"Revelația este accesibilă oricui este dispus să renunțe pentru o clipă la identitate. Călătoria Inimii este un parcurs al Revelației despre natura umană și a întregii Creații."
HEFT

 
Articole
 
 
Sub imperiul dependențelor
 
Setea de Întregire și EliberareaGeorge Constantin Luca
Am folosit ca instrumente și anestezice ceea ce societatea numește convențional droguri. De la clasica „iarbă” până la MDMA și cocaină. Tot ce puteam găsi, cu excepția heroinei, inclusiv alcoolul, pe care îl foloseam ca amplificator. Combinații uneori primejdioase care îmi anihilau senzația de foame lăuntrică și frica sau nevoia de control. Care mă scoteau din „normalul” banal și anost. Din convenționalul cu iz de fals din jurul meu. Mi se părea atunci ca mă „eliberez”, că ceilalți sunt doar măști sau roboți în mecanismul uriaș al unei societăți alienate. 
Mai mult
 

 
 
Eclipse de august
 
O a doua șansă
 
Denise Cornea Ștefănescu
O Lună Nouă viguroasă în semnul Leului, în primul grad, a inițiat în ultima decadă a lunii iulie o etapă de experiență. Cava ce am început în februarie se încheie, ceva nou începe. Crucea cardinală se închide integrându-și potențialul de transformare, curajul revelației șocante de sine, oportunitatea conștientizării unui fals, o lipsă de integritate, un neadevăr, o minciună reiterată, din nou și din nou, despre noi înșine. Am mobilizat rapid un mecanism de apărare conservând o stare de a fi sau am îmbrățișat această oportunitate și am tăiat chirurgical ceva. În mod fabulos intenția s-a aliniat acum cu decizia pentru a putea administra pe parcursul lunii august, o esență.
 
Mai mult
 
 
 
Evenimente
 
 
Creează-ți Viața pe care ți-o dorești
 
Practica Puterii Feminine
 
București, 9 septembrie 2017
 
Această Călătorie este una în care vei căpăta o înțelegere mai clară asupra a ceea ce vrei, cu adevărat, în viața ta. Îți vei re/descoperi daruri, talente, pasiuni pe care, prin ceea ce vom face împreună, le vei acorda cu Visul tău într-un mod ce îți va permite să trăiești o viața abundentă, în conștiență și bucurie, în iubire și împlinire.
 
 
Mai mult
 
 
 
Puterea lui DA
 
O călătorie magistrală cu Gary Quinn
 
București, 6 - 8 octombrie 2017
 
Gary Quinn intră în galeria invitaților Călătoriei Inimii. Creator de programe de dezvoltare personală, autor de bestseller și inspirator de viață pentru celebrități, acest tip care surâde cu gura până la urechi are o filosofie simplă și mai ales darul de a o împărtăși cu ceilalți. (HEFT)
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tabăra de Vară Călătoria Inimii
 
Podișul Luncani
 
iunie - august 2017
 
 
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 2 august 2017


 
Înscrieri
 

 
 
 
 

 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Schimbăm totul, Acum!
 
Un proiect Călătoria Inimii/Cărțile Maestrului Interior
 

Cu sprijinul vostru ediția nouă a volumului Christinei Grof - SETEA DE ÎNTREGIRE a văzut lumina zilei. Vă mulțumim tuturor acelora care v-ați implicat în acest proiect editorial.

 
Mai mult
 
 

 
Setea de întregire
 
Vindecarea spirituală a dependențelor
 
Christina Grof
 
Ediție nouă, proaspăt ieșită de sub tipar la Editura Cărțile Maestrului Interior - Elena Francisc, SETEA DE ÎNTREGIRE este o carte profundă și clară, indispensabilă celor implicați în domeniile vindecării ca și celor aflați în procese de transformare interioară.
O carte impecabilă, clară, un ghid pentru orice terapeut transpersonal, pentru orice explorator al conștiinței sau căutător de Sine.
Christina Grof dezvăluie în această carte rădăcina spirituală a suferinței și a alienării. Ruptura interioară, dureroasă, de adevărata noastră natură, este cauza acelui sentiment de goliciune interioară. Deșertăciunea nu este decât urmarea acestei fracturi. Cu cât suntem mai rătăciți în exterior, cu cât suntem mai separați de noi înșine, cu atât golul este mai mare și eforturile de a-l umple cu ceva vor fi sortite eșecului. Această uriașă dorință de a recupera ceva de nerostit, este Setea de Întregire, o sete de reunire cu Sine.
Reeditare - Comandă ACUM
 
 
Iubiri perfecte, relații imperfecte
 
Cum să vindecăm rănile sufletului
 
John Welwood
 
Totul în viaţa noastră este relaţie, iar calitatea relaţiilor pe care le avem dă în cele din urmă culoarea întregii noastre vieţi. Măsura în care relaţiile noastre sunt pline de iubire, de înţelegere, de compasiune, de non-judecată, este măsura în care suntem, sau nu, fericiţi. Şi totuşi, dacă iubirea este sursa bucuriei de a trăi, cum se face că, de multe ori „în ciuda iubirii”, relaţiile noastre, şi mai ales relaţiile de cuplu, sunt atât de tumultoase şi ne aduc, de atâtea ori, suferinţă? John Welwood, care este un psihoterapeut vizionar, trecut nu numai prin şcolile gândirii occidentale dar şi prin iniţieri budhiste, descoperă pentru noi rădăcinile spirituale ale nefericirii. El arată cum se naşte în adâncul nostru rana aceea universală, starea aceea de izolare şi de absenţă a iubirii şi sentimentul profund că nu suntem demni de a fi iubiţi aşa cum suntem. Marele adevăr despre care scrie Welwood este acela că dificultăţile în relaţiile noastre exterioare, provin de fapt din relaţia fundamentală pe care o avem cu noi înşine. Tânjim după iubire din partea celorlalţi pentru că noi înşine ne refuzăm iubirea, necrezându-ne demni de ea.
Comandă ACUM
 
 
Vrei să afli mai multe?
 
 
Intră pe site-ul nostru
 
 
 
icon

Comunitatea

icon

Cărțile

icon

Asociația

icon

Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici

Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved