017
 

Este foarte important ca noi, femeile, să învățăm a fi conștiente de modurile diferite în care reacționează corpul nostru la fiecare ritm din cele patru ritmuri lunare cu care suntem profund racordate. Aceste ritmuri ne influențează direct și au efecte puternice asupra propriei noastre personalități și asupra energiei creative, căci corpul nostru reacționează diferit la fiecare ritm din cele patru ritmuri lunare. Menstra nu poate fi tratată precum o boală a corpului. Dacă o femeie poate învăța să își înțeleagă propriul său ciclu lunar, să accepte schimbările și să fie în acord cu natura feminității ei, își poate recâștiga echilibrul pe Roata Ritmurilor ei Lunare. (AmmaRa)

 
Mai mult
 
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii

Natura neatinsă, căci teritoriul nostru de vară se află în interiorul Parcului Natural Piatra Roșie – Cioclovina, devine mediul perfect pentru cele mai avansate explorări desfășurate sub semnul Căii Maestrului Interior și al Călătoriei Inimii. Nimeni nu a fost vreodată aici și să nu fi trăit o experiență de expansiune a conștiinței profund transformatoare. În aceste vremuri profund tulburate de procese interioare dificile, Călătoria Inimii crează din nou o alveolă de realitate a păcii și înțelepciunii interioare, destinată acelora dintre voi care simt că trăirea directă a Adevărului despre Sine îi va elibera.

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
27 aprilie - 10 mai
 
 
img
 
Meditație activă & Shaking
București 2 Mai
Timișoara 9 Mai
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
București 4 Mai
Respirație Holotropică
 
Respirație Holotropică

Iași 5 mai
Timișoara 5 mai
 
 
Evenimente
 
 
Krishna Das LIVE
 
O călătorie de Conștiință Extinsă
 
 
28 iunie 2017
București, World Trade Center
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
Ai fost vreodată la un concert Călătoria Inimii? Atunci ai simțit cu siguranță diferența dintre un concert obișnuit și o călătorie de conștiință pe muzică. Toți artiștii pe care i-am adus în România au ceva special, o rezonanță profundă cu tot ceea ce suntem și facem. Muzica lor ne pune în contact cu părțile noastre cele mai ascunse și mai luminoase, cu spațiul sacru al inimii și cu starea de prezență.
Pe 28 iunie 2017 te invităm la cea mai spectaculoasă Călătorie de conștiință extinsă a verii la București, o experiență marca Călătoria Inimii. Invitat special este Krishna Das, prietenul de suflet al Călătoriei Inimii.
 
Bilete
 
 
Mai mult
 
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Dacă simți că ești într-un punct de cotitură al vieții tale, în care ai nevoie de claritate, inspirație, conexiune cu spațiul interior din care se naște experiența vieții tale, atunci această Călătorie – în primul rând interioară, este pentru tine.
Dacă simți că e momentul să ieși din păienjenișul confuz al mecanismelor de gândire, al modelelor emoționale și relaționale, al inerției, inclusiv fizice care blochează creația ta, această Călătorie este pentru tine.
Grupul restrâns oferă posibilitatea prezenței permanente și a însoțirii de-a lungul întregului proces interior, de către noi, Agnis & AmmaRa. Vom fi împreună pe toată durata Călătoriei, într-un mod personal și lejer. Prezența noastră alături de tine nu va fi limitată la timpul de meditație. Vor fi nenumărate momente în care vom împărtăși cunoașterea, inspirația și experiența noastră, astfel încât să poți beneficia la maximum de această Călătorie.
 
 
Vino și tu!
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Psihologia viitorului
 
Lecţii din cercetarea modernă asupra conştiinţei
 
 
Stanislav Grof
 
În stările holotropice, conştiinţa suferă o modificare calitativă profundă, fundamentală, fără să fie însă semnificativ redusă ca în cazul tulburărilor cu cauzalitate organică. Rămânem de obicei perfect orientaţi spaţio-temporal şi nu pierdem complet contactul cu realitatea cotidiană. În acelaşi timp, câmpul conştiinţei noastre este invadat de conţinuturi din alte dimensiuni ale existenţei într-un mod foarte intens şi chiar copleşitor. Astfel, trăim simultan două realităţi foarte diferite, „avem câte un picior într-o altă lume”.
Stările holotropice sunt caracterizate de schimbări perceptuale dramatice în toate ariile senzoriale. Când închidem ochii, câmpul nostru vizual poate fi inundat de imagini din istoria personală şi din inconştientul individual şi colectiv. Putem avea viziuni şi experienţe care descriu diferite aspecte ale regnului animal şi vegetal, naturii în general sau ale Cosmosului. Experienţele ne pot transporta în domeniul fiinţelor arhetipale şi regiunilor mitologice.

Comandă Acum
 
 
Revoluția conștiinței
 
Noua spiritualitate şi transformarea planetară
 
 
Ervin Laszlo, Stanislav Grof, Peter Russell
 
Revoluţia conştiinţei este o discuţie extraordinară între trei dintre cele mai frumoase minţi ale timpului nostru, spirituală în ceea ce priveşte schimbul de idei, tolerantă în modul de abordare, strălucitoare în intenţia de a ne trezi conştiinţa.
Cei trei s-au întâlnit timp de mai multe zile, spune Ervin, pentru a „reflecta asupra şanselor de pace din lume şi am sfârşit prin a vorbi despre criză, transformare, scopuri şi valori, perspective asupra lumii, înţelegerea propriei vieţi şi a altora, artă, ştiinţă, religie şi spiritualitate. Mai presus de toate, am vorbit despre conştiinţă. Am descoperit că, de fapt, starea conştiinţei noastre era problema principală care se afla la baza tuturor celorlalte”.
Stanislav Grof, Peter Russell şi Ervin Laszlo au pus în această carte şi în multe altele elemente care au valoarea câtorva vieţi trăite pentru a duce schimbarea un pic mai departe. (Ken Wilber)
Comandă Acum
 
 
Psihologia Trezirii
 
Pași pe calea trezirii personale şi spirituale
 
 
John Welwood
 
Budismul susţine că ignoranţa e rădăcina suferinţei. Însă, aşa cum spunea înţeleptul indian Sri Aurobindo, ignoranţa nu e decât cunoaştere incompletă. În acest sens, eul e o formă de cunoaştere incompletă – o încercare de a ne cunoaşte ca reali şi capabili şi nu deficienţi. Este incompletă pentru că operează doar la suprafaţa naturii noastre, ca o faţadă exterioară, şi nu e fundamentată în adevărata realitate a fiinţei noastre. Este o situaţie dramatică pentru că eul, sinele conducător, încearcă din greu să facă ceea ce e bine, fără să reuşească niciodată.
De aceea, criticarea eului e similară cu condamnarea unui copil pentru că nu e adult. Personalitatea e o simplă treaptă de pe drumul nostru. În loc să ne angajăm în lovirea eului, o abordare mai utilă este să apreciem cum acesta se străduieşte şi să avem compasiune pentru eşecul său final.

Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved