Calea descrie iubirea; este vorba de a fi conectat, de a simți acea prezență și de a fi în acea iubire. Acesta e locul căruia îi închin cântecul meu.
Krishna Das - Cântările Vieții

 
Articole
 
 
Povestea se petrece în inima mea
 
 
Aurora Monica Oprișe
Te simţi speriată, ameţită, chiar confuză, deşi aveai ţinte fixe. Te cuprinde frica. Pare că tot ce ai încercat cu greu să clădeşti se prăbuşeşte. Criza se adânceşte, tocmai când credeai că lucrurile încep să se aşeze pe făgaşul lor firesc. Însă, dacă n-ar fi fost aşa, cum ai fi putut conştientiza acum toate astea? Cum ai fi putut conştietiza că, de fapt, tu ţi-ai scris un scenariu, ca să ajungi mai adânc în tine, în ceea ce eşti? Ca să experimentezi nuanţe ale existenţei, ca să evoluezi, să te redescoperi.
 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Invitație la film & ceai
 
 
One Track Heart: The Story of Krishna Das
 
Fie că ți-ai dat voie în mod conștient, fie că nu, cu siguranță, în multe rânduri, ai simțit Cântările Vieții tale. Poate că, uneori, te-ai minunat de ele iar alteori te-ai închis în fața lor. Poate că, uneori, chiar ai avut curajul a cânta cu Viața iar alteori ai urlat că nu-i corectă și dreaptă cu tine. Poate că, de multe ori, ai continuat a plăti un prețios tribut vechilor obiceiuri și credințe - ce, încet dar sigur, te conduceau către distrugere - iar alteori ai îndrăznit să ieși din seducția inerției eliberându-te din sufocante chingi.
Poate că ai citit, sau poate nu, tulburătoarea poveste a vieții lui Jeffrey Kagel - un tânăr muzician - care, chiar în anul în care eu mă nășteam, a avut curajul de a renunța la ceea ce părea visul său. Visul de a deveni un faimos Rock and Roll Star. Avea toate șansele. Credea în visul său și, totuși, a ales să plece în "căutarea fericirii" - cum a numit-o el la vremea aceea. Deși părea o nebunie, și-a vândut tot și s-a mutat din New York în India. Mulți, pe vremea aceea, s-au perindat prin India, însă povestea lui Jeffrey este de-a dreptul tulburătoare.
(AmmaRa)
Vizionarea și ceaiul (Numi Tea - purest tea on Earth) sunt darul nostru pentru tine înainte de sărbătoarea Învierii.
 
 
Mai mult
 
 
 
CADOU
 
 
Concertele Călătoriei Inimii
 
Ai fost vreodată la un concert Călătoria Inimii? Atunci ai simțit cu siguranță diferența dintre un concert obișnuit și o călătorie de conștiință pe muzică. Toți artiștii pe care i-am adus în România au ceva special, o rezonanță profundă cu tot ceea ce suntem și facem. Muzica lor ne pune în contact cu părțile noastre cele mai ascunse și mai luminoase, cu spațiul sacru al inimii și cu starea de prezență.
Au fost mulți cei care ne-au încântat cu muzica lor: Krishna Das, Amaresh,
Mirabai Ceiba, Beatriz Pichi Malen
au răspuns invitației noastre și au deschis porțile percepției. Ne-am deschis inimile împreună, am trăit experiențe magice, am cântat și am dansat, ne-am bucurat de conexiune, am primit și am dăruit, am ascultat, ne-am simțit dincolo de măști...
 
Intră aici pentru Cadou
 
 
Concert Krishna Das - București, 28 Iunie 2017
 
 
Refresh your Life
 
Vacanță Inițiatică în Thailanda
 
 
26 noiembrie - 8 decembrie 2017
 
Refresh your Life. Vacanță Inițiatică în Thailanda
Este o Călătorie de Conștiință a cărei temă este reașezarea relației noastre cu propriul trecut și crearea unui moment de schimbare conștientă, un refresh, un punct de cotitură al propriei vieți. Este de asemenea o călătorie solară la antipozi, pe plajele fierbinți ale Mării Andaman, împreună cu Agnis & AmmaRa. Distanța fizică și psihologică față de dimensiunea liniară a propriei vieți creează oportunitatea ieșirii din labirint. Paradisurile tropicale, lucrul cu Starea de Prezență și conexiunea conștientă cu ființa vie a planetei fac din această Călătorie momentul unei schimbări fundamentale a propriei vieți. Vom crea împreună o reașezare a experienței de viață întemeiată în Conștiență, Adevăr și Frumusețe.
Mai avem un singur loc!
 
 
Vino și tu!
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii

În verile fierbinți, exploratorii conștiinței își mută explorările sus, în Podișul Luncanilor, acolo unde se află teritoriul Călătoriei Inimii, la peste 1000 de metri altitudine, pe Dealul Zmeului, între pădurile de mesteacăn. Cele mai puternice călătorii de expansiune a conștiinței au loc aici, în aer liber, an de an. Energia locului, aflat între cetățile dacice de la Costești și Blidaru, amplifică procesele de expansiune a Conștiinței și profunzimea experiențelor.

 
Mai mult
 
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
 
Creativitate, Sexualitate, Conștiență, Spiritualitate
 
Timișoara, 21-22 aprilie 2017
 

În mitologie și în legende, energiile prin care – lună de lună – trece orice femeie în timpul ciclului ei menstrual erau văzute ca patru ritmuri care reflectă, fiecare, fazele lunare. În ziua de azi însă femeile sunt, aproape întru totul, rupte de aceste ritmuri. Și, deci, rupte de ritmul propriei lor creativități, sexualități. În Călătoriile pe care le creăm, împreună cu femeile ce aleg să facă parte din Cercurile Sacre ale Feminității, învățăm să ne reconectăm cu aceste ritmuri. Învățăm să le ascultăm și să creăm, să ne manifestăm, în funcție de fiecare ritm. (AmmaRa)

 
Mai mult
 
 
 
CALENDARUL EVENIMENTELOR
 
6 - 22 aprilie
 
 
img
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
Timișoara 7 Aprilie
img
 
Meditație activă & Shaking
București 10 Aprilie
img
 
One Track Heart
Story of Krishna Das
București 12 Aprilie
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Stima de Sine
 
Cheia pentru viitorul copilului tău
 
 
Tony Humphreys
 
Dezvoltarea educaţională a copiilor este afectată şi de felul cum relaţionează părinţii cu ei şi de măsura în care aceştia se pricep să amplifice stima de sine a celor mici. În plus, părinţii sunt primii educatori ai copiilor, şi a şti ce să-i înveţe şi cum constituie abilităţi importante. Părinţii trebuie să aibă cunoştinţe despre gestionarea comportamentului copiilor; ei trebuie să înţeleagă natura şi scopul conduitelor problematice ale copiilor şi să ştie cum să reacţioneze constructiv la ele.
A fi părinte este cea mai grea misiune dintre toate: nu e o aptitudine „naturală”, ci una complexă, cu multiple faţete, pentru care se acordă prea puţină instruire sau deloc. Pentru a-şi pregăti copiii să se confrunte cu provocările şcolii, părinţii trebuie să se concentreze asupra următoarelor aspecte: relaţia de cuplu, natura iubirii pe care le-o arată copiilor, rezolvarea conflictelor din familie, părerea pe care o au despre ei înşişi, oglindirea valorii personale a fiecărui copil, ajutorarea copilului cu probleme, părinţii ca educatori.

Comandă Acum
 
 
Fără Granițe
 
Dezvoltarea personală și lărgirea conștienței
 
 
Ken Wilber
 
„Cine sunt eu?” Întrebarea s-a aflat, probabil, pe buzele fiecărei fiinţe umane, încă din zorii omenirii şi rămâne chiar şi astăzi una dintre cele mai tulburătoare care ne frământă. Răspunsurile oferite, numeroase, variază de la sacre la profane, de la complexe la cele mai simple, de la ştiinţifice la romantice, de la nivel politic la nivel individual. Dar în loc să examinăm multitudinea de răspunsuri oferite, să analizăm mai degrabă procesul esenţial, specific, care se produce atunci când o persoană se întreabă - şi apoi răspunde – „Cine sunt eu? Ce este eul meu real? Care este identitatea mea fundamentală?”
Ceva foarte simplu se petrece când răspundeţi la întrebarea „Cine eşti tu?” Atunci când vă descrieţi sau când pur şi simplu încercaţi să vă simţiţi sinele interior, nu faceţi altceva decât să trasaţi – conştient sau nu – o linie sau o graniţă mentală, de-a latul întregului vostru câmp de experienţe trăite; tot ce se află în interiorul acelei graniţe este „sinele”, iar tot ce se află în afara sa e considerat „non-sine”. Cu alte cuvinte, identitatea de sine depinde în mod exclusiv de locul prin care trasaţi voi înşivă acea linie de demarcaţie.

Comandă Acum
 
 
Călătoria Eroinei
 
Femeia în căutarea reîntregirii
 
 
Maureen Murdock
 
Symonds a descoperit că tații sunt cei mai potriviți să cultive competențele sănătoase ale fiicele lor. Deși nu sunt de acord cu concluziile ei și consider că mamele au un rol cel puțin la fel de important, sunt de acord cu afirmația că „dacă tații și-ar încuraja fiicele la fel de mult cum își încurajează fii să facă sport, să reziste la efort susținut, să se descurce singuri, acestea ar dezvolta calități foarte importante pe tot parcursul vieții lor, chiar dacă nu ar realiza ceva ieșit din comun. Tații lor le-ar putea ajuta foarte mult. Nu este suficient să le mângâie pe cap și să le zică „Vai, ce drăguță ești”.
Femeile care au primit un astfel de sprijin au încredere să se îndrepte către ceva. Ele aleg o carieră cu ținte bine definite, cu pași concreți de urmat – în drept, medicină, afaceri, educație, administrație, ca să enumăr doar câteva. Femeile ai căror tați nu le-au sprijinit ideile și visele de viitor sau care le-au dat impresia că nu au calitățile necesare au în viață un drum șerpuitor și ajung să aibă succes mai mult din întâmplare.

Comandă Acum
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved